×
سیاسی
شناسه خبر : 311959
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/02 ساعت 12:23
عارف: دسترسی برابر و بدون تبعیض به اینترنت باید برای همه فراهم باشد

عارف: دسترسی برابر و بدون تبعیض به اینترنت باید برای همه فراهم باشد

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم دسترسی برابر به اینترنت گفت سازوکارهای مبتنی بر تفکیک دسترسی با رویکرد عدالت‌محور دولت همخوان نیست و از پایداری شبکه‌های ارتباطی در شرایط جنگی قدردانی کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  در دیدار «سید ستار هاشمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس‌جمهور، آخرین وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی کشور و نحوه ارائه خدمات در شرایط جنگی مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست، وزیر ارتباطات گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه کرد و به تداوم پایداری شبکه‌های ارتباطی کشور با وجود فشارها و تهدیدات اشاره کرد.

تأکید عارف بر پایداری ارتباطات در شرایط جنگی

معاون اول رئیس‌جمهور پس از استماع این گزارش، با اشاره به نقش زیرساختی ارتباطات در مدیریت کشور در شرایط بحرانی گفت: پایداری شبکه‌های ارتباطی از الزامات اداره کشور در شرایط جنگی است و استمرار این وضعیت نشان‌دهنده تلاش منسجم در این حوزه است.

وی افزود: در شرایطی که کشور با فشارهای بیرونی مواجه است، حفظ ارتباطات پایدار نقش کلیدی در هماهنگی دستگاه‌ها و تداوم خدمت‌رسانی به مردم دارد و این مسیر باید با قوت دنبال شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اولویت تداوم خدمات حیاتی، تصریح کرد: ارائه خدمات بدون اختلال باید در صدر برنامه‌های دستگاه‌های مسئول قرار گیرد و آمادگی کامل برای جلوگیری از هرگونه وقفه ضروری است.

عارف بر حمایت از کسب‌وکارهای دیجیتال تأکید کرد و گفت: تسهیل دسترسی این کسب‌وکارها به زیرساخت‌های ارتباطی، به‌ویژه اینترنت، برای حفظ پویایی اقتصاد کشور ضروری است.

اینترنت؛ حق عمومی مردم

وی با تأکید بر اهمیت دسترسی به اینترنت، گفت: اینترنت امروز به یکی از نیازهای اساسی مردم تبدیل شده و باید به‌عنوان یک حق عمومی برای همه شهروندان به رسمیت شناخته شود.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: هرگونه محدودسازی یا ایجاد تبعیض در دسترسی به اینترنت، موجب شکاف در بهره‌مندی از فرصت‌های دیجیتال خواهد شد و باید از آن پرهیز شود.

عارف با بیان اینکه دسترسی برابر و بدون تبعیض به اینترنت باید برای همه اقشار جامعه فراهم شود و سیاست‌گذاری‌ها در این حوزه باید مبتنی بر عدالت دیجیتال باشد، تأکید کرد: اینترنت طبقاتی و هرگونه سازوکار مبتنی بر تفکیک دسترسی، با رویکرد عدالت‌محور دولت همخوانی ندارد.

گزارش وزیر ارتباطات از پایداری شبکه‌ها

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این دیدار با اشاره به شرایط جنگی کشور، گفت: شبکه‌های ارتباطی با وجود تهدیدات، پایدار باقی ماند و خدمت‌رسانی به مردم بدون وقفه ادامه یافت.

وی افزود: این پایداری نتیجه تلاش شبانه‌روزی مجموعه ارتباطات و هماهنگی میان بخش‌های مختلف حاکمیت بود که امکان ارائه مستمر خدمات را فراهم کرد.

هاشمی با تأکید بر تداوم خدمات حیاتی تصریح کرد: خدمات ارتباطی و دیجیتال در حوزه‌های مختلف بدون اختلال در اختیار مردم قرار گرفت و تلاش شد کوچک‌ترین وقفه‌ای در زندگی روزمره شهروندان ایجاد نشود.

وی همچنین از اقدامات انجام‌شده برای تسهیل دسترسی کسب‌وکارها به اینترنت خبر داد و گفت: رفع موانع دسترسی، پایدارسازی سرویس‌ها و حمایت از کسب‌وکارهای اینترنتی از محورهای اصلی اقدامات وزارت ارتباطات در این دوره بوده است.

تأکید مشترک بر اینترنت عادلانه

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: دسترسی عادلانه و عمومی به اینترنت حق همه مردم است و سیاست این وزارتخانه فراهم‌سازی دسترسی باکیفیت و بدون تبعیض برای همه شهروندان است.

وی گفت: اینترنت طبقاتی و لیست سفید موضوعیتی ندارد و در سیاست‌گذاری‌های این حوزه جایی نخواهد داشت.


