×
سیاسی
شناسه خبر : 313353
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 00:44
تاکید قائم‌پناه بر بازسازی سریع «توفیق دارو» و تقویت توان دارویی کشور

تاکید قائم‌پناه بر بازسازی سریع «توفیق دارو» و تقویت توان دارویی کشور

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با حضور در کارخانه توفیق دارو که در حملات آمریکایی ـ صهیونی تخریب شده است، این حمله را نشانه هدف‌گیری زیرساخت‌های حیاتی دارویی کشور دانست و بر تداوم فعالیت علمی متخصصان و برنامه‌ریزی برای بازسازی این مجموعه و بازگشت آن به چرخه تولید با توان بیشتر تاکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهوری امروز با حضور در کارخانه «توفیق دارو» که در پی حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به صورت کامل تخریب شده، بازدید کرد.

قائم‌پناه در جریان این بازدید با اشاره به خسارات واردشده به این مجموعه دارویی اظهار کرد: صحنه‌های دلخراش و غم‌انگیز این مرکز نشان می‌دهد دشمن صهیونیستی ـ آمریکایی هیچ حد و مرزی برای اقدامات خصمانه خود قائل نیست و هر نقطه‌ای را که گمان کند می‌تواند موجب تضعیف ملت ایران شود، هدف قرار می‌دهد.

وی افزود: «توفیق دارو» یکی از مهم‌ترین تولیدکنندگان مواد اولیه دارویی کشور و مرکزی تحقیقاتی برای تولید دارو، به‌ویژه داروهای ضدسرطان، بوده است. بیش از ۱۳۰ نفر از نخبگان و محققان برجسته دارویی در این مجموعه فعالیت داشتند.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با بیان اینکه هدف قرار دادن چنین مرکزی نشان‌دهنده تلاش دشمن برای ضربه زدن به زیرساخت‌های صنعتی و دارویی کشور است، تصریح کرد: دانش در ذهن دانشمندان ماست و از بین رفتنی نیست؛ از این‌رو این مراکز با وجود همه سختی‌ها، دوباره و حتی بهتر از گذشته ساخته خواهند شد.

قائم‌پناه همچنین با تأکید بر اینکه حمله به یک مرکز علمی و درمانی مغایر با قوانین بین‌المللی است، این اقدام را مصداقی از جنایت جنگی دانست و گفت: این مرکز در حوزه تولید داروهای حیاتی از جمله داروهای ضدسرطان و بیهوشی نقش مهمی در نجات جان بیماران ایفا می‌کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که پس از برقراری صلح، با همکاری نهادهای مرتبط از جمله سازمان تأمین اجتماعی، روند بازسازی این مجموعه هرچه سریع‌تر آغاز شود و ظرفیت تولید مواد اولیه دارویی کشور دوباره احیا و تقویت گردد.

در ادامه این بازدید که با همراهی محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی انجام شد، وی نیز با اشاره به اهمیت این مجموعه گفت: تولید داروهای «ام‌اس»، بیهوشی و طیف گسترده‌ای از داروهای ضد درد در این مرکز انجام می‌شد و فعالیت‌های تحقیقاتی و پایلوت آن، به شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه دارویی منتقل می‌شد.

سعیدی «توفیق دارو» را مرکز ثقل نوآوری در مجموعه دارویی تأمین و شستا دانست و افزود: حمله به این مرکز بر اساس پروتکل‌های بین‌المللی، اقدامی غیرانسانی محسوب می‌شود. با این حال، هرچند زیرساخت‌ها آسیب دیده‌اند، اما دانش و مهارت نیروی انسانی ما پابرجاست.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری تأکید کرد: برنامه «بازسازی تاب‌آور» برای این مجموعه در دستور کار قرار دارد و تلاش می‌کنیم با همکاری شرکت‌ها و حمایت دولت، طی دو سال آینده «توفیق دارو» را کامل‌تر و توانمندتر از گذشته بازسازی کنیم.


نظرات

آخرین اخبار
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق