×
سیاسی
شناسه خبر : 312159
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/02/03 ساعت 01:44
آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است

آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است

آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به رخدادهای اخیر منطقه و حضور گسترده مردم در صحنه، این همراهی را نشانه‌ای از آیات الهی دانست و بر لزوم ثبت و تقدیر از بزرگواری ملت ایران تاکید کرد. وی همچنین بر اهمیت دفاع از وطن و مسئولیت‌پذیری اجتماعی تأکید نمود.

نورنیوز-گروه سیاسی: به گزارش پایگاه اطلاع رسانی این مرجع تقلید، معظم له بیان کرد: آنچه را که ذات اقدس الهی، در این روزها و ماه‌ها و شب‌ها آفرید، همان آیت الهی است که احدی چنین قدرتی ندارد. قلوب خانم‌ها و دخترها و پسرها و خردسالان و سالمندان و میانسالان همه را هدایت کرده که در میدان حضور داشته باشند تا پشتیبانی خود را نسبت به مرزداران، نسبت به نظامیان هوا و فضا، آن بزرگانی که ما بدون هیچ نگرانی درباره اینها گفتیم و می‌گوییم «سلام الله علیه»، برای اینکه چنین موشکی را ساخت، که مشکل جامعه را در حال خطر حفظ بکند.

آیت الله جوادی آملی با تاکید بر دفاع از وطن و اهمیت مسئولیت پذیری اجتماعی، گفت: هیچ کس این قدرت را نداشت و ندارد که این دل‌ها را این گونه مسلط کند که خود را موظف بدانند در شرایط مختلف آب و هوایی، شبها، در باران و سرما حضور داشته باشند و رزمندگان و مبارزان و ایران را با نوا و شعارهای خود که «ایران وطن ماست، پرچم کفن ماست» تقویت و پشتیبانی کنند، اینها «حب الوطن» را فهمیدند، اینها فهمیدند که رهبران الهی آمدند و گفتند که مواظب آب و خاک (باشید) و هوای وطن تان را داشته باشید تا بیگانه جسارت نکند، وطن‌داری، وطن‌دوستی در راه دین، کاری است که اهل بیت عصمت و طهارت به ما آموختند.

وی در بخش دیگری از پیام خود به میراث تاریخی ملت ایران اشاره کرده و جایگاه فرهنگی، تمدنی و هویتی این سرزمین را یادآور شد و ابراز داشت: مردم ایران بزرگ‌اند، این زن‌ها، این بچه ها، همه بزرگ‌اند، و ما به این بزرگی افتخار می کنیم و این را وظیفه خود می دانیم، فخر کردن غیر از تکبر است، مآثر گذشتگان را عظمت و جلال و شکوه نیاکان را حفظ کردن این تکبر نیست این با خضوع همراه است، این کار را باید بکنیم، ما تاریخ داریم جغرافیا داریم اما آمریکا تاریخ ندارد، شما سرتاسر آمریکا را بشکافید یک اثر باستانی هنری پیدا نمی‌کنید اما هر گوشه ایران را بشکافید اثر هنری باستانی فرهنگی علمی نشان دارد.

وی تفاوت میان «آزادی» به‌عنوان ارزش انسانی و «رهاشدگی» را مورد تأکید قرار داد و ابراز داشت: آزادی که از بزرگ‌ترین نعمت‌های الهی است با رهایی و بی‌بند و باری که از پست‌ترین آداب اخلاقی است، فرق دارد؛ این فریاد علی بن ابیطالب است که فرمود «إنّ النّاسَ کلَّهُم أحْرارٌ»، مردم آزادند. این آزادی را ذات اقدس اله به زبان علی بن ابیطالب اعلام کرد، خدا آزاد آفرید، مردم آزادند؛ چرا کسی به خود حق می دهد تا از آن گوشه دنیا حرکت ‌کند برای غارت کردن اموال این سرزمین و به کشتار دست بزند، آن هم کشتار در مکانی مثل مدرسه میناب؟!.

آیت الله جوادی آملی از تلاش‌ها و ایستادگی و فخر و بالندگی مردان و زنان ایران قدردانی نموده و بیان داشت: این زن‌ها و دخترها شاگردان آن زینب‌اند که وقتی وارد قتلگاه شد، دید حسین بن علی علیهما السلام، صد منزل و صد ره از سدرة المنتهی بالا رفته است (از سدره صد ره، دورتر دیده برادر را).

این مرجع تقلید در پایان دعا کرد تا ذات اقدس الهی به برکت اهل بیت عصمت و طهارت، این نظام را تا ظهور صاحب اصلی‌اش حفظ بکند و همه شهداء را به‌خصوص رهبر شهیدمان را مشمول عنایت ویژه خود قرار دهد و همگان را در مائده و مأدبه پیغمبر اسلام و اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) پذیرایی کند.


نظرات

آخرین اخبار
تیراندازی در نزدیکی ضیافت خبرنگاران کاخ سفید؛ ترامپ مجبور به ترک محل شد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم