×
بین الملل
شناسه خبر : 313154
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/02/07 ساعت 11:01
انتقاد صریح کارلسون از سیاست‌های ترامپ درباره جنگ ایران

انتقاد صریح کارلسون از سیاست‌های ترامپ درباره جنگ ایران

تاکر کارلسون در سخنانی کم‌سابقه سیاست‌های دونالد ترامپ درباره جنگ ایران را خلاف شعارهای اولیه او دانست و از تغییر جهت سیاست خارجی دولت آمریکا انتقاد کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش از ام‌اس‌ان نیوز، تاکر کارلسون، چهره سرشناس رسانه‌ای محافظه‌کار آمریکا، در یکی از تندترین انتقادات خود از دونالد ترامپ، سیاست‌های او در قبال جنگ ایران را به‌شدت زیر سؤال برده و او را به نوعی وابستگی به جریان‌های مداخله‌گر در سیاست خارجی متهم کرده است.

کارلسون که سال‌ها از حامیان اصلی ترامپ به شمار می‌رفت، اکنون به یکی از منتقدان جدی او به‌ویژه در حوزه سیاست خارجی تبدیل شده است. او در اظهارات اخیر خود تأکید کرده که ورود آمریکا به جنگ با ایران، در تضاد مستقیم با وعده‌های ترامپ درباره پایان دادن به جنگ‌های بی‌پایان بوده است. به گفته او، این جنگ نه در راستای منافع ملی آمریکا، بلکه در چارچوب اهدافی خارج از اولویت‌های داخلی ایالات متحده شکل گرفته است.

کارلسون همچنین جنگ ایران را نتیجه فشارها و جهت‌گیری‌های خاص در سیاست خارجی دانسته و گفته است که این درگیری جنگ آمریکا نیست بلکه آمریکا به سمتی سوق داده شده که در آن منافع خود را فدای اهداف دیگران کرده است. او معتقد است چنین تصمیماتی باعث شده سیاست اول آمریکا که ترامپ با آن به قدرت رسید، به‌طور جدی زیر سؤال برود.

در ادامه این انتقادات، کارلسون به‌طور صریح از ترامپ فاصله گرفته و حتی اعلام کرده که از حمایت گذشته خود از او احساس پشیمانی می‌کند. او گفته است که از این حمایت احساس خیانت دارد و معتقد است مسیر کنونی دولت آمریکا در قبال ایران اشتباه است.

این موضع‌گیری بخشی از یک شکاف گسترده‌تر در میان جریان محافظه‌کار آمریکا است. جنگ با ایران باعث شده برخی چهره‌های نزدیک به جریان «ماگا» (MAGA) از سیاست‌های ترامپ فاصله بگیرند. این اختلافات نشان‌دهنده یک بحران در تعریف اولویت‌های سیاست خارجی آمریکا است اینکه آیا باید تمرکز بر مسائل داخلی باشد یا ادامه نقش‌آفرینی نظامی در خارج از کشور.

کارلسون همچنین تأکید کرده که هزینه‌های این جنگ اعم از مالی، انسانی و سیاسی بیش از آن چیزی است که برای آمریکا قابل توجیه باشد. از نگاه او، درگیری‌های خارجی مانند جنگ ایران، منابع آمریکا را مصرف می‌کند، بدون آنکه امنیت یا رفاه داخلی را افزایش دهد.

در سطح گسترده‌تر، این انتقادات بازتابی از تغییر نگرش در بخشی از جامعه آمریکا است. به‌ویژه در میان جمهوری‌خواهان، دیدگاه‌هایی در حال شکل‌گیری است که خواستار کاهش مداخلات خارجی و تمرکز بیشتر بر مسائل داخلی هستند. جنگ ایران این روند را تقویت کرده و به یکی از نقاط اختلاف درون‌جناحی تبدیل شده است.

در نهایت، مواضع جدید کارلسون را می‌توان نشانه‌ای از تحول در فضای سیاسی محافظه‌کاران آمریکا دانست؛ تحولی که در آن، حمایت بی‌قید و شرط از سیاست‌های مداخله‌گرایانه جای خود را به رویکردی انتقادی‌تر داده است.


اخبار مرتبط
کارشناس آمریکایی: واشنگتن به‌دنبال هر راهی برای فرار از شکست در ایران است
چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 04:17
کارشناس آمریکایی: واشنگتن به‌دنبال هر راهی برای فرار از شکست در ایران است
«ارل راسموسن» کارشناس آمریکایی و معاون پیشین مدیر مرکز اوراسیا به خبرگزاری «ریانووستی» گفت که ایالات متحده در تلاش است هر راهی را برای جلوگیری از شکست در ایران پیدا کند.
از انفجار خیالی تا توقف نمایشی؛ بازی خطرناک یک خطای محاسباتی
سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 07:55
از انفجار خیالی تا توقف نمایشی؛ بازی خطرناک یک خطای محاسباتی
ادعای مضحک “انفجار لوله های نفت در چند روز توسط ترامپ و شوی تبلیغاتی توقف پمپاژ نفت از سوی سنت تلاش برای جبران ناکارآمدی محاصره و فشار ناشی از وضعیت تنگه هرمز است . اگر محاصره دریایی مؤثر بود، نیازی به این سطح از نمایش نبود. این بازی میتواند خیلی زود از کنترل خارج شود.
نیویورک تایمز: ترامپ بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا است
سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 06:50
نیویورک تایمز: ترامپ بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا است
روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی تحلیلی با اشاره به آسیب‌های گسترده و بی‌سابقه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به نهادهای عمومی و خصوصی، سنت‌های دموکراتیک، سیستم قضایی و دانشگاه‌ها در داخل ایالات متحده و همچنین روابط این کشور با متحدانش در سطح جهان، نوشت: او بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا است.
قطعنامه محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ مجددا به رای گذاشته می‌شود
سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 04:22
قطعنامه محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ مجددا به رای گذاشته می‌شود
رهبر اقلیت دموکرات در مجلس سنای آمریکا روز سه‌شنبه در پیامی تاکید کرد که قطعنامه محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ در قبال ایران بار دیگر در این هفته به رای گذاشته خواهد شد.
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
دوشنبه 1405/02/07 ساعت 07:08
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
«جیسون کراو» عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا گفت که جنگ دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده و تاکنون 100 میلیارد دلار صرف آن شده است.
نظرات

