×
سیاسی
شناسه خبر : 311723
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 10:21
عامل به آتش کشیدن مسجد جامع قلهک به دار مجازات آویخته شد

عامل به آتش کشیدن مسجد جامع قلهک به دار مجازات آویخته شد

«امیرعلی میرجعفری» از عناصر مسلح همکار دشمن که اقدام به آتش زدن مسجد جامع قلهک کرده بود و لیدری اقدامات ضد امنیتی شبکه موساد در آن منطقه را برعهده داشت، بامداد امروز پس از تایید حکم از سوی دیوان عالی کشور و طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، امیرعلی میرجعفری فرزند محمدرضا از عناصر مسلح همکار دشمن که اقدام به آتش زدن مسجد جامع قلهک کرده بود و لیدری اقدامات ضد امنیتی شبکه موساد در آن منطقه را برعهده داشت، بامداد امروز پس از تایید حکم از سوی دیوان عالی کشور و طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.

در پی آشوب‌های خشن و مسلحانه شبکه موساد در دی ماه ۱۴۰۴ که با هدف براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به وقوع پیوست سازمان اطلاعات سپاه پاسداران فردی را شناسایی کرد که نقش بسزایی در تخریب و به آتش کشیده شدن مسجد قلهک تهران داشت و همچنین نقش لیدری در شبکه همراه دشمن داشت.

امیرعلی میرجعفری پس از شناسایی و دستگیری در جریان رسیدگی به پرونده اعتراف کرده است: در تاریخ هجدهم دی ماه به همراه دوستانم در اغتشاشات شرکت کردیم، به باجه‌های تلفن، شیشه‌های اتوبوس پرتابه‌هایی زدیم، در میرداماد با بطری‌هایی که در آن بنزین ریخته بودیم موتورسیکلت آتش زدیم. در روز جمعه نیز ساعت ۱۸.۰۰ در خیابان دولت و کوچه مترو سطل زباله و موتور آتش زدیم. وی همچنین اذعان کرده است که در جریان اغتشاشات نقش لیدری و سرکردگی را برعهده داشته و سلاح سرد و بنزین به همراه داشته است.

محکوم‌علیه همچنین به صورت مکتوب به حمله به مامورین فراجا و نیروهای حافظ امنیت اذعان کرده است.

تخریب اتوبوس، آتش زدن موتورسیکلت ماموران فراجا، تخریب و آتش زدن مسجد جامع قلهک، سرکردگی تجمع شبکه موساد، حمل سلاح سرد در تجمع، آسیب رساندن به مامورین حافظ امنیت با سلاح سرد و مسدودکردن راه‌ها با به آتش کشیدن سطل زباله، از جمله اقدامات مجرمانه نامبرده است که در پرونده به آنها اشاره شده است. همچنین در روز حادثه، امیرعلی جعفری اقدام به آتش زدن مسجد کرده است.

مستندات حضور فعال محکوم‌علیه در اغتشاشات

حضور متهم از طریق بررسی‌های فنی در اغتشاشات روزهای ۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ مستندسازی شده است. همچنین تصاویر استخراج شده از دوربین‌های مداربسته و فیلم تلفن همراه امیرعلی جعفری در حال به آتش کشیدن مسجد جامع قلهک، حمله به خودروهای مختلف شخصی سواری، اتوبوس عمومی و ... به عنوان مستندات اقدامات مجرمانه نامبرده ضمیمه پرونده شده است.

پس از ختم رسیدگی به پرونده و برگزاری جلسات دادگاه با حضور متهم و وکیل وی، امیرعلی جعفری به اتهام اقدام عملیاتی برای رژیم صهیونیستی، دولت متخاصم آمریکا و گروه‌های متخاصم برخلاف امنیت کشور از طریق تحریق مسجد جامع قلهک و وسایل مورد استفاده عمومی، حمله به مامورین در حالیکه سلاح سرد نیمچه قمه به همراه داشته است، به اعدام محکوم شد. با فرجام‌خواهی متهم، پرونده در دیوان عالی کشور مورد رسیدگی قرار گرفت.

براساس رأی دیوان عالی کشور، با توجه به گزارش‌ها و تحقیقات ضابطان، مستندات موجود در پرونده از جمله تصاویر اقدامات مجرمانه متهم و عملیات اجرایی وی از جمله به آتش کشیدن مسجد جامع قلهک و مسدود کردن‌ها و شواهد و فیلم دوربین‌های مداربسته، اظهارات و دفاعیات متهم که اقرار به شرکت در اغتشاشات داشته و سرکردگی اغتشاشگران و آشوب‌گران را در حالی که نیمچه قمه در دست داشته، برعهده گرفته است، اقرار متهم به تحریک و تشویق آشوبگران به اقدامات عملیاتی مقابله با مامورین حافظ امنیت و حمله به انها، به آتش کشیدن موتورسیکلت ها، تخریب خودروهای سازمانی و شخصی، آتش زدن در و بنای مسجد جامع قلهک و سطل زباله برای انسداد راه‌ها و. حکم صادره را تایید کرد.

