×
اجتماعی
شناسه خبر : 312216
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/02/03 ساعت 11:50
امتحانات نهایی 15 روز پس از صدور مجوز برگزار می‌شود

امتحانات نهایی 15 روز پس از صدور مجوز برگزار می‌شود

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کرد برگزاری امتحانات نهایی پس از صدور مجوز مراجع ذی‌صلاح و با فاصله حداقل 15 روز انجام می‌شود و حفظ سلامت دانش‌آموزان در اولویت است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مصطفی آذرکیش؛ معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در برنامه‌ای تلویزیونی با بیان اینکه ناظر بر استمرار خدمات آموزشی در شرایط مختلف، وزارت آموزش و پرورش مجموعه مصوباتی را در طول سال تحصیلی از جمله شرایط خاصی که در آن هستیم داشته گفت: فارغ از اینکه آموزش و پرورش در چه شرایطی در حال جریان است، مسئله مهم اصول بنیادین بر نظام‌های آموزشی است به ویژه اینکه اولین اصل حفظ سلامت جسمی و روانی دانش‌آموزان و معلمان است.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های خود را حفظ جان و سلامت دانش‌آموزان و اولیا می‌داند افزود: در کنار این موضوع استفاده از فناوری‌ها برای استمرار خدمات آموزشی نیز اهمیت دارد. الان در شرایطی هستیم که از طریق روش‌های مختلف آموزش‌ها در جریان است، یکی از این روش‌ها در شرایط جنگ بود که قبلا نیز بخشنامه‌ آن در قالب سه وضعیت سفید، زرد و قرمز پیش‌بینی شد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: وضعیت سفید وضعیت عادی، پایدار در امنیت کامل است‌. وضعیت زرد یعنی وضعیت نیمه بحرانی، در جاهایی که امکان آموزش کامل حضوری نیست و به صورت ترکیبی انجام می‌شود. وضعیت قرمز وضعیتی است که اصلاً امکان حضور بچه‌ها در مدارس نباشد. هر سه وضعیت در طول سال تحصیلی با مدیران کل آموزش و پرورش و روسای مناطق گفتگو و برنامه‌ریزی شد.

آذرکیش با بیان اینکه یکی از روش‌ها بر بستر شاد است گفت: معلمان با فداکاری‌هایی که دارند و ما قدردان آن‌ها هستیم امسال برای اولین بار تا آخرین روزهای اسفند ماه آموزش بر بستر شاد را داشتند که رکورد بیش از 15 میلیون مراجعه در یک روز به این سامانه و این پلتفرم و سکوی اختصاصی وزارت آموزش و پرورش ثبت شد.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور با حضور در وزارت آموزش و پرورش و به صورت تلفنی با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر تقویت زیرساخت‌های فنی شاد دستور اکید داشت افزود: در کنار موضوع گروه‌های درسی، معلمان درسنامه‌هایی را به صورت آفلاین و به صورت آنلاین تولید و در اختیار واحدهای آموزشی قرار دادند. همچنین صدا و سیما نیز در قالب مدرسه تلویزیونی ایران همکاری کرد و روزانه در کنار آموزش‌هایی که در بستر شاد وجود دارد مدرسه تلویزیونی دایر است.

ثبت نمرات ارزشیابی ابتدایی ها و آغاز امتحانات داخلی پایه‌های هفتم تا دهم از 9 خرداد

وی با بیان اینکه بر اساس مجموعه مصوبات، ارزشیابی و برنامه‌ریزی پیشرفت تحصیلی و تربیتی دانش‌آموزان بر اساس قوانین و مقررات مندرج در برنامه درسی ملی، با معلمان و نظارت با شورای مدرسه است افزود: جای هیچ نگرانی نیست پایه‌های اول ابتدایی تا پایه دهم به غیر از پایه نهم که به صورت استانی بعضاً برخی از درس‌ها هماهنگ برگزار می‌شود، ارزشیابی توسط معلمان انجام می‌شود و آموزش هم توسط خود معلمان است که نهایتاً برای دانش‌آموزان نمرات پایانی را درج می‌کنند و قطعاً از میزان آموزش، کیفیت آموزش و شرایط آموزش آگاهی کامل را دارند. ما هم در وزارت آموزش و پرورش با تمام توان مجموعه فعالیت‌ها را تنظیم کردیم که این آرامش در بین دانش‌آموزان برقرار باشد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در اسفند ماه برنامه‌های امتحانات نهایی ابلاغ و در اختیار عموم جامعه قرار گرفت ادامه داد: در فروردین ماه متناسب با شرایطی که وجود داشت مجدداً بخشنامه مربوط به برگزاری امتحانات داخلی و نهایی بررسی شد. از نهم خرداد ماه ثبت نمرات ارزشیابی در ابتدایی و آغاز امتحانات داخلی را برای دانش آموزان پایه‌های هفتم، هشتم، نهم و دهم خواهیم داشت.

