×
سیاسی
شناسه خبر : 312891
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/02/06 ساعت 09:22
اژه‌ای: اتحاد ملی سد شکست‌ناپذیر مقابل دشمن است

اژه‌ای: اتحاد ملی سد شکست‌ناپذیر مقابل دشمن است

رئیس قوه قضاییه با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد تفرقه گفت اتحاد ملی سد مستحکمی در برابر توطئه‌هاست و بیش از 30 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا» مشارکت کرده‌اند.

نورنیوز-گروه سیاسی:حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، در نشستی با حضور جمعی از مقامات قضایی، طی سخنانی ضمن اشاره به مشارکت بی‌نظیر مردم در پویش جان‌فدا، اظهار کرد: مردم ما در زیر بمباران و تهدیدات مکرر دشمن مستکبر و متجاوز و علی‌رغم وجود برخی مشکلات معیشتی و گرانی‌ها، با عزمی استوار و مشارکتی بی‌نظیر، در پویش جانفدا برای ایران ثبت‌نام کرده‌اند؛ بیش از ۳۰ میلیون نفر از مردم گرانقدر ما از مرد و زن و پیر و جوان اعلام داشته‌اند که حاضرند جان‌شان را برای ایران اسلامی فدا کنند و در هر حوزه‌ای که نظام بخواهد از میدان تا خیابان، مجاهدت کنند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به ضرورت تکریم هر چه بیشتر مردمی که مشتاق جانفدایی برای ایران اسلامی هستند، بیان داشت: این روحیه‌ سلحشوری و حماسی ملت ایران که حتی در خردسالان ایرانی نیز موج می‌زند، چیزی نیست که با درس و بحث و منبر و کلاس حاصل شده باشد؛ این یک عنایت و لطف الهی به ملت ایران است. باید شاکر این نعمت الهی باشیم؛ شکرانه این نعمت نیز، خدمت بی‌منت به این مردم وفادار و سلحشور است. باید به تمام معنا در صحنه خدمت به مردم و کشور و نظام حاضر باشیم؛ ضروری است به تقویت انسجام ملی یاری رسانیم؛ باید به مسئولان اجرایی در دولت در جهت خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به مردم، کمک و مساعدت هر چه بیشتر داشته باشیم.

رئیس دستگاه قضا به تبیین و تشریح ریشه‌های ملی ظهور و گسترش پویش جانفدا برای ایران، پرداخت و تصریح کرد: پویش جانفدا برای ایران، نماد و بازتابی از همبستگی ملی بالای ایرانیان و روایت ظفرمندی ملت ماست. شاید در هیچ کشوری در دنیا چنین سطح بالایی از عرق و حمیّت ملی و دینی وجود نداشته باشد. این امر بدون‌تردید، موهبت الهی است. باید قدردان این مردم غیور و عزیز باشیم و خاک پای این سربازان اسلام را توتیای چشم کنیم.  

رئیس عدلیه با اشاره به آثار و برکات اتحاد ملی عنوان کرد: اتحاد رمز پیروزی ما در نبرد با دشمن است؛ پویش جانفدا برای ایران، اکنون به مظهر اتحاد ملی و وحدت ملی تبدیل شده است؛ ضروری است همه ما در حفظ و تثبیت این دستاورد، بیش از پیش کوشا باشیم و از هر آنچه سبب افتراق و تشتت می‌شود، به جد پرهیز کنیم.  

قاضی‌القضات خاطرنشان کرد: اتحاد ملی ما و صدای واحد ملت ما، دشمن را کلافه و مستأصل کرده است؛ دشمن مترصد است اهدافی که در تجاوز و جنگ و مذاکره به آن نرسید را با ایجاد انشقاق و تفرق، حاصل کند. زهی خیال باطل! اتحاد ملی ما سد مستحکم و مرصوص و دیواره‌ی محکمِ سربه‌فلک‌کشیده مقابل دشمن است. ما نیز در تبعیت محض از رهبری معظم انقلاب، تاکید می‎‌کنیم که رویکرد دستیابی به «ایران هر چه قوی‌تر» از مسیر وحدت بین اقشار مختلف جامعه می‌گذرد.

وی گفت: در جنگ شناختی که دشمن به راه انداخته بود، جمهوری اسلامی نظامی تنها و فاقد پشتوانه مردمی معرفی می شد، علت حمله به برخی مراکز نیز محاسبات مربوط به همان جنگ شناختی بود که دشمن خود رقم زده و خود در دام اشتباهات برآوردی ناشی از آن گرفتار شده بود. اکنون با حضور میدانی مردم از یک سو و درخشش طرح جانفدا از سوی دیگر، راه دشمن در هر دو عرصه جنگ نرم و عرضه جنگ سخت مسدود شده است ولی استمرار این پیروزی نیازمند تلاش روز افزون در هر دو جبهه است.


نظرات

آخرین اخبار
تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به اهواز، چابهار و بندرعباس کشور/هیچ تهدیدی بی‌پاسخ نخواهد ماند
انگلیس به‌دنبال محدودیت شبانه شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان
کامبک رؤیایی آرژانتین برابر انگلیس؛ مسی و یارانش فینالیست جام جهانی 2026 شدند
هوش مصنوعی زیر ذره‌بین؛ متا با شکایت جدید کارکنان روبه‌رو شد
شهادت 35 نفر در پی حملات تیرماه به کشورمان/ بیشترین آسیب‌ها برای 3 استان
ادعای ترامپ درباره سوریه؛ الشرع با حزب‌الله دقیق‌تر از اسرائیل برخورد می‌کند
دستور فوری وزیر ورزش برای رسیدگی به وضعیت قهرمان جوان ژیمناستیک
پارکینگ بزرگ اربعین شلمچه آماده میزبانی از زائران شد
تأکید معاون اول رئیس‌جمهور بر تقویت همکاری‌های راهبردی با چین
ادامه تعطیلی سه فرودگاه عربستان پس از هشدارهای ارتش یمن
مدیرعامل چادرملو: AFC درخواست فدراسیون را رد کرده؛ تاج باید پاسخگو باشد
ادعای ونس: نیروی زمینی برای تغییر حکومت ایران اعزام نخواهیم کرد
نورویدئو | مرگ در گرمای اروپا ؛ حقیقتی فراتر از تغییرات اقلیمی
ترامپ ادعا کرد: دوست ندارم درباره ایران ضرب الاجل تعیین کنم
تصمیم نهایی AFC؛ سهمیه آسیایی به گل‌گهر رسید
طوفان در قلب پایگاه‌های آمریکا؛ پاسخ موشکی ایران به آمریکا در منطقه؛ از اردن تا کویت
احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه
روسیه خواستار بازگشت فوری ایران و آمریکا به میز مذاکره شد
تشییع باشکوه شهدای گتوند؛ سه رزمنده شهید در گلزار شهدا آرام گرفتند
یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران به حبس محکوم شد
برگ برنده جدید چین در تجارت دریایی رونمایی می شود
هشدار آمریکا به شهروندان خود برای سفر به 23 کشور
پروازهای دبی–شیراز پس از 5 ماه از سر گرفته شد
نگرانی ها از تأمین کالا در آمریکا در پی جنگ علیه ایران
ادعای پنتاگون درباره پایان مأموریت ائتلاف در عراق
عکس های منتخب جهان؛ 26 جولای 2026
فرودگاه بین‌المللی صنعاء فعالیت عادی خود را از سر گرفت
چرخش سریع ترامپ درباره تنگه هرمز، سردرگمی واشنگتن را آشکار کرد
عضو مجمع تشخیص: انتقام و مذاکره منافاتی با یکدیگر ندارند
شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در اربیل
قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و برای حفظ امنیت و منافع ملی خود تا پای جان بایستیم
غریب‌آبادی: هر اقدام تجاوزکارانه آمریکا پاسخ قاطع را به دنبال دارد
معاون دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: مجازات متجاوزان ضامن صیانت از امنیت ملی است
شکست ایران مقابل اوکراین در دیداری پراشتباه
احسان حاج‌صفی در سپاهان ماندنی شد
محکومیت اقدام لندن علیه سپاه؛ وزارت خارجه یمن موضع گرفت
تاج: مدیریت رقابت‌های گسترده بر عهده فدراسیون است
تنش سیاسی در آستانه بازی آرژانتین و انگلیس/فالکلند دوباره خبرساز شد
زمان فینال جام جهانی تغییر می کند
سفیر سابق آمریکا: حمله به زیرساخت‌های ایران راه‌حل بحران نیست
حماس نماینده ویژه صلح در غزه را به جانبداری از اسرائیل متهم کرد
سنتکام ادعا کرد: دو کشتی مجبور به تغییر مسیر در تنگه هرمز شد
اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
کرملین: آمریکا از روند صلح اوکراین دور شده است
هفته ای ماندگار با امتی عزادار
واریز نخستین مرحله وام 75 میلیون تومانی بازنشستگان آغاز شد
محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی وزارت امور خارجه ایران
حمله جدید اسرائیل با بمب فسفری به جنوب لبنان
دبیرکل نجباء به اهانت ترامپ واکنش نشان داد
بازار نفت در آستانه بحران