×
بین الملل
شناسه خبر : 311544
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/31 ساعت 16:03
وزیر خارجه روسیه: تبعات تنش خلیج فارس به سراسر منطقه گسترش می‌یابد

وزیر خارجه روسیه: تبعات تنش خلیج فارس به سراسر منطقه گسترش می‌یابد

سرگئی لاوروف اعلام کرد بحران ایجادشده در خلیج فارس پیامدهای گسترده‌ای دارد و آثار آن به سراسر منطقه سرایت می‌کند. او این وضعیت را نتیجه تنش‌های اخیر در برابر ایران دانست.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف روز دوشنبه در نشست مجمع پارلمانی کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در مسکو افزود: این بحران در نتیجه تجاوز بی‌دلیل به ایران و به موازات آن جنگ در حال گسترش در لبنان، گسترش اقدام نظامی علیه سوریه و رکود کامل در حل مسأله فلسطین در حال گسترش است.

وی تصریح کرد: امروز یک نگرانی بسیار جدی است و زنگ خطر گسترش پیامدهای بحران به اطراف خلیج فارس برای کشورهای شبه جزیره عربستان، کشورهای ساحلی دریای خزر، قفقاز جنوبی و آسیای مرکزی نیز به صدا درآمده است.

وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد:‌ این منطقه همواره به هم پیوسته است و بی ثباتی از یک منطقه به منطقه دیگر منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: کسانی که امروز سعی می‌کنند با راه‌اندازی جنگ و ترساندن کل ملت‌ها بر جهان تسلط یابند، تهدیدهای جدیدی را در اوراسیا ایجاد می‌کنند.

لاوروف با اشاره به آخرین وضعیت مسائل خاورمیانه گفت:‌ با نگاهی به نقشه، شانس ایجاد یک کشور فلسطینی رو به کاهش است و اسرائیل بیانیه‌های رسمی صادر می‌کند که هرگز چنین کشوری وجود نخواهد داشت، بلکه اسرائیلی با مرزهای گسترده‌تر وجود خواهد داشت.

وی افزود: رکود کامل در حل و فصل مسائل خاورمیانه، تراژدی مردم فلسطین را هم در غزه و هم در کرانه باختری تداوم بخشیده است.

وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد:‌ شکی نیست که یکی از اهداف کسانی که به هر طریقی سعی در حفظ این هرج و مرج دارند، عمق‌بخشی به تفرقه در جهان اسلام است.

ایدئولوژی نازیسم در حال احیا شدن است

لاوروف در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ایدئولوژی و اقدامات نازیسم در آلمان و کشورهایی که به ائتلاف هیتلر پیوستند امروز در حال احیا شدن است.

وی افزود: آلمان و کشورهایی که در طول حمله به اتحاد جماهیر شوروی با ائتلاف هیتلر متحد شدند، این بار نیز در تلاش هستند که شکست استراتژیکی را به کشور ما تحمیل کنند. این وضعیت شامل کشورهای بالتیک نیز می‌شود، ما این را در فنلاند می‌بینیم و البته در اوکراین.

وزیر امور خارجه روسیه گفت: رهبران اروپایی، به همراه ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین، قصد دارند ارتش‌های اروپایی را زیر پرچم نازیسم متحد کنند.

وی اظهار داشت:‌ زلنسکی پیش از این اعلام کرده که آماده است این ماشین نظامی جدید را رهبری کند و اروپا را برای جنگ دیگری علیه فدراسیون روسیه، همانطور که در جنگ جهانی اول، در زمان ناپلئون و در زمان هیتلر اتفاق افتاد، آماده کند؛ این نیروها در حال متحد شدن هستند.

لاوروف یادآور شد: اینکه اتحادیه اروپا اقدامات زلنسکی را به عنوان حفظ ارزش‌های اروپایی توصیف می‌کند، فقط یک معنی دارد: اینکه آنها بار دیگر می‌خواهند ارتش‌های اروپایی را زیر پرچم نازیسم متحد کنند. زیرا نازیسم چیزی است که زلنسکی و حکومت او به طور فعال دنبال می‌کنند.

به گزارش ایرنا، مجمع پارلمانی سازمان پیمان امنیت جمعی، بازوی قانون‌گذاری و بین‌پارلمانی سازمان پیمان امنیت جمعی است که وظیفه هماهنگی و یکپارچه‌سازی قوانین ملی کشورهای عضو در حوزه‌های امنیتی و دفاعی را بر عهده دارد.
سازمان پیمان امنیت جمعی متشکل از روسیه، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و تاجیکستان است. ارمنستان که پیش‌تر عضو فعالی در این سازمان بود، اخیراً فعالیت‌های خود را در این سازمان به حالت تعلیق درآورده است.


اخبار مرتبط
گلدمن ساکس: احیای تولید نفت خلیج فارس، ماه‌ها زمان می‌برد
شنبه 1405/02/05 ساعت 17:23
گلدمن ساکس: احیای تولید نفت خلیج فارس، ماه‌ها زمان می‌برد
بانک آمریکایی گلدمن ساکس پیش‌بینی کرد که احیای تولید نفت کشورهای حاشیه خلیج فارس به‌طور قابل‌توجهی زمان‌بر می‌شود.
روسیه: اوضاع پیرامون مذاکرات ایران -آمریکا دائما در حال تغییر است
سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 20:20
روسیه: اوضاع پیرامون مذاکرات ایران -آمریکا دائما در حال تغییر است
وزیر خارجه روسیه گفت: مسکو در حال تجزیه و تحلیل اوضاع پیرامون مذاکرات ایالات متحده و ایران است و می‌داند که اوضاع دائما در حال تغییر است
اورتگا: ترامپ دارای اختلال روانی است
سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 19:35
اورتگا: ترامپ دارای اختلال روانی است
رئیس جمهور نیکاراگوئه با حمله‌ای تند به همتای آمریکایی خود، او را به خاطر شعله‌ور کردن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد.
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس
دوشنبه 1405/01/31 ساعت 22:56
با تشدید تنش‌ها در منطقه؛
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس
شرکت‌های بزرگ نفتی غربی به دلیل تشدید تنش‌ها با ایران و تهدیدات علیه زیرساخت‌های انرژی در منطقه، دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری‌های خود را از خلیج فارس به نقاط دورتر منتقل می‌کنند.
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
چهارشنبه 1404/12/20 ساعت 02:17
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در خصوص آخرین تحولات منطقه و پیامدهای امنیتی ناشی از تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت‌وگو کرد.
تاکید لاوروف بر ضرورت توقف فوری حملات علیه ایران
شنبه 1404/12/09 ساعت 20:46
تاکید لاوروف بر ضرورت توقف فوری حملات علیه ایران
وزیر امور خارجه روسیه در تماسی با همتای ایرانی خود، تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد.
نظرات

آخرین اخبار
ناتو: مین‌روبی هرمز به ما مربوط نیست
قوانین جدید مهریه؛وصول، تقسیط و توقیف اموال چگونه انجام می‌شود؟
از هشدار 7 اکتبر تا جنگ ایران؛ امارات در کدام سوی میدان ایستاده است؟
مقام سابق کاخ سفید: شاهد زوال عقل ترامپ هستیم
آغاز نشست شورای امنیت درباره ایران؛ نشست بی‌نتیجه دیگری درباره کمیته 1737
نورویدئو | وقتی اسرائیل برای پیروزی، میدان نبرد را کوچک می‌کند
ادعای گروسی درباره کوه کلنگ؛ فعالیت هسته‌ای در ایران دیده می‌شود
عربستان در شوک نفتی؛کاهش 1.9 میلیون بشکه‌ای تولید نفت خام
دام پلیس برای قاتل شوهرخواهر در شیراز
استقلال - پیکان / ترکیب دوتیم اعلام شد
یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران
پاداش پایان خدمت فرهنگیان؛ وعده واریز بازنشستگان 1403 و 1404
برگ جدید جنایت رژیم صهیونیستی؛ 23 مورد استفاده اسرائیل از فسفر سفید در لبنان
رویترز: جنگ ترامپ با ایران به «جنگ ابدی» تبدیل می‌شود؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ 3 استان در خطر سیلاب و رعدوبرق
قرعه‌کشی فوتبال ساحلی جام ملت‌های آسیا ؛ ایران حریفانش را شناخت
برنامه خاموشی برق البرز فردا جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی
خاموشی برق کرمان فردا جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی
مدودف: در صورت تهدید حیاتی از سلاح هسته‌ای استفاده خواهیم کرد
برق این مناطق فارس جمعه 20 شهریور قطع می‌شود؛ زمان‌بندی خاموشی
گاردین: ترامپ درباره 11 سپتامبر 6 دروغ شاخدار گفته است
پیش‌بینی قیمت دلار فردا جمعه 20 شهریور؛ موج گرانی در راه است؟
الجزایر روابط دیپلماتیک با امارات را قطع کرد
افزایش دما، معادله تازه امنیت و اقتصاد جهان
سازمان ملل: غزه در آستانه فاجعه جدیدی قرار دارد
نماینده پوتین: جنگ‌افروزان اروپا از توافق روسیه و آمریکا می‌ترسند
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/ ترامپ از پایان جنگ گفت، نفت از 105 دلار عبور کرد
پکن و واشنگتن بر سر کاهش تعرفه‌های متقابل مذاکره می‌کنند
نیکزاد: دشمنان تصور می‌کردند تهران را سه‌روزه می‌گیرند، اما ایران را نشناختند
جاده چالوس جمعه یک‌طرفه می‌شود؛ جزئیات محدودیت‌های ترافیکی
میزان خسارت های طوفان و سیل در مازندران اعلام شد؛ 750 واحد مسکونی آسیب دید
آخرین قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ اونس طلا از 4400 دلار عبور کرد
کارمزد جدید بانک‌ها اعلام شد؛ هزینه دسته‌چک، چک برگشتی و گواهی تمکن چقدر شد؟
لغو 4 بازی هفته هفتم لیگ برتر؛ پرسپولیس و سپاهان بازی ندارند
عوارض 10 درصدی کرایه حمل مایعات نفتی و گازی متوقف شد
جدول پخش فیلم‌های تلویزیونی پنجشنبه 19 شهریور؛ از «دوازدهمین مرد» تا «اخراجی‌ها 2»
دو معاونت ریاست جمهوری مأمور پیگیری طرح مقابله با نفوذ شدند
دستور پزشکیان برای بسیج همه ظرفیت‌ها در مناطق سیل‌زده
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ سکه امامی به 240 میلیون تومان رسید
پهپاد کاریال عربستان به دست نیروهای یمن ساقط شد
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با وعده درآمد دلاری از لایک کردن
هشدار بغداد؛ استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای دیگر ممنوع است
قیمت خودروهای داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ تارا و اکستریم رکورد زدند
آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ جهش 10 هزار تومانی یورو
وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران نابودشدنی نیست
مخالفت دولت با طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه
تعطیلی استخرها و سالن‌های همایش دولتی با دستور رئیس‌جمهور
رویترز: تصرف زهپاد آمریکایی فرصتی برای مهندسی معکوس ایران است
هزینه وام مسکن زوجین تهرانی به 470 میلیون تومان رسید
نورنما | نمایش هوایی جنگنده های ترکیه ای بر فراز اهرام مصر