×
بین الملل
شناسه خبر : 311544
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/31 ساعت 16:03
وزیر خارجه روسیه: تبعات تنش خلیج فارس به سراسر منطقه گسترش می‌یابد

وزیر خارجه روسیه: تبعات تنش خلیج فارس به سراسر منطقه گسترش می‌یابد

سرگئی لاوروف اعلام کرد بحران ایجادشده در خلیج فارس پیامدهای گسترده‌ای دارد و آثار آن به سراسر منطقه سرایت می‌کند. او این وضعیت را نتیجه تنش‌های اخیر در برابر ایران دانست.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف روز دوشنبه در نشست مجمع پارلمانی کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در مسکو افزود: این بحران در نتیجه تجاوز بی‌دلیل به ایران و به موازات آن جنگ در حال گسترش در لبنان، گسترش اقدام نظامی علیه سوریه و رکود کامل در حل مسأله فلسطین در حال گسترش است.

وی تصریح کرد: امروز یک نگرانی بسیار جدی است و زنگ خطر گسترش پیامدهای بحران به اطراف خلیج فارس برای کشورهای شبه جزیره عربستان، کشورهای ساحلی دریای خزر، قفقاز جنوبی و آسیای مرکزی نیز به صدا درآمده است.

وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد:‌ این منطقه همواره به هم پیوسته است و بی ثباتی از یک منطقه به منطقه دیگر منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: کسانی که امروز سعی می‌کنند با راه‌اندازی جنگ و ترساندن کل ملت‌ها بر جهان تسلط یابند، تهدیدهای جدیدی را در اوراسیا ایجاد می‌کنند.

لاوروف با اشاره به آخرین وضعیت مسائل خاورمیانه گفت:‌ با نگاهی به نقشه، شانس ایجاد یک کشور فلسطینی رو به کاهش است و اسرائیل بیانیه‌های رسمی صادر می‌کند که هرگز چنین کشوری وجود نخواهد داشت، بلکه اسرائیلی با مرزهای گسترده‌تر وجود خواهد داشت.

وی افزود: رکود کامل در حل و فصل مسائل خاورمیانه، تراژدی مردم فلسطین را هم در غزه و هم در کرانه باختری تداوم بخشیده است.

وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد:‌ شکی نیست که یکی از اهداف کسانی که به هر طریقی سعی در حفظ این هرج و مرج دارند، عمق‌بخشی به تفرقه در جهان اسلام است.

ایدئولوژی نازیسم در حال احیا شدن است

لاوروف در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ایدئولوژی و اقدامات نازیسم در آلمان و کشورهایی که به ائتلاف هیتلر پیوستند امروز در حال احیا شدن است.

وی افزود: آلمان و کشورهایی که در طول حمله به اتحاد جماهیر شوروی با ائتلاف هیتلر متحد شدند، این بار نیز در تلاش هستند که شکست استراتژیکی را به کشور ما تحمیل کنند. این وضعیت شامل کشورهای بالتیک نیز می‌شود، ما این را در فنلاند می‌بینیم و البته در اوکراین.

وزیر امور خارجه روسیه گفت: رهبران اروپایی، به همراه ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین، قصد دارند ارتش‌های اروپایی را زیر پرچم نازیسم متحد کنند.

وی اظهار داشت:‌ زلنسکی پیش از این اعلام کرده که آماده است این ماشین نظامی جدید را رهبری کند و اروپا را برای جنگ دیگری علیه فدراسیون روسیه، همانطور که در جنگ جهانی اول، در زمان ناپلئون و در زمان هیتلر اتفاق افتاد، آماده کند؛ این نیروها در حال متحد شدن هستند.

لاوروف یادآور شد: اینکه اتحادیه اروپا اقدامات زلنسکی را به عنوان حفظ ارزش‌های اروپایی توصیف می‌کند، فقط یک معنی دارد: اینکه آنها بار دیگر می‌خواهند ارتش‌های اروپایی را زیر پرچم نازیسم متحد کنند. زیرا نازیسم چیزی است که زلنسکی و حکومت او به طور فعال دنبال می‌کنند.

