×
سیاسی
شناسه خبر : 310849
تاریخ انتشار : جمعه 1405/01/28 ساعت 10:54
ارتش و سپاه دست بر ماشه آماده پاسخگویی قدرتمند به هرگونه اقدام تجاوزگرانه هستند

ارتش و سپاه دست بر ماشه آماده پاسخگویی قدرتمند به هرگونه اقدام تجاوزگرانه هستند

سپاه پاسداران در پیام گرامی‌داشت روز ارتش اعلام کرد ارتش و سپاه با آمادگی کامل و «دست بر ماشه» آماده مقابله با هرگونه اقدام تجاوزگرانه دشمنان هستند.

نورنیوز-گروه سیاسی: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه خود آورده است: پس از خنثی سازی راهبرد شیطانی ضد انقلاب داخلی و دشمنان خارجی برای "انحلال ارتش" در ماه‌های اولیه پیروزی انقلاب و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، با فرمان تاریخی و سرنوشت ساز معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر حمایت از ارتش، این سازمان به عنوان یکی از ارکان اصلی امنیت و اقتدار کشور جایگاه خود در معماری دفاعی کشور را تثبیت و طی ۴۷ سال گذشته با تکیه بر روحیه انقلابی، تجربه‌های ارزشمند میدانی در ۸ سال دفاع مقدس و بهره‌گیری از دانش و فناوری بومی، در کلام امام شهید انقلاب (قدس سره) "حصن حصین ملت" نام گرفته است.

در این بیانیه آمده است: حافظه تاریخی انقلاب اسلامی و ملت ایران گواهی می‌دهد نقش آفرینی‌های درخشان و افتخارآمیز ارتش در صحنه دفاع از استقلال، امنیت و تمامیت سرزمینی ایران و پاسخ به نیازهای کشور در هم‌افزایی و یگانگی با سایر قوای مسلح، به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، که "ید واحد" و "بازوی توانمند ایرانیان برابر دشمنان"، به شمار می‌روند؛ از دستاوردهای مهم "معماری نوین دفاعی جمهوری اسلامی است که در سایه اندیشه و فرماندهی حکیمانه و هدایت‌های عالمانه رهبر شهید انقلاب (قدس سره) تحقق یافته است.

این بیانیه در ادامه با تبیین جایگاه و نقش ارتش مقتدر و انقلابی جمهوری اسلامی ایران در "حماسه دفاع مقدس سوم" و جنگ رمضان تصریح کرده است: مأیوس شدن دشمن در اجرای سناریوهای محتمل برای تجاوز به کشور با عملیات زمینی و دریایی و رویای تصرف جزایر ایرانی خلیج فارس با آمادگی و آرایش رزمی مطلوب نیروی زمینی ارتش و همراهی و همپوشانی نیروی زمینی سپاه، بیانگر این پیام معنادار است که هرگونه حماقت دشمن در این راستا، بی تردید با ضربات مهلک و سیلی‌های سخت رزمندگان اسلام مواجه و جز تحقیر و شکست راهبردی و خفت بار برای آنان دستاوردی نخواهد داشت.

در ادامه این بیانیه "تقویت پدافند ارتش برای رهگیری و شکار پرتابه‌ها و جنگنده‌های متجاوز امریکایی و صهیونی و اجرای عملیات‌های پهپادی موفق و ویرانگر علیه اهداف دشمن در جغرافیای منطقه و همچنین تحکیم کمربند امنیتی نفوذ ناپذیر مرزی و عملیات‌های مراقبتی و تهاجمی در دریای عمان" را مظهر درخشش ارتش و رشادت ارتشیان غیور در "جنگ رمضان" توصیف و افزوده است: بالندگی، کارآمدی و صلابت ارتش انقلابی و دیگر نیروهای مسلح و مدافع وطن در دفاع از کشور در جنگ و تجاوز تروریستی و جنایتکارانه امریکایی صهیونی که اقتدار دفاعی و نظامی و قدرت بازدارندگی نظام مقدس اسلامی را تبلور بخشید، محصول هدایت‌های کلان فرماندهی معظم کل قوای نیروهای مسلح ایران و متاثر از فرماندهی بزرگمردانی مومن و انقلابی و امیران و سرداران عالیقدری مانند "سپهبدان شهید سید عبدالرحیم موسوی، حسین سلامی و محمد پاکپور" است، که درک صحیح و عمیق از الزامات و ضرورت‌های زمانه و مقتضیات انقلاب و پیشروندگی ملت و مملکت اسلامی با اتخاذ راهبردهای هوشمندانه و متکی به ظرفیت‌های بومی و ملی را نشان می‌دهد.

این بیانیه ماجرای هدف قرار دادن "ناو دنا" به عنوان مظهر پویایی، بالندگی و شجاعت ارتشیان جوان، توسط ارتش تروریستی امریکا در هنگام بازگشت از ماموریت رزمایشی، را اوج ناجوانمردی و جنایت پیشگی مدعیان حقوق بشر و قوانین بین‌الملل توصیف و تاکید کرده است: بی تردید یگان های دریایی ارتش قهرمان و سپاه سلحشور، خونخواهی شهدای مظلوم "ناوشکن دنا" را در کمینگاه‌های پیش بینی شده برای شکار ناوها و شناورهای دشمن امریکایی دنبال کرده و سرانجام انتقام سخت از آنان رقم خواهند زد.

سپاه پاسداران در این بیانیه با پاسداشت یاد، نام و خاطره شهدای گرانقدر ارتش جمهوری اسلامی ایران به ویژه شهیدان سرافراز "جنگ رمضان" و "ناوشکن دنا" و تبریک این روز فرخنده به آحاد فرماندهان، مدیران و کارکنان غیور و دلاور ارتش و خانواده معظم آنان تاکید کرده است: به توفیق الهی "ارتش جمهوری اسلامی ایران" و "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" با سلاح وحدت و یکپارچگی و هماهنگی، هم افزایی، همدلی و اراده مقدس موجود، تحت تعالیم راهبردی امام کبیر (ره) و امام شهید انقلاب و فرمانده آسمانی حضرت امام سید علی خامنه‌ای (قدس سره الشریف) و تبعیت از فرامین و رهنمودهای حکیمانه رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی و فرماندهی کل قوا آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای عزیز (مد ظله العالی)، در وضعیت سکوت در میدان نبرد نظامی در جنگ تحمیلی سوم، "دست بر ماشه" آماده پاسخگویی قدرتمند، ویرانگر و پشیمان کننده به هرگونه اقدام تجاوزگرانه و جنایتکارانه دشمن آمریکایی صهیونی و همراهان آنان علیه ملت و مملکت تاریخ ساز ایران عزیز است.


نظرات

آخرین اخبار
کشف قبر 2400 ساله یک کُشتی‌گیر
آیا قند میوه موجود در نوشابه‌ها به گسترش سرطان کمک می‌کند
پزشکان می‌گویند رد جوراب روی مچ پا گاهی هشدار دهنده است
کشف باستان‌شناسی قرن؛ شناسایی کشتی 2100 ساله در سواحل سیسیل
آیا رژیم وگان روند پیری را کند می‌کند؟
هشدار پلیس راه درباره خطر تصادف در ساعات 16 تا 20 و نیمه‌شب تا 6 صبح
جزئیات ناآرامی‌های عین‌العرب سوریه؛ بیشتر بازداشت‌شدگان خردسال بودند
کاهش شدید ذخایر موشکی آمریکا؛ استفاده از 1500 پاتریوت در درگیری با ایران
انتقال پیام نخست‌وزیر و فرمانده ارتش پاکستان به پزشکیان
ارتش یمن مراکز و انبارهای تسلیحاتی مزدوران سعودی را درهم کوبید
نیویورک تایمز: ایران به خلبان اف-15 آمریکا نیم ثانیه فرصت داد
نماینده روسیه در شورای امنیت: کرانه باختری به «نقطه بی‌بازگشت» نزدیک می‌شود
عراق اقدام کلمبیا در به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را محکوم کرد
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و احتمال طوفان در ارتفاعات
دروغ‌پراکنی ترامپ درباره تنگه هرمز؛ اداره اطلاعات انرژی خلاف آن را اعلام کرد
از تولید تا توزیع؛ چرایی عقب‌ماندگی تولید برق کشور نسبت به سال گذشته
ترامپ آزادی تفنگدار سابق آمریکایی زندانی در روسیه را تایید کرد
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ اجرای سیاست «زمین سوخته» توسط ارتش اسرائیل
ترامپ: سلاح و جنگنده به اروپا می‌فروشیم و آنها در ارسال به اوکراین آزادند
همکاری با هند برای تأمین دارو ادامه دارد
ابراز همدردی ایران با کلمبیا
آخرین اخبار زلزله کلمبیا؛ فرو ریختن بیمارستان و کلیسای تاریخی در پی لرزه‌های شدید
یمن یک کشتی سعودی را در باب المندب هدف قرار داد
هشدار سازمان ملل؛ کرانه باختری در آستانه فروپاشی کامل است
رقابت آسیایی برای اورانیوم قزاقستان
جنگ رمضان؛ آمریکا در کمتر از 20 روز به استیصال رسید
آغاز بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی مدارس تهران
ضرب و شتم مدیر برق عسلویه حین جمع‌آوری دستگاه‌های استخراج رمزارز
بقائی؛ نظام بین الملل در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
پزشکیان: بر تعمیق روابط با پاکستان در همه زمینه‌ها تأکید داریم
خدمت‌رسانی هلال احمر در اربعین 1405 به 5.8 میلیون زائر
روایت اشک‌های شمخانی از عنایت ائمه(س) به یک هنرمند ارمنی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 21 مرداد ماه اعلام شد+جدول
برنامه قطعی برق مازندران فردا 21 مرداد ماه + لینک
بمب نقل‌وانتقالات تراکتور؛ جانشین بیرانوند قرمز پوشید
وزارت رفاه: خبر «نقص اطلاعات فراجا» درباره قطع کالابرگ صحت ندارد
ارکستر سمفونیک تهران با «خسوف» به تالار وحدت می‌آید
فرمانده کل ارتش: امید است شاهد تحکیم هرچه بیشتر اقتدار دفاعی و بازدارندگی باشیم
زمانبندی قطعی برق قم فردا 21 مرداد + لینک
تغییر استراتژی کشتیرانی ترکیه؛ از مسیرهای دریایی به سمت حمل‌ونقل ریلی
وزیر کشور پاکستان با عراقچی دیدار کرد
عراقچی و طالبانی بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و امنیتی تاکید کردند
قیمت نفت به 90 دلار رسید
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 21 مرداد /دلار سقوط آزاد می کند؟
پیام تبریک سرلشکر وحیدی به فرماندهان جدیدالانتصاب
برنامه کامل مسابقات کشتی قهرمانی جوانان جهان (براتیسلاوا 2026)
نقشه راه وزیر صمت برای توسعه صادرات؛ همسایگان، محور اصلی دیپلماسی اقتصادی
غرب آسیا، نه حیاط خلوت غرب است و نه میدان نفوذ هیچ قدرت دیگر
محسن رضایی: آمریکا جنگ را تمام کند و پول‌های مسدودی ایران را بپردازد
ذخایر سدهای تهران 200 میلیون مترمکعب کمتر از میانگین؛ خشکسالی پایتخت تداوم دارد