×
اقتصادی
شناسه خبر : 313727
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 15:33
افزایش پروازهای فرودگاه امام(ره) به 30 پرواز در روز

افزایش پروازهای فرودگاه امام(ره) به 30 پرواز در روز

رامین کاشف‌آذر گفت پروازهای فرودگاه امام خمینی(ره) از شش پرواز در روز پس از بازگشایی آسمان کشور به 30 پرواز ورودی و خروجی افزایش یافته و اکنون پروازها به 15 مقصد انجام می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: رامین کاشف آذر در گفت‌وگویی، با بیان اینکه پروازهای فرودگاه امام(ره) از ساعت ۶ صبح روز شنبه (پنجم اردیبهشت‌ماه) با پرواز حج ایران‌ایر به مدینه آغاز شد، گفت: در روز اول از سرگیری پروازها به سه مقصد پرواز داشتیم که امروز بعد از گذشت پنج روز، ۱۵ مقصد پروازی داریم.

وی افزود:‌ پروازهای خارجی توسط هفت شرکت هواپیمایی داخلی انجام می‌شود که قطعا در روزهای آتی به تعداد آنها افزوده خواهد شد.

مدیرعامل فرودگاه امام(ره) تصریح کرد: طی روزهای آینده نیز براساس برنامه پروازی ایرلاین‌ها داخلی شاهد افزایش پروازهای بین‌المللی خواهیم بود.

وی در پاسخ به اینکه در حال حاضر از فرودگاه امام(ره) به کدام کشورها پرواز مستقیم داریم؟ گفت: در حال حاضر پروازهایی به مقاصد پکن، گوانگژو، شانگهای، شنژن و چند شهر دیگر در کشور چین، استانبول، ایروان، دهلی، مسقط، دوحه، بغداد، نجف و کابل از این فرودگاه انجام می‌شود.

به گفته کاشف آذر، از روزی شش پرواز پس از بازگشایی آسمان کشور به روزی ۳۰ پرواز نشست و برخاست رسیده‌ایم و با همت متخصصان داخل فرودگاه خدمات نیز مانند قبل از جنگ به مسافران ارائه می‌شود و تمام زیرساخت‌های فرودگاهی آماده است.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه ایرلاین‌های خارجی چه زمانی به کشور باز می‌گردند و آیا درخواست خود را برای پرواز اعلام کرده‌اند، گفت: با شرکت‌های خارجی به عنوان مشتریان فرودگاه امام(ره) درگیر مذاکره هستیم. همه آنها برای از سرگیری پروازهای خود اعلام آمادگی کرده‌اند و علاقمند نیز هستند، زیرا بازاری است که سال‌هاست در آن فعالیت دارند. ضمن اینکه کشور بزرگی داریم و تقاضا برای پروازهای بین المللی زیاد است و  از آن طرف نیز به دلیل تحریم‌های خصمانه به بسیاری از مقاصد به صورت مستقیم پرواز نداریم؛ بنابراین به محض پایدار شدن شرایط این اتفاق خواهد افتاد و خیلی زود شاهد بازگشت ایرلاین‌ها خارجی به فرودگاه خواهیم بود.

مدیرعامل فرودگاه امام(ره) در پاسخ به اینکه قرار است برخی از پروازهای داخلی از مهرآباد به امام(ره)‌منتقل شود؟ یا خیر اظهار کرد: فرودگاه مهرآباد آماده بهره‌برداری شده و پروازهای خود را آغاز کرده است. اما اگر لازم باشد فرودگاه‌ امام در کنار فرودگاه مهرآباد نیز آمادگی لازم برای انجام پروازهای داخلی را نیز دارد. براساس اقتضائات کشور اگر نیاز باشد به کمک فرودگاه مهرآباد بیاییم حتما این کار انجام خواهد شد. اما در حال حاضر فرودگاه مهرآباد این مهم را انجام می‌دهد. این موضوع به تصمیم سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه‌ها بستگی دارد که اگر لازم باشد زیرساخت‌های لازم را برای کمک داریم.


اخبار مرتبط
فهرست کامل پروازهای خارجی از فرودگاه امام (ره) به نقاط مختلف جهان
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 12:35
فهرست کامل پروازهای خارجی از فرودگاه امام (ره) به نقاط مختلف جهان
فرودگاه امام خمینی(ره) از افزایش پروازهای خارجی خبر داد و اعلام کرد در حال حاضر پرواز به بیش از 20 مقصد از جمله استانبول، مسکو، شانگهای و بانکوک توسط 13 ایرلاین داخلی انجام می‌شود.
جابه‌جایی بیش از 21 هزار مسافر در فرودگاه امام(ره)
یکشنبه 1405/02/13 ساعت 17:18
در یک هفته صورت گرفت؛
جابه‌جایی بیش از 21 هزار مسافر در فرودگاه امام(ره)
معاون فرودگاه امام خمینی(ره) از تداوم پایداری و رشد عملیات پروازی خبر داد و اظهار کرد: در هفته گذشته میزبان 21 هزار و 549 مسافر بودیم که از این تعداد، 11 هزار و 427 نفر در قالب پروازهای خروجی و 10 هزار و 122 نفر در قالب پروازهای ورودی از خدمات شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بهره‌مند شده‌اند.
ازسرگیری  پروازهای رشت- مشهد و بالعکس
جمعه 1405/02/11 ساعت 23:02
ازسرگیری پروازهای رشت- مشهد و بالعکس
مدیرکل فرودگاه بین‌المللی گیلان از برقراری دوباره پرواز رفت و برگشت مشهد- رشت بعد از جنگ تحمیلی سوم خبر داد.
کدام فرودگاه‌های کشور  اکنون فعال هستند
چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 18:53
معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها پاسخ می دهد؛
کدام فرودگاه‌های کشور اکنون فعال هستند
معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها گفت: در حال حاضر همه فرودگاه‌ها در نیمه شرقی کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و امام(ره) از طلوع تا غروب آفتاب عملیاتی است و فرودگاه‌های بین‌المللی مشهد و زاهدان نیز به صورت 24 ساعته فعالیت می‌کنند.
سازمان بازرسی: بازپرداخت پول پروازهای لغوشده الزامی است
چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 10:45
سازمان بازرسی: بازپرداخت پول پروازهای لغوشده الزامی است
سخنگوی سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد ایرلاین‌ها و دفاتر خدمات مسافرتی موظف‌اند وجوه دریافتی بابت پروازهای لغوشده را به مسافران بازگردانند.
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 20:20
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
سی‌جی‌تی‌ان از رسانه های چین اعلام کرد، پروازهای مسافربری بین ایران و چین برای اولین بار پس از 60 روز از سر گرفته شد.
نظرات