آذرکیش با بیان اینکه بر اساس تقاضای مردم و معلمان و دانش‌آموزان تمدید و تاخیری در برگزاری امتحانات پیش‌بینی شده گفت: از نهم خرداد این امتحانات برگزار و نمرات ثبت می‌شود. اعتقاد بر این است که تداوم یادگیری و استمرار آن یکی از ابزارها و ارکان اصلی پایداری ملی است و در کنار همه برنامه‌هایی که دولت پای کار مردم است، وزارت آموزش و پرورش هم برنامه ریزی‌های منسجمی را در این مدت داشته و اعلام کرده، هر سناریوی محتملی که وجود دارد را پیش‌بینی‌ کرده است.

وی افزود: متناسب با شرایط، آموزش و پرورش سناریوهای مختلفی را در اختیار اولیا و خانواده‌ها قرار می‌دهد. درخواست می‌شود که مردم اخبار رسمی و اصلی را از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سامانه‌های جامع اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش دریافت کنند تا کمتر دچار تشویش شوند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه جای هیچ نگرانی نیست، هم در شورای عالی انقلاب فرهنگی، هم در شورای عالی آموزش و پرورش و هم در وزارت آموزش و پرورش تمهیدات لازم و مقدمات اصلی برنامه‌ها طراحی شده ادامه داد: برخی از تصمیمات فراتر از وزارت آموزش و پرورش است، مراجع ذی‌صلاح باید به نوعی مجوزهای لازم را برای اجرای برخی برنامه‌ها بدهند تا در تعامل و همکاری کامل با نهادهای امنیتی وزارت آموزش و پرورش برنامه‌ها را پیگیری کند. وزارت آموزش و پرورش آنچه را که آرامش دانش‌آموزان و سلامت روانی‌ آن‌ها باشد را تضمین و در برنامه‌ لحاظ می‌کند.

آذرکیش با بیان اینکه سناریوهای طراحی و اعلام شده در بخشنامه فروردین ماه امسال برای ارزشیابی قید شده، هر موقع که مراجع ذی‌صلاح مجوزهای لازم را برای برگزاری آزمون‌ها بدهند حداقل 15 روز بعد امتحانات نهایی برگزار می‌شود گفت: تغییری در زمان‌ اگر اتفاق بیفتد با همکاری نهادهایی که تصمیم گیرندگان اصلی هستند، انجام می‌شود. البته با وزارت علوم به جهت بحث کنکور در همراهی و همکاری هستیم و در طول این مدت هم پیگیری‌ها انجام شده است.

وی افزود: وزارت آموزش و پرورش نیز با تمام توان خود را برای اینکه یادگیری بدون توقف و آموزش در مسیر خود انجام شود، تلاش می‌کند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در وزارت آموزش و پرورش، آموزش یک مهارت برای دانش‌آموزان در حال اجراست ادامه داد: طرح‌های مختلف و متنوعی دارد از جمله طرح ایران دیجیتال که ناظر بر آموزش به دانش‌آموزان در حوزه‌های مرتبط با هوش مصنوعی و دیجیتال است‌، طرح های متنوع دیگر مانند جشنواره‌های نوجوان خوارزمی، جشنواره علمی پژوهشی پژوهشسرا، مسابقات و جشنواره‌ها است. در کنار آن آموزش مهارت در هنرستان‌ها را داریم، سال قبل شاهد افزایش ضریب و سهم دانش آموزان در مقطع متوسطه و در هنرستان‌ها بودیم که امسال هم بر اساس تاکید وزیر آموزش و پرورش بر موضوع مهارت آموزی به این موضوع اهمیت داده شده است.

آذرکیش با بیان اینکه در هنرستان‌ها آموزش شایستگی‌های عمومی را داریم گفت: شایستگی‌های پایه، شایستگی‌های غیر فنی و شایستگی‌های فنی نیز داریم. تقریبا سه مورد اول در بستر فضای مجازی و الکترونیکی قابل آموزش است که الان هم در حال اجرا است. آموزش‌های کارگاهی نیز بر اساس آیین نامه آموزشی دوره متوسطه که از قبل پیش بینی شده اینگونه است که استانداردهای مهارت در شاخه کاردانش و آموزش شایستگی‌های فنی در شاخه فنی حرفه‌ای تا پایان شهریور ماه فرصت انجام دارند. الان هم یکی از سیاست‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش تقویت مهارت آموزش است.

وی اظهار کرد: دوره متوسطه یکی از راهبردی ترین و کلیدی ترین دوره های تحصیلی به این جهت است که نقطه اتصال بین آموزش و پرورش، آموزش عالی، بازار کار و جامعه را تشکیل می‌دهد.


نظرات

آخرین اخبار
امدادرسانی گسترده هلال‌احمر به 568 نفر در سیل گیلان، مازندران، گلستان
حادثه تلخ در یحیی‌آباد؛ اتوبوس معدن همکار کرمان از مسیر منحرف شد
کارت سوخت یک روزه؛ طرح جدید سامانه هوشمند سوخت برای شهروندان
کی‌یف در آستانه زمستان؛ آلمان و متحدان از ارسال موشک‌های ضدبالستیک خبر دادند
پاسخ موشکی ایران به حمله آمریکا به نفتکش‌های ایرانی؛ پایگاه آمریکایی در اردن هدف قرار گرفت
بازی دو سر باخت؛ در صورت شکست در انتخابات میان‌دوره‌ای، استیضاح ترامپ قطعی است
طرح جامع مسکن از بازار اجاره تا تأمین زمین چه تغییراتی ایجاد می‌کند؟
رئال مادرید 2-1 اینتر ؛ اولین سه امتیاز مورینیو در بازگشت به لیگ قهرمانان اروپا
دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی
هشدار ایران به سئول: حضور نظامی در خلیج فارس یعنی حمایت از متجاوز
انگلیس در دام آمریکا؛ تحریم‌های انگلیس علیه ایران تروریسم اقتصادی است
هشدار بانک مرکزی انگلیس درباره پیامدهای تورمی تداوم تهاجم آمریکا علیه ایران
نخست‌وزیر کانادا: با پاسخ به تهاجم آمریکا دوباره زنده شدیم
انصارالله یمن عربستان را به پاسخ سخت و غافلگیرکننده تهدید کرد
نورنما | خلاقیت معماران ایرانی برای زندگی بدون کولر !
تماس تلفنی ترامپ و پوتین پس از سفر فرستادگان آمریکا به روسیه
برنامه روسیه برای حملات گسترده زمستانی به اوکراین فاش شد
طباطبایی: هیچ جای تفاهم‌نامه با آمریکا منافع و مصالح کشور نقض نشده است
علی‌آبادی: برق پایدار جنوب در اولویت وزارت نیرو قرار گرفت
تخصیص بودجه برای مرمت بلندترین برج آجری جهان
توپ طلای 2026؛ ستاره‌های بزرگ فوتبال جهان در صف
انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ خطر از دست رفتن سنا برای جمهوری‌خواهان جدی شد
ماجرای قبور میلیاردی در حرم امامزاده‌ها چیست؟
تحریم گسترده صنعت هوایی ایران؛ اسامی 27 ایرلاین تحریم‌شده توسط آمریکا
آخرین اخبار جنگ ایران و آمریکا؛ پیشرفت مذاکرات هرمز و هشدار تازه پزشکیان به متجاوزان
آخرین اخبار وگزارش ها ازسیل مازندران و گیلان؛ ساری زیر آب رفت، خسارت به 772 واحد مسکونی
بخشنامه سازمان امور مالیاتی درباره مالیات کرایه حمل مسافر و کالا
دشمن موضوع دارو را برای سیاه‌نمایی هدف گرفته است
برنامه قطعی برق مازندران فردا چهارشنبه 18 شهریور اعلام شد+ لینک
بقایی: تسهیل حداکثری صدور روادید برای زائران اماکن مقدسه کشور انجام شد
برنامه قطعی برق گیلان فردا چهارشنبه 18 شهریور اعلام شد + لینک
ایران در شورای حکام: توانمندی هسته‌ای کشور با حمله و ترور از بین نمی‌رود
ساعات فعالیت اماکن گردشگری تهران افزایش یافت
چرا نتانیاهو در شرایط سختی قرار دارد؟
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 18 شهریور +لینک خاموشی مناطق
درآمدهای طرح تنگه هرمز چگونه هزینه می‌شود؟
بن‌گویر خواستار تعطیلی کنسولگری انگلیس در قدس شد
انصارالله ادعای هدف قرار دادن غیرنظامیان در عربستان را رد کرد
رایزنی چین و انگلیس با هدف گستر همکاری ها
نورنما | رجز خوانی حماسی نوجوان عراقی بر مزار رهبر شهید انقلاب
شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز
تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه
مالیات واحدهای مسکن مهر و نهضت ملی مسکن چقدر است؟
پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ دلار برای صعود دوباره آماده می‌شود
هشدار نارنجی هواشناسی در فیروزکوه؛ احتمال سیلاب و روان‌آب در مناطق کوهستانی
واکنش حماس به تشدید تجاوزات اسرائیل در قدس و کرانه باختری
قطعی برق استان البرز فردا 18 شهریور؛ جزئیات خاموشی مناطق مختلف
آغاز پرداخت خسارت آسیب‌دیدگان جنگ
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
دیدار وزرای خارجه روسیه و عربستان در مسکو؛ تأکید لاوروف بر ثبات خاورمیانه