×
اجتماعی
شناسه خبر : 313031
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/02/06 ساعت 18:12
هشدار نسبت به سالمندی جمعیت/ کدام استان‌ها در معرض خطر پیری اند؟

هشدار نسبت به سالمندی جمعیت/ کدام استان‌ها در معرض خطر پیری اند؟

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: استان‌های شمالی کشور بیش از دیگر مناطق با خطر سالمندی جمعیت مواجه‌اند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور در بابلسر‌ به همگرایی ملت با نیرو‌های مسلح اشاره کرد و آن را  یکی از شاخص‌های پیروزی در جنگ دانست و اظهار داشت: ایران در سه جنگ پس از انقلاب مدافع بوده و به پیروزی مطلق دست یافته و مستمرترین حضور شبانه ملت‌ها از آن ماست و مردم ایران آن را رقم زدند لذا حفاظت از دستاورد‌های دوران دفاع مقدس و به‌کارگیری ظرفیت مردم در حل مشکلات تأکید می‌شود.

وی از اجرای طرح‌های حمایتی و اشتغال‌زایی گسترده برای جامعه هدف در استان مازندران خبر داد و افزود: خوشحالم در کشوری زندگی می‌کنم که شما هم‌وطنان من هستید، چرا که توانستید بزرگ‌ترین قدرت تسلیحاتی جهان را به زانو دربیاورید.

وی گفت: در ایران بالاترین میزان وحدت هم شکل گرفته است و سازمان‌هایی از جمله بهزیستی در این دوران منزلت یافتند.جنگ باعث شد برای نخستین بار 2.11 درصد بودجه عمومی کشور به بهزیستی اختصاص یابد و طی دوران چهل روزه، بیش از یک میلیارد تومان کمک مالی اهدا شده و 30 هزار داوطلب خدمات محله‌محور به سازمان پیوستند.

حسینی با تاکید بر اینکه یکی از مهم‌ترین چرخش‌های تحول‌آفرین در بهزیستی  تغییر رویکرد از موسسه‌محوری و مرکزمحوری و دولت‌محوری به سمت محله‌محوری است تصریح کرد: محله‌محوری به معنای بیدار کردن توانمندی مردم و استفاده از ظرفیت آنان برای حل مشکلات است. نقش دولت در این میان هم نقش حامی، سازمان‌دهنده و ناظر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بیش از 2 هزار محله در کشور تحت پوشش طرح قرارگاه محله‌محور قرار دارند خاطرنشان کرد:  در راستای تحقق اهداف این طرح مصوب شد مدارس در شیفت خالی و مساجد نیز در اختیار ما قرار گیرند. 

اوهمچنین در ادامه افزود: جذب و فعالیت 2500 تسهیلگر و اجرای خدمات نیکوکارانه مردمی در قالب بانک زمان در سراسر کشور از مهم‌ترین اهداف اجرایی است.

حسینی لزوم رشد جمعیت جوان و هشدار نسبت به خطر سالمندی جامعه را خواستار شد و  بیان کرد: طرح «گفت‌و‌گو و دهکده سالمندی» از جمله اهداف سازمان است و استان‌های مازندران و گیلان در معرض خطر سالمندی هستند.

وی ایجاد بیش از 700 منزل مسکونی برای معلولان با ارزش 210 میلیارد تومان و ایجاد 2102 فرصت شغلی با اعتبار 59 میلیارد تومان در کنار راه‌اندازی حداقل یک مزرعه پنل خورشیدی برای معلولان و کسب درآمد توسط حداقل 300 معلول سخت‌بستر را از اقدامات مهم برشمرد و افزود: پرداخت 35 میلیارد تومان حق بیمه خویش فرمایی و کارفرمایی به معلولان و پرداخت 30 تا 50 درصد حقوق افراد دارای معلولیت بسته به شدت معلولیت جذب شده در اشتغال کارفرمایی در کنار بیمه رایگان برای تمام زنان سرپرست خانوار روستایی در بیمه عشایر و روستایی و پرداخت کمک‌هزینه درمان به 5 هزار نفر با اهدای 2 دستگاه ون آمبولانس اورژانس اجتماعی از دیگر اقدامات محسوب می‌شود.

حسینی راهکار‌های تقویت تعاملات استانی برای بهبود وضعیت معیشتی، مسکن و اشتغال جامعه هدف را مورد بررسی قرار داد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور از نمایشگاه معرفی خدمات بهزیستی و نمایشگاه نقاشی توان‌خواهان مرکز آموزشی توانبخشی رشدی هوشی "آراد"بازدید می‌کند تا از نزدیک در جریان توانمندی‌های هنری افراد کم توان ذهنی قرار گیرد.

