×
بین الملل
شناسه خبر : 313368
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 04:35
نشریه آتلانتیک: نگرانی جی دی ونس برای  کاهش چشمگیر ذخایر موشکی آمریکا

نشریه آتلانتیک: نگرانی جی دی ونس برای کاهش چشمگیر ذخایر موشکی آمریکا

نشریه آمریکایی آتلانتیک در گزارشی با اشاره به اینکه جی‌دی ونس معاون دونالد ترامپ نسبت به صحت اطلاعات ارائه شده از سوی وزارت جنگ ایالات متحده (پنتاگون) درباره حجم واقعی مهمات مصرف‌شده در تجاوز علیه ایران تردید دارد، نوشت که معاون رئیس جمهور آمریکا نگران کاهش چشمگیر ذخایر موشکی آمریکا است.

نورنیوز- گروه بین الملل:  در گزارش آتلانتیک آمده است: ونس در جلسات غیرعلنی نگرانی شدید خود را از کاهش چشمگیر ذخایر موشکی ایالات متحده اعلام کرده است.

بر اساس این گزارش، دو مقام ارشد دولت آمریکا که خواستند نام آنها فاش نشود، تائید کرده‌اند که ونس صحت گزارش‌های پنتاگون درباره حجم واقعی مهمات مصرف‌شده در تجاوز علیه ایران را زیر سوال برده و نگرانی‌های خود را درباره کاهش چشمگیر ذخایر موشکی مستقیماً با ترامپ در میان گذاشته است.

این گزارش می‌افزاید که عواقب کاهش شدید ذخایر موشکی به طور بالقوه وخیم است، چرا که نیروهای آمریکایی برای دفاع از تایوان در برابر چین، کره جنوبی در برابر کره شمالی و اروپا در برابر روسیه باید از همین ذخایر استفاده کنند.

در ادامه این گزارش با اشاره به اختلافات عمیق میان ونس و پیت هگست وزیر جنگ آمریکا بر سر تفسیر نتایج جنگ و چشم‌انداز آن، آمده است: در حالی که هگست و ژنرال دن کین رئیس ستاد مشترک ارتش به طور علنی میزان ذخایر تسلیحاتی آمریکا را مطلوب توصیف کرده‌اند، ونس از همان ابتدا به این باور رسیده بود که جنگ‌های افغانستان و عراق به یک پیروزی قاطع و پایدار منجر نشده‌اند و پیش از انتصاب در سمت معاونت ریاست‌جمهوری نیز هشدار داده بود که کمک به اوکراین ذخایر تسلیحاتی آمریکا را کاهش خواهد داد.

آتلانتیک در پایان این گزارش به رقابت پنهان میان هگست و «دن دریسکول»، وزیر ارتش و دوست نزدیک ونس اشاره کرده و نوشته است که اختلافات این دو بر سر انتصابات پرسنل ارتش و مدیریت جنگ به یک «راز آشکار» در پنتاگون تبدیل شده است.

به گزارش ایرنا، در پی تشدید کمبود ذخایر مهمات و تجهیزات نظامی در ایالات متحده و افزایش فشار ناشی از جنگ‌های جاری، وزارت جنگ این کشور (پنتاگون) به دنبال جلب مشارکت گسترده خودروسازان و شرکت‌های بزرگ صنعتی برای افزایش تولید تسلیحات و ادوات نظامی رفته است؛ اقدامی که بخشی از برنامه واشنگتن برای تقویت توان جنگی و جبران کاهش ذخایر تسلیحاتی ارزیابی می‌شود.

وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) در پی جنگ طلبی‌های دولت دونالد ترامپ به ویژه جنگ علیه ایران، قصد دارد خودروسازان و سایر تولیدکنندگان آمریکایی را به ایفای نقش گسترده‌تری در تولید تسلیحات وادار کند؛ اقدامی که یادآور رویکرد مورد استفاده در دوران جنگ جهانی دوم است.

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در این زمینه به نقل از منابع آگاه می‌گوید، مقام‌های ارشد نظامی آمریکا با مدیران چندین شرکت از جمله «مری بارا» مدیرعامل جنرال موتورز و «جیم فارلی» مدیرعامل فورد درباره تولید تسلیحات و سایر تجهیزات نظامی گفت‌ وگوهایی انجام داده‌اند.


اخبار مرتبط
ادعای ونس درباره موضع مذاکراتی ایران
چهارشنبه 1405/03/06 ساعت 15:39
ادعای ونس درباره موضع مذاکراتی ایران
جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی جدید با ابراز تردید نسبت به شفافیت مواضع تیم مذاکره‌کننده ایران، اعلام کرد که واشنگتن به دنبال توافقی است که نه‌تنها جلوی ساخت سلاح هسته‌ای را بگیرد، بلکه مکانیسمی نظارتی ایجاد کند که حتی پس از پایان دولت ترامپ نیز پابرجا بماند.
واشنگتن پست: آمریکا برای دفاع از اسرائیل نیمی از موشک‌های تاد خود را مصرف کرد
پنج‌شنبه 1405/02/31 ساعت 23:10
واشنگتن پست: آمریکا برای دفاع از اسرائیل نیمی از موشک‌های تاد خود را مصرف کرد
روزنامه واشنگتن پست به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد ایالات متحده در جریان جنگ با ایران بیش از 200 رهگیر «تاد» و ده‌ها موشک دیگر برای دفاع از اسرائیل استفاده کرده و این موضوع نگرانی‌هایی درباره کاهش ذخایر دفاع موشکی آمریکا ایجاد کرده است.
تردید ونس نسبت به روایت پنتاگون از وضعیت تسلیحات آمریکا
دوشنبه 1405/02/07 ساعت 23:18
آتلانتیک:
تردید ونس نسبت به روایت پنتاگون از وضعیت تسلیحات آمریکا
گزارش ها حکایت از آن دارند که معاون رئیس‌جمهور، نسبت به روایت‌های وزارت دفاع (پنتاگون) از روند جنگ با ایران و وضعیت تسلیحاتی آمریکا عمیقاً مشکوک است.
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ خواستار اضافه شدن ایران به تحریم‌های روسیه شد
انهدام کنترل شده بمب‌های عمل‌نکرده در ارتفاعات تهران فردا انجام می‌شود
پیش‌فروش بلیت قطارهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
آخرین پرده جام جهانی 2026؛ جام جهانی به مسی می‌رسد یا نسل طلایی اسپانیا؟
یاوه گویی بن گویر علیه ایران
نورنما | صحنه هایی از سیل مرگبار و ناگهانی در ویتنام
هشدار قوه قضاییه؛ حبس و جریمه در انتظار ناقضان امنیت ملی+ جزئیات
ترامپ پست‌هایش را هم پولی می‌کند!
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ و دو
سقف قیمت بلیت پرواز اربعین اعلام شد
8 نقطه ممنوعه برای نگهداری موبایل
تجاوز مجدد آمریکا به جنوب ایران/ حمله موشکی دشمن به آبادان/انهدام پهپاد از سوی ارتش
زمان برگزاری صد و پنجاه و یکمین حراج شمش طلا اعلام شد+ شرایط
شب سخت اوکراین؛ شلیک بیش از 40 موشک و 120 پهپاد به کی‌یف
ایران 1 - 3 ترکیه / تیم ملی والیبال لیگ ملت‌ها را با باخت تمام کرد
قائم‌پناه: حمله به زیرساخت ها روایت آمریکایی است که از حقوق بشردوستانه دم می زند
پهپاد ساقط‌شده در اطراف عین‌خوش دهلران شناسایی شد
چگونه سیاست‌های آمریکا نفوذ چین در خلیج فارس را افزایش داد؟
اهدای اعضای نوجوان 13 ساله تبریزی؛ چند بیمار به زندگی بازگشتند
بازداشت مربی استقلال در فرودگاه؛ ماجرای 80 هزار دلار چه بود؟
دبیرکل اتحادیه عرب: تنها راه‌حل، بازگشت به مذاکره است
چالش‌های آمریکا در رویارویی دوباره با ایران
آخرین وضعیت جاده‌های هرمزگان از زبان وزیر راه؛ هیچ انسداد کاملی نداریم
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای
دستور مهم رئیس‌جمهور در وزارت نفت؛جمع‌آوری گازهای فلر با سرعت بیشتری انجام شود
آخرین وضعیت تنگه هرمز؛ هیچ مجوزی برای تردد صادر نمی‌شود
آغاز دور جدید فروش بدون قرعه کشی محصولات ایران خودرو/ زمان + لینک
وزیر نیرو: اولویت تامین انرژی با استان های درگیر جنگ است
سازمان انرژی اتمی حمله به سایت دارخوین را محکوم کرد
مذاکرات میان باشگاه استقلال و رامین رضاییان به کجا رسید؟
تعیین تکلیف 3405 ملک فاقد سند دستگاه‌های اجرایی استان تهران
راز قتل پسر جوان در کارگاه آهنگری فاش شد؛ اعتراف تکان‌دهنده متهم
بانک مرکزی: فعلاً خبری از افزایش سود بانکی نیست
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه 29 تیر
نخست‌وزیر عراق وارد قطر شد
جنایت هولناک در بهشهر؛ قاتل کامیون را با راننده به آتش کشید
وزارت بهداشت عامل اصلی افت نرخ باروری را اعلام کرد
چگونه اسرائیل از هوش مصنوعی برای مقابله با مذاکرات ایران استفاده می‌کند؟
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان 1405
زمان واریز حقوق تیر بازنشستگان اعلام شد؛ تکلیف معوقات چه شد؟
57 هزار معلم در آستانه بازنشستگی؛ چند نیرو جذب می‌شوند؟
عاملان جنایت میدان شهید علیخانی اصفهان اعدام شدند
سرلشکر حاتمی خادم حرم امام رضا (ع) شد
درگذشت اسماعیل یغمایی؛ فقدان بزرگ دنیای باستان‌شناسی ایران
ترکیب آزادکاران ایران در بازی‌های آسیایی مشخص شد
شوک بنزنی هرمز به چین رسید
نورویدئو | وقتی «اول آمریکا» به «اول اسرائیل» می رسد
قیمت نفت به 100 دلار نزدیک شد
تمهیدات ویژه برای برگزاری آزمون دستیاری در استان‌های جنگی
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 28 تیر 1405 +جدول قیمت ها