×
اجتماعی
شناسه خبر : 311651
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/31 ساعت 23:47
ظفرقندی: حمله به انستیتو پاستور فاجعه‌ای بین‌المللی است

ظفرقندی: حمله به انستیتو پاستور فاجعه‌ای بین‌المللی است

وزیر بهداشت حمله به انستیتو پاستور را «فاجعه‌ای بین‌المللی» توصیف کرد و گفت: هدف قرار دادن مراکز علمی، از جمله انستیتو پاستور نشان می‌دهد دشمن پیشرفت و استقلال علمی ایران را نشانه گرفته است.

نورنیوز- گروه اجتماعی: محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حاشیه بازدید از انستیتو پاستور ایران، هدف قرار گرفتن مراکز علمی کشور را نشانه‌ای از تلاش دشمن برای توقف پیشرفت علمی کشور دانست.

وی با تاکید بر جایگاه بین‌المللی انستیتو پاستور اظهار کرد: این مجموعه با بیش از یک قرن سابقه، از مراکز معتبر علمی و تحقیقاتی کشور در حوزه‌های تولید واکسن، تحقیقات بیماری‌های عفونی و توسعه دانش پزشکی است که خدمات ارزشمندی به نظام سلامت ارائه کرده است.

وزیر بهداشت با اشاره به خسارات واردشده افزود: متأسفانه در پی جنایات اخیر، بخش‌هایی از این مرکز به‌طور جدی آسیب دیده و تعدادی از آزمایشگاه‌های تخصصی از جمله ویروس‌شناسی، باکتری‌شناسی و انگل‌شناسی، هم از نظر فضای فیزیکی و هم تجهیزات آزمایشگاهی دچار تخریب شده‌اند.

ظفرقندی این اقدام را «فاجعه‌ای بین‌المللی» توصیف کرد و گفت: هدف قرار دادن مراکز علمی، از جمله انستیتو پاستور و برخی دانشگاه‌های کشور، نشان می‌دهد دشمن پیشرفت و استقلال علمی ایران را نشانه گرفته است؛ با این حال باید بداند که با تخریب ساختمان‌ها، دانش و ظرفیت علمی کشور از بین نخواهد رفت، چرا که این سرمایه در اندیشه و تلاش دانشمندان ما ریشه دارد.

وی با تأکید بر تداوم مسیر علمی کشور تصریح کرد: فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی با قدرت ادامه خواهد یافت و بازسازی زیرساخت‌ها و تجهیزات نیز با جدیت در دستور کار قرار دارد.

وزیر بهداشت درباره روند بازسازی این مرکز گفت: بخشی از آسیب‌ها محدود است و پیش‌بینی می‌شود بازسازی آن‌ها در کمتر از دو تا سه ماه انجام شود. در بخش‌هایی که تخریب گسترده‌تری رخ داده، زمان بیشتری نیاز خواهد بود، اما تلاش می‌کنیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن، شرایط برای ادامه فعالیت اساتید و پژوهشگران فراهم شود.

وی ادامه داد: با استفاده از ظرفیت‌های وزارت بهداشت، همکاری سازمان برنامه و بودجه، حمایت خیرین و سایر بخش‌ها، روند بازسازی و تجهیز مجدد این مرکز با سرعت دنبال خواهد شد.

ظفرقندی در بخش دیگری از سخنان خود درباره حمایت از کادر سلامت در شرایط جنگی نیز اظهار کرد: کادر سلامت همواره با انگیزه خدمت به مردم و حفظ سلامت جامعه فعالیت می‌کنند و هدف اصلی آنان در بحران‌ها، از جمله شرایط جنگی، ارائه خدمات و کمک به مردم است. در صورت اتخاذ تصمیماتی در خصوص حمایت‌های بعدی، این موضوع شامل افرادی که در این مسیر تلاش کرده‌اند نیز خواهد شد، اما رویکرد اصلی، خدمت‌رسانی بی‌وقفه به مردم است.


اخبار مرتبط
مصرف بی‌رویه سرم در کشور صدای وزیر بهداشت را درآورد
شنبه 1405/02/12 ساعت 16:34
مصرف بی‌رویه سرم در کشور صدای وزیر بهداشت را درآورد
در نشست مشترک انجمن‌های علمی پزشکی با وزیر بهداشت، محمدرضا ظفرقندی با اشاره به فشارهای اخیر بر صنعت دارو و افزایش نگران‌کننده مصرف سرم، بر لزوم فرهنگ‌سازی، نظارت بیمه‌ها و اجرای راهنماهای بالینی برای مدیریت مصرف دارو در کشور تأکید کرد.
واکنش محمد معتمدی به حمله به دانشگاه‌ها و انستیتو پاستور
سه‌شنبه 1405/01/18 ساعت 05:10
واکنش محمد معتمدی به حمله به دانشگاه‌ها و انستیتو پاستور
یک خواننده با انتشار عکس‌هایی از دانشگاه صنعتی شریف و انستیتو پاستور به زبان انگلیسی برای مخاطبان جهانی از دروغ‌های دشمن گفت.
حمله به انستیتو پاستور جنایتی جنگی علیه بشریت است
شنبه 1405/01/15 ساعت 11:32
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان:
حمله به انستیتو پاستور جنایتی جنگی علیه بشریت است
رییس دانشگاه علوم پزشکی،خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: حمله به انستیتو پاستور و مکان های تولید دارو، مراکز درمانی و بیمارستانی از طرف همه نهادهای منصف علمی در جهان، محکوم بوده و جنایتی واضح علیه بشریت است.
دانشمندان ایرانی، انستیتو پاستوری مجهزتر خواهند ساخت
جمعه 1405/01/14 ساعت 17:21
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
دانشمندان ایرانی، انستیتو پاستوری مجهزتر خواهند ساخت
حسینعلی شهریاری؛ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در واکنش به هدف قرار گرفتن انستیتو پاستور خطاب به مقامات آمریکایی تأکید کرد: بدانید دانشمندان ایرانی انستیتو پاستوری جدیدتر، مجهزتر و بزرگتری خواهند ساخت.
نظرات

آخرین اخبار
پاسخ قالیباف به گزافه‌گویی ترامپ علیه مردم ایران
عراقچی میزبان نماینده ویژه نامیبیا در تهران شد
نکات مهم برای زائران و عزاداران آیین وداع رهبر شهید
راه اندازی بانک خون در مراکز درمانی مستقر در مصلی
عراقچی: رهبر شهید انقلاب همواره ایران را عزیز، سربلند و باصلابت می‌خواستند
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در فراق آقای شهید ایران
نقشه زائرشهرهای تهران برای اسکان زائران در مراسم امام شهید
پیش‌بینی 14 زائرسرای بزرگ در مبادی اصلی ورود به تهران
تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
واکنش اندیشمند الجزایری به شهادت نوه امام شهید اسلام
پوستج‌اوغلو سرمربی النصر شد
قضاوت دیدار بزرگ جام جهانی به فغانی رسید
دیدار وزیر خارجه قزاقستان با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
پزشکیان با سران کدام کشورهای حاضر در تهران دیدار کرد؟
تأکید تهران و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های دفاعی
تمام ظرفیت‌های امدادی کشور در آماده‌باش مراسم وداع
اختلاف برلین و واشنگتن بر سر هزینه‌های دفاعی ناتو
هشدار شدید یمن به عربستان؛ پاسخ قاطع در راه است
انهدام تیم تروریستی در تفتان؛ 2 تروریست کشته شدند
پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد
فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی دیدار کرد
شایعه درگذشت عطاالله مهاجرانی تکذیب شد
پرواز تهران–صنعا پس از 10 سال انجام شد
توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی ایران و ازبکستان باید شتاب بگیرد
دعوت ولایتی از مردم و جبهه مقاومت برای حضور در تشییع و وداع رهبر شهید
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و پنجم
اسرائیل ترور مقامات ایرانی را تکذیب کرد
رسانه صهیونیستی: قدرت نظامی مصر اسرائیل را نگران کرده است
قیمت طلا و سکه امروز 12 تیر 1405
پیکر شهید مصباح‌الهدی باقری‌کنی تشییع شد
قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه 12 تیر 1405 + جدول
تشییع رهبر شهید رقبای منطقه را کنار هم نشاند
مجموعه نمایشی «دیدار» روی آنتن شبکه یک می‌رود
رسانه آمریکایی: اروپا با پرداخت عوارض تنگه هرمز کنار آمد
7 خواننده مطرح با آلبوم «بدرقه» برای رهبر شهید ایران خواندند
جودت یلماز: ملت ترکیه در غم و اندوه ملت ایران شریک است
رهبر شهید تمدن ساز
چه رازی جهان را به تهران کشاند؟
سامانه 137 پلاس برای مراسم تشییع رهبر شهید فعال شد
استقرار 1500 دستگاه تاکسی‌ون رایگان + مسیرها
پزشکیان: ایران مقابل هیچ قلدری سرخم نمی‌کند
حمله نظامیان اسرائیلی به نمازگزاران در بیت‌لحم
رئیس پارلمان لبنان: اجرای تفاهم اسلام‌آباد تنها راه پایان اشغالگری است
دو زلزله پیاپی مرز فارس و هرمزگان را لرزاند
دعوت حزب مردم‌سالاری به حضور در تشییع رهبر شهید
مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکت‌های ژاپنی
اشک ملت‌ها بر پیکر رهبر شهید؛ ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و مذهبی از سراسر جهان
فراخوان مراکز علمی برای حضور در مراسم وداع رهبر شهید
هیات اقتصادی ایران به‌زودی راهی پاکستان می‌شود
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و چهارم