×
اجتماعی
شناسه خبر : 311683
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 05:44
پوشش بیمه‌ای هزینه 10هزار دلاری کاشت حلزون شنوایی

پوشش بیمه‌ای هزینه 10هزار دلاری کاشت حلزون شنوایی

رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت با بیان اینکه بیش از 25هزار عمل جراحی کاشت حلزون شنوایی در کشور انجام شده، اظهار کرد: اگر سمعک اثربخش نباشد، افراد می‌بایست در مسیر کاشت حلزون شنوایی قرار گیرند؛ کاشت حلزون شنوایی نیز می‌بایست به موقع انجام شود تا شنوایی و زندگی طبیعی داشته باشند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: دکتر سعید محمودیان ،  با بیان اینکه تشخیص کم‌شنوایی می‌بایست زودهنگام باشد، توضیح داد: اگر کم‌شنوایی در زمان مناسب تشخیص داده نشود، زمان طلایی انجام مداخلات را از دست می‌دهیم. غربالگری اطفال می‌بایست پیش از یک ماهگی باشد و کم‌شنوایی نیز پیش از ۳ ماهگی تشخیص داده شود تا مداخلات لازم پیش از ۶ ماهگی صورت گیرد. مداخله مورد نیاز، اغلب سمعک است؛ بنابراین دسترسی مناسب به سمعک و تجویز این وسیله بسیار اهمیت دارد. اقداماتی در حوزه سمعک در زمینه بیمه‌ها صورت گرفته، سمعک باید در وقت لازم داده شود تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری کند.

پوشش بیمه‌ای هزینه ۱۰هزار دلاری کاشت حلزون شنوایی

این متخصص با بیان اینکه سمعک به منظور پیشگیری ثانویه و ثالثیه استفاده می‌شود، گفت: اگر سمعک اثربخش نباشد، افراد می‌بایست در مسیر کاشت حلزون شنوایی قرار گیرند؛ کاشت حلزون شنوایی نیز می‌بایست به موقع انجام شود تا شنوایی و زندگی طبیعی داشته باشند. کاشت حلزون شنوایی حدود ۱۰هزار دلار هزینه دارد اما دولت و وزارت بهداشت هزینه‌های این عمل را با پوشش بیمه‌ای تامین می‌کنند و پرداختی مردم بسیار ناچیز است. این در حالی است که هزینه‌های کاشت حلزون شنوایی در سایر کشورها بسیار گران قلمداد می‌شود. تجهیزات کمک‌شنوایی مانند حلزون شنوایی و سمعک، نجات‌دهنده افرادی هستند که تجویز دارو برای آنها نتیجه‌ای ندارد؛ چرا که مشکلات شنوایی آنها حسی_عصبی است.

ایران، یکی از هفت کشور منتخب سازمان جهانی بهداشت در حوزه گوش و شنوایی

محمودیان با بیان اینکه ۱۷ مرکز کاشت حلزون شنوایی در کشور داریم، توضیح داد: بیش از ۲۵هزار عمل جراحی کاشت حلزون در کشور انجام شده و این در حالی است که با چالش تحریم‌ها مواجه هستیم. ایران، یکی از هفت کشور منتخب سازمان جهانی بهداشت در حوزه گوش است. اگرچه اقدامات ارزشمندی انجام شده و دستاوردهای خوبی به دست آورده‌ایم و از کشورهای منطقه جلوتر هستیم اما به اقدامات بیشتری نیاز داریم تا جامعیت کامل داشته باشیم؛ هدف اصلی این است که دسترسی تمام گروه‌های سنی در تمام نقاط کشور به خدمات مراقبت گوش و شنوایی مناسب باشد.

پیگیری غربالگری گوش سالمندان

رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت گفت: نتایج غربالگری گوش نوزادان در پرونده الکترونیک سلامت ثبت می‌شود؛ به عبارت دیگر می‌توان گفت که دسترسی عدالت‌محور به خوبی جلو می‌رود و به کودکان در سنین مدرسه تسری می‌یابد. اگر اختلالات در سامانه‌ها ثبت شود، پیگیری‌های مراقبان سلامت نیز خیلی بهتر می‌شود. همچنین پیگیری غربالگری گوش سالمندان جزو برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت به حساب می‌آید و در حال پیگیری این موضوع هستیم. شرایط می‌بایست به نحوی باشد که خدمات برای تمام افراد در دسترس باشد.