به گزارش ایرنا، مجمع پارلمانی سازمان پیمان امنیت جمعی، بازوی قانون‌گذاری و بین‌پارلمانی سازمان پیمان امنیت جمعی است که وظیفه هماهنگی و یکپارچه‌سازی قوانین ملی کشورهای عضو در حوزه‌های امنیتی و دفاعی را بر عهده دارد.
سازمان پیمان امنیت جمعی متشکل از روسیه، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و تاجیکستان است. ارمنستان که پیش‌تر عضو فعالی در این سازمان بود، اخیراً فعالیت‌های خود را در این سازمان به حالت تعلیق درآورده است.


اخبار مرتبط
گلدمن ساکس: احیای تولید نفت خلیج فارس، ماه‌ها زمان می‌برد
شنبه 1405/02/05 ساعت 17:23
گلدمن ساکس: احیای تولید نفت خلیج فارس، ماه‌ها زمان می‌برد
بانک آمریکایی گلدمن ساکس پیش‌بینی کرد که احیای تولید نفت کشورهای حاشیه خلیج فارس به‌طور قابل‌توجهی زمان‌بر می‌شود.
روسیه: اوضاع پیرامون مذاکرات ایران -آمریکا دائما در حال تغییر است
سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 20:20
روسیه: اوضاع پیرامون مذاکرات ایران -آمریکا دائما در حال تغییر است
وزیر خارجه روسیه گفت: مسکو در حال تجزیه و تحلیل اوضاع پیرامون مذاکرات ایالات متحده و ایران است و می‌داند که اوضاع دائما در حال تغییر است
اورتگا: ترامپ دارای اختلال روانی است
سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 19:35
اورتگا: ترامپ دارای اختلال روانی است
رئیس جمهور نیکاراگوئه با حمله‌ای تند به همتای آمریکایی خود، او را به خاطر شعله‌ور کردن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد.
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس
دوشنبه 1405/01/31 ساعت 22:56
با تشدید تنش‌ها در منطقه؛
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس
شرکت‌های بزرگ نفتی غربی به دلیل تشدید تنش‌ها با ایران و تهدیدات علیه زیرساخت‌های انرژی در منطقه، دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری‌های خود را از خلیج فارس به نقاط دورتر منتقل می‌کنند.
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
چهارشنبه 1404/12/20 ساعت 02:17
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در خصوص آخرین تحولات منطقه و پیامدهای امنیتی ناشی از تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت‌وگو کرد.
تاکید لاوروف بر ضرورت توقف فوری حملات علیه ایران
شنبه 1404/12/09 ساعت 20:46
تاکید لاوروف بر ضرورت توقف فوری حملات علیه ایران
وزیر امور خارجه روسیه در تماسی با همتای ایرانی خود، تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد.
نظرات

آخرین اخبار
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های البرز؛ آزادراه کرج - تهران قفل شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 10 مرداد 1405+ وضعیت استانها
قمار بزرگ ترامپ؛ آیا واشنگتن بهای جنگ انرژی را خواهد پرداخت؟
تأثیر مدیریت تعادلی رفتار کودکان با سبک فرزندپروری آگاهانه
العربیه: نیروهای آمریکایی خروج تدریجی از کردستان عراق را آغاز کردند
حمله هوایی صهیونیست‌ها به نزدیکی بیمارستان شهدای الاقصی در مرکز غزه
تهدید امنیتی موجب بسته شدن بخشی از فرودگاه «دنور» آمریکا شد
ترکیب موثر زردچوبه در مقابله با سرطان
کم‌خوابی و بی‌خوابی چگونه ساختار مغز را تغییرمی دهند؟
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه انگلیس درباره تحولات منطقه
تهران؛ رکورددار قصور پزشکی
کاخ سفید: ترامپ خواهان توافق با ایران است، اما پاسخ به حملات ادامه دارد
هشدار مقام ارشد امنیتی درباره هرگونه حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل
الزامات خاطره‌سازی برای مغز
هشدار دبیر شورای امنیت ملی درباره پیامدهای ادامه محاصره دریایی آمریکا
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن