×
بین الملل
شناسه خبر : 310755
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 20:48
کاهش اختیارات جنگی ترامپ بار دیگر رای نیاورد

کاهش اختیارات جنگی ترامپ بار دیگر رای نیاورد

مجلس نمایندگان آمریکا روز پنج‌شنبه با اختلاف حداقلی مجددا مانع از پیشبرد طرحی برای به چالش کشیدن اختیارات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در قبال ایران شد.

نورنیوز- گروه بین الملل: مجلس نمایندگان آمریکا روز پنج‌شنبه با اختلاف حداقلی مجددا مانع از پیشبرد طرحی برای به چالش کشیدن اختیارات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در قبال ایران شد.

در رای‌گیری انجام‌شده، ۲۱۴ نماینده در برابر ۲۱۳ نماینده با تصویب قطعنامه اختیارات جنگی مخالفت کردند. 

به نوشته «نیویورک تایمز»، «گرگوری دبلیو میکز» نماینده دموکرات و عضو ارشد کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان پیش از رای‌گیری با اشاره به تبعات تداوم درگیری با ایران گفته بود: «ما بر لبه پرتگاه ایستاده‌ایم و کنگره باید قبل از آنکه رئیس‌جمهور ما را به داخل آن بیندازد اقدام کند. هر روز تاخیر، ما را یک قدم به سمت درگیری بدون مسیر خروج نزدیک‌تر می‌کند.»

دموکرات‌ها به افزایش هزینه‌های انرژی و بلاتکلیفی درباره سرنوشت مذاکرات دیپلماتیک برای پایان جنگ اشاره کرده و تاکید کردند که کنگره باید اختیار قانونی خود را در برابر جنگی که در جوامع آمریکا اثرات گسترده دارد اعمال کند.

پس از برقراری آتش‌بس میان ایران و آمریکا در جنگ آمریکایی ـ صهیونیستی از بامداد ۱۸ فروردین، هیات‌های ایرانی و آمریکایی ۲۳ فروردین در اسلام‌آباد چند دور مذاکرات رو در رو در سطح عالی و کارشناسی برگزار کردند که با وجود تفاهم بر سر طیفی از موضوعات، دیدگاه‌های دو طرف بر سر ۲ الی ۳ موضوع فاصله زیادی داشت و توافقی حاصل نشد.

پس از آن، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه لفاظی‌های تهدیدآمیزش علیه ایران اعلام کرد که ارتش آمریکا اقدام به محاصره بنادر ایران خواهد کرد و تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز و بنادر ایران تحت کنترل قرار خواهد گرفت.

مقامات ایران در نتیجه آتش‌افروزی آمریکا و رژیم صهیونیستی در غرب آسیا با حملات غیرقانونی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران، هشدار داده بودند که کشتی‌های مرتبط با آمریکا و رژیم صهیونیستی، همچنین متحدان آن‌ها حق تردد از این تنگه را ندارند و تمامی کشتی‌های کشورهای غیرمتخاصم باید با هماهنگی ایران از این مسیر تردد کنند.

ترامپ در نخستین روزهای بسته شدن تنگه هرمز از متحدان خود درخواست کرده بود با اعزام ناوهای جنگی به باز شدن تنگه هرمز کمک کنند که با مخالفت عمده این کشورها، از جمله انگلیس مواجه شد. رئیس‌جمهور آمریکا در محاصره بنادر ایران نیز مدعی شده بود که انگلیس به کمک خواهد آمد و لندن این بار نیز درخواست ترامپ را رد کرد.

بسته ماندن تنگه هرمز شوک بی‌سابقه‌ای به بازارهای انرژی و مالی وارد آورده است که منجر به افزایش شدید قیمت سوخت و انرژی در بسیاری از کشورهای جهان،‌ به‌ویژه کشورهای اروپایی، همچنین افزایش شدید تقاضا برای کود کشاورزی در کشورهای آفریقایی شده است.


اخبار مرتبط
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 22:43
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
یک سناتور دموکرات در سنا از رای‌گیری مجدد برای جلوگیری از جنگ غیرقانونی علیه ایران خبر داد.
ادامه انتقاد دموکرات‌ها؛ ابزار مهار ترامپ در دست کنگره
دوشنبه 1405/01/31 ساعت 21:55
ادامه انتقاد دموکرات‌ها؛ ابزار مهار ترامپ در دست کنگره
سناتور دموکرات ایالت ماساچوست، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از مواضع دونالد ترامپ درباره ایران انتقاد کرد و گفت کنگره ابزارهایی برای مهار رئیس‌جمهور در اختیار دارد.
سنای آمریکا با محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ مخالفت کرد
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 00:02
برای چهارمین بار و همزمان با تهاجم نظامی علیه ایران؛
سنای آمریکا با محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ مخالفت کرد
سنای تحت کنترل جمهوری‌خواهان امروز چهارشنبه به وقت محلی، تازه‌ترین تلاش دموکرات‌ها برای متوقف کردن تهاجم نظامی ترامپ علیه ایران را رد کرد و با طرحی مخالفت کرد که دولت آمریکا را ملزم می‌کرد نیروهای خود را از درگیری خارج، مگر اینکه کنگره مجوز اقدام نظامی را صادر کند.
رای گیری دموکرات‌های سنا درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 23:20
رای گیری دموکرات‌های سنا درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران
رهبر دموکرات های مجلس سنای آمریکا اعلام کرد: دموکرات‌های این مجلس هفته آینده بار دیگر درباره اختیارات جنگی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا علیه ایران رای گیری خواهند کرد.
نظرات

آخرین اخبار
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
معاون اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
فدراسیون کشتی بهترین فدراسیون شد
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
در نشست خبری جنبش خیابانی حفاظت از ایران
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت
استقلال در بلاتکلیفی/ چشم امید آبی ها به باز شدن پنجره خرید بازیکنان
واکنش خبرساز قالیباف به حضور یک بانو در هیئت رئیسه مجلس
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت
انتشار یک ترابایت از اطلاعات پایگاه‌های داده مرکز هولوکاست
نتایج اولیه دعوت به مصاحبه دکترای بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
ایراد مجلس به منابع کالابرگ/ ابهام در حساب‌ها، مغایرت با قانون
آرمان الهی با شکست ژاپن مدال طلا گرفت