شرکت در نشست «قرارگاه مدیریت محله‌محور»، از دیگر برنامه‌های محوری این سفر است که با هدف بررسی دقیق چالش‌های گروه‌های هدف و اتخاذ تصمیمات عملیاتی در سطح محلات پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با سفر به سرخرود از مرکز سالمندان "اریکه آرامش" این شهر بازدید و با پیشکسوتان تحت پوشش دیدار و نشستی با مراکز، موسسات وانجمن‌های تحت نظارت بهزیستی استان خواهد داشت.


نظرات

آخرین اخبار
چارلز سوم به ترامپ: اگر ما نبودیم شما فرانسوی حرف می‌زدید/ماکرون:خیلی شیک می‌شد!
تمرینات پرسپولیس از این تاریخ آغاز می‌شود
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیران امور خارجه لهستان، هند و کنیا
دفتر نبیه بری اظهارات رئیس‌جمهور لبنان را رد کرد
جاده چالوس از عصر امروز یک‌طرفه شد
ادموند بزیک، مدیر جدید آکادمی سرخ‌پوشان شد
بیانیه نماینده ایران در آژانس در کنفرانس بازنگری «ان‌پی‌تی»
جو کنت: محاصره ایران بیشتر به اقتصاد جهانی آسیب می‌زند
برگزاری حراج شمش طلا در 13 اردیبهشت
هزینه جنگ‌های اخیر برای اسرائیل از 400 میلیارد شِکِل گذشت
چه خبر از فصل دوم بامداد خمار نرگس آبیار؟
واکنش آقای خاص به احتمال بازگشت به سانتیاگو برنابئو
حماس تغییر نام «کرانه باختری» از سوی ایالت آریزونای آمریکا را محکوم کرد
کاروان «ناوگروه دنا» ایران با 9 طلا و یک نقره سوم شد
اقتصاد بریتانیا زیر فشار جنگ امریکا علیه ایران
برلین: جنگ ترامپ با ایران رشد اقتصادی آلمان را به نصف کاهش داد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: از دیدن صحنه های مناطق جنگ زده متاسف شدم
طرح جنجالی و بنیادین فیفا در قوانین ترکیب تیم‌های باشگاهی
2 یهودی در لندن مجروح شدند
روایت قالیباف از 6 شکست دشمن
کدام فرودگاه‌های کشور اکنون فعال هستند
پزشکیان: ایران، ایران امام رضاست
غریب‎‌آبادی: از حقوق بین‌الملل تنها اسمی باقی مانده است
توقف موقت عملیات توتال در خاورمیانه
اجتماع 10 کیلومتری امام رضایی‌‌ها برای ایران
پرسپولیس به همکاری خود با افشین پیروانی پایان داد
آیا جدایی امارات تولیدکنندگان دیگر را به ترک اوپک ترغیب می‌کند؟
احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه انگلیس
افشای جزئیات تازه درباره سقوط هواپیمای رئیس ستاد ارتش لیبی در ترکیه
کلاهبردار 480 میلیاردی در دام پلیس
تاکید آنکارا بر تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا
جنوب لبنان زیر آتش صهیونیست‌ها
قیمت بنزین در آمریکا رکورد چهار ساله خود را زد
خلیج فارس، نمایشگاه مقاومت ملی و قدرت پاسخگویی ایران
فشار آمریکا بر دومین تولیدکننده بزرگ چین با توقف ارسال تراشه
اظهارات جدید گروسی درباره مکان ادعایی اورانیوم!
طلای بازی‌های ساحلی آسیایی به هندبال ایران رسید
اختلاف نظر مرتس و ترامپ در مورد جنگ علیه ایران
فوتبال ساحلی ایران بر بام آسیا ایستاد+فیلم
فرودگاه آبادان برای پروازهای داخلی آماده شد
تیم مذاکره‌کننده اوباما الگویی مناسب برای توافق با ایران
رسانه‌‎های عبری خبر دادند: نتانیاهو به واشنگتن می‌رود
زرادخانه هسته‌ای کره شمالی چالشی برای دفاع آمریکا
پسکوف: خروج امارات به معنای پایان اتحاد اوپک‌پلاس نیست
اسپانیا از نشست‌های وزارتی گروه 20 کنار گذاشته شد
حق مسکن از فروردین ماه محاسبه خواهد شد
چرا دلار دوباره صعودی شد؟
تونل های نیایش و توحید و پل صدر امشب مسدود می شوند
پرداخت وام یک میلیارد تومانی به کسبه بازارچه جنت از هفته آینده
تصویب برق ارزان‌تر برای کشاورزان و حق مسکن 3 میلیونی برای کارگران