×
بین الملل
شناسه خبر : 311138
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/29 ساعت 21:05
ادامه فشار پیامدهای جنگ ایران بر کسب‌وکارهای اسپانیا

ادامه فشار پیامدهای جنگ ایران بر کسب‌وکارهای اسپانیا

وزیر اقتصاد اسپانیا هشدار داد که پیامدهای جنگ خاورمیانه همچنان بر شهروندان و کسب‌وکارها فشار وارد می‌کند.

نورنیوز- گروه بین الملل: کارلوس کوئِرپو، وزیر اقتصاد اسپانیا، طی اظهاراتی اعلام کرد با وجود تاب‌آوری انرژی این کشور، پیامدهای جنگ ایران همچنان از طریق افزایش قیمت سوخت و کود شیمیایی بر شهروندان و کسب‌وکارها فشار وارد می‌کند.

وی در گفت‌وگو با سی‌ان‌بی‌سی در حاشیه نشست‌های بهاره صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در واشنگتن با اشاره به تاب‌آوری اسپانیا در برابر بحران انرژی ناشی از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، گفت حرکت به سمت انرژی‌های خورشیدی و بادی، مادرید را از شدیدترین پیامدهای شوک انرژی ناشی از این بحران محافظت کرده است.

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که دولت اسپانیا به یکی از منتقدان اصلی اتحادیه اروپا نسبت به این جنگ تبدیل شده و پدرو سانچز، نخست‌وزیر این کشور، بحران خاورمیانه را «فاجعه» توصیف کرده است.

پس از آنکه اسپانیا اجازه استفاده از دو پایگاه مشترک با آمریکا در خاک خود را برای حملات علیه ایران نداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نیز تهدید کرد که روابط تجاری با مادرید را قطع خواهد کرد.

کوئِرپو گفت اسپانیا در این بحران آمادگی بهتری داشته و طی سال‌های اخیر سریع‌ترین رشد اقتصادی را در میان اقتصادهای پیشرفته اروپا ثبت کرده است.

وی همچنین اعلام کرد که کشورش 40 درصد از مشاغل جدید منطقه یورو در سال گذشته را ایجاد کرده و از نظر بودجه‌ای نیز بدهی این کشور تقریباً به سطح پیش از کرونا بازگشته است.

این مقام اسپانیایی گفت: در حوزه انرژی نیز به دلیل پیشبرد سیاست‌های انرژی‌های تجدیدپذیر، شرایط بهتری داریم.

با این حال وی اذعان کرد که شهروندان و کسب‌وکارها همچنان از پیامدهای جنگ ایران به دلیل افزایش قیمت سوخت و کود شیمیایی آسیب می‌بینند.

تحلیلگران اسپانیا را نمونه‌ای از کشورهایی می‌دانند که توانسته‌اند در برابر نوسانات قیمت سوخت فسیلی مقاومت بیشتری نشان دهند.

این کشور به همراه پرتغال و برخی کشورهای شمال اروپا، از جمله کشورهایی بوده که پایین‌ترین قیمت گاز را در اتحادیه اروپا از زمان آغاز بحران خاورمیانه ثبت کرده‌اند.

با این حال سیاست توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در اسپانیا بدون انتقاد نبوده است. سال گذشته میلادی یک خاموشی گسترده در این کشور رخ داد که از آن به عنوان یکی از بزرگ‌ترین قطعی‌های برق اروپا در دهه‌های اخیر یاد شده است.


