×
سیاسی
شناسه خبر : 313544
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 20:02
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر

برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر

نایب‌رئیس مجلس از تصمیم تازه در نشست مشترک مجلس و وزارت علوم خبر داد و گفت دانشگاه‌هایی که در معرض تهدید مستقیم نیستند، موظف به برگزاری کلاس‌های حضوری هستند؛ همچنین امتحانات نهایی 15 روز پس از پایان جنگ و کنکور سراسری 45 روز بعد برگزار می‌شود.

نورنیوز- گروه سیاسی: حمیدرضا حاجی‌بابایی با اشاره به نشست‌ مشترک امروز هیأت‌ رئیسه مجلس و کمیسیون‌ آموزش و تحقیقات با سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در این جلسه مباحث مهمی به‌ویژه در خصوص شرایط جنگی کشور و محوریت دانشگاه‌ها در این عرصه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. براین اساس، باید دانشگاه‌های کشور نقش‌آفرینی موثری در موضوعات مرتبط با جنگ داشته باشند و کنشگری فعال خود را در این حوزه تقویت کنند.

وی افزود: باید دانشگاه‌ها به‌عنوان یکی از ارکان مهم کشور در تبیین مسائل جنگ از جمله اقدامات و حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، نقش‌آفرین باشند و با بهره‌گیری از ظرفیت اساتید و دانشجویان پیام ملت بزرگ ایران را در سطح جهانی منعکس کنند.

نایب‌ رئیس مجلس در ادامه به موضوع اینترنت و تأثیر آن در آموزش اشاره و اظهار کرد: با توجه به ضرورت جلوگیری از افت تحصیلی در شرایط جنگی، در این جلسه مطرح شد دانشگاه‌هایی که در معرض تهدید مستقیم نیستند، کلاس‌های حضوری خود را برگزار کنند و دانشگاه‌های واقع در مناطق در معرض جنگ نیز از ظرفیت فضای مجازی و برنامه‌های جایگزین برای استمرار آموزش استفاده کنند تا خللی در روند آموزشی ایجاد نشود. قرار شد وزارت علوم این موارد را پیگیری کند.

دانشگاه‌هایی که در معرض تهدید مستقیم جنگ نیستند، کلاس‌های حضوری خود را برگزار کنند

حاجی‌بابایی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای دوران پس از جنگ، گفت: ضروری است دانشگاه‌ها با بهره‌گیری از تجربیات بدست‌ آمده در دوران جنگ در مسیر تحول حرکت کنند به‌گونه‌ای که نوع مطالعات، داده‌های علمی، خروجی‌های پژوهشی، مقالات و حتی رشته‌های دانشگاهی به سمت تحولی عظیم در سطح بین‌المللی سوق داده شود و با جایگاه جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصادی، دفاعی و پشتیبانی از نیروهای مسلح، هم‌راستا باشد.

وی افزود: در این جنگ تمدنی که از سوی آمریکا شکل گرفته و در واقع حمله‌ای به علم، تمدن و اعتقادات ما بوده، باید با همت مضاعف خسارات وارد شده به دانشگاه‌ها را جبران کنیم و مراکز علمی را بهتر و قوی‌تر از گذشته بازسازی کنیم.

تعیین زمان برگزاری امتحانات نهایی و کنکور سراسری 

نایب‌ رئیس مجلس با اشاره به وضعیت دانشجویان و داوطلبان ورود به دانشگاه، گفت: دانشجویان و دانش‌آموزانی که قصد ورود به دانشگاه را دارند، باید اطمینان داشته باشند که برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است. بر این اساس، طبق اعلام وزیر آموزش‌ و پرورش و با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته، امتحانات نهایی ۱۵ روز پس از پایان جنگ و کنکور سراسری و حدود ۴۵ روز بعد از آن برگزاری امتحانات نهایی برگزار خواهد شد.

حاجی‌بابایی همچنین به موضوع اساتید و کارکنان دانشگاه‌ها اشاره و اظهار کرد: در این جلسه حمایت از تولید علم و پشتیبانی از اساتید دانشگاه‌ها تأکید شد تا بتوانند نقش مؤثرتری در پیشرفت علمی کشور ایفا کنند. در عین حال ضرورت توجه به کارکنان دانشگاه‌ها، معلمان، پرستاران و سایر اقشار نیز مورد تأکید قرار گرفت. باید دولت در جهت تقویت این بخش‌ها گام‌های جدی بردارد تا یک هارمونی متوازن، عادلانه و مبتنی بر عدالت در نظام پرداخت و حمایت‌ها شکل گیرد.

ملت ایران با اتکا به انسجام به پیروزی دست خواهد یافت

وی در ادامه تأکید کرد: امروز همه ارکان کشور باید در کنار یکدیگر و در مسیر واحد حرکت کنند تا پیروزی نهایی حاصل شود. ملت ایران یکپارچه است و با اتکا به این انسجام، قطعاً به پیروزی دست خواهد یافت و در نهایت، آمریکا و رژیم صهیونیستی در برابر اراده ملت بزرگ ایران تسلیم خواهند شد.

نایب‌ رئیس مجلس همچنین گفت: در این جلسه موضوعات مربوط به وضعیت دانشگاه‌ها پیش از جنگ مانند ضرورت تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت، توجه به نخبگان و به‌کارگیری آن‌ها نیز مطرح شد. همچنین در شرایط جنگی، بر نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در حوزه کنشگری اجتماعی، حمایت از جبهه جنگ، تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و حضور فعال در عرصه‌های مردمی تأکید شد.


