×
بین الملل
شناسه خبر : 310704
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 17:12
گاف عجیب وزیر جنگ آمریکا با رنگ و بوی مذهبی

گاف عجیب وزیر جنگ آمریکا با رنگ و بوی مذهبی

وزیر جنگ کابینه دونالد ترامپ، در اقدامی که بیش از آنکه رنگ و بوی مذهبی داشته باشد، به یک گاف مضحک شباهت دارد، طی یک مراسم نیایش رسمی در ساختمان مرکزی پنتاگون دعایی را قرائت کرد که نه تنها ریشه در کتاب مقدس نداشت بلکه برگرفته از دیالوگی از یک فیلم هالیوودی بود.

نورنیوز- گروه بین الملل: ویدئوی پخش زنده این مراسم که روز چهارشنبه برگزار شد، نشان می‌دهد، «پیت هگست»، وزیر جنگ آمریکا با لحنی آمرانه در حالی که سعی در القای روحیه جنگجویی مذهبی دارد، عباراتی را تحت عنوان دعای موسوم به CSAR ۲۵:۱۷  زمزمه می‌کند. هگست در ابتدای صحبتش مدعی شد این متن دعای مخصوص خلبانان جنگنده‌های A-۱۰ آمریکایی در عملیات های «سندی یک» پیش از انجام عملیات‌ تجسس و نجات خلبان آمریکایی  بر فراز خاک جمهوری اسلامی ایران بوده است.

اما بررسی‌های رسانه‌ای و تطبیق متون نشان می‌دهد آنچه وزیر جنگ دولت ترامپ به عنوان «آیه جعلی» کتاب حزقیال نبی از آن یاد کرد، چیزی نیست جز دیالوگی از فیلم سینمایی هالیوودی مشهور «ماجرای عامه پسند».

دعای قرائت شده توسط پیت هگست در واقع متن جملات ساختگی یک شخصیت آدمکش حرفه‌ای این فیلم به نام «جولز وینفیلد» با ارجاع نادرست به «کتاب حزقیال ۲۵:۱۷»  پیش از به رگبار بستن قربانیان خود است. جملات هگست در پنتاگون تغییر جزئی اما رسوایی‌آفرینی داشته است: او به جای عبارت «نام من خداوند است» (که در متن جعلی هالیوودی آمده)، از عبارت «ندا یا نشان من سندی یک است» (اشاره به کد عملیاتی فرماندهی هوایی) استفاده کرده است.

هگست در این مراسم دعا کرد: «...و من با خشمی عظیم و انتقامی سوزان بر کسانی که در پی اسارت و نابودی برادرانم هستند فرود خواهم آمد... آنگاه خواهید دانست که ندای من سندی یک است.»

این گاف عجیب هگست با رنگ و بوی مذهبی در حالی رقم خورد که تنها ساعاتی بعد، نمایندگان جناح چپ حزب دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا، طرح استیضاح «پیت هگست» را به دلیل جنایات جنگی در ایران، حمله به مدرسه دخترانه در «میناب» و افشای اطلاعات طبقه‌بندی‌شده نظامی به کنگره بردند.

 واکنش‌ها در شبکه‌های اجتماعی آمریکا طیف گسترده‌ای از تمسخر تا نگرانی را در بر گرفته است. کاربران با هشتگ‌های طنزآمیز می‌پرسند آیا وزیر جنگ آمریکا واقعاً کتاب مقدس را با مجموعه دیالوگ‌های تارانتینو اشتباه گرفته یا نویسندگان متن سخنرانی او عمداً وی را در تلهٔ «تصاویر مضحک» اینترنتی انداخته‌اند.

«کینگزلی ویلسون»، سخنگوی وزارت جنگ آمریکا در واکنش به جنجال به‌وجود آمده و نیز تلاش‌ها برای استیضاح، ضمن رد اتهامات وارده به خبرنگار نیوزویک گفت: «این فقط یک نمایش مضحک دیگر برای منحرف کردن اذهان عمومی از موفقیت‌های عظیمی است که ما در وزارت جنگ به دست آورده‌ایم.»


