×
بین الملل
شناسه خبر : 311344
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/30 ساعت 16:45
اسپانیا درپی تعلیق دائمی توافقنامه تجاری تل‌آویو با اتحادیه اروپا

اسپانیا درپی تعلیق دائمی توافقنامه تجاری تل‌آویو با اتحادیه اروپا

نخست‌وزیر اسپانیا با بیان این که رژیم صهیونیستی به قوانین بین‌المللی پایبند نیست و آتش‌افروزی آن در غرب آسیا خسارات بسیاری به بار آورده است، گفت که سه‌شنبه این هفته درخواست تعلیق دائمی توافقنامه تجاری با تل‌آویو را به اتحادیه اروپا ارائه خواهد داد.

نورنیوز- گروه بین الملل: «پدرو سانچز» نخست‌وزیر اسپانیا اعلام کرد که دولت این کشور سه‌شنبه پیش‌رو به طور رسمی از اتحادیه اروپا درخواست خواهد کرد که توافقنامه همکاری با رژیم صهیونیستی را لغو کند.

استدلال سانچز برای این درخواست این است که رژیم صهیونیستی به دلیل نقض قوانین بین‌المللی نمی‌تواند شریک اروپا باشد.

وبگاه خبری دموکراتا گزارش داد که سانچز امروز در رویدادی در گیبرالئون بیان کرد: «دولت اسپانیا این سه‌شنبه پیشنهاد خود را به اتحادیه اروپا ارائه خواهد داد تا توافقنامه همکاری با اسرائیل را لغو کند. ما این کار را نه از روی دشمنی، بلکه برعکس، به این دلیل انجام می‌دهیم که ملتی دوستدار مردم اسرائیل هستیم. اما با اقداماتی که دولت آن انجام می‌دهد، موافق نیستیم. کسی که قوانین بین‌المللی و ارزش‌های اتحادیه اروپا را لغو می‌کند، نمی‌‎تواند شریکی برای این بلوک باشد.»

او در ادامه این سخنرانی توضیح داد که حمایت دیگر شرکای اروپایی را برای اجرای این تصمیم جلب خواهد کرد و تاکید کرد که این ابتکار «نه چپ‌گرایانه است و نه راست‌گرایانه.»

نخست‌وزیر اسپانیا همچنین خواستار توقف تصمیمات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و پایان دادن به جنگ‌هایی شد که منطقه غرب آسیا درگیر آن شده است.

سانچز درباره آتش‌افروزی رژیم صهیونیستی در غرب آسیا گفت: «این جنگ که یک اشتباه بزرگ است، نه‌تنها جان هزاران انسان را گرفته، بلکه میلیون‌ها آواره در سراسر غرب آسیا و میلیاردها یورو زیان اقتصادی به همراه داشته و بر مخارج مردم عادی کشور ما نیز اثر داشته است. به همین دلیل از کسانی که این جنگ را شروع کردند می‌خواهم جلوی آن را بگیرند و در برابر نتانیاهو بایستند.»

سه‌شنبه گذشته، در یک طومار شهروندان اروپایی که موفق به جمع‌آوری یک میلیون امضا از شهروندان حداقل هفت کشور عضو این بلوک شد، از اتحادیه اروپا خواسته شد همکاری خود با رژیم صهیونیستی را به طور کامل به تعلیق دربیاورد.

از این پس، کمیسیون اروپا باید فرایند تایید امضاها را آغاز کند و در صورت تایید و رعایت شرایط تعیین‌شده، شش ماه فرصت دارد تا تصمیم خود را اعلام کرده و اقدامات احتمالی را تعیین کند.

اسپانیا که به انتقاد از اقدامات رژیم صهیونیستی در غرب آسیا پرداخته است، در آخرین اقدامات خود علیه این رژیم سفارت خود در اراضی اشغالی را تعطیل کرد و سفیر خود را برای همیشه فراخواند.

کشور اسپانیا که در جریان جنگ غزه استفاده از حریم هوایی و بنادر خود را برای انتقال تسلیحات به سرزمین‌های اشغالی منع کرده بود، در حمله آمریکایی-صهیونیستی به ایران نیز اجازه استفاده ایالات متحده از پایگاه‌های هوایی اسپانیا را برای عملیات‌های نظامی آن علیه ایران نداد.


اخبار مرتبط
واکنش برلین به گزارش رویترز: هیچ تهدیدی متوجه جایگاه اسپانیا در ناتو نیست
جمعه 1405/02/04 ساعت 18:28
واکنش برلین به گزارش رویترز: هیچ تهدیدی متوجه جایگاه اسپانیا در ناتو نیست
برلین و لندن پس از گزارش بحث‌برانگیز درباره بررسی گزینه‌هایی در پنتاگون برای تنبیه متحدان ناتو که از حمایت جنگ غیرقانونی آمریکا علیه ایران رویگردان بوده‌اند، از جمله تعلیق عضویت اسپانیا در ناتو و قطع حمایت دیپلماتیک از حاکمیت بریتانیا بر جزایر فالکلند، واکنش نشان دادند.
تقدیر عارف از مواضع انسانی نخست‌وزیر اسپانیا
دوشنبه 1405/01/24 ساعت 15:13
تقدیر عارف از مواضع انسانی نخست‌وزیر اسپانیا
معاون اول رئیس‌جمهور در صفحه شخصی خود در فضای مجازی، با اشاره به ضرورت ایستادگی در برابر تجاوزگری، از مواضع دولت اسپانیا قدردانی کرد.
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
چهارشنبه 1405/01/12 ساعت 03:00
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا در پاسخ به اینکه آیا شما از اقدامات تلافی‌جویانه ترامپ علیه اسپانیا نمی‌ترسید؟ گفت: نه من از هیچ چیز نمی‌ترسم چون مواضعمان را روشن کرده‌ام و پای حرفهایم می‌ایستم.
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
سه‌شنبه 1405/01/11 ساعت 23:11
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
نخست‌وزیر اسپانیا در سخنرانی در پارلمان این کشور با اشاره به تجربه جنگ عراق در سال 2003، جنگ علیه ایران را «بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام» توصیف کرد و از مخالفت گسترده مردم اسپانیا با ورود به جنگ عراق یاد کرد.
نخست‌وزیر اسپانیا: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران غیرقانونی است
جمعه 1404/12/29 ساعت 07:15
نخست‌وزیر اسپانیا: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران غیرقانونی است
پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا در اظهاراتی با بیان اینکه تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران غیرقانونی و بی‌ثبات‌کننده است، تاکید کرد: به همین دلیل ما با آن مخالفت می‌کنیم.
نظرات

