در

آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند

سفارت آمریکا در بیروت با صدور هشدار امنیتی از شهروندان خود خواست تا در صورت دسترسی به پروازهای تجاری، لبنان را ترک کنند. این هشدار در پی تشدید تنش‌ها و همزمان با تحولات مربوط به آتش‌بس و مذاکرات پیش‌رو میان بیروت و تل‌آویو صادر شده است.

آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش خبرگزاری آناتولی، سفارت آمریکا در بیروت با انتشار یک هشدار امنیتی در وب‌سایت خود اعلام کرد که «وضعیت امنیتی لبنان را که همچنان پیچیده و در معرض تغییر سریع است، از نزدیک زیر نظر دارد.»

این سفارت افزود: «از شهروندان آمریکایی می‌خواهیم تا زمانی که گزینه‌های پرواز تجاری در دسترس است، لبنان را ترک کنند.»

سفارت آمریکا در بیروت اضافه کرد: «همچنین به شهروندان آمریکایی در لبنان که تصمیم به ترک لبنان ندارند، توصیه می‌کنیم که برنامه‌های احتمالی برای موارد اضطراری تهیه کنند و اخبار مربوط به هرگونه تحول فوری را دنبال کنند.»

این سفارت ادعا کرد که «خطرات تروریسم و آدم‌ربایی در سراسر لبنان همچنان وجود دارد و مکان‌هایی که آمریکایی‌ها و گردشگران در بیروت یا سایر نقاط لبنان به آنجا رفت و آمد می‌کنند، می‌توانند به اهداف بالقوه این حملات تبدیل شوند.»

این هشدار امنیتی از آمریکایی‌ها خواست که از تظاهرات، اعتراضات یا هرگونه تجمع بزرگ خودداری کنند، زیرا این تجمعات می‌توانند به سرعت و بدون هشدار به خشونت تبدیل شوند.

در ۱۷ آوریل( ۲۸ فروریدن ۱۴۰۵)، « دونالد ترامپ » رئیس جمهور آمریکا، آتش‌بس ۱۰ روزه بین لبنان و رژیم اسرائیل را اعلام کرد که قابل تمدید بود. با این حال، رژیم صهیونیستی همچنان روزانه آن را نقض می‌کند و منجر به شهادت و زخمی شدن لبنانی ها و ویرانی گسترده در جنوب این کشور شده است.

در پی نقض آتش بس و تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی، روز چهارشنبه پنج لبنانی شهید و خانه‌ها و مساجد تخریب شدند.

پیش از آتش‌بس، رژیم صهیونیستی در ۲ مارس ( ۱۱ اسفند ۱۴۰۴) حمله‌ای را علیه لبنان آغاز کرد که طبق آخرین آمار رسمی، ۲۴۷۵ شهید، ۷۶۹۶ زخمی و بیش از یک میلیون آواره برجای گذاشت.


ارسال نظر