×
اقتصادی
شناسه خبر : 311274
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/30 ساعت 12:01
85 درصد گوشت قرمز در داخل تولید می‌شود

معاون وزیر جهاد کشاورزی:

85 درصد گوشت قرمز در داخل تولید می‌شود

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به تأمین پایدار برق و سوخت برای واحدهای تولیدی اعلام کرد نگرانی‌ها درباره اختلال در فعالیت دامداری‌ها برطرف شده و اکنون حدود 85 درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: در میانه نوسانات بازار جهانی نهاده‌های دامی و افزایش حساسیت‌ها نسبت به تأمین پایدار محصولات پروتئینی، موضوع خودکفایی در تولید گوشت قرمز و کاهش وابستگی به واردات، بیش از گذشته در کانون توجه سیاست‌گذاران بخش کشاورزی قرار گرفته است. در همین راستا، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در گفت‌وگو یی، با تشریح آخرین وضعیت تولید، واردات و تأمین نهاده‌های دامی، از برنامه‌ریزی برای افزایش ضریب خوداتکایی، تداوم واردات هدفمند برای تنظیم بازار و همچنین تامین پایدار انرژی و سوخت واحدهای تولیدی خبر داد؛ موضوعاتی که به گفته او، نقش تعیین‌کننده‌ای در ثبات تولید و آرامش بازار محصولات دامی ایفا می‌کنند.

تأمین ۸۵ درصدی گوشت قرمز در داخل

وی درباره وضعیت تولید گوشت قرمز نیز گفت: در حال حاضر حدود ۸۵ درصد نیاز کشور به گوشت قرمز در داخل تولید می‌شود و حدود ۱۵ درصد نیز به‌منظور تنظیم بازار و تأمین ذخایر استراتژیک، وارد کشور می‌شود.

حسن‌نژاد تأکید کرد: سیاست وزارت جهاد کشاورزی تداوم خودکفایی در محصولات دامی از طریق حمایت از تولیدکنندگان و ارتقای بهره‌وری است.

واردات محدود گوشت قرمز برای تنظیم بازار

معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه به وضعیت واردات گوشت قرمز پرداخت و گفت: واردات کشور در حوزه محصولات دامی عمدتاً مربوط به گوشت قرمز است که حدود ۱۵ درصد نیاز کشور را شامل می‌شود. این واردات عمدتاً با هدف تنظیم بازار و تأمین ذخایر استراتژیک انجام می‌شود و توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری و نگهداری می‌شود. در سال جاری نیز میزان واردات در همین چارچوب و در حد نیازهای تنظیم بازار و ذخایر استراتژیک خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای افزایش ضریب خوداتکایی در تولید گوشت قرمز انجام شده و پیش‌بینی می‌شود در طول اجرای برنامه‌های توسعه‌ای، این هدف محقق شود.

تداوم واردات نهاده‌های دامی بدون وقفه

حسن‌نژاد در ادامه با اشاره به وضعیت واردات نهاده‌های دامی گفت: واردات در این بخش متوقف نشده و به‌طور مستمر در حال انجام است. نیاز اصلی وارداتی در بخش دام مربوط به نهاده‌های دامی، به‌ویژه خوراک دام است که در قالب دانه‌هایی مانند ذرت، کنجاله سویا و جو وارد کشور می‌شود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: تأمین این نهاده‌ها به‌طور کامل پیش‌بینی شده و هیچ‌گونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد، بنابراین تولیدکنندگان می‌توانند بدون دغدغه به فعالیت خود ادامه دهند.در هر دو بخش دام و طیور، شرایط برای تولید فراهم است و تولیدکنندگان می‌توانند با اطمینان نسبت به جوجه‌ریزی و ادامه تولید اقدام کنند.

تأمین پایدار انرژی واحدهای تولیدی

حسن‌نژاد در ادامه با اشاره به وضعیت تأمین انرژی در واحدهای تولیدی گفت: در حال حاضر بخش عمده واحدهای تولیدی، به‌ویژه مرغداری‌ها، از گاز به‌عنوان منبع اصلی انرژی استفاده می‌کنند. بخش محدودی نیز از سوخت‌های دیگر استفاده می‌کنند که در این زمینه نیز هماهنگی‌های لازم با وزارت نفت برای تأمین سوخت انجام شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در پایان تأکید کرد: خوشبختانه در تأمین برق و سوخت، هیچ‌گونه مشکلی برای واحدهای تولیدی وجود ندارد. نگرانی‌های مطرح‌شده در روزهای اخیر درباره تأمین برق نیز با هماهنگی‌های انجام‌شده برطرف شده و سوخت مورد نیاز برای شرایط اضطراری در اختیار واحدها قرار گرفته است. سامانه‌ای که توسط وزارت نفت طراحی شده، امکان تأمین و ذخیره‌سازی سوخت را برای تولیدکنندگان فراهم کرده تا در مواقع ضروری بتوانند از سیستم‌های پشتیبان استفاده کنند.