اخبار مرتبط
تجربه جنگ‌های اخیر، نقشه تجاری کشور را بازطراحی کرد
جمعه 1405/02/04 ساعت 15:56
تجربه جنگ‌های اخیر، نقشه تجاری کشور را بازطراحی کرد
پس از تجربه جنگ 12 روزه و بحران‌های اخیر، سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد 10 مسیر تجاری جایگزین برای مواقع اضطراری طراحی شده است تا جریان واردات کالاهای حیاتی دچار وقفه نشود. تأکید بر مسیرهای آسیای مرکزی، اتحادیه اوراسیا و پاکستان از مهم‌ترین محورهای این سیاست جدید است.
توصیه یک شرکت معتبر نفتی به مردم  آمریکا: کمتر رانندگی کنید
شنبه 1405/01/29 ساعت 18:57
توصیه یک شرکت معتبر نفتی به مردم آمریکا: کمتر رانندگی کنید
شرکت معتبر نفت و گاز آمریکا در پی بحران سوخت ناشی از جنگ تروریستی علیه ایران به مردم گفت: کمتر رانندگی کنید.
پیش‌بینی عجیب تحلیلگر انرژی از افزایش قیمت نفت
جمعه 1405/01/28 ساعت 23:10
پیش‌بینی عجیب تحلیلگر انرژی از افزایش قیمت نفت
یک تحلیلگر ارشد در حوزه انرژی پیش بینی کرد که قیمت نفت به زودی افرایش چشمگیری خواهد یافت.
هشدار اتحادیه اروپا درباره احتمال جیره‌بندی سوخت+ بررسی دو سناریو
چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 21:27
هشدار اتحادیه اروپا درباره احتمال جیره‌بندی سوخت+ بررسی دو سناریو
اتحادیه اروپا اعلام کرد در صورت ادامه جنگ ایران و بسته ماندن تنگه هرمز، بازارهای انرژی با شوکی طولانی‌مدت مواجه خواهند شد که می‌تواند به کاهش اجباری مصرف سوخت، افزایش شدید قیمت‌ها و حتی کمبودهای موضعی در اروپا منجر شود.
نظرات

آخرین اخبار
مقاومت عراق خلع سلاح نمی شود
وداع تاریخی مشهد با رهبر شهید؛اقامه نماز بر پیکر توسط فرزند ارشد ایشان
برنهام جایگزین استارمر می شود؟
حمله تند سرمربی سابق آفریقا به اینفانتینو
تشکیل کارگروه ویژه مقابله با پولشویی بورسی
قرارداد 7میلیون یورویی کلوپ با ژرمن ها
ادامه نقض آتش‌بس لبنان توسط رژیم صهیونیستی
چرا آلمانی‌ها بار دیگر علیه پایگاه هوایی آمریکا دست به اعتراض زدند؟
ترامپ زیر تیغ انتقاد نماینده جمهوریخواه
فیدان: آتش‌بس ایران و آمریکا پایان نیافته است
بسته تحریمی جدید اروپا علیه روسیه در راه است
تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای پیام تداوم راه مقاومت بود
درگیری شدید حریدی‌ها با نظامیان صهیونیست
تجاوز دوباره آمریکا به ایران؛ حمله به 5 استان و پاسخ کوبنده نیروهای مسلح
پدافند هوایی بوشهر اقدام پهپادهای مهاجم را ناکام گذاشت
آمریکاحمله‌ای در ایران انجام نداده است
هند و افغانستان در ناآرامی های بلوچستان نقش دارند
قدردانی آیت الله موحدی کرمانی از مردم عراق
سفر ریلی مشهد - تهران از سر گرفته شد
افزایش قیمت بنزین در آمریکا
مدافع انگلیس دیدار مقابل نروژ را از دست داد
آمدم ای شاه پناهم بده
تشییع شهید خزیمی در بندر امام خمینی(ره)
نگرانی بلژیک از فشار اقتصادی جنگ ایران و امریکا
واکنش ایران به بیانیه ناتو در آنکارا
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره تحولات منطقه
روایت بقائی از بدرقه باشکوه رهبر شهید
مصباحی‌مقدم: امام شهید، نماد ایستادگی و استقلال ایران بود
مشهد دریای سیاه و سرخ شد
یک انتقال غیرمنتظره برای امید ابراهیمی
هشدار زاخارووا به برلین
هشدار قطع برق ادارات پرمصرف تهران
حضور امدادگران 26استان درمشهد
لاوروف:جنگ ایران با توافقی همه جانبه حل می شود
علیرضا شریفی در جمع برترین تازه‌واردهای بسکتبال آسیا
هشدار سفیر ایران در فنلاند درباره امنیت کریدورها برای کشورهای اروپایی
دوران جدیدی را با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده ایم
رای منفی روسیه و چین به سند پیشنهادی امارات درباره تنگه هرمز
شلیک امریکا به قلب 10 قایق صیادی در عسلویه
تقدیر رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه
تشییع رهبر شهید ایران از دریچه نگاه CNN
گزارش تصویری| تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس
فرودگاه ایرانشهر بسرعت بازسازی می شود
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
اسرائیل در ترور سخنگوی حماس ناکام ماند
بازسازی یک خط از مسیر ریلی آسیب دیده نیشابور - مشهد
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در رسانه‌های روسیه
نتانیاهو: از جنوب لبنان عقب نشینی نمی کنیم