×
بین الملل
شناسه خبر : 311476
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/31 ساعت 09:10
اسکات ریتر: آمریکا به اهدافش در برابر ایران نرسید

اسکات ریتر: آمریکا به اهدافش در برابر ایران نرسید

اسکات ریتر، تحلیلگر نظامی آمریکایی، با اشاره به تحولات اخیر گفت ایالات متحده و متحدانش به اهداف اعلام‌شده نرسیده‌اند و اکنون در برابر توان ایران با یک بن‌بست راهبردی مواجه شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «اسکات ریتر» تحلیلگر نظامی آمریکایی که پیش از جنگ عراق به‌عنوان بازرس تسلیحاتی سازمان ملل در این کشور فعالیت می‌کرد، در یادداشتی در وبسایت شخصی خود با بررسی جنگ اخیر علیه ایران، از ناکامی ایالات متحده و متحدانش در تحقق اهداف نظامی و سیاسی این درگیری خبر داد.

ریتر نوشت: آمریکا در نخستین مرحله این جنگ «به‌طور قاطع شکست خورده» و در صورت ورود به مرحله‌ای جدید، با پیامدهای «فاجعه‌بار» برای خود و متحدانش مواجه خواهد شد.

وی با اشاره به عملیات هوایی گسترده آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران طی هفته‌های گذشته تأکید کرد: این حملات که با هدف تغییر حاکمیت و تضعیف توان دفاعی ایران انجام شد، به هیچ‌یک از اهداف اعلام‌شده خود دست نیافت و در نهایت به ارائه آمارهای اغراق‌آمیز برای افکار عمومی محدود شد.

این تحلیلگر آمریکایی همچنین تصریح کرد، برنامه‌ریزان نظامی آمریکا و متحدانش بر این تصور بودند که می‌توانند در مدت کوتاهی تغییر حاکمیت در ایران را رقم بزنند و از این طریق تهدیدات احتمالی علیه زیرساخت‌های انرژی را از میان بردارند، اما به گفته او «در این محاسبه کاملاً اشتباه کردند» و همین مسئله باعث شد واشنگتن خیلی زود به دنبال خروج از جنگ باشد.

ریتر در ادامه با اشاره به وضعیت فعلی مذاکرات میان ایران و آمریکا نوشت: در حالی که ایران با رویکردی واقع‌گرایانه وارد گفت‌وگوها شده، ایالات متحده به‌دلیل ملاحظات سیاسی داخلی و تلاش برای تبدیل «شکست تحقیرآمیز» به «پیروزی» در عرصه افکار عمومی، با چالش‌های جدی مواجه است.

وی همچنین عملکرد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را مورد انتقاد قرار داد و تأکید کرد: جنگ با ایران نشان داد وعده‌های او مبنی بر پرهیز از درگیری‌های پرهزینه نظامی محقق نشده است.

این تحلیلگر در بخش دیگری از یادداشت خود به بن‌بست راهبردی آمریکا در تنگه هرمز اشاره کرده و نوشت واشنگتن «هیچ راه‌حل نظامی» برای مقابله با کنترل ایران بر این آبراه نداشته و ناچار به دنبال راهکار دیپلماتیک رفته است.

ریتر همچنین تأکید کرد ادامه سیاست‌های فعلی کاخ سفید، از جمله اتخاذ مواضع سخت‌گیرانه بدون پشتوانه عملی، موجب شده آمریکا در موقعیتی قرار گیرد که گزینه‌ای جز بازگشت به همان عملیات نظامی ناکام گذشته نداشته باشد؛ عملیاتی که به گفته او پیش‌تر نیز نتوانسته ایران را شکست دهد.

وی در پایان با اشاره به آغاز حملات اولیه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: این عملیات با وجود استفاده از تمام ظرفیت‌های نظامی غرب با شکست مواجه شد و در صورت تکرار، نتیجه‌ای متفاوت به دنبال نخواهد داشت.


اخبار مرتبط
اظهارات جنجالی اسکات ریتر درباره عملکرد آمریکا در قبال ایران
سه‌شنبه 1405/02/15 ساعت 17:12
اظهارات جنجالی اسکات ریتر درباره عملکرد آمریکا در قبال ایران
افسر سابق اطلاعاتی تفنگداران دریایی آمریکا با انتقاد تند از سیاست‌های واشنگتن در قبال ایران، مدعی شد آمریکا در جنگ علیه ایران به «تحقیر» و «شکست» رسیده و اکنون با بحرانی روبه‌روست.
اسکات ریتر: محاصره دریایی ایران قابل اجرا نیست
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 22:58
اسکات ریتر: محاصره دریایی ایران قابل اجرا نیست
تفنگدار سابق آمریکایی و کارشناس تسلیلحات کشتار جمعی در سازمان ملل توضیح می‌دهد که نقشه ترامپ برای محاصره دریایی ایران، یک عملیات رسانه‌ای است که در هیچ سناریوی نظامی قابل اجرا نیست و تجهیزات، امکانات و راهبرد عملیاتی برای چنین اقدامی وجود خارجی ندارد و لذا این نقشه، محکوم به شکست است.
اظهارات اسکات ریتر درباره پیامدهای عملیات آمریکا علیه ایران
دوشنبه 1405/01/17 ساعت 12:09
اظهارات اسکات ریتر درباره پیامدهای عملیات آمریکا علیه ایران
اسکات ریتر در ارزیابی اخیر خود گفت آغاز عملیات آمریکا علیه ایران تصمیمی نادرست بوده و این موضوع می‌تواند وضعیت ایالات متحده را در منطقه دشوارتر کند.
نظرات

آخرین اخبار
درگیری شدید در سویداء؛ آتش‌بس شکننده ماند
تراکتور 0-0 گل‌گهر سیرجان/تراکتور به دنبال حفظ صدرنشینی
فراخوان علمای جهان برای ایستادگی در برابر ظلم
«جواد مجابی» شاعر و منتقد ادبی درگذشت
تنش مسکو و برلین بالا گرفت
تهران در محاصره باد و گردوخاک
جگوار لندرور 50هزار شغل را حذف می‌کند؟
هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش
رکوردداری دولت ملونی در تاریخ «جمهوری ایتالیا»
تداوم درگیری شدید نیروهای مسلح یمن و شبه‌نظامیان عربستان در غرب تعز
ترکیب 11 نفره تراکتور با غایبان سرشناس
رئیس دیوان عالی هند: بریکس باید به «دانشگاه زنده نالاندا» تبدیل شود
رزمایش دریایی مشترک چین و سنگاپور آغاز شد
تقویت روابط آمریکا و ازبکستان
قیمت نقره امروز شنبه 14 شهریور 1405 + جدول
عراق: اردوگاه الهول به‌زودی بسته می‌شود
امام خامنه‌ای معیار تشخیص راه از بیراهه
توقیف دو لوکوموتیو خارجی با محموله قاچاق هزار میلیارد تومانی
ترامپ در آستانه یک شکست انتخاباتی؟
استرالیا؛ صدرنشین مصرف گازوئیل OECD
قیمت مرغ امروز 14 شهریور 1405؛ کاهش قیمت مرغ در بازار
درخشش ایران در بازی‌های جهانی عشایر
درگذشت استاد برجسته شیمی ایران
سپاه اصفهان حمله به تأسیسات هسته‌ای را تکذیب کرد
سقوط محبوبیت ترامپ در میان جوانان آمریکایی
صف‌آرایی منچسترسیتی و کاونتری سیتی در ورزشکاه اتحاد
تلاش تازه برای شکستن محاصره اسرائیل؛ کشتی‌های ناوگان آزادی در راه غزه
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد یکشنبه 15 شهریور 1405؛ برنامه خاموشی + لینک
بازگشت ترامپ به جت قطری پس از فرار مخفیانه
سدهای تهران فقط 25 درصد آب دارند
وعده وزیر کار برای تعاونی‌ها؛ «شبکه‌سازی اقتصادی» جای مدل سنتی را می‌گیرد
گردنبند مسروقه در ویترین طلافروشی، راز دزدی خانوادگی را فاش کرد
تراکتور در پی حفظ صدرنشینی مقابل گل‌گهر
نقص فنی پرواز مشهد - تهران را لغو کرد
جنگ ایران صادرات LNG قطر را نزدیک 90 درصد کاهش داد
برنامه قطعی برق کرمان فردا یکشنبه 15 شهریور 1405 + لینک خاموشی
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 15 شهریور 1405؛دلار در آستانه ورود به کانال 230 هزار تومان
اعطای اختیارات بی‌سابقه به فیلد مارشال عاصم منیر
مصطفی طغانی قهرمان جهان شد؛ طلای کشتی پهلوانی ایران در قرقیزستان
سازمان ملل:امنیت در نوار غزه کاملا فروپاشیده است
قطعی برق خراسان رضوی فردا یکشنبه 15 شهریور 1405؛ برنامه خاموشی مشهد + لینک
قطعی برق اصفهان فردا یکشنبه 15 شهریور 1405؛ برنامه خاموشی اعلام شد + لینک
برنامه ریزی برای 130 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شد
صالح حردانی چرا از استقلال کنار گذاشته شد؟
آسمان بیروت در محاصره پهپادهای اسرائیلی؛ 36 لبنانی شهید و زخمی شدند
29 هزار جریمه برای نمایشگاه‌داران خودرو ؛ پارک دوبله در صدر جریمه‌های پلیس
میدری: تعاونی‌ها باید به شبکه‌های قدرتمند اقتصادی تبدیل شوند
بیانیه حزب‌الله در واکنش به تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان
پوتین آتش‌بس 3 روزه با اوکراین اعلام کرد
پرواز تهران ـ تونس به شبکه هوایی بازگشت