اخبار مرتبط
دسترسی آزاد و برابر به اینترنت، آزمونی برای مردم‌داری
چهارشنبه 1405/02/02 ساعت 16:10
نورنیوز در استقبال از سخنان معاون اول رئیس‌جمهور گزارش می‌دهد
دسترسی آزاد و برابر به اینترنت، آزمونی برای مردم‌داری
جامعه‌ای که درشرایط جنگی با محدودیت دسترسی به اینترنت بین‌الملل کنار آمده،دردوران آتش‌بس، انتظار بازگشت سریع‌تربه کاهش محدودیت‌ها ووضعیت عادی رادارد.درچنین شرایطی،به نظر می‌رسدطرح ایده‌هایی مانند«اینترنت طبقاتی»یا «اینترنت پرو»نه‌تنها پاسخی به این انتظار نیست، بلکه به‌نوعی نقض آن انتظار وزمینه‌ای برای ایجاد نارضایتی در میان بخش‌های وسیعی ازمردم تلقی می شود.
هر آنچه که در خصوص اینترنت پرو باید بدانیم
یکشنبه 1405/01/30 ساعت 14:39
هر آنچه که در خصوص اینترنت پرو باید بدانیم
«اینترنت پرو» یا همان اینترنت پایدار کسب و کارها، به‌عنوان یک مدل جدید دسترسی در هفته‌های اخیر وارد ادبیات ارتباطی ایران شده و بیشتر از آنکه روی سرعت تمرکز داشته باشد، بر «پایداری اتصال» و «دسترسی کم‌محدودتر به برخی سرویس‌های بین‌المللی» تأکید دارد.
سخنگوی دولت: رئیس جمهور پیگیر وضعیت اینترنت است
چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 19:00
سخنگوی دولت: رئیس جمهور پیگیر وضعیت اینترنت است
سخنگوی دولت گفت: مطابق اعلام وزارت راه و شهرسازی با همکاری پیمانکاران، هیچ مسیر جاده‌ای، ریلی، آزادراهی یا بزرگراهی کشور مسدود نیست و مسیرهای آسیب‌دیده در مدت کوتاه بازگشایی شده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
معجزه در اورست؛ کوهنورد نپالی پس از مراسم تدفینش زنده پیدا شد
سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان شناخته شد
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم
تشدید حملات هوایی در جنوب لبنان
مومنی: چین و روسیه حمایت قاطع خود از ایران را اعلام کردند
پوتین: آتش‌بس باید به صلح پایدار در منطقه منجر شود
گره ویزا باز شد؛ ملی‌پوشان در مسیر جام جهانی 2026
بازگشت جناب‌خان به تلویزیون همزمان با جام جهانی
کشف و امحای بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در غرب اهواز
هشدار اولمرت درباره تقلب در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
محسن رضایی: توپ در زمین ترامپ است؛ آمریکا باید بن‌بست مذاکرات را بشکند
سفیر ایران در مکزیک: تیم ملی با آمادگی کامل راهی تیخوانا می‌شود
پزشکیان: طوفان به پایان می رسد
احتمال تنش تازه در شورای حکام؛ واشنگتن به دنبال قطعنامه علیه تهران
درخواست روسیه از آژانس اتمی برای برخورد قاطع با حملات به تأسیسات هسته‌ای
تأثیر جنگ ایران بر نرخ حمل‌ونقل دریایی
پوتین: تحریم‌ها علیه روسیه به‌طور برگشت‌ناپذیر به دلار و یورو آسیب زده است
هیأت حماس برای مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره شد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تراژدی در صحرای بزرگ آفریقا ؛ جان باختن 50 مسافر بر اثر تشنگی
وزرای صنعت ایران و تاجیکستان به دنبال روان‌سازی تجارت دوجانبه
نوراینفو | روش های مقابله با اضطراب
چه کسی از آتش‌بس بدون توقف جنگ سود می‌برد؟
دو وزیر کابینه نتانیاهو در فهرست ممنوع‌الورودهای ایرلند قرار گرفتند
دیدار وزرای کشور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس شانگهای
عذرخواهی صداوسیما بابت حذف سهوی بخشی از پیام رهبر انقلاب
هشدار رئیس سابق پنتاگون: جنگ ایران به «ویتنام ترامپ» تبدیل می‌شود
ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران
حمله نانسی پلوسی به ترامپ برای جنگ افروزی علیه ایران
ادعای تازه آمریکا درباره توقیف یک نفتکش ایرانی
مواضع منفعلانه رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر لبنان درباره مذاکرات با اسرائیل
ادعای جدید استارمر درباره حمله احتمالی روسیه به ناتو در 2030
چهارمین روز اعتراضات مردم آلبانی علیه پروژه مرتبط با کوشنر
پست اینستاگرامی عراقچی درباره دانش‌آموزان میناب که تاریخ‌ساز شدند
تحویل کاپ قهرمانی کشتی آزاد جهان پس از یک دهه به ایران
هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 8 استان
قول پینگ‌پنگ باز 61 ساله ایرانی برای گرفتن طلا در بازی های پاراآسیایی
ماجرای پرواز جنگنده‌ها در ارتفاع پایین بر فراز اصفهان چه بود؟
جزئیات جدید از پرونده 2 دختر سنندجی؛ روایت تکان‌دهنده مادر نارین و آیلین