×
اقتصادی
شناسه خبر : 313680
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 12:16
ترویج لوازم کاهنده برای مصرف بهینه آب در سال 1405

ترویج لوازم کاهنده برای مصرف بهینه آب در سال 1405

شرکت آب و فاضلاب تهران در سال 1405 با هدف کاهش مصرف آب، برنامه ترویج لوازم کاهنده را اجرا می‌کند؛ اقدامی برای حفظ منابع و تحقق آینده‌ای پایدار با شعار «آب، کاهنده؛ تضمین آینده».

 نورنیوز-گروه اقتصادی: بهنام بخشی- سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران- در نخستین شورای راهبردی روابط عمومی‌های شرکت آب و فاضلاب استان تهران در سال ۱۴۰۵ که به میزبانی آبفای منطقه دو تهران برگزار شد، با اشاره به نقش مهم و اثرگذار فعالیت‌های حوزه روابط عمومی به‌ویژه رسانه در جریان‌سازی و مهندسی افکار عمومی، گفت: امروزه نقش روابط عمومی از یک بخش تشریفاتی به نقطه ثقل سازمان‌ها و جریان‌ساز دستگاه‌ها تبدیل شده است.

وی با تاکید بر نقش موثر روابط‌عمومی در مدیریت تنش آبی، گفت: در سال گذشته، متوسط  سرانه مصرف خانگی  آب هر شهروند تهرانی از ۲۲۰ به ۱۹۵ لیتر کاهش یافت که این موفقیت، حاصل اقدام‌های مشترک بخش فنی و فرهنگی با انتخاب شعارهای جدید و کاربردی برای عموم‌ جامعه و رویکرد رویدادمحوری با همراهی رسانه ملی توام با تعهد، رفتار تخصصی و علاقه‌مندی به کار در حوزه روابط عمومی‌ و با اتکا به روایت نخست در بخش اطلاع رسانی بوده است.

بخشی خاطرنشان کرد: البته هنوز با میزان الگوی مصرف ۱۳۰ لیتر در شبانه‌روز برای هر شهروند، ۶۵ لیتر فاصله داریم و امیدوار هستیم با همراهی رسانه‌ها و کنش‌گران فرهنگی هر چه سریع‌تر شاهد روند کاهش سرانه مصرف و افزایش مشترکان خوش مصرف در پایتخت باشیم.

سخنگوی آبفای استان تهران در ادامه با اشاره به تبلیغات رسانه‌ای دشمنان ایران اسلامی درخصوص وضعیت وخیم منابع آبی پایتخت، اظهار کرد: یکی از محاسبه‌های رژیم جنایتکار صهیونیستی معطوف به بحران آب و تبلیغ برای روز صفر آبی تهران بود تا بتواند نقشه شوم خود را عملی کند، اما با همت دولت و پیگیری‌های دلسوزانه رئیس‌جمهوری و تدابیر مجموعه وزارت نیرو، آب طالقان با اقدام‌های جهادی به تهران رسید و این اتفاق در کنار «تاب‌آوری ذهنی و همراهی مردم» استان تهران و مدیریت مصرف هوشمندانه، موجب خنثی شدن تمامی توطئه‌ها شد.

مدیر روابط‌عمومی آبفای استان تهران، با اشاره به بالندگی مجموعه‌های روابط عمومی‌ این شرکت در بخش خبر و اطلاع‌رسانی، تصریح کرد: تولیدات خبری این شرکت در سال گذشته به حدود ۵۰۰۰ خبر رسید و پس از این توفیق، قصد داریم با ارتقای کیفی ساختار اخبار، به سمت ارتقای سواد آبی و تولید دیالوگ و گفتمان آبی جدید حرکت کنیم.

بخشی اعلام کرد: در سال ۱۴۰۵ فعالیت‌های روابط‌عمومی آبفای استان تهران با رویکرد مدیریت مصرف بهینه در جهت ترغیب و ترویج فرهنگ استفاده از لوازم و تجهیزات کاهنده مصرف آب خواهد بود و تمامی روابط عمومی‌های شرکت‌های زیرمجموعه در این مسیربا شعار آب، کاهنده؛ تضمین آینده همگام و یکصدا خواهند بود.

وی سپس با تمجید از درایت مدیریت شرکت آبفای منطقه دو تهران در حوادث جنگ ۴۰ روزه اخیر، گفت: محدوده آبفای منطقه دو تهران، دارای قدمت و گستردگی شبکه آب شهری است و با وجود استقرار مجموعه‌های مهم و حساس در این محدوده و ۱۶۰ اصابت دشمن در جنگ اخیر، عملکرد این شرکت در بخش امدادرسانی و اقدام‌های فنی، به‌ویژه انعکاس اقدام‌ها توسط حوزه روابط عمومی، سرآمد بوده است.


نظرات

آخرین اخبار
زاخارووا: تردد در تنگه هرمز پس از اقدام نظامی آمریکا دچار وقفه شد
قیمت سکه و طلا امروز 9 اردیبهشت 1405 + طلا در قله 20 میلیونی
سقوط هواپیما و آتش‌سوزی در فرودگاه «آدلاید» استرالیا
واکنش حماس به سخنان تونی بلر در شورای امنیت
قیمت دلار امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 ؛ جهش تاریخی دلار
تعدیل بازار فولاد با عرضه سنگین ورق در بورس کالا
تأیید عبور امن کشتی ژاپنی از تنگه هرمز
ترکیه مانع عبور هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی شد
جزئیات قرارداد محرمانه گوگل و پنتاگون برای استفاده از هوش مصنوعی
پرواز رشت – تهران پس از دو ماه از سر گرفته شد
نتایج نظرسنجی جدید درباره عملکرد نظامی تل‌آویو فاش شد
رای سازمان ملل با روایت غرب است یاعدالت؟
ثبات بازار کالاهای اساسی با وجود تنش‌های اخیر در کشور
گندم در سال 1405 پنج نرخی شد
جهش تاریخی قیمت طلا؛ عبور هر گرم از مرز 20 میلیون تومان ؛ سکه به اوج رسید
ترویج لوازم کاهنده برای مصرف بهینه آب در سال 1405
پیش‌بینی باد شدید و احتمال آلودگی هوا در تهران
جزئیات ثبت‌نام و دریافت ارز حج تمتع 1405 اعلام شد
نامه مفتی لبنان به عون: توان و مشروعیت لبنان بر مقاومت استوار است
جزئیات نحوه برگزاری امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم
سکته قلبی دیگر سن نمی‌شناسد؛ این علائم را جدی بگیرید
حمایت آمریکا و 5 کشور آمریکای لاتین از پاناما در برابر چین
روایت جان‌فشانی‌ها رسالت اهل فرهنگ است
تنش پنهان ریاض–ابوظبی؛ از اوپک تا رسانه‌های خلیج فارس
جزئیات آسیب به 40 مرکز دارویی در جنگ رمضان
جزئیات حمله مسلحانه به گشت انتظامی در زاهدان
مرگ یک کارگر در حادثه معدن پرورده طبس
شهادت یک فلسطینی در جریان عملیات کرانه باختری
کمپین «جهان برای ایران»؛ روایت حمایت های بین المللی از ایران در جنگ رمضان
معامله بمب اتم با ترقه؟!
اژه‌ای: مقابله با فساد در دستگاه قضایی حتی در شرایط جنگی متوقف نمی‌شود
سازمان بازرسی: بازپرداخت پول پروازهای لغوشده الزامی است
چراغ سبز پکن برای ازسرگیری صادرات سوخت در ماه آینده
تنکرترکرز: صادرات نفت ایران در ماه دوم جنگ کم نشد
تشدید تنش در واشنگتن؛ احتمال شکایت از ترامپ بر سر اختیارات جنگی
خرید 80 هزار تن مرغ مازاد برای تنظیم بازار
نوراینفو | همه چیز برای دویدن تازه کارها
افت محدود قیمت نفت پس از رسیدن به اوج سه‌هفته‌ای
اروپای ناتوان تا کجا به تخته پاره تحریم چنگ می زند؟
اقتصادنگار | مبلغ کالا برگ چقدر افزایش می یابد؟
نوراینفو | 6 نکته موثر در کاهش مصرف سوخت در رانندگی
درگیری مرگبار در شمال تهران؛ صاحبخانه با شلیک گلوله سارق مسلح را از پای درآورد
هشدار 7 سال پیش روحانی به متوهمان آمریکایی در باره تنگه هرمز + فیلم
امکان خرید نسیه با ضمانت یارانه نقدی فراهم شد
قیمت گوشت قرمز امروز 9 اردیبهشت 1405 + جدول
تحولات سیاسی، تعیین‌کننده مسیر بازار ارز و طلا
قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه 9 اردیبهشت 1405 ؛ بازار در آستانه تصمیم فدرال رزرو
شام وحشت ترامپ
انفجار کنترل‌شده بمب‌های عمل‌نکرده در بوشهر طی امروز و فردا
عوارض عبور از تنگه هرمز