×
فرهنگی
شناسه خبر : 311493
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/31 ساعت 11:08
انتشار پنج قطعه موسیقی جدید برای روزهای جنگ رمضان

انتشار پنج قطعه موسیقی جدید برای روزهای جنگ رمضان

مرکز موسیقی حوزه هنری هم‌زمان با آغاز جنگ رمضان پنج قطعه جدید با اجرای حاج صادق آهنگران، غلامرضا صنعتگر، «مجال» و دیگر هنرمندان را برای مخاطبان منتشر کرده است.

نورنیوز-گروه فرهنگی: مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی از جمله نهادهای تولید و ارائه آثار موسیقایی است که طی سال های گذشته به تناسب رویدادهای ملی و انقلابی فعالیت ها و تولیدات متعددی را پیش روی مخاطبان قرار داده است. محصولاتی که به واسطه حضور هنرمندان برگزیده موسیقی کشورمان در بخش های مختلف دربرگیرنده ویژگی های مختلفی است.

حضور هنرمندان جوان در کنار وجود امکاناتی مثل استودیوهای مجهز ضبط موسیقی، باعث شد حوزه هنری به یکی از کانون‌های هنر موسیقی در روزگار پس از انقلاب تبدیل شود. این در حالی است که فعالیت‌های مرکز موسیقی حوزه هنری محدود به تولید آلبوم نیست و برگزاری محافل ماهانه، جشنواره های موسیقی، حمایت از تولیدات مردمی و کمک به رشد گروه‌های سرود محلی از جمله اقدامات این مرکز است. تا امروز، بیش از چند صد آلبوم موسیقی و صدها قطعه که بسیاری از آنها مخاطبان پرشماری دارند در مرکز موسیقی حوزه هنری تولید شده است.

جنگ تحمیلی رمضان که بی شک یکی از پرفراز و نشیب ترین، مهم ترین و حماسی ترین رویدادهای ملی میهنی یک دهه اخیر تاریخ انقلاب اسلامی محسوب می شود، دربرگیرنده ظهور و بروز آثار متعددی بود که می تواند بعد از عبور از این مقطع تاریخی مورد کنکاش، جستجو و مباحث تحلیلی مختلفی قرار گیرد. در همین راستا تولید و ارائه محصولات فرهنگی هنری هم از این قاعده مستثنا نیست و می تواند از جهات زیادی بررسی شود. در این زمینه مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی به عنوان یکی از نهادهای پایه «هنر انقلاب» در کنار دیگر مجموعه های فرهنگی همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان هنری رسانه ای اوج، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و سازمان صداوسیما تلاش کرد تا آثار موسیقایی مرتبط با این رویداد و همچنین شهادت «رهبر شهید» را پیش روی مخاطبان قراردهد.

آنچه می خوانید معرفی گزیده ای از محصولات موسیقایی تولید شده توسط مرکز موسیقی حوزه هنری در جنگ تحمیلی رمضان است که در قالب پنج قطعه موسیقایی با کلام با صدای هنرمندانی چون غلامرضا صنعتگر، «مجال» و حاج صادق آهنگران در اختیار مخاطبان قرار گرفته اند.

تک آهنگ «ما لشگر صاحب زمان» با صدای صادق آهنگران

«ما لشگر صاحب زمان» عنوان یکی از محصولات منتشر شده از سوی مرکز موسیقی حوزه هنری است که در روزهای جنگ تحمیلی رمضان در قالب با کلام و تنظیم برای ارکستر سمفونیک با صدای حاج صادق آهنگران منتشر شد.

در این قطعه محمدمهدی سیار به عنوان شاعر حضور دارد.

آهنگران
 

تک آهنگ «منفی ۲۵» به خوانندگی «مُجال»

«منفی ۲۵» عنوان یکی از تک آهنگ های تولید شده در مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی است که چندی پیش به مناسبت جنگ تحمیلی رمضان منتشر شد.

در این قطعه ابوالفضل بزرگ زاده آهنگساز، محمدرضا طهماسبی شاعر، سیدحسین موسوی میکس و مستر گروه اجرایی را تشکیل می دهند.

مجتبی الله وردی با نام هنری «مجال» از جمله هنرمندانی است که طی سال های اخیر با تکیه بر نوع متفاوتی از موسیقی که تاکنون در آثار حماسی و انقلابی ارائه کرده، قطعات مختلفی از جمله «فتنه شاید»، «بنی امیه» و «القدس لنا» را منتشر کرده است.

