×
بین الملل
شناسه خبر : 310792
تاریخ انتشار : جمعه 1405/01/28 ساعت 01:45
جنگ با ایران سبب تاخیر در ارسال تسلیحات آمریکایی به کشورهای اروپایی شد

رویترز:

جنگ با ایران سبب تاخیر در ارسال تسلیحات آمریکایی به کشورهای اروپایی شد

خبرگزاری رویترز به نقل از چند مقام آگاه گزارش داد که جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران سبب شده تا واشنگتن با کمبود ذخایر در برخی تسلیحات مواجه شده و در نتیجه ارسال تسلیحات به متحدان اروپایی خود را به تاخیر بیاندازد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش از رویترز، سه منبع آگاه روز پنجشنبه گفتند، مقامات آمریکایی به برخی از همتایان اروپایی خود اطلاع داده‌اند که با توجه به ادامه‌ کاهش ذخایر تسلیحاتی ناشی از جنگ علیه ایران، تحویل برخی از تسلیحات که قبلاً قرارداد آنها منعقد شده بود، احتمالاً به تأخیر خواهد افتاد.

این مقامات که نامی از آنها فاش نشده است، افزودند که چندین کشور اروپایی، از جمله در منطقه بالتیک و اسکاندیناوی، تحت تأثیر این تاخیرها قرار خواهند گرفت.

این منابع افزودند که برخی سلاح‌هایی که اکنون با کاهش ذخایر مواجه هستند، توسط کشورهای اروپایی تحت برنامه فروش نظامی خارجی خریداری شده‌اند، اما هنوز تحویل داده نشده‌اند.

ایالات متحده از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین در سال ۲۰۲۲ و حمله نظامی اسرائیل به غزه در اواخر سال ۲۰۲۳، میلیاردها دلار از ذخایر تسلیحاتی خود، از جمله سامانه‌های توپخانه‌ای، مهمات و موشک‌های ضد تانک را استفاده کرده است.

 روزنامه هندو پیش از این در تحلیلی گزارش داد که بخش قابل توجهی از تسلیحات آمریکا در جنگ جاری با ایران مصرف شده و واشنگتن در تلاش است تا ذخایر خود را تجدید کند.

این تحلیل تأکید دارد که بیش از یکهزار و ۴۰۰ موشک بالستیک و سه هزار و ۴۰۰ پهپاد طی این درگیری‌ها شلیک شده است و کشورهای خلیج فارس برای تأمین نیازهای دفاعی خود به ایالات متحده هجوم آورده‌اند. همچنین، هزینه‌های جنگ تا دوازدهمین روز عملیات به ۱۶.۵ میلیارد دلار رسید.

علاوه بر این، استفاده از موشک‌ها و تجهیزات دفاعی پیشرفته مانند رهگیرهای THAAD و PAC۳ موجب شده است تا ایالات متحده برای پر کردن مجدد ذخایر خود به میلیاردها دلار نیاز داشته باشد. کمبود در زنجیره تأمین مواد معدنی حیاتی برای تولید تسلیحات نیز از دیگر چالش‌های پیش‌روی واشنگتن در تأمین ذخایر تسلیحاتی است.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد.

در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
شورش حریدی‌ها در سرزمین‌های اشغالی
بن‌گویر: زمان «نه» گفتن به ترامپ فرا رسیده است
برنامه دولت برای مهار تورم چیست ؟
آکسیوس: ترامپ از ترس ایران، نتانیاهو را در حمله به لبنان مهار کرد
نیروی دریایی سپاه ، یک کشتی با مالکیت آمریکایی - صهیونی را هدف قرار داد+فیلم
شینباوم: راست افراطی آمریکا در امور مکزیک دخالت می‌کند
بلومبرگ: هشدار مقامات روسی درباره هزینه‌های سنگین جنگ اوکراین
هشدار تند سفارت ایران در وین به آمریکا: به ماجراجویی پایان دهید
انتشار اثر جدیدی از محسن چاوشی + صدا
بررسی منصفانه هر موضوع ملّی، بدون حضور مسئولان ذی‌ربط ناقص می‌مانَد
تماس‌های فشرده ترامپ؛ حمله به ضاحیه فعلاً متوقف شد
سردار قاآنی: شرارت جدید صهیونیست‌ها باب‌المندب را مثل تنگه هرمز خواهد کرد
برخورد قطار با عابران در سوادکوه شمالی؛ یک کشته و یک مصدوم
لاپید: اسرائیل زیر قیمومیت آمریکاست؛ ترامپ حمله به بیروت را متوقف کرد
اختلاف نتانیاهو و احزاب حریدی بر سر زمان انتخابات کنست ادامه دارد
رایزنی رئیس اطلاعات ترکیه با حماس درباره مرحله دوم آتش‌بس غزه
جوان‌ترین‌های تاریخ تیم ملی در جام جهانی کدامند؟
ادعای ترامپ درباره توقف حملات متقابل اسرائیل و حزب الله
اظهارات متناقض ترامپ درباره تنگه هرمز، نفت و مذاکرات با ایران
سامانه گنبد آهنین هدف حمله حزب الله قرار گرفت
میرور: 3 ماه رجزخوانی آمریکا با یک اعتراف ترامپ فرو ریخت
پایان دوره ووچیچ در صربستان؛ رئیس‌جمهور فعلی از رقابت 2027 کنار می‌رود
حضور سفیر ترکیه در کمپ تیم‌های ملی کشتی
شهادت 2 نیروی سپاه قم در انفجار پرتابه‌های باقی‌مانده از جنگ
روسیه: نباید جنگ در خلیج فارس شعله‌ور شود
کشته شدن نظامی انگلیسی در حادثه آموزشی در شمال عراق
وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد : احتمال آغاز امتحان نهایی از نیمه تیر
گزارش فرمانده نیروی قدس در مجلس از عملیات‌های موفق محور مقاومت
ولایتی: ایران و جبهه مقاومت تا پایان در کنار مردم لبنان می‌مانند
حضور مشاور و دستیار رهبری در دفتر حزب الله لبنان در تهران
عکس های منتخب جهان، 1 ژوئن 2026
چین در کانون تغییرات بازار نفت ایران
بیانیه وزارت خارجه ایران درباره نقض آتش‌بس توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی
عراق پروازهای خود به بیروت را به دلیل شرایط امنیتی متوقف کرد
آمریکا در مسیر بستن کامل راه صادرات تراشه به چین
گفت‌وگوی تهران و دوحه
رایزنی تلفنی عراقچی با مقامات ارشد پاکستان درباره آتش‌بس
چرخش بزرگ در سیاست مهاجرتی اتحادیه اروپا
پیش بینی قیمت دلار سه شنبه 12 خرداد 1405
ترامپ: درباره ایران سکوت می‌کنم!
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 12 خرداد 1405
رسانه‌های اسرائیلی: حمله به ضاحیه به تعویق افتاد
ستاره‌ها سفیران بهزیستی می‌شوند
آغاز مأموریت نماینده جدید سازمان ملل در ایران با دیدار وزیر خارجه
عصر سلطه‌گری آمریکا رو به پایان است
نورویدیو | بازی زمان ؛ چرا ایران زیر بار دیپلماسی تعلیق نمی رود ؟
محسن رضایی: صبر ایران حدی دارد
برخورد سخت با متخلفان برق؛ ماینرهای غیرمجاز و دستکاری کنتورها زیر ذره‌بین
رایزنی تلفنی عراقچی و فیدان درباره تحولات منطقه و لبنان
گفت‌وگوی تهران و پاریس با موضوع لبنان