نورنیوز- گروه اقتصادی: ۲۴ درصد خریدران واحدهای سرمایه گذاری صندوق های درآمد ثابت را سرمایه گذاران حقیقی و ۷۶ درصد را سرمایه گذاران حقوقی خریداری کردند، در مقابل ۱۷ درصد فروشندگان این واحدها حقیقی ها و ۸۳ حقوقی ها بودند. نسبت خریدار به فروشنده مثبت ۱.۱ درصد بود.
در گروه صندوق های طلا حجم معاملات ۶۷۶.۸ میلیون فقره به ارزش ۶۶۱۵.۸ میلیارد تومان بود که در نهایت ۶۶۱.۱ میلیارد تومان پول حقیقی ها از این گروه خارج شد.
۶۱ درصد خریداران واحدهای سرمایه گذاری صندوق های طلا را حقیقی ها و ۳۹ درصد را حقوقی ها تشکیل می دهند این در حالی است که ۷۱ درصد فروشندگان واحدهای سرمایه گذاری صندوق های طلا حقیقی ها و ۲۹ درصد فروشندگان، حقوقی ها بودند نسبت خریدار به فروشنده منفی ۱.۷ درصد بود.
میزان بازدهی روزانه، NAV و حباب صندوق های طلا در دامنه کمتر از منفی یک درصد قرار داشت. بیشترین میزان ورود پول به نماد کهربا با ۲۲.۸ میلیارد تومان و بیشترین میزان خروج پول از نماد عیار با منفی ۱۵۷ میلیارد تومان اتفاق افتاد.
در گروه صندوق های نقره با حجم ۳۲۱.۳ میلیون معامله به ارزش ۳۳۸.۸ میلیارد تومان، ۱۵۳.۲ میلیارد تومان پول حقیقی ها وارد این صندوق ها شد. ۹۶ درصد خریداران واحدهای سرمایه گذاری صندوق های نقره حقیقی ها هستند؛ ۷۵ درصد معاملات این گروه مثبت و ۱۵ درصد سرخپوش بود.
بازدهی یک روزه صندوق های نقره در دامنه کمتر از یک درصد قرار داشت اما NAV این گروه مثبت ۲ درصد و حباب صندوق های نقره در دامنه کمتر از منفی یک درصد قرار دارد.
معاملات امروز تالار نفت، گاز و حامل های انرژی به طور عمده در رینگ داخلی بود اما در رینگ بین الملل قرار است. فردا ۱۲ هزار تن سوخت نفتا به ارزش هر تن ۶۰۰ دلار عرضه شود؛ قیمت هر تن نفتا در معاملات امروز بورس های خارجی ۸۷۴ دلار بود.
قیمت اوراق تسهیلات مسکن در معاملات امروز فرابورس رشد داشت و در آستانه بازگشت به دامنه ۱۰۰ هزار تومان قرار دارد. قیمت اوراق تسهیلات مسکن در هفته گذشته به دامنه زیر ۹۰ هزار تومان برگشته بود که به نظر می رسد با افزایش رونق معاملات مسکن، بار دیگر قیمت اوراق تسهیلات مسکن در حال افزایش است.