×
فرهنگی
شناسه خبر : 310769
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 22:07
انتخاب محسن چاووشی به عنوان چهره هنر انقلاب

انتخاب محسن چاووشی به عنوان چهره هنر انقلاب

محسن چاووشی برای خلق دو قطعه آهنگ «علاج» و «حسبی‌الله» به‌ عنوان چهره هنر انقلاب انتخاب شد.

نورنیوز- گروه فرهنگی: آیین پایانی هفته هنر انقلاب امشب (پنجشنبه ۲۷ فروردین) در میدان ولیعصر تهران و در قالب تجمع‌های شبانه پس از تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران برگزار شد.

اجرای این مراسم بر عهده نجم‌الدین شریعتی بود. پس از سخنان ابتدایی او پرفورمنس «اتحاد مقدس» به کارگردانی علیرضا تاجیک اجرا شد. سپس در ادامه برنامه مداحی «باید برخاست» با صدای محسن محمدی‌پناه و روضه _ نمایش «بیسیم‌چی» اجرا شد. همچنین پس از مراسم شعرخوانی و پخش کلیپ‌های نمایشی مختلف اسامی نامزدهای چهره سال هنر انقلاب خوانده شد.

محسن چاووشی برای دو قطعه «علاج» و «حسبی‌الله»، سیدعلی میرفتاح، نقاش که تصاویر شهدای جنگ را بر دیوارهای تهران نقش زد، مریم شعبانی، کارگردان و نویسنده تئاتر برای نمایش «برای هانا»، سیروس مقدم، برای مجموعه «پایتخت ۷» و محمد میرکیانی، نویسنده برای یک میلیونی شدن کتاب «قصه ما مثل شد» نامزدهای این دوره چهره هنر انقلاب بودند.

در نهایت محسن چاووشی به عنوان چهره امسال هنر انقلاب انتخاب شد. بر اساس توضیح برگزارکنندگان این مراسم، محسن چاووشی در سال گذشته که کشورمان درگیر دو جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و رمضان بود، دو قطعه موسیقی «علاج» و «حسبی‌الله» را تولید کرد که موسیقی را به مفهوم وطن‌دوستی گره زد و واکنش‌های زیادی از سوی شنوندگان دریافت کرد.

محسن چاووشی که معمولا در مراسم‌های عمومی حاضر نمی‌شود و تا به حال نیز کنسرتی برگزار نکرده است در این مراسم نیز حضور نداشت.

«هفته هنر انقلاب اسلامی» همزمان با فرارسیدن ۲۰ فروردین‌ماه و سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی، با برگزاری برنامه‌های هنری در تهران و چند استان کشور آغاز شد و امروز (۲۷ فروردین ماه) در میدان ولیعصر تهران به ایستگاه پایانی رسید.

بر اساس اعلام قبلی حوزه هنری انقلاب اسلامی، در این رویداد، ۹ اجرای میدانی و پرفورمنس در نقاط مختلف پایتخت و همچنین در سه استان روی صحنه رفت که با محوریت مفاهیم هویتی، ملی و انقلابی طراحی شده‌ بودند. نمایش‌هایی همچون «آرش»، «ما ایرانیم»، «اتحاد مقدس»، «به نام ایران»، «به رنگ پرچم»، «زنگ بهشت»، «رئیسعلی و کوچک‌خان» و «فرشته‌های میناب» در مدت هفته هنر انقلاب اجرا شدند. همزمان با این برنامه‌ها، شب‌های شعر نیز با حضور جمعی از شاعران در میادین اصلی تهران و نیز در برخی استان‌ها برگزار شد.

این رویداد هر سال با هدف گرامیداشت هنر انقلاب و یاد شهید سیدمرتضی آوینی، در قالب مجموعه‌ای از فعالیت‌های نمایشی، ادبی و هنری برگزار می‌شود و در پایان نیز از میان چهره‌های فعال این حوزه، یک نفر به‌عنوان «چهره سال هنر انقلاب» انتخاب می‌شود. 


اخبار مرتبط
نوای مداحی و موسیقی حماسی همپای غرش موشک‌های ایرانی، دشمن‌شکن بوده‌اند
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 23:50
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
نوای مداحی و موسیقی حماسی همپای غرش موشک‌های ایرانی، دشمن‌شکن بوده‌اند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از انتخاب محسن چاوشی به عنوان «چهره سال هنر انقلاب» در فضای مجازی نوشت: نوای مداحی و موسیقی حماسی همپای غرش موشک‌های ایرانی، دشمن‌شکن بوده‌اند.
نامزدهای دوازدهمین هفته هنر انقلاب معرفی شدند/خواننده معروف در بین نامزدها
چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 16:26
نامزدهای دوازدهمین هفته هنر انقلاب معرفی شدند/خواننده معروف در بین نامزدها
نامزدهای دوازدهمین هفته هنر انقلاب معرفی شدند؛ رویدادی که هر سال همزمان با سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار می‌شود؛ نام محسن چاووشی و سیروس مقدم در بین اسامی نامزدهای این دوره است.
نشان چهره سال هنر انقلاب اسلامی بر سینه کدام هنرمند درخشید؟
یکشنبه 1404/01/31 ساعت 19:08
نشان چهره سال هنر انقلاب اسلامی بر سینه کدام هنرمند درخشید؟
کارن همایونفر، آهنگساز نامدار، به عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامی انتخاب شد. این انتخاب در اختتامیه یازدهمین هفته هنر انقلاب اسلامی صورت گرفت و به پاس خلق آثار برجسته و تاثیرگذار در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی، از جمله ساخت آهنگ برای مراسم تدفین سید حسن نصرالله، به وی اعطا شد.
نظرات

آخرین اخبار
روغن زیتون فوق بکر؛ غذای طلایی برای سلامت مغز
هوش مصنوعی دستورالعمل ساخت باتری‌های لیتیوم-فلزی را نوشت
ژاپنی‌ها تراشه وای‌فای مقاوم در برابر تشعشعات شدید ساختند
زنبور باستانی 98 میلیون ساله به نام راننده مک‌لارن ثبت شد
اعتراف آمریکا به زخمی شدن نظامیانش در پاسخ ایران به نقض آتش‌بس
وعده سرپرست وزارت دفاع از شگفتانه ای که در راه است
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!