×
اجتماعی
شناسه خبر : 311290
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/30 ساعت 12:27
ایستگاه متروی تختی تا 10 روز آینده افتتاح می‌شود

ایستگاه متروی تختی تا 10 روز آینده افتتاح می‌شود

مدیرعامل شرکت متروی تهران از افتتاح ایستگاه تختی حداکثر تا 10 روز آینده خبر داد و گفت برای توسعه خطوط 8، 9 و 11 مترو برنامه جذب سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی، به‌ویژه مترو، از مهم‌ترین ارکان پیشرفت و تسهیل زندگی در کلان‌شهرهاست. اهمیت این طرح‌های عمرانی به قدری است که حتی در سخت‌ترین شرایط تاریخی و بحران‌هایی نظیر دوران جنگ نیز، با تلاش و برنامه‌ریزی مستمر، روند اجرای آن‌ها متوقف نشد و مسیر توسعه این شریان‌های ارتباطی با جدیت ادامه یافت.

ثمره این تداوم و ایستادگی، گسترش شبکه‌ ریلی و بهره‌برداری از ایستگاه‌های جدید است. گزارش پیش رو نگاهی دارد به روند پیشبرد پروژه‌های مترو در شرایط دشوار گذشته و دستاوردهایی که اکنون در قالب افتتاح ایستگاه‌های تازه، در خدمت رفاه و آسایش شهروندان قرار می‌گیرد.

نعمت‌الله فرزان‌پور مدیرعامل شرکت مترو تهران درباره روند اجرای پروژه‌های مترو اظهار کرد: در احداث تونل‌های مترو از روش حفاری مکانیزه استفاده می‌شود و برای ساخت ایستگاه‌هایی که به‌ صورت زیرزمینی اجرا می‌شوند نیز از روش «شمع‌ریزی» بهره می‌بریم.

وی با اشاره به شرایط بحرانی و تأثیر آن بر روند فعالیت پروژه‌ها، افزود: در طول جنگ رمضان، پروژه‌های مربوط به خطوط ۶ و ۷ مترو و همچنین ساخت پایانه‌های مترو به‌ طور کامل فعال بودند. بخش عمده فعالیت‌های ما زیرزمینی است و به همین دلیل در این زمینه مشکل خاصی نداریم. تنها موضوع مهم این است که کارگاه‌ها به‌گونه‌ای طراحی و ساماندهی شوند که نیروها بتوانند به‌ راحتی فعالیت کنند.

مدیرعامل شرکت متروی تهران در ادامه با اشاره به پروژه‌های در دست اجرا، گفت: در حال حاضر در سه پروژه خطوط ۸، ۹ و ۱۱ مترو پیش‌بینی جذب سرمایه‌گذاری انجام شده است، اما هزینه‌های دقیق این پروژه‌ها هنوز مشخص نیست زیرا در ابتدای مسیر اجرایی قرار داریم.

فرزان‌پور تأکید کرد: با توجه به شرایط جنگی، حفاری برخی مسیرها ادامه داشت و لازم است پروژه‌ها اولویت‌بندی شوند و بر اساس این اولویت‌ها روند اجرا و پیشبرد طرح‌ها دنبال شود.

وی در پایان از افتتاح یک ایستگاه جدید خبر داد و گفت: ایستگاه متروی تختی حداکثر تا ۱۰ روز آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

براساس گزارش سایت شهر، در نهایت تداوم حرکت چرخ‌های توسعه متروی تهران در سخت‌ترین شرایط، نشان‌دهنده عزم جدی برای تکمیل زیرساخت‌های پایتخت است. بهره‌برداری از ایستگاه تختی در روزهای آتی، گامی تازه در مسیر تحقق این هدف خواهد بود؛ گامی که با برنامه‌ریزی دقیق برای خطوط جدید، نویدبخش روزهای بهتری برای حمل‌ونقل عمومی و کاهش گره‌های ترافیکی کلان‌شهر تهران است.


اخبار مرتبط
اعلام سرفاصله‌های جدید قطارهای متروی تهران با افزایش مسافران
یکشنبه 1405/02/06 ساعت 12:15
اعلام سرفاصله‌های جدید قطارهای متروی تهران با افزایش مسافران
با افزایش سفرهای شهری و بازگشت شهروندان به تهران، شرکت بهره‌برداری مترو سرفاصله‌های جدید حرکت قطارها را اعلام کرد تا خدمات‌رسانی با سرعت و ایمنی بیشتری انجام شود.
تهران در مسیر تبدیل شدن به بزرگ‌ترین کارگاه مترو کشور
دوشنبه 1405/01/31 ساعت 18:26
تهران در مسیر تبدیل شدن به بزرگ‌ترین کارگاه مترو کشور
معاون شهردار تهران با اعلام بهره‌برداری از فاز نخست بخش تکمیلی پایانه کلاهدوز گفت این پایانه که اکنون به تجهیزات تخصصی تعمیرات و اورهال مجهز شده، نقش مهمی در افزایش ایمنی و به‌موقع‌بودن اعزام قطارها خواهد داشت.
زمان افتتاح ایستگاه مترو حرم عبدالعظیم مشخص شد
جمعه 1404/10/12 ساعت 13:28
زمان افتتاح ایستگاه مترو حرم عبدالعظیم مشخص شد
معاون شهردار تهران از پیشرفت پروژه توسعه جنوبی خط 6 مترو خبر داد و اعلام کرد ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در شهرری، به عنوان یکی از پرترددترین مقاصد شهری، طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده در بهار سال 1405 به بهره‌برداری خواهد رسید.
نظرات

