×
اقتصادی
شناسه خبر : 312814
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/05 ساعت 21:36
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا

ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا

در پایان معاملات امروز شنبه 5 اردیبهشت بازار سرمایه در گروه صندوق درآمدهای ثابت 10.9 میلیارد معامله به ارزش 27128.1 میلیارد تومان انجام شد که در پایان 20043.1 میلیارد تومان وارد این صندوق‌ها شد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: ۲۸ درصد خریداران واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های درآمد ثابت را سرمایه‌گذاران حقیقی و ۷۲ درصد را حقوقی‌ها تشکیل می‌دادند نماد فیروزا با ۳۱۴.۳ میلیارد تومان بیشترین ورود پول حقیقی و نماد طلوع با ۶۵.۶ میلیارد تومان بیشترین خروج پول حقیقی‌ها را رقم زدند.

در گروه صندوق‌های طلا ۵۴۱ میلیون معامله به ارزش ۵۲۳۸.۱ میلیارد تومان جام شد که در نهایت ۴۲.۵ میلیارد تومان پول حقیقی‌ها از گروه صندوق‌های طلا خارج شد.

۶۱ درصد خریداران واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های طلا را خریداران حقیقی و ۳۷ را حقوقی‌ها تشکیل دادند. محدوده قیمتی ۲۹ نماد صندوق طلا در آخرین معامله بین صفر تا منفی ۱ و دو نماد صندوق طلا در دامنه صفر تا مثبت یک قرار داشت. ۹۴ درصد نمادهای صندوق‌های طلا سرخ پوش و تنها ۶ درصد مثبت و سبز پوش به کار خود پایان دادند.

نماد گوهر با ورود ۹۳.۳ میلیارد تومان پول حقیقی بیشترین جذب پول را به خود اختصاص داد در مقابل از نماد طلا ۱۱۵.۹ میلیارد تومان پول حقیقی خارج شد. بازدهی یک روزه صندوق‌های طلا در دامنه کمتر از منفی نیم درصد قرار داشت حباب اکثر مادهای گروه صندوق‌های طلا نیز منفی است.

در گروه صندوق‌های نقره ۴۱۵.۶ میلیون معامله به ارزش ۴۳۶.۳ میلیارد تومان انجام شد که در پایان ۱۸۲.۲ میلیارد تومان پول حقیقی وارد این صندوق‌ها شد.

۸۴ درصد خریداران واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های نقره حقیقی‌ها و ۱۶ درصد حقوقی‌ها هستند چهار صندوق نقره با دامنه مثبت و ۴ صندوق با دامنه منفی به کار خود پایان دادند نماد نقران ۹۷ میلیارد تومان پول حقیقی به خود جذب کرد. بازدهی یک نماد منفی ۲۳ صدم درصد ولی سه نماد دیگر مثبت اندکی بالاتر از نیم درصد بود.

ورود نماد تسه ۱۴۰۵ و خداحافظی با نماد تسه ۱۴۰۲

در معاملات امروز گروه اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن در فرابورس نماد تسه ۱۴۰۲ در آخرین روزهای دارای ارزش معاملاتیست و از ۱۵ اردیبهشت ز دایره معاملات حذف می‌شود همچنین نماد تسه ۱۴۰۵ نیز به عنوان اولین گروه از نمادهای جدید سال جاری وارد چرخه بازار اوراق تسهیلات مسکن شد.

در معاملات امروز این گروه بیش از ۲۴۰ هزار برگه به ارزش بیش از ۵۳.۵ میلیارد تومان خرید و فروش شد که دامنه قیمتی این اوراق در فاصله ۸۹ تا ۹۶ هزار تومان قرار داشت.

ارزش کل معاملات امروز بازار نفت گاز و سایر حامل‌های انرژی بورس انرژی ۱۰.۸ همت بود؛ عمده معاملات امروز و فردا در این بازار در رینگ داخلی انجام خواهد شد.