آخرین اخبار
عارف: اکنون مسئله اصلی مردم، گرانی است
ورود عراقچی به دهلی نو با استقبال مقامات هندی
کاهش 3 درصدی مصرف بنزین از ابتدای سال
مدیریت مصرف، راهکار اصلی عبور از تابستان در شرایط ویژه و «جنگی»
اعتراف مقام اسرائیلی به ناتوانی مقابل پهپادهای حزب‌الله
ضرب‌الاجل برای پایان دادن به پنهان‌کاری در واشنگتن
سقوط جت آموزشی نیروی هوایی آمریکا در آلاباما
رکوردشکنی قیمت گازوئیل در غرب میانه آمریکا
تنش در پارلمان فیلیپین بر سر بازداشت سناتور مشهور
اشک‌های رونالدو در شب تلخ النصر
هشدار رئیس پیشین سازمان توسعه تجارت درباره آینده ذخایر ارزی و غذایی
ان‌بی‌سی: دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ دستاورد محدودی خواهد داشت
سفر شهباز شریف به چین همزمان با حضور ترامپ
هشدار دریایی نارنجی در سواحل بوشهر و خلیج فارس
ثبت ترخیص کالاهای مرزی در سامانه جامع تجارت اجباری شد
پزشکیان: برای سربلندی ایران در میدان حاضر شوید/دنیامالی: سرود «ایران» را فریاد می‌زنیم
ماجرای توقیف اموال باشگاه استقلال چیست؟
دیلی‌بیست: ترامپ باید از «ماشه هسته‌ای» دور نگه داشته شود
موساد اعتراضات ژانویه در ایران را به‌صورت مصنوعی سازماندهی و هدایت کرده بود
تمدید قرارداد علیپور قطعی شد
تزلزل در تصور برتری نظامی آمریکا پس از تحولات اخیر منطقه
صالحی: هنوز تا تحقق عدالت فرهنگی فاصله داریم
نسرین ستوده آزاد شد
از جریمه تا حبس؛ مجازات سنگین اخلالگران اقتصادی از سوی تعزیرات
گام جدید دولت برای تقویت نقش گروه‌های جهادی در توسعه پایدار محلی
سخنگوی دولت: اختیارات اجرایی به خودِ بازار و تولیدکنندگان واگذار می‌شود
بازگشت «مهندس» به پرسپولیس در قامت مربی
سلسله حملات حزب‌الله به مواضع رژیم اسرائیل
پایان خونین مشاجره/ قاتل فراری در چنگال قانون افتاد
نورویدئو | حرکت ناوهای غربی روی موجی که بازگشت ندارد
اسرائیل به‌دنبال اجرای طرح‌های یهودی‌سازی
سیلی بریژیت مکرون به همسرش بر سر گلشیفته فراهانی!
نعیم قاسم: ایران و مقاومت معادلات منطقه را تغییر خواهند داد
آیا قیمت رسمی نان تغییر کرده است؟
قطر: بازگشت صادرات از تنگه هرمز ماه‌ها زمان می‌برد
عراقچی برای شرکت در اجلاس بریکس راهی دهلی‌نو شد
شنبه؛ موعد جدید متقاضیان برای خرید محصولات زامیاد
سردار طلائی نیک: هرگونه تهدید و تجاوز دشمن با پاسخ پشیمان کننده مواجه خواهد شد
محدودیت‌های ویژه در هراز و چالوس/ جزئیات تردد ممنوعیت‌های وسایل نقلیه سنگین
صدور ویزای حج برای 1025 زائر ایرانی
ورود ترامپ به پکن برای مذاکرات حساس با شی جین‌پینگ
معمار قهرمانی «لخ‌پوزنان» قراردادش را تمدید کرد
چرا زمین‌لرزه پایتخت را باید جدی گرفت؟
انتخابات 2028 آمریکا؛ پیشتازی کورتس و روبیو در نظرسنجی ها
ابلاغ سیاست جدید برای ثبت‌نام در مدارس هیئت‌امنایی
28 نقطه شمال تهران مورد اصابت موشکی قرارگرفت
فردا جلسه رای گیری پارلمان عراق برای رأی اعتماد به کابینه الزیدی
قیمت گوشی موبایل امروز چهارشنبه 23 اردیبهشت 1405 + جدول
قلعه‌نویی برای لیست نهایی جام جهانی در ترکیه تصمیم می گیرد
هشدار وزارت گردشگری درباره تورهای غیرمجاز اینستاگرامی