نظرات

آخرین اخبار
نماینده دموکرات کنگره: ترامپ برای امنیت ملی ایالات متحده خطرناک است
هند موشکی جدید با قابلیت حملات چندگانه را آزمایش کرد
گفت وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان درباره تحولات منطقه
سقاب اصفهانی: می‌توان با صرفه‌جویی، تابستان و زمستان را بدون بحران پشت سر گذاشت
بی‌نتیجه ماندن مذاکرات ملادینوف و نتانیاهو در مورد غزه
تاکید بن سلمان بر تقویت روابط برادرانه میان دو کشور عربستان و عراق
سناتور آمریکایی: ادعای 25 میلیارد دلاری درباره جنگ با ایران دروغ است
ژن‌هایی که می‌توانند به بازسازی اندام انسان کمک کنند
افشای یک پایگاه سری اسرائیل در خاک عراق علیه ایران
هشدار سپاه پاسداران نسبت به تعرض علیه شناورهای ایران
پیش‌نویس عجیب درباره تعرفه آب!
اعلام عبور کشتی قطری به مقصد پاکستان از تنگه هرمز
سازمان حمایت: امسال خودروسازان مجوز افزایش قیمت ندارند
سردار موسوی: منتظر فرمان شلیک هستیم
خنثی‌سازی 185 موشک دشمن از سوی فراجا
گروه ایران مشخص شد/قلعه‌نویی: تیم‌ آسان در آسیا نداریم+فیلم
پوتین:پیشنهاد ما برای انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران همچنان روی میز است
جزئیاتی از «کارت امید مادر» با اعتبار ماهانه 2میلیون تومان
پیروزی قاطع سیتی با درخشش دوکو و هالند
مفتی اعظم عمان: جهان اسلام در برابر تجاوزها متحد شود
آژیر خطر در شلومی و حنیتا پس از هشدار حمله پهپادی
نجات معجزه آسای یک کودک یک‌ساله
دستور جدید در کاخ سفید: صحبت با رسانه‌ها بدون مجوز ممنوع
خدمات‌رسانی دوباره 5 ایستگاه خط 7 متروی تهران به مردم
ستاره بلغارستانی لوبه به فولاد سیرجان پیوست
جنگ با ایران افسانه «برتری مطلق» واشنگتن را فرو ریخت
ورود بیش از 10 همت پول حقیقی به صندوق‌های طلا و درآمد ثابت
پزشکیان با انتشار آیه‌ای از قرآن دعوت به وحدت کرد
عملیات تیراندازی در کرانه باختری/ حال یکی از زخمی‌ها وخیم است
نوراینفو | راه های انتقال ویروس مرگبار هانتاویروس و نحوه پیشگیری از آن
شهادت 7 غیرنظامی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ضرب‌الاجل اف ای سی برای معرفی 3 نماینده ایران
نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 دلاری نشانه پیروزی نیست
عکس های منتخب ایران، شنبه 19 اردیبهشت 1405
دستور دولت برای بازگشت قیمت روغن
پایان لیگ قطر با قهرمانی السد و حضور ابراهیمی در تیم منتخب
روند نزولی ذخایر جهانی نفت
افزایش قیمت جهانی غذا به بالاترین سطح از 2023 رسید
ترامپ در آستانه دو شکست بزرگ
استقلالی ها دوباره پا به توپ می شوند
سقوط یک پله‌ای ایران در رنکینگ جهانی فوتبال ساحلی
چراغ سبز خارجی‌های استقلال برای بازگشت به تهران
تحقیق و تفحص از 6 بانک در پرونده وام‌های ازدواج و فرزندآوری
تاکید پزشکیان بر اجرای اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی با مشارکت مردم
رقات چهار مدعی برای جانشینی گوترش
فرانسه ایلان ماسک و «ایکس» به دادگاه می کشد
نخست‌وزیر جدید مجارستان سوگند یاد کرد
ویز ایر پروازهای خود را به تل آویو لغو کرد
ارائه لیست مازاد اوسمار ویرا حقیقت دارد؟
روسیه: دیدار پوتین و ترامپ در چین غیرواقع‌بینانه است