آخرین اخبار
انصارالله: ادعای هدف قرار گرفتن مکه توسط یمن کذب است
قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک
هشدار درباره کمبود شدید موشک‌های رهگیر عربستان؛ ریاض دست به دامن اروپا شد
آخرین وضعیت ترافیک در جاده‌های شمالی و تهران
آخرین قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405 + جدول قیمت ارز
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛ گردوخاک در شرق و بارش در شمال
شروع تلخ میلان در لیگ اروپا؛ شکست 2 بر صفر برابر بنفیکا
تصادف مرگبار در آزادراه ساوه ـ تهران؛ 3 نفر کشته و 9 نفر مصدوم شدند+ علت حادثه
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
فشار جنگ اوکراین و ایران بر بازار نفت؛ بنزین آمریکایی‌ها گران‌تر شد
مرگ تلخ امیرحسام پس از حمله سگ ولگرد؛ علت فوت اعلام شد
بارسلونا با طوفان 7 گله صدر جدول لالیگا را حفظ کرد
حکم سنگین دادگاه برای اسرائیلی متهم به جاسوسی برای ایران
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ از ادعای دوباره ترامپ تا درخواست چین برای احیای مذاکرات
تک ضرب | خیز قهرمانان ایران برای درخشش در «ناگویا»
وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل تهدید اصلی منطقه است
ادعای ترامپ درباره تماس مستقیم ایران با آمریکا
کی‌یف زیر حملات موشکی روسیه؛ 10 انفجار پایتخت اوکراین را لرزاند
پیام عراقچی پس از سفر به چین؛ تصمیم‌های امروز بر آینده منطقه اثر می‌گذارد
وزیر صمت میزان تعرفه خودروهای برقی را اعلام کرد
خبر بد برای استقلال؛ فرعباسی بازی با تراکتور را از دست داد
مسی تاریخ‌ساز شد؛ جام 48 ، قهرمانی اینتر میامی و صدمین گل ستاره آرژانتینی
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنج شنبه 26 شهریور 1405+ جدول پخش
وقتی ربات‌ها ربات می‌سازند/ چشم‌انداز ارتش رباتی
امیدهای تازه برای غربالگری آلزایمر
انار؛ میوه‌ای پاییزی یا گنجینه‌ای از ترکیبات دارویی؟
جرد کوشنر؛ چهره‌ای که سیاست آمریکا را به دنیای سرمایه پیوند زد
بلایی که فوتبال آمریکایی بر سر بازیکنان می‌آورد
نورویدئو | دویستمین شب؛ وقتی خیابان به سنگر تاب‌آوری تبدیل شد
امضای گوگل پای بزرگ‌ترین قرارداد حذف کربن
داور زن ایرانی در رقابت‌های بسکتبال ناگویا سوت می‌زند
استقلالی‌ها پس از دیدار با السد راهی ناگویا شدند
ارتش یمن: یک پهپاد سعودی RQ-20 سرنگون شد
نوری المالکی: عراق خواهان روابط متوازن با همه کشورهاست
رئیس اتاق اصناف رامسر بازداشت شد
الیور استون: آمریکا تشنه جنگ است
دیدار پاریسی عبدالله دوم و جوزف عون برای حمایت از ارتش لبنان!
باغ 70 ساله شیراز جان دوباره گرفت؛ «باغ زندگی» میزبان شهروندان شد
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 25 شهریور 1405
احضار کاردار هند در پاکستان پس از برخورد شناورهای دریایی دو کشور
خودروهای برقی با تعرفه 4 درصدی وارد می‌شوند
ادعای عجیب ونس در حمایت از ترامپ
مخالفت قانونگذار ارشد آمریکایی با فروش بمب 2 هزار پوندی به رژیم صهیونیستی
14 هزار کلاس درس در آستانه مهر آماده بهره‌برداری می‌شود
ظفرقندی: باید مسیر نظام سلامت را از درمان به پیشگیری تغییر دهیم
سیل مرگبار نپال؛ شمار قربانیان از 1400 نفر عبور کرد
کلاهبرداری با قرعه‌کشی جعلی خودرو؛ 80 نفر قربانی یک آگهی اینستاگرامی شدند
پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
قائم‌پناه: دولت برنامه‌ای برای بنزین 80 هزار تومانی ندارد
بازگشایی آخرین گذرگاه مرزی عراق با ایران