×
ورزشی
شناسه خبر : 310951
تاریخ انتشار : جمعه 1405/01/28 ساعت 21:10
ادامه لیگ برتر، تیم ملی را در جام جهانی متضرر می‌کند

کارشناس فوتبال:

ادامه لیگ برتر، تیم ملی را در جام جهانی متضرر می‌کند

با توجه به نزدیکی جام جهانی و تعطیلی لیگ، یک کارشناس فوتبال معتقد است برگزاری ادامه رقابت‌ها تبعات سنگینی برای تیم ملی خواهد داشت و کار سرمربی را سخت‌تر می‌کند.

نورنیوز_ گروه ورزشی : کارشناس فوتبال با تاکید بر این که برگزاری لیگ در شرایط فعلی تبعات سنگینی برای تیم ملی در جام جهانی خواهد داشت گفت: با اتفاقاتی که رخ داده کار سرمربی تیم ملی در جام جهانی سخت‌تر شده است.

در شرایطی که تیم ملی فوتبال ایران تا کمتر از دو ماه دیگر باید دیدارهایش در جام جهانی را برگزار کند، برگزاری یا لغو ادامه رقابت های لیگ برتر به یکی از سوژه های اصلی فوتبال ایران تبدیل شده است.

با وجود برگزاری جلسات پرتعداد در هفته های گذشته هنوز تکلیف نهایی لیگ بیست و پنجم مشخص نشده اما اطلاعات خبرنگار مهر نشان می دهد که احتمال برگزاری بسیار اندک است و به احتمال فراوان مسئولان سازمان لیگ به دنبال معرفی کردن قهرمان خواهند بود.

ادامه لیگ منفعتی برای فوتبال ندارد

مرتضی یکه   در این مورد گفت: با توجه به نزدیکی حضور تیم ملی در جام جهانی و اندک زمان باقی مانده تا شروع اردوی خارج از کشور ملی پوشان باید لیگ امسال را به فراموشی بسپاریم و منتظر شروع لیگ بیست و ششم باشیم. طرح های مختلفی برای شروع مجدد بازی‌ها روی میز قرار گرفت که عملا هیچکدام مورد تایید قرار نگرفت تا احتمال تعطیلی لیگ بیشتر شود. مدیران فوتبال کشور باید یک تصمیم منطقی بگیرند چون ادامه لیگ نه تنها منفعتی نخواهد داشت بلکه فوتبال ملی را متضرر هم خواهد کرد.

 

مصدومیت ها افزایش پیدا خواهد کرد

وی در ادامه خاطر نشان کرد: با تعطیلی لیگ بازیکنان از تمرینات گروهی دور شدند و به تمرینات انفرادی روی آوردند و اهالی فوتبال می‌دانند که تنها تمرینات گروهی است که بازیکن را برای مسابقات آماده می‌کند. بازیکنان که از شرایط بدنی خوب دور شدند اگر در این زمان کم بخواهند در لیگ بازی کنند دچار مصدومیت خواهند شد و این احتمال وجود دارد که هم تیم ملی را از دست بدهند و هم در لیگ آینده حضور نداشته باشند بنابراین بهترین راه تعطیلی لیگ و زودتر برگزار شدن اردوی تیم ملی است تا بازیکنان به شرایط ایده آل برسند.

قلعه نویی راه سختی در پیش دارد

کارشناس فوتبال در خصوص وضعیت سرمربی تیم ملی گفت: امیر قلعه نویی هرگز فکر نمی کرد چند ماه مانده به جام جهانی جنگ تحمیلی دشمن علیه ایران آغاز شود و تمامی برنامه های او برای تیم ملی بهم خورده یا دچار تغییر شود. تعطیلی لیگ ، کمبود بازی‌های تدارکاتی با تیم های بزرگ دنیا و اتفاقاتی دیگر همه دست به دست هم دادند تا قلعه نویی راه سختی در پیش داشته باشد. اگرچه با شناختی که از او داریم می‌دانیم مرد روزهای سخت است ولی همه باید دست به دست هم دهیم و از حمایت کنیم تا سرمربی تیم ملی و بازیکنانش در جام جهانی پیش رو عملکرد موفقی داشته باشند.