حکم صادره پس از طی تشریفات قانونی، بامداد امروز به اجرا درآمد و امیرعلی جعفری به دار مجازات آویخته شد.

۲۲ محکوم دیگر به دلیل همکاری با دشمن به حبس محکوم شدند

براساس این گزارش، همزمان با این اجرای حکم ۲۲ محکوم در پرونده‌هایی در دو استان به دلیل همکاری با دشمن به روش‌های گوناگون احکام حبس دریافت کرده‌اند.

محکومان مورد اشاره پس از رسیدگی دقیق به اتهاماتشان در دادگاه‌های صالحه احکام قضایی دریافت کرده‌اند.

بر اساس این گزارش؛ ۸ نفر از محکومان یاد شده حکم بالای ۱۰ سال و ۱۴ نفر از محکومان احکام زیر ۱۰ سال به همراه مجازات تکمیلی داشته‌اند.

 
 
 


نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ سکه یک گرمی 21 میلیون تومان شد
گزارش الجزیره از عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری
آخرین قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 6 هزار تومانی دلار و صعود یورو
تشکیل کارگروه بنزین در مجلس؛ طرح جدید برای جبران ناترازی بنزین چیست؟
قیمت سکه امامی امروز چند؟
نام میدان آزادی تغییر نمی‌کند؛ کاهش بدهی شهرداری به بانک‌ها تا 10 درصد
بازداشت 8 متهم در پرونده تخلفات مالی مدارس رباط کریم
2000 تن مرغ تاریخ‌گذشته در تهران؛ آیا این مرغ‌ها وارد بازار شدند؟
عبدالباری عطوان: ترامپ در محاصره اقتصادی ایران شکست می‌خورد
عاصم منیر در راه تهران؛ فرمانده ارتش پاکستان چه پیامی از آمریکا دارد؟
نوراینفو | همه آنچه مردان باید درباره ریزش مو بدانند
پایان مرگبار بازی والیبال در اصفهان؛ جوان 18 ساله کشته شد
سردار قاآنی: فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است
بررسی آخرین تحولات روابط تهران و تونس
دوئل جذاب یحیی گل‌محمدی و علیرضا منصوریان در لیگ عراق + نتیجه بازی
نورنما | خروپف بامزه یک مرغ مگس‌خوار
هشدار پلیس درباره تصادفات شهریور؛ 1600 نفر در یک ماه جان باختند
ایران روی صندلی؛ زنگ خطر زیر پوست شهر
سرلشکر عبداللهی: رشادت‌های کادردرمان در حافظه تاریخی ملت ایران جاودانه شده است
واریز حقوق بازنشستگان آغاز شد؛ این حروف امروز اول شهریور حقوق می‌گیرند
آغاز فروش خودروهای وارداتی از امروز/جزییات+ لینک و جدول
آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان؛ رکورد 10 ماهه صندوق‌های رمزارز شکست
تلفات بی‌سابقه گرمای تابستانی در اروپا
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
رشد 69 درصدی تسهیلات بانکی در 4 ماه نخست سال
مبلغ انتقال مهدی طارمی به الوصل مشخص شد
سید حسن خمینی: سیاستمدارانی که از خوف دشنام سخن نمی‌گویند خائن هستند
برنامه قطعی برق ایلام امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد + جدول
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول
قیمت یورو امروز یکشنبه 1 شهریور چقدر شد؟
جدول قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور
ادعای افسر آمریکایی درخصوص توصیه هسته‌ای به ترامپ درباره ترکیه
قیمت طلا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت انواع ارز
پزشکیان: در جنگ تمام‌عیار اقتصادی و نظامی هستیم/ دنیا در برابر قدرت ایران حیرت کرد
کاهش متقاضیان کنکور در سال‌های اخیر؛ امسال تغییرمحسوسی در ظرفیت پذیرش نیست
واکنش غریب‌آبادی به درخواست از فرانسه و انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
مدار دیپلماسی | ایران وعراق از پیوند مردمی تا نظم جدید منطقه
ترکیب احتمالی استقلال برای دیدار با سپاهان؛ یک تغییر در ترکیب آبی‌ها
اقتصاد دفاع؛ از تاب‌آوری زنجیره تامین تا بهره‌وری قدرت
سهمیه کارت سوخت سیستان و بلوچستان تغییر کرد؛ جزئیات سهمیه 160 لیتری
ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق
آیا حمله اسرائیل به پایگاه سوریه برای تحریک ترکیه انجام شد؟
سیاه‌نمایی از ایران
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر؛ ساعت بازی استقلال و سپاهان + جدول لیگ
مجید آدینه اعدام شد؛ جزئیات پرونده مردی که با سلاح و تجهیزات جنگی در کرج بازداشت شد
سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
جدول پخش زنده بازی‌های امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ ؛ از استقلال و سپاهان تا بارسلونا
دشمن تازه نتانیاهو کیست؛ آنکارا یا بحران داخلی؟