×
بین الملل
شناسه خبر : 311922
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/02 ساعت 09:10
سازمان ملل: تمدید آتش‌بس میان آمریکا و ایران گامی مهم برای کاهش تنش است

سازمان ملل: تمدید آتش‌بس میان آمریکا و ایران گامی مهم برای کاهش تنش است

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد آنتونیو گوترش از تصمیم آمریکا برای تمدید آتش‌بس با ایران استقبال کرده و آن را گامی مهم در مسیر کاهش تنش و حفظ ثبات دانسته است.

 نورنیوز-گروه بین الملل: استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل، اعلام کرد آنتونیو گوترش، دبیرکل این سازمان از تصمیم آمریکا برای تمدید آتش‌بس با ایران استقبال می‌کند.

به نقل از آرتی، دوجاریک به خبرنگاران گفت: «دبیرکل از اعلام تصمیم آمریکا درباره تمدید آتش‌بس استقبال می‌کند. این یک گام مهم در مسیر کاهش تنش و ایجاد فضای لازم برای دیپلماسی و تقویت اعتماد میان ایران و آمریکا است».

او افزود گوترش همه طرف‌ها را به «خودداری از هر اقدامی که ممکن است آتش‌بس را تضعیف کند و همچنین به مشارکت سازنده در مذاکرات برای دستیابی به یک راه‌حل پایدار و بلندمدت» دعوت می‌کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در دقایقی قبل از نیمه شب به وقت تهران از تمدید آتش بس با ایران خبر داد و مدعی شد: ما آتش بس با ایران را تا زمانی که ایران پیشنهاد خود را ارائه دهد و گفتگوها به نحوی پایان یابد، تمدید خواهیم کرد.
 
رفتار آمریکا در هدف قرار دادن یک کشتی ایرانی، محاصره دریایی، افزایش تسلیحات در منطقه، درخواست‌های زیاده خواهانه و ‌برخی موضوع دیگر، از جمله موضوعاتی است که ایران آنها را در زمره نقض اتش بس اعلام کرد و با این شرایط حضور در دور بعدی مذاکرات را بی فایده.  

ترامپ در ادامه پیام خود در تروث سوشیال و در حالی که از صبح روز سه شنبه اعلام شده بود معاون وی برای سفر به اسلام آباد آماده است، مدعی شد که عاصم منیر، فرمانده ارتش و شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان از وی خواسته‌اند تا آتش بس تمدید شود.

ترامپ در عین حال که آتش بس با ایران را تمدید کرد بر ادامه محاصره دریایی تاکید کرد؛ موضعی که ایران به شدت با آن مخالف است و نقض آتش بس ۸ آوریل می داند.

رئیس جمهور آمریکا در حالی که به شدت از سوی کشورهای جهان برای توقف جنگ بی فایده و پرهزینه تحت فشار است در عقب نشینی آشکار از مواضع قبلی بدون تعیین ضرب الاجلی مدعی شد تا زمانی که مقامات و نمایندگان ایران بتوانند پیشنهادی واحد ارائه دهند، از ما خواسته شده است که حمله خود به ایران را به تعویق بیاندازیم.

ترامپ در حالی مدعی حمله دوباره به ایران شده است که فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص) روز سه شنبه تصریح کرد: نیروهای مسلح با دست بالا و برتر، اجازه سوءاستفاده و روایت‌سازی های غلط و دروغ از وضعیت میدان در شرایط سکوت در نبرد نظامی به ویژه در مدیریت و کنترل تنگه هرمز را به رئیس جمهور کذاب و متوهم آمریکا نداده و به شایستگی پاسخ هر نقض عهدی را خواهند داد.


اخبار مرتبط
ترامپ و نتانیاهو شکست‌های خود را پیروزی جلوه می‌دهند
دوشنبه 1405/05/19 ساعت 22:50
ترامپ و نتانیاهو شکست‌های خود را پیروزی جلوه می‌دهند
نویسنده روزنامه عبری واللا مدعی شد دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو برای جبران ناکامی‌های خود در منطقه، شکست‌های سیاسی و نظامی را به عنوان دستاورد معرفی می‌کنند؛ رویکردی که به گفته او، با نزدیک شدن انتخابات در آمریکا و اسرائیل تشدید شده است.
هشدار سازمان ملل: اختلال در تنگه هرمز می‌تواند قحطی جهانی ایجاد کند
چهارشنبه 1405/02/02 ساعت 16:14
هشدار سازمان ملل: اختلال در تنگه هرمز می‌تواند قحطی جهانی ایجاد کند
دفتر خدمات پروژه‌های سازمان ملل اعلام کرد ادامه بحران در تنگه هرمز مانع انتقال کودهای کشاورزی و مواد اولیه حیاتی می‌شود و خطر بروز قحطی در کشورهای آسیب‌پذیر را افزایش می‌دهد.
گوترش خواستار ادامه مذاکرات به شیوه‌ای سازنده شد
دوشنبه 1405/01/24 ساعت 22:23
گوترش خواستار ادامه مذاکرات به شیوه‌ای سازنده شد
دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار ادامه تعامل دیپلماتیک بین آمریکا و ایران و حفظ آتش‌بس شد.
دیدار فرستاده ویژه گوترش با غریب‌آبادی
پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 20:02
دیدار فرستاده ویژه گوترش با غریب‌آبادی
ژان آرنو، فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور خاورمیانه امروز پنجشنبه (20 فروردین‌ماه) با کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امورخارجه دیدار کرد.
نظرات

آخرین اخبار
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند