نورنیوز- گروه بین الملل: حزبالله لبنان در بیانیهای اعلام کرد که ادعاهای مطرحشده از سوی وزارت کشور سوریه درباره ارتباط یک هسته بازداشتشده در قنیطره با این گروه، نادرست و ساختگی است.
در این بیانیه تاکید شده است که حزبالله هیچگونه حضوری در خاک سوریه ندارد و این اتهامات را بهطور کامل رد میکند.
حزبالله همچنین با ابراز تعجب از تکرار چنین ادعاهایی، اعلام کرد که تلاشهایی برنامهریزی شده برای مرتبط کردن نام این گروه با هر حادثه امنیتی در جریان است.
حزب الله لبنان، هدف این تلاش های برنامهریزیشده را مخدوشکردن چهره مقاومت دانست.
در ادامه این بیانیه آمده است که نقش حزب الله صرفا" مقابله با تجاوزات رژیم صهیونسیتی در راستای دفاع از لبنان و مردم آن است.
پیشتر نیز در بهمن سال گذشته، حکومت موقت سوریه مدعی کشف یک «هسته امنیتی» و نسبت دادن آن به حزبالله لبنان شده بود که این جنبش با صدور بیانیهای رسمی، هرگونه ارتباط با این پرونده را قاطعانه تکذیب کرده بود.
حزبالله لبنان در واکنش به ادعای یاد شده تاکید کرده بود که حزبالله هیچگونه فعالیت، ارتباط یا حضوری در خاک سوریه ندارد و این اتهامات بهصورت «بیپایه و اساس» مطرح شده است.
این بیانیه همچنین تصریح کرده بود که حزبالله بر حفظ وحدت سوریه و امنیت ملت این کشور تاکید دارد.
این بیانیه پس از آن منتشر شد که وزارت کشور حکومت موقت سوریه مدعی انهدام یک هسته تروریستی با عنوان المزه و ارتباط این هسته با حزب الله لبنان شده بود.