نقاط ضعف زودتر به نقطه قوت تبدیل شود

یکه در خصوص برطرف شدن نقاط ضعف تیم ملی گفت: هر تیمی نقاط ضعفی دارد که توسط کادر فنی برطرف می‌شود تا تیم به هماهنگی کامل دست پیدا کند. تیم ملی کشورمان هم در خط دفاع نقاط ضعف دارد که باید هرچه زودتر توسط کادر فنی برطرف شود تا این نقطه ضعف به نقطه قوت تبدیل شود. مدافعان جوان در کنار باتجربه ها می‌توانند یک خط دفاع خوب را برای تیم ملی تشکیل دهند. البته هم تصمیمات فنی بعهده کادر فنی است و ما تنها امیدواریم که ملی پوشان ما در آن تورنمنت بزرگ سربلند و موفق باشند. خط دفاع نیاز به ترمیم دارد و این ترمیم با درایت کادر فنی در اردوهای پیش از جام جهانی صورت خواهد گرفت.

صدرنشین لیگ انتخاب اول و آخر است

وی در خصوص معرفی تیم اول لیگ جهت حضور در لیگ قهرمانان آسیا گفت: روزی که لیگ برتر به دلیل جنگ تحمیلی دشمن تعطیل شد استقلال تهران با یک بازی کمتر صدرنشین لیگ بود و یکی از مدعیان اصلی قهرمانی لیگ بیست و پنجم هم بوده است. حالا که لیگ تعطیل شده و به احتمال زیاد ادامه آن برگزار نخواهد شد باید تیم اول لیگ برتر را به عنوان قهرمان به کنفدراسیون آسیا معرفی کرد. اگر چه برخی مدیران تیم ها که تعدادشان هم خیلی کم است معترض بودند اما روال کار این است که تیم اول جدول راهی لیگ قهرمانان آسیا شود و استقلال شایستگی این حضور را دارد.

جنگ تحمیلی در حذف تراکتور تاثیر گذار بود

کارشناس فوتبال در خصوص شکست تراکتور و حذف این تیم از لیگ قهرمانان آسیا تاکید کرد: تراکتور در بدترین شرایط به مصاف شباب الاهلی رفت و نتیجه بدی را هم کسب کرد. البته‌ تیمی که بدلیل شرایط جنگی مجبور است تا مرز زمینی سفر کند و مسیر طولانی تری را برای رسیدن به محل مسابقه طی کند نباید انتظار برد از او داشته باشیم. باید بپذیریم که جنگ یکی از عوامل اصلی شکست تراکتور بود و باید امیدوار باشیم که با بازگشت آرامش به کشور تیم های ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان در فصل آینده بتوانند عملکرد موفقی از خود بجای بگذارند.

 


مهر
اخبار مرتبط
دنیامالی: شخصاً مخالف حضور در جام‌ جهانی هستم/تاج: تیم ملی در شرایط جنگی آماده می‌شود
سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 17:20
دنیامالی: شخصاً مخالف حضور در جام‌ جهانی هستم/تاج: تیم ملی در شرایط جنگی آماده می‌شود
دومین جلسه ستاد جام جهانی فوتبال 2026 ظهر امروز به ریاست وزیر ورزش و جوانان برگزار شد؛ جلسه‌ای که در آن برنامه‌های تیم ملی، تعویق لیگ برتر، شرایط اردوها و نیازهای مالی و تجهیزاتی تیم ملی بررسی شد. مهدی تاج با اشاره به اینکه لیگ برتر به دلیل کمبود امکانات و مخالفت باشگاه‌ها برگزار نشده، اعلام کرد ادامه مسابقات پس از پایان جام جهانی دنبال می‌شود.
در سایه تعطیلی لیگ، تمرینات پرسپولیس ادامه دارد
شنبه 1405/01/29 ساعت 19:55
در سایه تعطیلی لیگ، تمرینات پرسپولیس ادامه دارد
تیم فوتبال پرسپولیس، همچنان تمرینات خود را به منظور حفظ آمادگی ادامه خواهد داد.
تعویق لیگ برتر؛ ادامه مسابقات پس از دیدارهای تیم ملی در جام جهانی
شنبه 1405/01/29 ساعت 16:01
تعویق لیگ برتر؛ ادامه مسابقات پس از دیدارهای تیم ملی در جام جهانی
سازمان لیگ اعلام کرد با درخواست اکثر باشگاه‌ها، ادامه رقابت‌های لیگ برتر فصل 1405-1404 تا پایان بازی‌های تیم ملی در جام جهانی به تعویق افتاد.
عربستان سرمربی فرانسوی تیم ملی فوتبال خود را  برکنار  کرد
جمعه 1405/01/28 ساعت 17:15
عربستان سرمربی فرانسوی تیم ملی فوتبال خود را برکنار کرد
فدراسیون فوتبال عربستان سعودی، اروی رنار، سرمربی فرانسوی خود را تنها 55 روز پیش از آغاز جام جهانی 2026، برکنار کرد. این تصمیم پس از شایعاتی مبنی بر احتمال اخراج وی اتخاذ شده و طبق توافق دوجانبه، رنار مبلغ 5 میلیون یورو غرامت دریافت خواهد کرد.
قلعه نویی: قرار است پدر دنیس اکرت برای مذاکره به ایران بیاید
سه‌شنبه 1404/09/18 ساعت 08:54
قلعه نویی: قرار است پدر دنیس اکرت برای مذاکره به ایران بیاید
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، گفت: قرار است مذاکره برای به خدمت گرفتن دنیس اکرت مهاجم ایرانی آلمانی لیگ بلژیک را با حضور پدر این بازیکن در ایران ادامه بدهیم.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار ایران به شورای امنیت : سکوت در برابر تجاوز آمریکا خطرناک است
عقب‌نشینی ترامپ؛ از تهدید به «نابودی زیرساخت» تا «توقیف دارایی»
با این 6 عادت ساده، حال جسم و روانتان را بهتر کنید
در جلسه 2 ساعته فدراسیون والیبال با پیاتزا چه گذشت؟
محکومیت 8 کشور عربی و اسلامی علیه اقدامات رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی
هشدار یمن به ترامپ؛ تکرار ماجراجویی نظامی با پاسخ سخت روبه‌رو می‌شود
فرود پرحادثه هواپیمای مسافربری در نیجریه + فیلم
ادعای تازه ترامپ درباره ایران: آنها دوست دارند کاری انجام دهند
عراقچی در پاسخ به روبیو: چشم بستن بر واقعیت‌های میدانی، هزینه سنگین‌تری دارد
هشدار تهران به همسایگان؛ اگر ادعای سنتکام دروغ است، رسما تکذیب کنید
سیستان و بلوچستان زیر هجوم باد و گردوخاک
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات هوایی آمریکای متجاوز
تهران و بغداد؛ گام تازه برای تعمیق روابط همه‌جانبه
پیام تسلیت پزشکیان برای درگذشت استاد شیرمحمد اسپندار
معجزه صلح در زندان بندرعباس؛ روایتِ گذشت از طناب دار پس از 27 سال
هوای اراک در آستانه وضعیت خطرناک قرار گرفت
میکروب‌های دهان چه نقشی در آرتروز دست دارند؟
درخواست 70 نماینده انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید است
تکذیب اعدام خواهران رحیمی در اصفهان
امتحانات نهایی در هرمزگان طبق جدول زمان‌بندی برگزار خواهد شد
اختیارات جنگی ترامپ؛ مجلس نمایندگان تصویب کرد ولی در سنا رای نیاورد
آلمان دو شناور خود را از دریای سرخ خارج می‌کند
کاخ سفید: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به عادی‌سازی روابط با اسرائیل است
قیمت نفت از مرز 100 دلار عبور کرد
سرخپوشان برای آماده‌سازی فصل جدید عازم ترکیه شدند
واکنش کنایه‌آمیز قالیباف به قیمت نفت
جنایت خانوادگی در آذرشهر؛ مرد 72 ساله همسرش را به قتل رساند
چرا مقصد بعدی دیپلماسی ایران، قلب اوراسیا شد؟
گاز برای خودرو‌ها رایگان شد
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
سلیمی: پاسخ یک ضربه آمریکا باید چند ضربه باشد
ذوق‌زدگی نتانیاهو از شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان
دستیابی جدید دانشمندان به درمان صرع
بیش از 9300 خدمت درمانی رایگان در اربعین
تکذیب تعویق کنکور از سوی وزیر آموزش و پرورش
حسن خادم، نویسنده «اقیانوس آرام» درگذشت
مامور آمریکایی به افشای اطلاعات سفرهای ونس مظنون شد
برقراری امنیت در همه مرزها/ هیچ‌ خللی در تردد زائران ایجاد نشده است
قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش 25 درصد امضا شود؟
مخبر: شعله‌های آتش آمریکا دامن همه جهان را می‌گیرد
شرط ترامپ برای توافق هسته‌ای با عربستان
امضای اسناد مشترک همکاری ایران و عراق
بازگشایی پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران
محدودیت ترافیکی کندوان و آزادراه تهران-شمال جمعه 2 مرداد
دیالوگ تاریخی مسی و یامال پس از شکست آرژانتین
جزییات قتل هولناک شاگرد میوه فروشی در مشهد
نیمی از جمعیت جهان نباید در برابر بحران‌های منطقه سکوت کنند
آمادگی کامل زیرساخت‌های مرز خسروی برای میزبانی از زائران اربعین
معاون وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر کالاها در امن‌ترین وضعیت ممکن است