آخرین اخبار
ترکیب احتمالی تراکتور مقابل الشباب
ادعای تازه ترامپ درباره جنگ ایران؛ پایان جنگ نزدیک است؟
یمن: سقوط رهگیرهای عربستانی باعث خسارت به مسجد شده است
واللا: ایده حمله اسرائیل به دمشق در ارتش مطرح شده است
پیاتزا: هرگز بازی را رها نکردیم؛ به تیمم افتخار می‌کنم
اعلام موجودیت سومالی‌لند با آمادگی اعزام 2 هزار نیرو به غزه!
رده‌بندی نهایی والیبال قهرمانی آسیا اعلام شد
پیراهن دو تیم تراکتور و شباب الاهلی برای دیدار فردا در لیگ نخبگان آسیا + عکس
سردار رادان: بیرانوند سرباز است؛ باید به ملوان یا فجر برود
استیو بنن: ترکیه بزرگترین خطر برای آمریکا است
ابو ساهر، رهبر داعش در کرکوک دستگیر شد
سرمربی ژاپن: برای شکست ایران خیلی سخت جنگیدیم
ترکیب مس شهر بابک در بازی با نساجی مازندران
تأکید بر توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران در قالب بریکس
کانادا در مسیر اروپا؛ ایده عضویت وابسته در اتحادیه اروپا
کشف تاریخی در اهر؛ کتیبه 10 سطری اورارتویی به فهرست آثار ملی رفت
آمادگی ژاپن برای خمایت از کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا
کشف 41 ماینر غیرمجاز در خرمشهر؛ فعالیت استخراج رمزارز در 6 خانه متوقف شد
اعلام زمان بازگشایی کامل مرزهای ایران و عراق؛ کدام گذرگاه‌ها فعال شدند؟
جزئیات نجات معجزه‌آسای کودک 10 ساله در پارس‌آباد
فرودگاه ویلنیوس به‌دلیل تهدید پهپادی بسته شد
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در شهرکرد
خبر خوش استقلال برای هواداران؛ سقر رایگان از شلمچه تا ورزشگاه بصره
خیز دموکرات‌ها برای پایانِ ترامپ
صف‌آرایی بارسلونا ولوانته+ترکیب دو تیم
220 ماینر غیرمجاز در شهرک صنعتی شیراز توقیف شد
سکوت دانشگاه در برابر شبهات فاصله با دانشجو را بیشتر می‌کند
کشف 15 تن برنج احتکارشده در لاهیجان
شروع فاجعه‌بار تاتنهام در لیگ برتر
نشست سرنوشت‌ساز وزرای خارجه ایران و کشورهای خلیج فارس؛ امنیت هرمز در کانون مذاکرات
غرب آسیا در آستانه تغییر موازنه؛ از هرمز تا باب‌المندب
مرگ «براید» در ساحل بندر لنگه؛ کارشناسان وارد بررسی می‌شوند
3 ستاره والیبال ایران در تیم رویایی آسیا
تیم والیبال ژاپن یازدهمین قهرمانی آسیا را جشن گرفت؛ مدال المپیک آرزوی ایشیکاوا
دروغ گوبلز آنتروپیک درباره یمن
قطعی برق مازندران فردا دوشنبه 23 شهریور؛ برنامه خاموشی ساری، آمل و رامسر را ببینید
تاج :دربی زنان با VAR برگزار می‌شود
رویکرد انصارالله برای پایان دادن به جنگ داخلی در یمن
برنامه قطعی برق اردبیل برای دوشنبه 23 شهریور منتشر شد؛ ساعات خاموشی مشگین‌شهر و خلخال
تقدیر مجلس از 200 روز ایستادگی مردم
اختیار جدید برای پلیس مدرسه
هشدار وزارت بهداشت درباره افزایش کرونا
لحظه به لحظه با دربی جذاب شهر منچستر
ژاپن 3 - ایران صفر؛ قهرمانی آسیا از دست رفت، جنگ برای المپیک ادامه دارد+ فیلم خلاصه بازی
سقوط تاریخی محبوبیت مکرون در فرانسه
ابن‌الرضا: تهدیدهای تکراری نشانه ضعف دشمن است
31 شهریور؛ آخرین مهلت مالیات اشخاص حقوقی
هشدار پلیس در پیک پایانی سفرهای تابستانی
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 22 شهریور 1405+جدول قیمت ها
قطعی برق آذربایجان غربی فردا دوشنبه 23 شهریور؛ برنامه خاموشی ارومیه، مهاباد و ماکو