×
بین الملل
شناسه خبر : 310905
تاریخ انتشار : جمعه 1405/01/28 ساعت 16:24
تحلیلگر پاکستانی: ایران جنگ روایت‌ها را از آمریکا برده است

تحلیلگر پاکستانی: ایران جنگ روایت‌ها را از آمریکا برده است

یک تحلیلگر ارشد جیو نیوز در گزارشی تازه اعلام کرد ایران در تقابل رسانه‌ای اخیر، با بهره‌گیری از دیپلماسی دیجیتال و فعالیت سفارتخانه‌ها در شبکه‌های اجتماعی، توانسته حضور پررنگ‌تری در شکل‌دهی به روایت‌ها و افکار عمومی جهانی داشته باشد.

نورنیوز-گروه بین الملل: شاهزیب خانزاده با بیان این مطلب، افزود: ایران در این جنگ روایت‌ها، نسبت به طرف مقابل دست بالاتر را داشت و با بهره‌گیری از ابزارهای دیپلماسی دیجیتال، حضور فعال‌تر و اثرگذارتری در فضای افکار عمومی جهانی از خود نشان داده است.

وی با اشاره به نقش سفارت‌های ایران در کشورهای مختلف در فضای مجازی، تاکید کرد: این نمایندگی‌ها با انتشار محتواهای طنزآمیز، کنایه‌ای و نمادین، در شکل‌دهی به روایت‌ها نقش پررنگی ایفا کردند و این روند بخشی از راهبرد رسانه‌ای ایران محسوب می‌شود.

این تحلیلگر پاکستانی ادامه داد: بخش قابل توجهی از موج تمسخر علیه دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در فضای مجازی، ناشی از اظهارات جنجالی، تهدیدهای پس‌گرفته‌شده و سبک گفتار غیرمتعارف وی بوده است؛ موضوعی که زمینه گسترده‌ای برای تولید محتوای طنز و کنایه‌آمیز فراهم کرد.

در این برنامه به نمونه‌هایی از این واکنش‌ها نیز اشاره شد؛ از جمله زمانی که ترامپ در جریان تنش‌ها خواستار رفع محدودیت‌ها در تنگه هرمز شد و سفارت ایران در زیمبابوه در پاسخی طنزآمیز نوشت: «کلیدهای آن را گم کرده‌ایم»؛ پیامی که به‌سرعت در فضای مجازی بازنشر شد و بازتاب گسترده‌ای یافت.

به گفته خانزاده، موارد مشابه دیگری نیز از سوی نمایندگی‌های ایران در کشورهای مختلف منتشر شده که در آنها با زبان طنز به اظهارات مقامات آمریکایی پاسخ داده شده و این موضوع به تدریج به یک الگوی رسانه‌ای تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: حجم این نوع محتواها به حدی افزایش یافته که حتی برخی رسانه‌های آمریکایی نیز ناچار به پوشش این موج‌های طنز و واکنش‌های مجازی شده‌اند؛ موضوعی که نشان‌دهنده تبدیل شدن این روند به یک پدیده رسانه‌ای فراتر از سطح منطقه‌ای است.

این تحلیلگر در جمع‌بندی خاطرنشان کرد: امروز تقابل ایران و آمریکا تنها به عرصه سیاسی و دیپلماتیک محدود نمی‌شود، بلکه به‌طور جدی وارد میدان رسانه و شبکه‌های اجتماعی شده و در این میان، ایران توانسته موقعیت فعال‌تر و مؤثرتری در جنگ روایت‌ها به دست آورد.


