×
سیاسی
شناسه خبر : 312433
تاریخ انتشار : جمعه 1405/02/04 ساعت 12:00
نیکزاد: کلید تنگه هرمز در دست نیروهای مسلح ایران است

نیکزاد: کلید تنگه هرمز در دست نیروهای مسلح ایران است

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و برخی کشورهای منطقه، اعلام کرد کلید تنگه هرمز در اختیار نیروهای مسلح ایران است. نیکزاد همچنین ادعای مذاکره مطرح‌شده از سوی مقامات آمریکایی را «کذب محض» خواند.

نورنیوز-گروه سیاسی:علی نیکزاد روز جمعه در اجتماع پرشور مردم آمل با عنوان وحدت ملی اظهار کرد: رفتار آژانس بین المللی انرژی اتمی مایه شرمساری است و باید از خود خجالت بکشد که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اعضای قانونی NPT هستیم، اما در جنگ آمریکایی صهیونیستی هیچ حمایتی از ما نداشت.

وی افزود: رفتار کینه توزانه کشورهای همسایه عربی نیز جای تعجب زیاد دارد و باید پاسخ دهند چرا در شهادت رهبر و فاجعه میناب و جنگ اخیر، فضای کشورشان را در اختیار استکبار قرار دادند.

او با بیان اینکه هدف سران آمریکایی از تجاوز به کشورها، منابع نفتی و ذخایر ارزشمند آنان است گفت: نمونه‌های این جنایت‌ها تا قبل ازحمله به ایران درونزوئلا بوده و کاملا واضح است رییس جمهور آمریکا برای تصاحب ذخیره حدود ۲۰ درصدی نفت جهان درکشور ونزوئلا دست به این اقدام غیرانسانی زده و با همین نیت به ایران حمله کرده، اما اسیر مقاومت وایستادگی مردم ایران شده است.

نائب رییس مجلس شورای اسلامی، کودتا، تحریم، جنگ نیابتی و حضور در امپراطوری رسانه‌ای برای منحرف کردن افکارعمومی جهان برای پیش بردن اهداف خصمانه را بخشی از سیاست‌های جنگ طلبانه آمریکا از ابتدای پیدایش آن برشمرد و افزود: پرونده سیاه و ننگین آمریکا در حمله به کشورهای از جمله ژاپن، ویتنام، کره، لیبی، سودان، عراق، افغانستان و سوریه همچنان باز است.

وی اضافه کرد: دنیا دیگر می‌داند که آمریکا جنایتکار است و کشورها را به ویرانی می‌برد، و فاجعه انسانی که توسط امریکا و اسرائیل در غزه برجای مانده است، لکه ننگ این دو رژیم خبیث است که تاریخ از آن شرم خواهد بود.

نائب رییس مجلس شورای اسلامی، درپاسخ به اظهارات ویتکاف که گفته ایران باید از لشکرکشی آمریکا با پشتیبانی ناو جنگی، هواپیماها وجنگنده‌های پیشرفته درمنطقه بترسد و تسلیم شود، گفت: اول اینکه ویتکاف اشتباه کرده و مهمتر اینکه فرهنگ مهدویت، شهادت و انتظار در وجود مردم ایران زنده است واین مردم مبعوث شده برای حفظ انقلاب اسلامی ایران هستند.

نیکزاد با تاکید براینکه حق انتقام خون شهدای میناب، خون رهبر شهید، فرماندهان و مردم بیگناه کشورمان محفوظ است افزود: به کشورهای حوزه خلیج فارس اعلام می‌کنیم که خجالت بکشید و ننگ بر شما که آمریکا از خاک شما بر علیه ایران استفاده کرده است.

وی با اشاره به اینکه با بمباران پتروشیمی، کارخانجات پتروشیمی دشمنان به خاک و خون کشیده شد، یاداور شد: اگر بخواهید زیرساخت و انرژی بزنید ما شما را برای آب، نفت و غذا بیش از این گرفتار می‌کنیم.

نیکزاد همچنین گفت: تنگه هرمز با گذر ۱۴۰ کشتی در روز، ۲۰ میلیون بشکه نفت روزانه و ۶.۲ میلیارد بشکه نفت در سال جابجا می‌شود.

وی با اعلام اینکه کلید تنگه هرمز به دست سپاه و ارتش است و صادرات نفت ایران در جنگ بیشتر از گذشته شد، افزود: ادعای ترامپ قمارباز مبنی بر مذاکره با مسئولان کشور، کذب محض است و گوش به فرمان رهبر انقلاب هستیم و باید طرف مقابل غرامت کامل پرداخت کند.

 
 


اخبار مرتبط
نیکزاد: ایران تسلیم نمی‌شود و پاسخ هر حمله‌ای را سخت‌تر خواهد داد
چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 09:15
نیکزاد: ایران تسلیم نمی‌شود و پاسخ هر حمله‌ای را سخت‌تر خواهد داد
نیکزاد در تجمع شبانه مردم اراک با اشاره به سالگرد جنگ تحمیلی و تحولات اخیر منطقه، بر لزوم تداوم مقاومت تأکید کرد و با مرور نقش رهبری کشور در سال‌های گذشته، به مسائل نظامی، منطقه‌ای، تنگه هرمز و روندهای مرتبط با مذاکرات پرداخت.
رایزنی مالزی با تهران برای عبور دو نفتکش از تنگه هرمز
جمعه 1405/02/04 ساعت 23:44
رایزنی مالزی با تهران برای عبور دو نفتکش از تنگه هرمز
نخست‌وزیر مالزی اعلام کرد که دولت این کشور در حال مذاکره با جمهوری اسلامی ایران برای تسهیل عبور دو نفتکش مالزیایی از تنگه هرمز و آب‌های تحت کنترل ایران است.
هوکشتاین: توافق بدون برنامه موشکی و پهپادی «بدترین سناریو» است
جمعه 1405/02/04 ساعت 19:51
هوکشتاین: توافق بدون برنامه موشکی و پهپادی «بدترین سناریو» است
فرستاده سابق آمریکا در خاورمیانه با اعلام اینکه ایران ثابت کرد طی سال‌های آینده بر تنگه‌های منطقه مسلط خواهد بود، «بدترین سناریو» در خصوص مذاکرات آتش بس بین ایران و آمریکا را تشریح کرد.
علی نیکزاد، رئیس ستاد قالیباف شد
یکشنبه 1403/03/20 ساعت 19:46
علی نیکزاد، رئیس ستاد قالیباف شد
نماینده مردم اردبیل ، ریاست ستاد انتخاباتی محمد باقر قالیباف را بر عهده گرفت.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار یک متخصص ایمپلنت درباره تاثیر سیگار بر شکست درمان
وقتی کودکان قربانی محتوای نامناسب شبکه‌های اجتماعی می‌شوند
استفاده از پله‌ها بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید است
اورونوف خبر مصدومیتش را تکذیب کرد
مواضع دوگانه انگلیس علیه ایران؛ حمایت از دیپلماسی و تشدید فشار اقتصادی
رایزنی وزیران خارجه قطر و عمان درباره ایجاد کریدور موقت مشترک در تنگه هرمز
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
نورویدئو | جنگ مالی واشنگتن ؛وقتی تحریم ، به نقطه آسیب پذیری آمریکا می رسد
رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
گزارش عراقچی از رایزنی با مقامات پاکستان و عمان
پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، «روز پیروزی» نبود؛ «روز دلقک» بود!
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 4 شهریور + جدول
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه 4 شهریور + لینک
خروج یک هواپیما از باند فرودگاه مشهد؛ حادثه هیچ مصدومی نداشته است
هشدار بقائی به تبعات سکوت کشورها در برابر قلدری آمریکا
واشنگتن‌پست: ایران قادر است تحریم‌های آمریکا را دور بزند
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405
طلا و سکه ارزان شد+ قیمت جدید
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد
گوترش: بن‌بست آمریکا در جنگ علیه ایران محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
رکورد جدید در حراج شمش طلا؛ 116 کیلوگرم طلا در مرکز مبادله معامله شد
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است
هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد
ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
نیروی دریایی سوئد خواستار مصادره ملک شهروند روس شد
سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
شناسایی معاملات مشکوک به پولشویی 130 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و طلا
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود
ماجرای 300 کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
واکنش کرملین به ایده حاکمیت خارجی بر دونباس
پزشکیان رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی را منصوب کرد
چرا مس رفسنجان 3 فصل محروم شد؟
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 4 شهریور
قیمت سکه پارسیان امروز 3 شهریور 1405؛ هر گرم به 22 میلیون تومان رسید