×
اجتماعی
شناسه خبر : 311735
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 11:08
استاندار تهران: بازار در جنگ 40 روزه بدون کمبود اداره شد

استاندار تهران: بازار در جنگ 40 روزه بدون کمبود اداره شد

استاندار تهران اعلام کرد در دوره جنگ 40 روزه با مدیریت دستگاه‌های اجرایی، تأمین کالاهای اساسی، سوخت و خدمات زیرساختی بدون کمبود ادامه یافت و هیچ جایگاه سوختی در استان تعطیل نشد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمدصادق معتمدیان در گفت‌وگویی، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در استان تهران برای تأمین کالاهای اساسی در دوران جنگ ۴۰ روزه، اظهار کرد: سال گذشته بر اساس تدابیری که دولت در حوزه اصلاحات ارضی اتخاذ کرد، شرایطی فراهم شد تا تجار و بازرگانان بتوانند کالاهای مورد نیاز و کالاهای اساسی کشور را تأمین و وارد کنند. نتیجه این اقدامات در دوران جنگ نیز مشهود بود؛ به طوری که در هیچ نقطه‌ای از کشور به ویژه در استان تهران با کمبود کالای اساسی مواجه نشدیم.

ذخیره‌سازی کالاهای اساسی برای شرایط اضطراری

وی ادامه داد: علاوه بر این، در استان تهران نیز تدابیر لازم برای ذخیره‌سازی کالاهای اساسی بر اساس پروتکل‌های وزارت جهاد کشاورزی در نظر گرفته شد تا در شرایط اضطراری و در صورت بروز اختلال در حمل‌ونقل یا شرایط جنگی، امکان تزریق کالا به بازار و حفظ ثبات قیمت‌ها وجود داشته باشد.

ایجاد ۱۲۰ ایستگاه نظارتی در تهران

استاندار تهران با اشاره به اقدامات نظارتی در این ایام گفت: در ایام ماه مبارک رمضان، نوروز و همزمان با جنگ، بیش از ۱۲۰ ایستگاه ثابت نظارتی در سطح شهر تهران ایجاد شد. یکی از موضوعاتی که مردم نیز آن را لمس کردند، ثبات قیمت‌ها در طول جنگ ۴۰ روزه بود که با اقدامات دستگاه‌های نظارتی در حوزه اقتصادی محقق شد.

برخورد با ۴۰ نانوایی متخلف در استان

معتمدیان همچنین به وضعیت نانوایی‌ها در استان اشاره کرد و افزود: نظارت کامل بر فعالیت نانوایی‌ها انجام شد و تأمین آرد یارانه‌ای نیز به‌ خوبی صورت گرفت. در حالی که روال معمول تأمین آرد به‌ صورت ۱۰ روزه است، برای تسهیل کار نانوایی‌ها تا پایان فروردین بر اساس دستورالعمل ابلاغی، تأمین و توزیع آرد انجام شد و همزمان نظارت‌ها نیز ادامه داشت. در مجموع از میان حدود ۱۱ هزار نانوایی فعال در استان، با ۴۰ نانوایی متخلف برخورد قاطع صورت گرفت و مجوز آن‌ها باطل شد.

هیچ جایگاه سوختی در استان تعطیل نشد

وی درباره تأمین سوخت در ایام جنگ رمضان نیز گفت: در روزهای ابتدایی جنگ شاهد آسیب به مخازن سوخت استان تهران بودیم، اما با برنامه‌ریزی انجام‌شده میان استان و وزارت نفت و همچنین همراهی مردم، شرایط مدیریت شد. در همان روزهای ابتدایی از مردم درخواست کردیم ترددهای غیرضروری را کاهش دهند و از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند. شهرداری تهران نیز همکاری خوبی داشت و حتی خدمات اتوبوسرانی و مترو تا پاسی از شب به‌ صورت رایگان ارائه شد.

استاندار تهران ادامه داد: در مجموع ۳۸۶ جایگاه سوخت در سطح استان فعال است و در این مدت حتی یک جایگاه نیز تعطیل نشد؛ تنها در روزهای ابتدایی جنگ ممکن بود چند ساعت تأخیر در عرضه ایجاد شده باشد، اما پس از چند روز شرایط به حالت عادی بازگشت و در حال حاضر مردم به‌ راحتی می‌توانند سوخت مورد نیاز خود را تأمین کنند.

آسیب به بیش از هزار نقطه از زیرساخت برق تهران

معتمدیان همچنین درباره وضعیت زیرساخت‌های برق استان تهران، گفت: در جریان حملات دشمنان جنایتکار، بیش از هزار نقطه از زیرساخت‌های برق در استان تهران آسیب دید؛ از جمله ترانس‌ها، شبکه‌های انتقال و برخی ایستگاه‌ها. با این حال به دلیل آمادگی مجموعه صنعت برق در سطح ملی و استان، با سناریوهای از پیش طراحی‌شده توانستیم شرایط را مدیریت کنیم.

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد میانگین قطعی برق در استان تهران کمتر از یک ساعت بوده که رکورد قابل توجهی محسوب می‌شود و نشان‌دهنده هماهنگی دستگاه‌ها در قالب ستاد بحران است؛ چراکه از ماه‌ها قبل برای چنین شرایطی برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم انجام شده بود.

آمادگی کامل برای شرایط بحرانی احتمالی آینده

استاندار تهران با اشاره به آسیب‌های وارد شده به برخی زیرساخت‌ها در حوزه آب، گاز و مخابرات نیز گفت: با وجود آسیب‌هایی که وارد شد، مردم عملاً اختلال جدی در خدمات احساس نکردند، چراکه مشکلات با سرعت برطرف شد و خدمات‌رسانی ادامه داشت.

وی در پایان تأکید کرد: برای هرگونه شرایط احتمالی نیز آمادگی لازم وجود دارد و تلاش ما این است که همه ظرفیت‌ها برای ارائه خدمات به مردم به‌کار گرفته شود. طبیعتاً شرایط به نوع تهدیدات بستگی دارد، اما برای سناریوهای سخت‌تر نیز تمهیدات لازم پیش‌بینی شده تا در حوزه زیرساختی به ویژه برق، کمترین مشکل برای مردم ایجاد شود.


اخبار مرتبط
استاندار تهران: با حمل‌ونقل ریلی هزینه کالاها کاهش می‌یابد
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 01:25
استاندار تهران: با حمل‌ونقل ریلی هزینه کالاها کاهش می‌یابد
استاندار تهران، با اعلام این که «در شرایط کنونی تأمین کالاهای اساسی اولویت اول کشور است»، بر ضرورت تغییر الگوی حمل‌ونقل از جاده به ریل تأکید کرد و گفت: جایگزینی حمل ریلی به جای جاده، هزینه حمل کالا را 30 درصد کاهش می‌دهد که این امر در مهار تورم و کاهش قیمت تمام‌شده کالاهای اساسی نقشی کلیدی ایفا می‌کند.
معتمدیان: بازرسی‌ها برای مقابله با گرانفروشی در تهران تشدید می‌شود
سه‌شنبه 1405/02/15 ساعت 23:38
معتمدیان: بازرسی‌ها برای مقابله با گرانفروشی در تهران تشدید می‌شود
استاندار تهران با اشاره به افزایش گزارش‌های گرانفروشی در بازار، از تشدید بازرسی‌ها در تمامی سطوح توزیع و تولید خبر داد و گفت: با استفاده از ظرفیت تجار و گسترش گشت‌های مشترک نظارتی، برنامه‌هایی برای ساماندهی بازار و تأمین کالاهای پرمصرف در دستور کار قرار گرفته است.
تجهیز 700 مسجد تهران برای مدیریت بحران
دوشنبه 1405/02/07 ساعت 14:58
استانداری_تهران:
تجهیز 700 مسجد تهران برای مدیریت بحران
استاندار تهران اعلام کرد 700 مسجد در 22 منطقه پایتخت با زیرساخت‌های انرژی، اسکان و تغذیه اضطراری تجهیز شده و می‌توانند در بحران‌ها خدمات‌رسانی گسترده‌ای به مردم ارائه دهند.
استاندار تهران: 700 مسجد پایتخت برای مدیریت بحران تجهیز شدند
چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 09:39
استاندار تهران: 700 مسجد پایتخت برای مدیریت بحران تجهیز شدند
استاندار تهران، با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی، از تجهیز 700 مسجد در پایتخت برای شرایط بحرانی خبر داد و گفت: این مساجد به ژنراتور، پنل خورشیدی، مخازن آب و اقلام امدادی شامل چادر، پتو و تجهیزات آواربرداری مجهز و 94 مسجد امکان پخت غذای گرم دارند.
قدردانی استاندار تهران از حضور باشکوه مردم در مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب
جمعه 1405/01/21 ساعت 14:54
قدردانی استاندار تهران از حضور باشکوه مردم در مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب
استاندار تهران با صدور پیامی از حضور پرشور مردم پایتخت در مراسم اربعین قائد شهید عظیم الشأن انقلاب اسلامی تقدیر و تشکر کرد.
نظرات

آخرین اخبار
سامانه خورشیدی شناور کانادایی‌ها با حباب هوا یخ را شکست
با این فرمول 90 ثانیه‌ای از حواس‌پرتی نجات پیدا می کنید
ایران (0)- بلژیک (0)/تساوی ارزشمند با درخشش بیرانوند + فیلم
گزارش تصویری| دیدار تیم های فوتبال ایران و بلژیک
هشدار ترکیه درباره احتمال خرابکاری رژیم صهیونیستی در مذاکرات ایران و آمریکا
پیام سردار قاآنی خطاب به سربازان تروریست ارتش رژیم صهیونیستی
وقوع انفجار در دوحه
جولانی درخواست ترامپ را نپذیرفت
سرپرست وزارت دفاع: به دشمن بدعهد اعتماد نداریم
اعتراف ارتش اسرائیل به نقش عملیات شناسایی حزب‌الله در افزایش تلفات
پیروزی هندبال ساحلی ایران برابر آمریکا در دیدار تدارکاتی
بازگشت داور جنجالی به میدان قضاوت جام جهانی
اعلام وضعیت اضطراری در لس‌آنجلس پس از آتش‌سوزی دوباره
بازگشت نساجی به لیگ برتر فوتبال
اهدای پرچم گنبد حرم امام حسین(ع) برای بدرقه رهبر شهید
واکنش تند فدراسیون فوتبال ایران به اظهارات مقام آمریکایی
نماینده روسیه: ایران دارایی‌های مسدودشده خود را بازپس می‌گیرد
وزیر خارجه فرانسه دوشنبه به سوئیس می‌رود
برلین: ترامپ موجب انسداد تنگه هرمز شد
رسانه عبری: اسرائیل در آستانه عقب‌نشینی از جنوب لبنان
اکثریت آمریکایی‌ها خواستار پایان فوری درگیری با ایران هستند
ترامپ: نخست‌وزیر انگلیس کناره گیری می کند
وزیر ارشاد: مذاکره‌کنندگان ایرانی با شجاعت از حقوق ملت دفاع می‌کنند
واقعیت جنگ ایران با روایت پیروزی ترامپ فاصله دارد
حمایت مشاور ترامپ از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا
عبور 25 میلیون بشکه نفت از «خط محاصره»
بقایای پیکر شهدای مدرسه شجره طیبه میناب تشییع می شود+زمان مراسم
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره با تهدید ترامپ+ شروط جدید
اولین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید
نتانیاهو: اشغال جنوب لبنان تا اطلاع ثانوی ادامه دارد
طوفان در آتلانتا؛ اسپانیا دروازه عربستان را 4 بار باز کرد
مذاکرات پرسپولیس با اسکوچیچ در ترکیه پایان یافت
استقلال به شایعات نقل‌وانتقالات واکنش نشان داد
شرکت جدید برای بیمه‌گری در تنگه هرمز تشکیل شد
رئیس‌جمهور: وحدت ملی بزرگ‌ترین دستاورد کشور در شرایط کنونی است
زمان پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1406 اعلام شد
حزب‌الله: امیدی به مذاکرات مستقیم لبنان و اسرائیل در واشنگتن نیست
آخرین وضعیت جسمی شاپور رحیمی
چین جنگنده‌هایش را به نزدیکی تایوان اعزام کرد
اعلام نتایج قرعه‌کشی طرح فروش عادی ایران‌خودرو +آدرس
سقوط هواپیمای کوچک نزدیک واشنگتن؛ 3 اسرائیلی جان باختند
دادستان کل کشور: بیش از 200 پرونده ویژه علیه عاملان جنگ با ایران تشکیل شد
نزدیکی ابوظبی به تل‌آویو؛ زنگ خطر انزوای بیشتر امارات در جهان عرب شد
عضو هیئت عالی بانک مرکزی: نظام بانکی به جراحی جدی نیاز دارد
دستگیری 14 متهم پرونده «شکار مزدور» در چالوس؛ وثیقه سنگین صادر شد
نورویدیو | عشقِ حسین ، ادعا نمی خواهد نشانه می خواهد
درخواست وزیر خارجه انگلیس برای استعفای نخست‌وزیر
قالیباف خطاب به آمریکا: مراقب اظهارنظرهایتان باشید
افسر پیشین کلمبیا: عاملان قتل‌های جمعی توسط آمریکا آموزش دیدند
وقوع حادثه دریایی در آب‌های جنوب‌شرق الشحر یمن