×
سیاسی
شناسه خبر : 313584
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 23:55
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود

رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود

سفیر کشورمان در پکن با تأکید بر سیاست «عزت، حکمت و مصلحت» گفت ایران آماده گفت‌وگو و اعتمادسازی است، اما در برابر مذاکراتی که نتایج آن از پیش تعیین شده باشد، مقاومت خواهد کرد. او افزود صلح پایدار تنها با قدرت دفاعی و بازدارندگی قابل تحقق است.

نورنیوز- گروه بین سیاسی: عبدالرضا رحمانی فضلی سفیر کشورمان در پکن در مراسمی که به مناسبت بزرگداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که عصر امروز ـ سه شنبه ـ در محل سفارت برگزار شد، با ستایش توانمندی ها، تعهد، شجاعت و روحیه انقلابی ارتش در حفاظت از تمامیت سرزمینی، حفظ امنیت ملی و دفع تهدیدات خارجی، تاکید کرد که امروز ارتش جمهوری اسلامی در کنار سایر نیروهای مسلح ایران، نقش اساسی در دفاع از کشور در برابر تهدیدات خارجی و حفظ و استقلال و آزادی کشور را برعهده دارد.   

سفیر کشورمان در پکن گفت: تاریخ گواهی می دهد که ایران هرگز آغازگر هیچ جنگی علیه سایر کشورها نبوده است وسیاست عدم تجاوز، به اصل خدشه ناپذیر جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است و براساس همین اصل، جمهوری اسلامی ایران بارها در برابر اقدامات تروریستی، استکباری و زورگویانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه تمامیت و حاکمیت کشور خویشتنداری کرد اما آنها با اشتباه محاسباتی، طی یک سال گذشته دو بار اقدام به تجاوز نظامی علیه ایران و نقض مقررات بین المللی کردند و ضمن به شهادت رساندن رهبر معظم انقلاب و فرماندهان ارشد نیروهای مسلح ایران، تعداد زیادی از مردم بی گناه را به شهادت رساندند و حتی به کودکان مدرسه ای هم رحم نکردند.

رحمانی فضلی در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به حمله دشمن به زیرساخت‌های نظامی از جمله فرودگاه‌ها، پل‌ها و تاسیسات که منجر به شهادت بیش از سه هزار نفر از افراد غیرنظامی شد، گفت: دشمن به دلیل ناامیدی از اقدام نظامی، به درخواست مذاکره با ایران روی آورد و جمهوری اسلامی ایران هم با نشان دادن حسن نیت با میانجی‌گری پاکستان، برای انجام این مذاکرات موافقت کرد اما با مشاهده تکرار زیاده خواهی‌های آمریکا در این دور از مذاکرات، در مقابل آن ایستادگی کرد.

این دیپلمات کشورمان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در چارچوب اصل عزت، حکمت و مصلحت، از گفت و گو و دیپلماسی برای اعتمادسازی با دیگر طرف‌ها استقبال می‌کند اما با انجام مذاکراتی که نتایج آن از قبل تعیین و تحمیل شده باشد، مخالف است و هرگز تسلیم خواسته‌های غیرقانونی دشمنان نخواهد شد.

وی تصریح کرد که استقبال ایران از گفت و گو و دیپلماسی به معنای نادیده گرفتن توان دفاعی و نظامی کشور نیست چرا که دستیابی به صلح و ثبات تنها در سایه توانمندی دفاعی و قدرت بازدارندگی موثر و قابل اطمینان میسر است.

روابط ایران و چین، فراتر از مناسبات اقتصادی و سیاسی

رحمانی فضلی در ادامه با اشاره به روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین، این روابط را فراتر از مناسبات صرفا اقتصادی و سیاسی دانست و تاکید که این مناسبات ریشه در سرنوشت تمدنی مشترک دارد و هر دو ملت تجربه مورد تجاوز قرار گرفتن از سوی دشمن خارجی را داشته اند و در برابر آن مقاومت کرده‌اند تا استقلال خود را حفظ کنند. 

وی همچنین اقدام چین و روسیه در وتوی قطعنامه ضد ایرانی و مخالف با منافع کشورهای جهان در شورای امنیت سازمان ملل در بحبوحه جنگ ۴۰ روزه را حاکی از رویکرد خیرخواهانه این کشورها در مقابل جبهه شر دانست.

سفیر ایران در پکن در بخش پایانی سخنانش گفت که تغییرات و تحولات بزرگ جاری در جهان امروز نشان می‌دهد که نظم آینده جهان به صورت چند قطبی و  مخالف با یک جانبه‌گرایی خواهد بود . چین با ابتکارات بزرگی مثل طرح کمربند جاده و توسعه فناوری‌های پیشرفته، و ایران هم با موقعیت ژئوپلیتیک کم نظیر و منابع راهبردی از جمله انرژی و دسترسی به آب‌های خلیج فارس، آسیای مرکزی و قفقاز و مقاومت فعال در برابر یکجانبه‌گرایی، هر دو در مسیر باز تعریف مفهوم قدرت و امنیت حرکت می‌کنند.


اخبار مرتبط
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
سه‌شنبه 1405/02/29 ساعت 14:44
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
سفیر ایران در چین گفت پکن از درگیری مستقیم در منطقه اجتناب می‌کند و با دیپلماسی و نقش میانجی‌گر، ثبات منطقه و امنیت کشتیرانی را دنبال می‌کند.
سفیر ایران در پکن: آمریکا نمی‌تواند روابط تهران و چین را تضعیف کند
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 21:55
سفیر ایران در پکن: آمریکا نمی‌تواند روابط تهران و چین را تضعیف کند
سفیر ایران در چین همزمان با سفر قریب‌الوقوع دونالد ترامپ به پکن تأکید کرد روابط راهبردی تهران و پکن آن‌قدر مستحکم است که آمریکا نمی‌تواند با اعمال فشار، مواضع چین در قبال ایران را تغییر دهد.
اعلام حمایت ایران از طرح چهار ماده‌ای چین برای امنیت خلیج فارس
دوشنبه 1405/02/21 ساعت 18:36
اعلام حمایت ایران از طرح چهار ماده‌ای چین برای امنیت خلیج فارس
سفیر ایران در چین از آمادگی تهران برای حمایت از طرح چهار ماده‌ای شی جین‌پینگ با هدف تقویت امنیت پایدار و توسعه مشترک در منطقه خلیج فارس خبر داد.
رحمانی‌فضلی: چین می تواند ضامن هرگونه توافق احتمالی با ایران باشد
یکشنبه 1405/02/20 ساعت 21:02
رحمانی‌فضلی: چین می تواند ضامن هرگونه توافق احتمالی با ایران باشد
سفیر ایران در چین تأکید کرد هرگونه توافق احتمالی باید با ضمانت قدرت‌های بزرگ و در چارچوب شورای امنیت سازمان ملل باشد و گفت با توجه به جایگاه چین در منطقه، پکن می‌تواند به عنوان یکی از ضامنان اصلی چنین توافقی مطرح شود.
رحمانی فضلی: ایران، روسیه و چین دوستان دوران دشواری هستند
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 02:40
رحمانی فضلی: ایران، روسیه و چین دوستان دوران دشواری هستند
سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین در پی وتوی قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت توسط مسکو و پکن ابراز داشت که مردم ایران این‌ رأی را فراموش نخواهند کرد.
نظرات

آخرین اخبار
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا