×
ورزشی
شناسه خبر : 313351
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 00:06
مصدومیت شدید پسر زیدان/ آیا او ضربه مغزی شده است؟

مصدومیت شدید پسر زیدان/ آیا او ضربه مغزی شده است؟

لوکا، پسر اسطوره فوتبال فرانسه، زین‌الدین زیدان، کابوس بدی را تجربه کرد. او در بازی تیمش گرانادا مقابل المریا (2-4) چهار گل دریافت کرد. سپس، در دقیقه آخر، پس از دریافت ضربه‌ای به سر در پی مداخله برای دور کردن توپ از مقابل مهاجم برزیلی تالیس هنریک، مجبور به ترک زمین شد.

نورنیوز-گروه ورزشی: پسر زین الدین زیدان که سنگربان اصلی تیم ملی فوتبال الجزایر هم به‌شمار می‌آید در جریان دیدار تیمش دچار مصدومیت شدیدی شد.

  نفرین مصدومیت‌ها، دروازه‌بانان تیم ملی فوتبال الجزایر را تحت تأثیر قرار داده است. پس از تأیید غیبت آنتونی ماندریا از جام جهانی ۲۰۲۶ به دلیل مصدومیت دردناک شانه و عمل جراحی میلوین ماستیل برای درمان فتق، حالا لوکا زیدان نیز با مصدومیت شدیدی مواجه شده است به طوریکه در جریان دیدار تیمش دچار ضربه مغزی شد.

لوکا، پسر اسطوره فوتبال فرانسه، زین‌الدین زیدان،  کابوس بدی را تجربه کرد.  او در بازی تیمش گرانادا مقابل المریا (۲-۴) چهار گل دریافت کرد. سپس، در دقیقه آخر، پس از دریافت ضربه‌ای به سر در پی مداخله برای دور کردن توپ از مقابل مهاجم برزیلی تالیس هنریک، مجبور به ترک زمین شد.

بازی برای حدود چهار دقیقه متوقف شد، زیرا لوکا دچار سرگیجه خفیف و خونریزی دهان شده بود. سپس، با تشویق تماشاگران، زمین را ترک کرد و جای خود را به هم‌تیمی‌اش آندر آسترالاگا داد.

لوکا برای انجام آزمایش‌های لازم طبق پروتکل، به بیمارستان منتقل شد.

سرمربی گرنادا درباره مصدومیت لوکا زیدان گفت: لوکا زیدان پس از ضربه‌ای که دریافت کرد، به بیمارستان منتقل شد، زیرا دچار سرگیجه شده بود. او تحت نظارت خواهد بود و آزمایش‌های لازم را انجام خواهد داد.

بر اساس گزارش رسانه‌های اسپانیایی از جمله سایت «ایدئال»، لوکا همچنان در بیمارستان تحت نظارت است و در روزهای آینده مشخص خواهد شد که آیا می‌تواند در بازی مقابل ساراگوسا در روز جمعه آینده شرکت کند یا خیر.

مصدومیت زیدان پنج روز پس از عمل جراحی میلوین ماستیل، دروازه‌بان باشگاه نونیه سوئیس (دسته دوم) برای درمان فتق، رخ داد.

لوکا در دوره سختی به سر می‌برد؛ زیرا  او در دو بازی اخیر، هشت گل دریافت کرده است. گرنادا هفته گذشته با نتیجه ۴-۰ مقابل آلباستی شکست خورد. بخشی از هواداران، عملکرد پسر زین‌الدین را زیر سؤال بردند، اما روزنامه «آس» اسپانیا سعی کرد از شدت انتقادات بکاهد و اعلام کرد که دروازه‌بان مقصر گل‌های دریافتی نبوده و مشکل اصلی، ضعف دفاعی تیم گرنادا است.

رسانه‌های الجزایری اعلام کردند که مصدومیت زیدان و خروج اجباری او تأثیری بر حضورش در جام جهانی نخواهد داشت، اما او باید در بازی‌های باقی‌مانده با احتیاط عمل کند تا از هر ضربه جدیدی جلوگیری شود. تیم ملی الجزایر با بحران واقعی در پست دروازه‌بانی مواجه است، به ویژه پس از غیبت ماندریا و مصدومیت ماستیل.