مُجال

تک آهنگ «تقدیر ما» به خوانندگی امیر حقیقت

امیر حقیقت از جمله خوانندگانی که طی سال های گذشته آثار متعددی را در حوزه های ملی میهنی منتشر کرده و طی روزهای گذشته هم از او و تعدادی دیگر از خوانندگان شاهد رونمایی آلبوم «فرشته های میناب» در پروژه «برای ایران، سرچشمه هنر» بودیم طی روزهای گذشته بود که آهنگ «تقدیر ما» را منتشر کرد.

گروه اجرایی در این آهنگ تلاش کرده تا با ارائه موسیقی حماسی از مقاومت ملت ایران در برابر دشمن سخن بگوید.

موسیقی
تک آهنگ «زنگ پرواز» با صدای رضا صنعتگر

غلامرضا صنعتگر خواننده موسیقی پاپ، قطعه تازه‌ای با عنوان «زنگ پرواز» را به عنوان پیشکش به فرشتگان میناب منتشر کرد؛ اثری که برای نخستین‌بار از شبکه های مختلف رسانه ملی و موکب ها پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

صنعتگر از جمله هنرمندانی است که طی روزهای جنگ تحمیلی از هنرمندان فعال بود که آثار متعددی را با زمینه های ملی میهنی منتشر کرد.

در تک آهنگ «زنگ پرواز» افسانه غیاثوند ترانه سرا و سید حسین موسوی به عنوان تنظیم کننده حضور دارند.

رضا+صنعتگر
 

تک آهنگ «می جنگیم» با صدای اسد رخت

از دیگر محصولات منتشر شده مرکز موسیقی حوزه هنری می توان به تک آهنگ «می جنگیم» با صدای اسد رخت اشاره کرد که طی روزهای گذشته در قالب اثری حماسی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

در این قطعه اسد رخت شاعر و ترانه سرا و سید حسن موسوی به عنوان تنظیم کننده حضور دارند.

در توضیح تک آهنگ «می جنگیم» آمده است: «عقابیم بر فراز آسمان ها ... ققنوسیم در میان آتش ها ... می‌جنگیم برای خاک و میهن ... می‌خونیم ... زنده باد ایران ...»


نظرات

آخرین اخبار
فستینگ چطور به سلامت لثه ها کمک می کند؟
چرا زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند؟
نقش کلیدی ویتامین C در حفظ سلامت مغز
لوپوس چیست و چگونه می‌توان آن را زودتر تشخیص داد؟
مصرف قند با بی‌خوابی چه رابطه ای دارد؟
پشت پرده خطرناک آمپول‌های لاغری
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!
نورنما | آتش سوزی مهیب معبد چوبی 124 ساله در اوبیهیرو ژاپن
نرخ جدید خرید مرغ مازاد تصویب شد
رونالدینیو در 46 سالگی به مستطیل سبز بازگشت
قدردانی رئیس‌جمهور از نقش سازنده اسلام آباد در روند دیپلماتیک منجر به توافق پایان جنگ
بلیت پخش سینمایی بازی ایران و بلژیک چقدر فروخت؟
قلعه‌نویی: تیم ملی ایران برای تاریخ‌سازی مقابل بلژیک آماده است
امکان استعلام ممنوع‌الخروجی قضایی فراهم شد
کالاهای لبنانی دوباره به بازارهای عربستان سرازیر شدند
انتقاد ایران از محدودیت استرالیا علیه پزشکان منتقد رژیم صهیونیستی
شفاف سازی ایران خودرو درباره قیمت جدید محصولات+ نامه
ادعای جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است
ادعای ترامپ : می توانم جلوی حمله اسرائیل به لبنان را بگیرم
مشکل منیرالحدادی برای ماندن در استقلال حل شد
نشست سران قوا در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد
ترامپ : اگر من نبودم اسرائیل وجود نداشت
اعتراف رابرت مالی به شکست آمریکا در جنگ با ایران
ممنوعیت عزاداری حسینی در بحرین برای چهارمین روز متوالی
اعتراف ترامپ به ناکامی در جنگ: با ادامه بمباران تنگه هرمز باز نمی‌شد
جرمی دوکو به بازی با ایران نمی‌رسد؟