×
اقتصادی
شناسه خبر : 311739
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 11:13
افزایش قیمت سوخت جت؛ فصل سخت در انتظار ایرلاین‌های اروپایی

افزایش قیمت سوخت جت؛ فصل سخت در انتظار ایرلاین‌های اروپایی

گروه T&E اعلام کرد افزایش قیمت سوخت جت پس از تنش‌های اخیر، هزینه سوخت هر مسافر در پروازهای طولانی از اروپا را بیش از 100 دلار افزایش داده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: گروه فعال حمل و نقل و محیط زیست (T&E) اعلام کرد که اختلال در عرضه جهانی نفت به دلیل جنگ علیه ایران، بیش از ۱۰۰ دلار به قیمت پروازهای طولانی از اروپا اضافه کرده است.

 این گروه اعلام کرد که افزایش قیمت سوخت جت، میانگین هزینه سوخت را برای هر مسافر در پروازهای طولانی از اروپا، ۸۸ یورو (۱۰۴ دلار) و برای پروازهای کوتاه داخل اروپا ۲۹ یورو افزایش داده است.

طبق تحلیل این گروه که قیمت‌ها را از ۱۶ آوریل با قیمت‌های قبل از شروع تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران در ۲۸ فوریه (۹ اسفند) مقایسه کرده است،  سوخت جت برای پرواز از بارسلونا به برلین ۲۶ یورو برای هر مسافر گران‌تر خواهد بود، در حالی که یک سفر طولانی از پاریس به نیویورک ۱۲۹ یورو هزینه سوخت بیشتری خواهد داشت. شرکت‌های هواپیمایی اروپایی در حال آماده شدن برای یک بهار و تابستان چالش‌برانگیز هستند، چرا که قیمت سوخت جت از زمان شروع حمله غیرقانونی به ایران، به بیش از ۱۰۰ دلار در هر بشکه افزایش یافته و نگرانی‌ها در مورد اینکه کمبود سوخت می‌تواند به لغو پروازها منجر شود، رو به افزایش است.

اتحادیه اروپا قرار است روز چهارشنبه با دستورالعمل‌هایی در مورد مدیریت عرضه محدود سوخت جت، به این وضعیت واکنش نشان دهد.

گروه T&E میانگین مصرف سوخت در تمام مسیرهای پروازی که از اروپا حرکت می‌کنند را محاسبه کرده و آن را بر تعداد مسافران خروجی تقسیم کرده تا محاسبه کند که افزایش قیمت سوخت چقدر به هزینه هر نفر اضافه می‌کند.

مدیران شرکت‌های هواپیمایی از جمله لوفت‌هانزا، رایان‌ایر و ایرفرانس-کی‌ال‌ام در مارس هشدار دادند که اگر تنگه هرمز در بلندمدت بسته بماند، احتمالا هزینه‌های سوخت بالاتری را به مصرف‌کنندگان منتقل خواهند کرد.

محاسبات گروه T&E نشان می‌دهد هزینه‌های اضافی ناشی از افزایش قیمت سوخت بسیار بیشتر از هزینه‌هایی است که شرکت‌های هواپیمایی از رعایت سیاست‌های تغییرات اقلیمی اتحادیه اروپا با آن مواجه می‌شوند.  

بر اساس گزارش رویترز، شرکت‌های هواپیمایی خواستار لغو برخی از سیاست‌های اقلیمی اتحادیه اروپا، از جمله الزام استفاده از سوخت جت سبز مصنوعی تا سال ۲۰۳۰ و همچنین بررسی قوانین آتی قیمت‌گذاری کربن شده‌اند.


اخبار مرتبط
نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 دلاری نشانه پیروزی نیست
شنبه 1405/02/19 ساعت 21:25
نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 دلاری نشانه پیروزی نیست
یک نماینده کنگره آمریکا با اشاره به افزایش قیمت سوخت در این کشور اعلام کرد که ادامه جنگ با ایران هزینه‌های زندگی را برای خانواده‌های آمریکایی افزایش داده و خواستار پایان این درگیری‌ها شد. او تأکید کرد قیمت‌های بالای بنزین و گازوئیل فشار زیادی بر مردم وارد کرده است.
بحران هرمز و دومینوی سقوط ایرلاین‌ها
یکشنبه 1405/02/13 ساعت 09:57
نورنیوز بررسی می‌کند،
بحران هرمز و دومینوی سقوط ایرلاین‌ها
اختلال در تنگه هرمز پس از تنش‌های نظامی، قیمت سوخت جت را جهش داد و موج تعطیلی، کاهش پرواز و تعدیل نیرو را به ایرلاین‌های جهانی و منطقه‌ای گسترش داد.
ماندگاری قیمت بالای سوخت در صورت توقف درگیری‌ها در ایران
دوشنبه 1405/02/07 ساعت 19:31
ماندگاری قیمت بالای سوخت در صورت توقف درگیری‌ها در ایران
مدیرعامل شرکت هواپیمایی «ویز ایر»، اعلام کرد که با وجود احتمال توقف درگیری‌ها در ایران، انتظار می‌رود قیمت سوخت برای مدتی بالا بماند.
با افزایش قیمت سوخت جت رزرو پرواز ها اوج گرفت
یکشنبه 1405/02/06 ساعت 18:20
با افزایش قیمت سوخت جت رزرو پرواز ها اوج گرفت
مدیران ارشد یونایتد، امریکن و ساوث‌وست اعلام کردند هزینه پرداختی مسافران نسبت به سال گذشته حدود 20 درصد افزایش یافته و با تداوم تقاضای بالا، احتمال افزایش بیشتر قیمت‌ها نیز وجود دارد.
افزایش قیمت سوخت، تورم 3.3 درصدی در انگلیس رقم زد
یکشنبه 1405/02/06 ساعت 18:06
افزایش قیمت سوخت، تورم 3.3 درصدی در انگلیس رقم زد
گزارش‌های اقتصادی نشان می‌دهد تورم انگلیس در ماه مارس به 3.3 درصد رسیده و رشد 8.7 درصدی قیمت سوخت از عوامل اصلی این افزایش بوده است. صندوق بین‌المللی پول نیز پیش‌بینی رشد اقتصادی این کشور را کاهش داده است.
تنش‌های خاورمیانه سود امریکن ایرلاینز را به محدوده منفی کشاند
پنج‌شنبه 1405/02/03 ساعت 17:07
تنش‌های خاورمیانه سود امریکن ایرلاینز را به محدوده منفی کشاند
شرکت امریکن ایرلاینز اعلام کرد به‌دلیل افزایش قیمت سوخت جت ناشی از تجاوز نظامی آمریکا به ایران، حدود 4 میلیارد دلار هزینه اضافی متحمل شده است.
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
سه‌شنبه 1404/12/19 ساعت 11:52
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
قیمت سوخت هواپیما در پی بسته شدن تنگه هرمز و ادامه درگیری‌ها با ایران طی 10 روز گذشته بیش از 80 درصد افزایش یافت. شرکت‌های هواپیمایی از جمله ایر ایندیا و لوفت‌هانزا افزایش قیمت بلیط پروازهای بین‌المللی را آغاز کرده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
گچ نانویی در قالب آتل ارتوپدی
چگونگی بهبود اسیدهای چرب و آنتی‌اکسیدان تخم‌مرغ
تشخیص فیبروز کیستیک با یک برچسب
عارضه پنهان مصرف داروهای لاغری
نشت گاز کلر در استخر تبریز؛14 نفر مصدوم شدند
تدوین نسخه نهایی طرح مدیریت تنگه هرمز در دستور کار مجلس
سازی که برای وطن کوک است
اعزام هوایی تیم‌های عملیاتی برای مهار آتش در مناطق سخت‌گذر دزفول
سفر معنادار بارزانی به سوریه
توقیف کشتی روسی از سوی بریتانیا
بازیگر جوان سینما درگذشت+ علت فوت
تریلی در محور سبزوار-بردسکن به خاکستر تبدیل شد + فیلم
انتقاد نماینده کنگره از پنتاگون درباره جنگ ایران و اوکراین
پیام تسلیت سپاه در پی درگذشت مادر شهیدان آدمی
پیکر دریانورد جان‌باخته کشتی «آنا» به ایران بازگشت
کاهش 40 درصدی حوادث جاده‌های اربعین
نابغه پینگ‌پنگ ایران در مسابقات لائوس قهرمان شد
رایزنی ایران و عربستان بر سر کاهش تنش در منطقه
جزئیات کاهش ساعت اداری و دورکاری ادارات خوزستان در این روزها اعلام شد
هشدار قرمز حمله سایبری در سرزمین‌های اشغالی
شهادت سرباز ارتش در درگیری مرزی مریوان
برقراری دوباره پرواز مستقیم اصفهان-استانبول
در دیدار سفیر پاکستان با معاون وزیر خارجه ایران چه گذشت؟
تفاهم‌نامه، مرکز ثقل روابط خارجی ما در آینده خواهد بود
گزارش وال‌استریت از لابی امارات برای تشدید حملات علیه ایران
استارت بسکتبالیست‌ها با مانولوپولوس برای جام جهانی
زمان پخش سریال ماه عسل با بازی مرحوم اکبر عبدی اعلام شد
چهار تالاب سمنان در تصویب‌نامه هیأت وزیران ثبت رسمی شد+فیلم
بررسی قصور احتمالی دستگاه‌ها در حادثه مرگ 5 جوان در ساحل رامسر
عکس های منتخب ایران: یکشنبه 11 مرداد 1405
بیانیه وزارت خارجه در سالگرد شهادت اسماعیل هنیه
جزئیات تفاهم ایران و عمان درباره مدیریت و مسیر جدید تنگه هرمز
بندر شهید رجایی هوشمند می‌شود
یک سوم آمریکایی‌ها: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است
تجاوز اشغالگران به قنیطره
عربستان ائتلاف دریایی تشکیل داد
ورود 586 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا
حماس: حملات اسرائیل به غزه برای برهم زدن آتش‌بس است
کشتی آزاد نوجوانان ایران روی سکوی دوم جهان ایستاد
پیام مصری به ویتکاف درباره چه بود؟
پیشرفت گفتمان ایران و عمان
رکورد تردد در پررفت‌وآمدترین روز پیاده‌روی اربعین
مرگ 10 زائر در تصادفات مسیر مهران؛ 465 نفر مصدوم شدند
فرش قرمز بغداد برای ناتو!
بوفون: به جای مانچینی باید کونته سرمربی ایتالیا می‌شد
سرمربی تیم فوتبال بانوان پرسپولیس معرفی شد
نابغه پینگ‌پنگ ایران رقیب هندی را شکست داد و قهرمان شد
بحران آتش در یونان؛ برخورد دو بالگرد امدادی در غرب آتن
پیام اربعینی نواب، مقاومت را عامل عزت ملت‌ها دانست
دومین مدال طلای عباسی در شنای غرب آسیا