اخبار مرتبط
وقتی میم‌ها کار موشک را می‌کنند
جمعه 1405/02/18 ساعت 17:17
خبرگزاری تاس:
وقتی میم‌ها کار موشک را می‌کنند
خبرگزاری تاس در گزارشی نوشت: رسانه‌ها معتقدند که جمهوری اسلامی ایران با بهره‌گیری از مضامین طنزآمیز و فیلم‌های پیشرفته در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هوش مصنوعی به طور مؤثر افکار عمومی را شکل می‌دهد، در حالی که واشنگتن در نبرد برای تسخیر قلب‌ها و ذهن‌های کاربران در حال شکست است.
سفیر ایران در پاکستان: دیپلماسی، زمینه را برای صلح دائمی فراهم می کند
جمعه 1405/01/28 ساعت 19:05
سفیر ایران در پاکستان: دیپلماسی، زمینه را برای صلح دائمی فراهم می کند
رضا امیری مقدم؛ سفیر ایران در اسلام آباد درخصوص ابتکارات فشرده پاکستان برای برقراری صلح گفت: فرصت دادن به دیپلماسی، زمینه را برای صلح دائمی فراهم می‌کند.
نگاه منفی ایتالیایی‌ها به رویکرد ترامپ در قبال جنگ علیه ایران
جمعه 1405/01/28 ساعت 18:17
نگاه منفی ایتالیایی‌ها به رویکرد ترامپ در قبال جنگ علیه ایران
بر اساس یک نظرسنجی جدید مشخص شد که اکثریت قریب به اتفاق ایتالیایی‌ها رویکرد «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در قبال جنگ ایران را منفی می‌دانند.
تأکید پاکستان بر ادامه تلاش‌ها برای پایان جنگ؛ ایران آماده دفاع همه‌جانبه
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 19:40
در دیدار فرماندهان نظامی ایران و پاکستان در تهران مطرح شد
تأکید پاکستان بر ادامه تلاش‌ها برای پایان جنگ؛ ایران آماده دفاع همه‌جانبه
فرمانده ارتش پاکستان در سفر به تهران و دیدار با فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گزارشی از تلاش‌ها و مذاکرات انجام‌شده برای پایان دادن به جنگ ارائه کرد و بر ادامه این روند تأکید داشت. در این دیدار، سرلشکر علی عبداللهی نیز با قدردانی از حمایت پاکستان، از آمادگی کامل نیروهای مسلح ایران برای دفاع همه‌جانبه خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
از بین‌الحرمین تاصحن رضوی؛ آغاز نماز بر پیکر آقای شهید ایران به امامت فرزند ارشد ایشان
مصباحی‌مقدم: امام شهید، نماد ایستادگی و استقلال ایران بود
مشهد دریای سیاه و سرخ شد
یک انتقال غیرمنتظره برای امید ابراهیمی
هشدار زاخارووا به برلین
هشدار قطع برق ادارات پرمصرف تهران
حضور امدادگران 26استان درمشهد
لاوروف:جنگ ایران با توافقی همه جانبه حل می شود
علیرضا شریفی در جمع برترین تازه‌واردهای بسکتبال آسیا
هشدار سفیر ایران در فنلاند درباره امنیت کریدورها برای کشورهای اروپایی
دوران جدیدی را با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده ایم
رای منفی روسیه و چین به سند پیشنهادی امارات درباره تنگه هرمز
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه
شلیک امریکا به قلب 10 قایق صیادی در عسلویه
تقدیر رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه
تشییع رهبر شهید ایران از دریچه نگاه CNN
گزارش تصویری| تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس
فرودگاه ایرانشهر بسرعت بازسازی می شود
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
اسرائیل در ترور سخنگوی حماس ناکام ماند
بازسازی یک خط از مسیر ریلی آسیب دیده نیشابور - مشهد
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در رسانه‌های روسیه
نتانیاهو: از جنوب لبنان عقب نشینی نمی کنیم
امضای توافق‌های اقتصادی عربستان و کانادا
ترامپ، پیشوای ابتذال سیاست و سقوط اخلاق در حکمرانی
خدمت‌رسانی هزار طلبه قم به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
تشییع میلیونی پیکر امام شهید نقطه عطف تاریخی است
نکیسا: جام را با نیوزیلند از دست دادیم
افزایش قیمت بنزین آمریکا در سایه تنش‌های نفتی
رونمایی از ترجمه روسی کتاب «پدر دلسوز»
ارائه 57هزار خدمات درمانی در مراسم وداع
ایران مقابل ماجراجویی امریکا می ایستد
مصر در آستانه هسته‌ای شدن
خروج اضطراری نفت ایران قبل از محاصره دریایی آمریکا
دستگیری سرکرده ارشد داعش در سوریه
3 شهید و 15 مجروح در حمله آمریکا به بندر صیادی سیریک
رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
استقبال بن سلمان از نخست وزیر کانادا در جده
بازسازی فوری پل آق قلا پس از حمله امریکا
پدیده لیگ، پرسپولیسی شد
رایزنی اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات
بدرقه 10میلیونی رهبر شهید در عراق
بخشودگی 100درصدی جرایم مالیاتی تا 30 تیر
پرداخت سود سپرده‌های بانکی با رفع اختلال‌
جزئیات جدید بیمه سلامت/ کدام دهک ها رایگان شدند؟+ اعلام نرخ سایر دهک‌ها
این آمار فقط یک عدد نیست؛ یک هشدار است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 | شوک بزرگ به استقلال
نخست‌وزیر عراق: پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود