×
بین الملل
شناسه خبر : 312830
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/02/06 ساعت 19:08
افشا شدن ابعاد جدید از حمله جنگنده‌های ایران به یک پایگاه آمریکایی در کویت

افشا شدن ابعاد جدید از حمله جنگنده‌های ایران به یک پایگاه آمریکایی در کویت

شبکه خبری ان‌بی‌سی آمریکا در گزارشی که روز گذشته منتشر شد، اخبار جدیدی از عمق خسارات پایگاه‌های آمریکایی در غرب آسیا را برملا کرد.

نورنیوز- گروه بین الملل: در حالی که آمریکا بارها از برتری مطلق پدافندی و نابودی توان هوایی ایران سخن گفته بود، اکنون گزارش‌های جدید از رخدادی خبر می‌دهند که می‌تواند این روایت را به چالش بکشد؛ حمله دو فروند جنگنده اف۵ ایرانی به یک پایگاه آمریکایی در کویت، عبور از سامانه‌های پاتریوت و خسارتی که گفته می‌شود ابعادی فراتر از اعلام رسمی دارد.

  شبکه خبری ان‌بی‌سی آمریکا در گزارشی که روز گذشته منتشر شد، اخبار جدیدی از عمق خسارات پایگاه‌های آمریکایی در غرب آسیا را برملا کرد.

ان‌بی‌سی اعتراف کرده است یک فروند اف۵ ایران توانسته با عبور از سامانه‌های روشن پدافندی پاتریوت، یک پایگاه منطقه‌ای آمریکا را بمباران کند.

پیگیری خبرنگار دفاعی فارس از یک منبع آگاه نظامی، جزئیات جدیدی از حمله جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش را فاش کرد.

به گفته این منبع آگاه نظامی، در این حمله هوایی دو فروند اف۵ ایرانی با حمله به زیرساخت‌های یک پایگاه هوایی ارتش آمریکا در کویت، این پایگاه را هدف قرار دادند.

این منبع تأکید کرده است دو جنگنده با عبور از سامانه‌های پیشرفته پدافند هوایی آمریکایی و با انجام موفق حمله هوایی، به سلامت در پایگاه ششم شکاری بوشهر فرود آمدند.

برآورد اندیشکده AEI حاکی از آن است که میزان خسارات واردشده به زیرساخت‌های نظامی آمریکا بیش از ۵ میلیارد دلار بوده؛ عددی که به‌مراتب بالاتر از برآوردهای اولیه یا اظهارات رسمی است و البته منابع ایرانی آن را حداقلی می‌دانند و معتقدند خسارات پایگاه‌های آمریکایی بیشتر از این ارقام است.

به گفته ان‌بی‌سی آمریکا، دولت آمریکا تلاش کرده انتشار تصاویر ماهواره‌ای از پایگاه‌های آسیب‌دیده را به تأخیر بیندازد و اطلاعات کامل از خسارات منتشر نشده است. این اقدامات باعث شکل‌گیری اتهام «پنهان‌کاری» شده و برخی آن را تلاش برای کنترل روایت جنگ می‌دانند.

 گفتنی است جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش پیش از این نیز بعدازظهر نهم اسفند ماه، یعنی چند ساعت پس از حمله آمریکا به ایران، در یک حمله غافلگیرانه مراکز تجمع و تحرکات مرتبط با شبکه‌های پشتیبانی عملیاتی آمریکا در اقلیم کردستان عراق را هدف قرار دادند.

چند روز بعد نیز دو فروند سوخو ۲۴ ارتش ایران در دو مرحله و با یک عملیات «استشهادی هوایی»، پایگاه نظامی آمریکا در قطر را بمباران کردند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، چندین بار اعلام کرده نیروی هوایی ایران را نابود کرده است، اما هفته گذشته جنگنده‌های ارتش، هواپیمای حامل مهمان ایران، ژنرال پنج‌ستاره و رئیس ستاد کل ارتش پاکستان را در مسیر رفت و برگشت اسکورت کردند تا قدرت نیروی هوایی ایران را به رخ بکشند.

هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی  با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!

یک خبرنگار آمریکایی نوشت: ان‌ بی‌ سی تأیید کرد که یک پایگاه آمریکایی با یک جت اف-5 ایرانی مورد حمله قرار گرفته است. اف- 5 در سال 1959 ساخته شده بود. 67 سال پیش.

اتان لوینز خبرنگار مستقل آمریکایی در حساب کاربری خود در ایکس نوشت: ان‌ بی‌ سی تأیید کرد که یک پایگاه آمریکایی با یک جت اف-۵ ایرانی مورد حمله قرار گرفته است. اف- ۵ در سال ۱۹۵۹ ساخته شده بود. ۶۷ سال پیش.

این خبرنگار مستقل آمریکایی اضافه کرد: این جت به‌تازگی بزرگ ترین ارتش جهان را بمباران کرده است.

«ان بی سی نیوز» ساعاتی پیش در گزارشی فاش کرد که ایران خسارات گسترده‌تری به پایگاه‌ های نظامی آمریکا نسبت به آنچه که علناً اعلام شده، وارد کرده است.

بر اساس اعلام این رسانه، پایگاه‌ ها و تجهیزات آمریکا در سراسر غرب آسیا از سوی ایران در طول تجاوز تحمیلی آمریکایی- صهیونیستی علیه تهران، مورد حمله قرار گرفتند؛ از جمله توسط یک جنگنده اف-۵ ایرانی که تعمیرات آن می‌ تواند میلیاردها دلار برای واشنگتن هزینه داشته باشد.

«ان بی سی نیوز» اضافه کرد که این حملات با وجود پدافند هوایی آمریکا توسط ایران رخ داده است.

به گفته سه مقام آمریکایی، دو دستیار کنگره و یک فرد دیگر آشنا با خسارات ها، پایگاه‌ های نظامی آمریکا و سایر تجهیزات در منطقه خلیج فارس در اثر حملات ایران متحمل خسارات گسترده‌ ای شده‌اند که بسیار بدتر از آن چیزی است که علناً اذعان شده و انتظار می‌ رود میلیاردها دلار توسط واشنگتن برای تعمیر آن ها هزینه شود.

 


اخبار مرتبط
آتش به جان پایگاه نظامی آمریکا افتاد
یکشنبه 1405/02/06 ساعت 17:00
آتش به جان پایگاه نظامی آمریکا افتاد
آتش‌نشانی منطقه گلاسترشایر و رسانه‌های انگلیسی بامداد یکشنبه از وقوع آتش‌سوزی در پایگاه نیروی هوایی فیرفورد در جنوب غرب انگلیس خبر دادند که در ماه‌های اخیر به محل استقرار و تردد بمب‌افکن‌های آمریکایی تبدیل شده است.
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
شنبه 1405/02/05 ساعت 20:40
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
شبکه ان‌بی‌سی نیوز به نقل از چند مقام آمریکایی گزارش داد پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس در جریان حملات ایران خسارات گسترده‌تری نسبت به آنچه پنتاگون اعلام کرده متحمل شده‌اند و هزینه تعمیر آن‌ها ممکن است به میلیاردها دلار برسد.
مشاور پیشین رئیس امارات: زمان بررسی تعطیلی پایگاه‌های آمریکا فرا رسیده است
دوشنبه 1405/01/31 ساعت 10:50
مشاور پیشین رئیس امارات: زمان بررسی تعطیلی پایگاه‌های آمریکا فرا رسیده است
مشاور پیشین رئیس امارات با ادعای توان دفاعی کشورش در برابر حملات اخیر گفت: پایگاه‌های آمریکا به باری برای امارات تبدیل شده‌اند و زمان بررسی تعطیلی آن‌ها رسیده است.
تحلیلگر اماراتی خواستار تعطیلی پایگاه‌های آمریکایی در منطقه شد
دوشنبه 1405/01/31 ساعت 04:20
تحلیلگر اماراتی خواستار تعطیلی پایگاه‌های آمریکایی در منطقه شد
تحلیلگر برجسته اماراتی در امور بین الملل وجود پایگاه‌های آمریکایی در کشورهای حاشیه خلیج فارس را بار اضافی برای این کشورها دانست و خواستار تعطیلی آنها شد.
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