آخرین اخبار
ماهی گورخری، کلید تازه درمان سرطان خون
شیر مادر خطر ابتلا به دیابت، سرطان و ام‌اس را کاهش می‌دهد
امید تازه برای تشخیص زودهنگام اوتیسم با کشف یک مسیر زیستی
شرط ادامه دریافت یارانه نقدی و کالابرگ اعلام شد+ نحوه استعلام
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها امروز 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
انفجار شدید در جنوب لبنان
سفر وزیر خارجه پاکستان به امان
آخرین اخبار حکایت از افزایش تحرکات نظامی حکومت جولانی در مرز عراق دارد
هشدار سازمان ملل: غزه همچنان برای غیرنظامیان ناامن است
جزئیات عملیات ویژه پلیس در خراسان رضوی؛ کشف محموله سنگین مواد مخدر
پرترددترین مرز اربعینی؛ تردد 2.6 میلیونی زائران از مرز مهران
عربستان با ادامه محاصره یمن با پاسخ دردناک روبه‌رو می‌شود
نشست اضطراری وزرای اتحادیه اروپا برای کاهش تنش با اسپانیا
آخرین هماهنگی های روسیه و برزیل در همکاری‌های راهبردی
تل‌آویو، پیش‌نویس آمریکا درباره غزه را پس زد
حمله پهپادی یمن به دارایی حساس عربستان در نجران
جزئیات گفت وگوی ترامپ و امیر قطر با محوریت تنگه هرمز و مذاکرات ایران
برنامه قطعی برق گلستان فردا چهارشنبه 14 مرداد+ لینک
افشای ساخت پایگاه‌های نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان!
جزئیات حادثه خروج قطار از ریل در ایستگاه فکوری مشهد
کشف جسد در رودخانه ازارک رامسر؛ بررسی علت حادثه توسط مراجع قضایی
محرمانه رم با رنگ و لعاب توافق چارچوب
تنش سیاسی در لبنان؛ انتقاد نماینده حزب‌الله از مواضع نواف سلام
جزییات تازه از پرونده مذاکرات هرمز؛ شروط تهران برای ایجاد امنیت پایدار
بازار جهانی نفت زیر فشار؛ افت شدید صادرات نفت خلیج فارس
تشییع باشکوه شهدای حمله دشمن آمریکایی به منطقه مسکونی چاه‌تنگو توسط مردم قشم
نورنما | آینه کاری های حرم امام رضا (ع) از کجا شروع شد ؟
راز ایمیلی که بن‌بست راهبردی آمریکا را فاش کرد
تازه‌ترین برنامه تئاتر شهر؛ اجرای «آتش‌سوزی‌ها» و آغاز نمایش جدید ناصر آویژه
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در بندرعباس از فردا
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 14 مرداد+ جدول
برنامه قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 14 مرداد+لینک
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 14 مرداد
اشکان دژاگه شاگرد ایرانی جدید گرفت؛ علی نعمتی در لوسیل
دستور جدید ارتش اسرائیل درباره عملیات تهاجمی در غزه
واکنش صنعا به سکوت ضامنان آتش بس در غزه
AFC زمان برگزاری جام باشگاه‌های فوتسال آسیا را اعلام کرد
عضویت دو چهره موسیقی ایران در معتبرترین آکادمی جهانی موسیقی
بیمارستان مادر و کودک بجنورد؛ طرحی در انتظار تحقق
جدیدترین سریال امنیتی سیمافیلم با بازی رویا نونهالی
غرق یک کشتی هندی در سواحل غربی یمن
بقایی: گفت‌وگوهای ایران و عمان درباره تنگه هرمز مثبت بوده است
جزئیات تازه از مذاکرات ایران و عمان درباره کریدور تنگه هرمز
اظهارات جدید روبیو درباره تنگه هرمز؛ توافق هنوز نهایی نشده است
تغییر برنامه پخش گفت‌وگوی رئیس‌جمهور با مردم
غزه؛ ابزار انتخاباتی کابینه اسرائیل
رمزگشایی از معماری محوطه تاریخی دیگه‌ور
وخامت موقعیت راهبردی آمریکا و تغییر موازنه به سود تهران
تضمین پایداری آب در پایانه‌های مرزی چذابه و شلمچه
آتش‌سوزی میانکاله دوباره شعله‌ور شد؛ احتمال عمدی بودن حریق