الجزایر در جام جهانی در گروه دهم قرار دارد و با آرژانتین قهرمان جهان در اولین بازی خود در ۱۷ ژوئن، اردن در ۲۳ ژوئن و اتریش در ۲۸ ژوئن روبرو خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ قیمت انرژی را بالا برد
قشقاوی: قطعنامه ضدایرانی بی‌هزینه نخواهد بود
پاسخ ایران به اتهام‌های بی‌اساس شورای وزیران خارجه اتحادیه عرب
عارف: ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است
آکسیوس: ترامپ دیگر حتی در میان جمهوری‌خواهان هم تنهاست
گیلان به بالگرد اطفای حریق مجهز شد
استقبال کشورهای عربی و اسلامی از تحریم‌های انگلیس علیه اسرائیل
لیورپول 2-1 اتلتیکو مادرید/ لیورپول برنده جدال تماشایی در آنفیلد
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
هواپیمای حامل زلنسکی مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
کارخانه فولکس‌واگن در خدمت گنبد آهنین اسرائیل
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در مرند
سفیر پاکستان : ایران و آمریکا به تفاهم نزدیک‌تر می‌شوند
سردار آزمون به تیم ملی برگشت
پیام تسلیت مسئولان کرمانشاه برای شهادت مرزبان هنگ مرزی پاوه
کشف 11 تن چوب و زغال قاچاق در کرمانشاه
توقیف 16 خودروی شوتی در زابل
سپتامبر سیاه برای آمریکا؛ نفت 100 دلاری، گازوئیل 6 دلاری و اوراق 5 درصدی
بقایی: حمله می‌کنند، بعد ایران را به شورای امنیت می‌فرستند!
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 5-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها
جایزه 110 میلیون یورویی برای فاتح لیگ قهرمانان
خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم
واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام علیه ایران
رایزنی عراقچی و سفیر ایران در پاکستان
تأکید عارف بر نقش رهبری شهید انقلاب در پیشرفت علمی کشور
پزشکیان: کارآمدی دستگاه‌ها باید به رضایت مردم منجر شود
نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
اسب ترکمن در مسیر ثبت یک رویداد ملی
آغاز پرداخت خسارت سیل‌زدگان مازندران
ارتش لبنان: اسرائیل 7700 بار توافق چارچوب را نقض کرده است
مدنی‌زاده به هند رسید؛ رایزنی اقتصادی ایران در بریکس
مخبر: ترامپ تازه می‌فهمد با چه قدرتی طرف است
صرفه‌جویی 15 میلیون لیتری بنزین با برقی‌سازی تاکسی‌های اینترنتی
آیت‌الله جنتی: نبرد اقتصادی به روحیه جهادی و فرماندهی نیاز دارد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور: واگذاری اختیارات به استانداران در جنگ کارآمدی خود را نشان داد
سفیر ایران: تحریم‌ها حقوق بنیادین ملت‌ها را تضعیف می‌کند
در نشست شورای حکام چه اتفاقی افتاد؟
حمله اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک شهید و 2 زخمی
حضور جنجالی نتانیاهو در جنوب سوریه
واکنش ایران به قطعنامه خصمانه شورای حکام
برقی‌سازی ناوگان برای کاهش آلودگی هوا در اولویت قرار گرفت
برخورد تریلی با اتوبوس در جاده سبزوار
بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین علیه قطعنامه ضدایرانی
نفوذ گوگل در هوش مصنوعی و نیروگاه‌های اتمی فنلاند
نورویدئو | ایران؛ از هدف «درس عبرت» تا کابوس انتخاباتی ترامپ
هشدار درباره سوء استفاده رژیم صهیونیستی از خلأ امنیتی در جنوب لبنان
مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
عکس های منتخب ایران؛ چهارشنبه 18 شهریور 1405
پیشنهاد کرملین برای دور جدید مذاکرات سه‌جانبه اوکراین