اخبار مرتبط
برنامه ویژه دولت برای بازسازی و ارتقای مراکز علمی آسیب‌دیده
شنبه 1405/02/12 ساعت 16:16
برنامه ویژه دولت برای بازسازی و ارتقای مراکز علمی آسیب‌دیده
معاون علمی رئیس‌جمهور از تدوین طرح جامع دولت برای بازسازی 32 مرکز علمی آسیب‌دیده خبر داد؛ با اولویت چهار دانشگاه بزرگ کشور و تمرکز بر نوسازی زیرساخت‌ها و حفظ نخبگان پژوهشی.
اعلام تقویم و جزئیات امتحانات پایان ترم پیام‌نور
شنبه 1405/02/05 ساعت 15:23
اعلام تقویم و جزئیات امتحانات پایان ترم پیام‌نور
دانشگاه پیام‌نور زمان‌بندی تغییر محل آزمون، ثبت نمرات میان‌ترم، دریافت کارت ورود به جلسه و تاریخ برگزاری امتحانات نیمسال دوم را برای دانشجویان اعلام کرد.
امتحانات نهایی چه زمانی برگزار می‌شود؟
پنج‌شنبه 1405/02/03 ساعت 22:17
معاون آموزش متوسطه پاسخ می دهد؛
امتحانات نهایی چه زمانی برگزار می‌شود؟
سیدمصطفی آذرکیش؛ معاون آموزش متوسطه اظهار کرد: هر زمانی که مراجع ذی صلاح مجوز‌های لازم را برای برگزاری آزمون‌ها صادر کنند، حداقل 15 روز بعد امتحانات نهایی برگزار خواهد شد.
امتحانات نهایی 15 روز پس از صدور مجوز برگزار می‌شود
پنج‌شنبه 1405/02/03 ساعت 11:50
امتحانات نهایی 15 روز پس از صدور مجوز برگزار می‌شود
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کرد برگزاری امتحانات نهایی پس از صدور مجوز مراجع ذی‌صلاح و با فاصله حداقل 15 روز انجام می‌شود و حفظ سلامت دانش‌آموزان در اولویت است.
نظرات

آخرین اخبار
حادثه مرگبار در علم‌کوه؛ ریزش سنگ جان یک کوهنورد را گرفت
جدول قیمت گوشت امروز پنج شنبه 29 مرداد
زاخارووا: کی‌یف ناتوانی خود در دستیابی به توافق صلح را نشان داده است
نوراینفو | این 6 شماره تماس را هرگز فراموش نکنید
الحشد الشعبی: 30 سپتامبر یک روز ملی و حاکمیتی برای عراق است
قیمت جهانی طلا پس از جهش 4 درصدی عقب نشست
خبر مهم برای شهروندان میناب؛ محدودیت سوخت‌گیری لغو شد
ترامپ از دیدار دوباره با رهبر کره شمالی خبر داد
پخش زنده بازی اهورا خاطری امروز پنجشنبه در رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان
آخرین وضعیت واردات خودرو؛ 30 هزار دستگاه وارد شد، خودروهای کارکرده همچنان بلاتکلیف
نام ایستگاه مترو «شهید باقری» به «شهیدان باقری» تغییر یافت
قالیباف به زیارت حرم امامین جوادین(ع) در کاظمین رفت
تکذیب حمله به دادگستری بهبهان؛ فیلم منتشر‌ شده‌ قدیمی است
جدول قیمت کالاهای اساسی امروز پنج شنبه 29 مرداد | دنبه هم نجومی شد؟
قیمت سکه امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول قیمت سکه امامی
دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق
تنش دیپلماتیک استرالیا و اسرائیل؛ واکنش تند پنی وانگ به عدم مجازات عاملان قتل امدادگر
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 29 مرداد 1405+جدول پخش
حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز
ترامپ به دنبال احیای فناوری قدیمی در ناوهای هواپیمابر؛ ماجرا چیست؟
آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟
وزیر خارجه سوریه: حمله اسرائیل به ابوالظهور هیچ توجیهی نداشت
جدول قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه 29 مرداد
پلیس راهور: مقابل مراکز برگزاری کنکور سد معبر نکنید
جدول پخش زنده بازی‌های پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ فوتبال، کشتی، والیبال و بسکتبال
جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 29 مرداد
ترامپ در انتظار یک غافلگیری جدید؟
آغاز واریز حقوق مرداد ماه بازنشستگان تامین اجتماعی+ اعلام زمان پرداخت معوقات
قطعی برق ایلام امروز پنجشنبه 29 مرداد + لینک
جنگ و اقتصاد ریاضتی
برنامه قطعی برق تهران امروز پنجشنبه 29 مرداد+لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول
ماینرهای قاچاق در ساری لو رفتند؛ 70 دستگاه کشف شد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول قیمت ارزها در بازار آزاد
قیمت طلا امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
80 درصد آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد؛ جزئیات پاکسازی 3 موج آلودگی
آخرین قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول
انتخابات داخلی لیکود پیروزی نتانیاهو یا زنگ خطر برای دولت راستگرا؟
ابهام در تعویض پلاک موتورسیکلت‌های برقی هنگام معامله رفع شد
وزیر علوم: به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد
سوت ماراتن کنکور 1405 به‌صدا درآمد
ترفند سلول‌های سرطانی برای پنهان شدن از چشم سیستم ایمنی!
مقام مستعفی دولت ترامپ: جنگ با ایران به نفع امنیت ملی آمریکا نیست
آمریکا مدعی شد: 757 نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند
ترامپ به دنبال مداکره نیست؟!
تصویر خیره‌کننده جیمز وب از مرگ یک ستاره و تولد سحابی شیر
استفاده کودکان از گوشی و تبلت چه تأثیری بر توانایی شناختی آنان دارد؟
پرونده‌سازی هوش مصنوعی برای کاربران!
زنان بخوانند؛ همه چیزهایی که باید از کمبود آهن بدانید