اخبار مرتبط
نقره پیشتاز بازدهی روزانه/ ورود 1254 میلیارد تومان پول حقیقی
یکشنبه 1405/02/06 ساعت 18:36
نقره پیشتاز بازدهی روزانه/ ورود 1254 میلیارد تومان پول حقیقی
درحالی که صندوق های درآمد ثابت یک ماه پُر پول را طی کردند، در معاملات امروز با جذب 60 میلیارد تومان در مقابل جذب یک همت صندوق های طلا و 1200 میلیارد تومان صندوق های نقره، شکست سنگینی را متحمل شدند.
خروج پول حقیقی از صندوق‌های طلا در روز سبز بازار
چهارشنبه 1405/02/02 ساعت 18:05
خروج پول حقیقی از صندوق‌های طلا در روز سبز بازار
در پایان معاملات دوم اردیبهشت، بیشترین ورود پول حقیقی به صندوق‌های درآمد ثابت اختصاص یافت؛ جایی که بیش از 3.5 هزار میلیارد تومان سرمایه حقیقی وارد این گروه شد؛ در مقابل، صندوق‌های طلا با وجود بازدهی مثبت روزانه با خروج 77.8 میلیارد تومان پول حقیقی مواجه شدند.
صندوق بین‌المللی پول از افزایش ریسک رکود اقتصادی خبر داد
چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 17:20
صندوق بین‌المللی پول از افزایش ریسک رکود اقتصادی خبر داد
صندوق بین‌المللی پول با اشاره به افزایش قیمت انرژی و اختلال در حمل‌ونقل دریایی، از تضعیف چشم‌انداز رشد اقتصاد جهانی و افزایش ریسک رکود خبر داد.
استقبال خریداران حقیقی از صندوق‌های طلا
دوشنبه 1405/01/24 ساعت 19:10
استقبال خریداران حقیقی از صندوق‌های طلا
در پی منفی شدن حباب صندوق‌های طلا در روز جاری (دوشنبه، 24 فروردین)، معاملات واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق‌ها با استقبال خریداران حقیقی مواجه شد.
نظرات

آخرین اخبار
سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان شناخته شد
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم
تشدید حملات هوایی در جنوب لبنان
مومنی: چین و روسیه حمایت قاطع خود از ایران را اعلام کردند
پوتین: آتش‌بس باید به صلح پایدار در منطقه منجر شود
گره ویزا باز شد؛ ملی‌پوشان در مسیر جام جهانی 2026
بازگشت جناب‌خان به تلویزیون همزمان با جام جهانی
کشف و امحای بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در غرب اهواز
هشدار اولمرت درباره تقلب در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
محسن رضایی: توپ در زمین ترامپ است؛ آمریکا باید بن‌بست مذاکرات را بشکند
سفیر ایران در مکزیک: تیم ملی با آمادگی کامل راهی تیخوانا می‌شود
پزشکیان: طوفان به پایان می رسد
احتمال تنش تازه در شورای حکام؛ واشنگتن به دنبال قطعنامه علیه تهران
درخواست روسیه از آژانس اتمی برای برخورد قاطع با حملات به تأسیسات هسته‌ای
تأثیر جنگ ایران بر نرخ حمل‌ونقل دریایی
پوتین: تحریم‌ها علیه روسیه به‌طور برگشت‌ناپذیر به دلار و یورو آسیب زده است
هیأت حماس برای مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره شد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تراژدی در صحرای بزرگ آفریقا ؛ جان باختن 50 مسافر بر اثر تشنگی
وزرای صنعت ایران و تاجیکستان به دنبال روان‌سازی تجارت دوجانبه
نوراینفو | روش های مقابله با اضطراب
چه کسی از آتش‌بس بدون توقف جنگ سود می‌برد؟
دو وزیر کابینه نتانیاهو در فهرست ممنوع‌الورودهای ایرلند قرار گرفتند
دیدار وزرای کشور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس شانگهای
عذرخواهی صداوسیما بابت حذف سهوی بخشی از پیام رهبر انقلاب
هشدار رئیس سابق پنتاگون: جنگ ایران به «ویتنام ترامپ» تبدیل می‌شود
ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران
حمله نانسی پلوسی به ترامپ برای جنگ افروزی علیه ایران
ادعای تازه آمریکا درباره توقیف یک نفتکش ایرانی
مواضع منفعلانه رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر لبنان درباره مذاکرات با اسرائیل
ادعای جدید استارمر درباره حمله احتمالی روسیه به ناتو در 2030
چهارمین روز اعتراضات مردم آلبانی علیه پروژه مرتبط با کوشنر
پست اینستاگرامی عراقچی درباره دانش‌آموزان میناب که تاریخ‌ساز شدند
تحویل کاپ قهرمانی کشتی آزاد جهان پس از یک دهه به ایران
هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 8 استان
قول پینگ‌پنگ باز 61 ساله ایرانی برای گرفتن طلا در بازی های پاراآسیایی
ماجرای پرواز جنگنده‌ها در ارتفاع پایین بر فراز اصفهان چه بود؟
جزئیات جدید از پرونده 2 دختر سنندجی؛ روایت تکان‌دهنده مادر نارین و آیلین
از همسایگی تا قدرت‌سازی؛ نقشه جدید ایران در آسیا