نقش رسانه‌ها در سلامت گوش

این متخصص شنوایی اظهار کرد: رسانه‌ها می‌بایست در حوزه گوش و شنوایی ورود کنند تا اطلاعات مردم در زمینه گوش و شنوایی افزایش یابد. مراقبت از گوش نسبت به درمان بسیار ارجح است و هزینه‌های کمتری دارد. به منظور حفظ سلامت گوش، می‌بایست دست به دست یکدیگر دهیم.


نظرات

آخرین اخبار
عراقچی میزبان نماینده ویژه نامیبیا در تهران شد
نکات مهم برای زائران و عزاداران آیین وداع رهبر شهید
راه اندازی بانک خون در مراکز درمانی مستقر در مصلی
عراقچی: رهبر شهید انقلاب همواره ایران را عزیز، سربلند و باصلابت می‌خواستند
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در فراق آقای شهید ایران
نقشه زائرشهرهای تهران برای اسکان زائران در مراسم امام شهید
پیش‌بینی 14 زائرسرای بزرگ در مبادی اصلی ورود به تهران
تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
واکنش اندیشمند الجزایری به شهادت نوه امام شهید اسلام
پوستج‌اوغلو سرمربی النصر شد
قضاوت دیدار بزرگ جام جهانی به فغانی رسید
دیدار وزیر خارجه قزاقستان با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
پزشکیان با سران کدام کشورهای حاضر در تهران دیدار کرد؟
تأکید تهران و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های دفاعی
تمام ظرفیت‌های امدادی کشور در آماده‌باش مراسم وداع
اختلاف برلین و واشنگتن بر سر هزینه‌های دفاعی ناتو
هشدار شدید یمن به عربستان؛ پاسخ قاطع در راه است
انهدام تیم تروریستی در تفتان؛ 2 تروریست کشته شدند
پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد
فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی دیدار کرد
شایعه درگذشت عطاالله مهاجرانی تکذیب شد
پرواز تهران–صنعا پس از 10 سال انجام شد
توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی ایران و ازبکستان باید شتاب بگیرد
دعوت ولایتی از مردم و جبهه مقاومت برای حضور در تشییع و وداع رهبر شهید
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و پنجم
اسرائیل ترور مقامات ایرانی را تکذیب کرد
رسانه صهیونیستی: قدرت نظامی مصر اسرائیل را نگران کرده است
قیمت طلا و سکه امروز 12 تیر 1405
پیکر شهید مصباح‌الهدی باقری‌کنی تشییع شد
قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه 12 تیر 1405 + جدول
تشییع رهبر شهید رقبای منطقه را کنار هم نشاند
مجموعه نمایشی «دیدار» روی آنتن شبکه یک می‌رود
رسانه آمریکایی: اروپا با پرداخت عوارض تنگه هرمز کنار آمد
7 خواننده مطرح با آلبوم «بدرقه» برای رهبر شهید ایران خواندند
جودت یلماز: ملت ترکیه در غم و اندوه ملت ایران شریک است
رهبر شهید تمدن ساز
چه رازی جهان را به تهران کشاند؟
سامانه 137 پلاس برای مراسم تشییع رهبر شهید فعال شد
استقرار 1500 دستگاه تاکسی‌ون رایگان + مسیرها
پزشکیان: ایران مقابل هیچ قلدری سرخم نمی‌کند
حمله نظامیان اسرائیلی به نمازگزاران در بیت‌لحم
رئیس پارلمان لبنان: اجرای تفاهم اسلام‌آباد تنها راه پایان اشغالگری است
دو زلزله پیاپی مرز فارس و هرمزگان را لرزاند
دعوت حزب مردم‌سالاری به حضور در تشییع رهبر شهید
مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکت‌های ژاپنی
اشک ملت‌ها بر پیکر رهبر شهید؛ ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و مذهبی از سراسر جهان
فراخوان مراکز علمی برای حضور در مراسم وداع رهبر شهید
هیات اقتصادی ایران به‌زودی راهی پاکستان می‌شود
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و چهارم
محدودیت ترافیکی جاده چالوس لغو شد