×
فرهنگی
شناسه خبر : 310769
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 22:07
انتخاب محسن چاووشی به عنوان چهره هنر انقلاب

انتخاب محسن چاووشی به عنوان چهره هنر انقلاب

محسن چاووشی برای خلق دو قطعه آهنگ «علاج» و «حسبی‌الله» به‌ عنوان چهره هنر انقلاب انتخاب شد.

نورنیوز- گروه فرهنگی: آیین پایانی هفته هنر انقلاب امشب (پنجشنبه ۲۷ فروردین) در میدان ولیعصر تهران و در قالب تجمع‌های شبانه پس از تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران برگزار شد.

اجرای این مراسم بر عهده نجم‌الدین شریعتی بود. پس از سخنان ابتدایی او پرفورمنس «اتحاد مقدس» به کارگردانی علیرضا تاجیک اجرا شد. سپس در ادامه برنامه مداحی «باید برخاست» با صدای محسن محمدی‌پناه و روضه _ نمایش «بیسیم‌چی» اجرا شد. همچنین پس از مراسم شعرخوانی و پخش کلیپ‌های نمایشی مختلف اسامی نامزدهای چهره سال هنر انقلاب خوانده شد.

محسن چاووشی برای دو قطعه «علاج» و «حسبی‌الله»، سیدعلی میرفتاح، نقاش که تصاویر شهدای جنگ را بر دیوارهای تهران نقش زد، مریم شعبانی، کارگردان و نویسنده تئاتر برای نمایش «برای هانا»، سیروس مقدم، برای مجموعه «پایتخت ۷» و محمد میرکیانی، نویسنده برای یک میلیونی شدن کتاب «قصه ما مثل شد» نامزدهای این دوره چهره هنر انقلاب بودند.

در نهایت محسن چاووشی به عنوان چهره امسال هنر انقلاب انتخاب شد. بر اساس توضیح برگزارکنندگان این مراسم، محسن چاووشی در سال گذشته که کشورمان درگیر دو جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و رمضان بود، دو قطعه موسیقی «علاج» و «حسبی‌الله» را تولید کرد که موسیقی را به مفهوم وطن‌دوستی گره زد و واکنش‌های زیادی از سوی شنوندگان دریافت کرد.

محسن چاووشی که معمولا در مراسم‌های عمومی حاضر نمی‌شود و تا به حال نیز کنسرتی برگزار نکرده است در این مراسم نیز حضور نداشت.

«هفته هنر انقلاب اسلامی» همزمان با فرارسیدن ۲۰ فروردین‌ماه و سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی، با برگزاری برنامه‌های هنری در تهران و چند استان کشور آغاز شد و امروز (۲۷ فروردین ماه) در میدان ولیعصر تهران به ایستگاه پایانی رسید.

بر اساس اعلام قبلی حوزه هنری انقلاب اسلامی، در این رویداد، ۹ اجرای میدانی و پرفورمنس در نقاط مختلف پایتخت و همچنین در سه استان روی صحنه رفت که با محوریت مفاهیم هویتی، ملی و انقلابی طراحی شده‌ بودند. نمایش‌هایی همچون «آرش»، «ما ایرانیم»، «اتحاد مقدس»، «به نام ایران»، «به رنگ پرچم»، «زنگ بهشت»، «رئیسعلی و کوچک‌خان» و «فرشته‌های میناب» در مدت هفته هنر انقلاب اجرا شدند. همزمان با این برنامه‌ها، شب‌های شعر نیز با حضور جمعی از شاعران در میادین اصلی تهران و نیز در برخی استان‌ها برگزار شد.

این رویداد هر سال با هدف گرامیداشت هنر انقلاب و یاد شهید سیدمرتضی آوینی، در قالب مجموعه‌ای از فعالیت‌های نمایشی، ادبی و هنری برگزار می‌شود و در پایان نیز از میان چهره‌های فعال این حوزه، یک نفر به‌عنوان «چهره سال هنر انقلاب» انتخاب می‌شود. 


اخبار مرتبط
نوای مداحی و موسیقی حماسی همپای غرش موشک‌های ایرانی، دشمن‌شکن بوده‌اند
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 23:50
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
نوای مداحی و موسیقی حماسی همپای غرش موشک‌های ایرانی، دشمن‌شکن بوده‌اند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از انتخاب محسن چاوشی به عنوان «چهره سال هنر انقلاب» در فضای مجازی نوشت: نوای مداحی و موسیقی حماسی همپای غرش موشک‌های ایرانی، دشمن‌شکن بوده‌اند.
نامزدهای دوازدهمین هفته هنر انقلاب معرفی شدند/خواننده معروف در بین نامزدها
چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 16:26
نامزدهای دوازدهمین هفته هنر انقلاب معرفی شدند/خواننده معروف در بین نامزدها
نامزدهای دوازدهمین هفته هنر انقلاب معرفی شدند؛ رویدادی که هر سال همزمان با سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار می‌شود؛ نام محسن چاووشی و سیروس مقدم در بین اسامی نامزدهای این دوره است.
نشان چهره سال هنر انقلاب اسلامی بر سینه کدام هنرمند درخشید؟
یکشنبه 1404/01/31 ساعت 19:08
نشان چهره سال هنر انقلاب اسلامی بر سینه کدام هنرمند درخشید؟
کارن همایونفر، آهنگساز نامدار، به عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامی انتخاب شد. این انتخاب در اختتامیه یازدهمین هفته هنر انقلاب اسلامی صورت گرفت و به پاس خلق آثار برجسته و تاثیرگذار در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی، از جمله ساخت آهنگ برای مراسم تدفین سید حسن نصرالله، به وی اعطا شد.
نظرات

آخرین اخبار
رایزنی وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره آتش‌بس و تنگه هرمز
هزینه پهپادهای ارزان ایرانی برای پنتاگون
اعتراف مقام اطلاعاتی اسرائیل به تقویت حزب‌الله پس از جنگ
سخنگوی دولت: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد
روایت گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی
هر آنچه که در خصوص اینترنت پرو باید بدانیم
تاکید رئیس‌جمهوری بر نقش مساجد در ارتقای امنیت روانی جامعه
ضربه ترامپ به اقتصاد آمریکا؛ تورم انرژی به تورم غذا تبدیل می‌شود
محاصره دریایی؛ حلقه‌ای که به گردن طراحش می‌افتد
هشدار وزیر خارجه ترکیه درباره تبعات تهدیدهای تل‌آویو
اختصاص 50 درصد حقوق رئیس قوه قضائیه برای کمک به آسیب‌دیدگان جنگ
قدردانی سرلشگر حاتمی از پیام رهبر انقلاب به مناسبت روز ارتش
بحران سوخت مالزی پیامد حمله به ایران
افشای حقوق میلیون دلاری موسیمانه در ایران؛ 1.2 میلیون دلار در هر فصل!
هشدار متخصص تغذیه درباره گرایش به غذاهای پرکالری و ارزان
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 30 فروردین 1405 + الاکلنگ بازار طلا با اخبار سیاسی
قدردانی سخنگوی دولت از تلاش نیروهای خدمات‌رسان برق
قاتل منصوره قدیری‌جاوید در یک قدمی حکم قصاص
کشف 36375 ماینر غیرمجاز طی سال گذشته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 30 فروردین
صاعقه در بنگلادش جان 12 نفر را گرفت
چرا احتمال«اقدام غافلگیرانه» جدید دشمن موجب نگرانی شده است؟
هاآرتص: تخریب‌ها در جنوب لبنان همزمان با آتش‌بس ادامه دارد
رئیس‌جمهور بلاروس: سلاح‌های هسته‌ای برای دفاع کشور است
ایستگاه متروی تختی تا 10 روز آینده افتتاح می‌شود
سربازان صهیونیست: پس از نبرد با هیولاهایی در درونمان روبرو هستیم
آمریکا از انسداد تنگه هرمز غافلگیر شد
تنگه هرمز سلاح استراتژیک بازدارنده و دائمی در دکترین امنیت ملی ایران
فریدون جیرانی: میان مردم دوقطبی ایجاد نکنیم
جمهوری‌خواهان زیر سایه ترامپ؛ فاصله اصول تا عمل پررنگ‌تر شد
مصر از اقدامات دولت لبنان برای استقرار ارتش در جنوب حمایت کرد
آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی در اصفهان
85 درصد گوشت قرمز در داخل تولید می‌شود
ترافیک سنگین در ورودی‌های پایتخت
شوک مورینیو به بنفیکا
انصارالله: اگر باب‌المندب را ببندیم کسی قادر به باز کردن آن نیست
کارمند هواپیمایی امارات در دبی بازداشت شد
پزشکیان: قهرمان واقعی در برابر تهدید وطن سر خم نمی‌کند
تمدید مهلت ثبت‌نام دکتری بدون آزمون دانشگاه تهران
فدراسیون فوتبال به‌دنبال احیای بازی تدارکاتی لغوشده با اسپانیا
مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ دی، بهمن و اسفند 1404 تمدید شد
وزیر راه: ترخیص کالاهای اساسی تسهیل شد؛ نگرانی برای تأمین وجود ندارد
شوک به آلمان قبل از جام جهانی
نادیا فارِس درگذشت
دستمزد 1405 در شرایط جنگ تصویب شد
ابلاغ مصوبه دستمزد 1405 بر عهده مراجع ذیربط است
برندگان جایزه 3 میلیون دلاری پیشرفت علمی معرفی شدند
وزیر انرژی ترکیه: برنامه‌ای برای توقف واردات انرژی از ایران نداریم
آخرین آمار از تلفات نظامیان صهیونیست در جبهه لبنان
بسته حمایتی برای تأمین زیرساخت انرژی شرکت‌های دانش‌بنیان