ایسنا
اخبار مرتبط
ادعاهای هگست درباره جنگ علیه ایران با واقعیت در تضاد است
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 02:20
واشنگتن‌پست:
ادعاهای هگست درباره جنگ علیه ایران با واقعیت در تضاد است
رسانه آمریکایی فاش کرد که تصویر وزیر جنگ آمریکا درباره جنگ علیه ایران «خوش‌بینانه» است و تمامی حقایق را به رئیس‌جمهور ایالات متحده که با همکاری رژیم صهیونیستی این جنگ را به راه انداخته، نمی‌گوید.
احتمال قربانی‌شدن «هگست» در بازی‌های سیاسی و نظامی آمریکا
یکشنبه 1405/01/16 ساعت 15:11
روزنامه «ال پائیس» مطرح کرد:
احتمال قربانی‌شدن «هگست» در بازی‌های سیاسی و نظامی آمریکا
روزنامه «ال پائیس» در گزارشی انتقادی نسبت به عملکرد وزیر جنگ آمریکا، عنوان کرد: «پیت هگست» با سیاسی‌کردن پنتاگون و اعمال دیدگاه‌های تند خود، نقش کلیدی در آماده‌سازی زمینه‌های حمله به ایران ایفا کرد، اما پیچیدگی و پیامدهای احتمالی جنگ ممکن است شخص وی را به «قربانی» بازی‌های سیاسی و نظامی تبدیل کند.
واکنش قالیباف به اخراج فرماندهان باتجربهٔ ارتش آمریکا توسط هگست
یکشنبه 1405/01/16 ساعت 09:39
واکنش قالیباف به اخراج فرماندهان باتجربهٔ ارتش آمریکا توسط هگست
رئیس مجلس شورای اسلامی با انتشار پیامی نوشت: ژنرال‌های باتجربهٔ ارتش آمریکا حاضر نیستند بله‌قربان‌گوی یک مجری تلویزیونی باشند که می‌خواهد جان آمریکایی‌ها را فدای توهمات اسرائیل کند.
نظرات

آخرین اخبار
نیروهای مسلح ایران برای دفاع همه جانبه آماده‌اند
برگزاری مراسم هفتمین روز شهادت سرلشکر خادمی
جان کری: انتظار من این است که به توافق برسیم
تاج: تکلیف لیگ برتر تا پس‌فردا مشخص می‌شود
درآمدزایی 230 میلیارد تومانی تراکتور از حضور در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا
تصویب طرح توسعه شهرک‌های غیرقانونی صهیونیستی در جولان سوریه
فعالیت 360 هزار امدادگر در طول جنگ 40 روزه
پل طبیعت قرمز می‌شود
دستگیری عاملان ارسال اطلاعات مراکز حساس به شبکه‌های معاند
جهان در حال ویران شدن به‌دست مستبدان است
برقراری آتش بس نتیجه شکست امریکا و اسرائیل بود
هیچ کشوری حق ندارد تنگه هرمز را محاصره کند
پاسخ حزب الله به ادامه نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی
مدال طلای تکواندو قهرمانی نوجوانان جهان روی سینه هوشیار
گفت‌وگوی امیر قطر و سلطان عمان درباره کاهش تنش‌ ها در منطقه
اعلام جزئیات جدید از طرح رژیم حقوقی تنگه هرمز؛ پرداخت‌ها باید به ریال باشد
فراخوان برای جمع آوری داروهای تاریخ مصرف گذشته
گاف عجیب وزیر جنگ آمریکا با رنگ و بوی مذهبی
دشمنان آرزوی زانو زدن ملت ایران در مقابل آن ها را به گور می برند
کاهش چشمگیر تخلفات و تصادفات در جاده‌های کشور
محرومیت 2ورزشکار دوومیدانی به دلیل دوپینگ
جوزف عون گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر اسرائیل را تکذیب کرد
باهنر: ایران از منافع خود در تنگه هرمز عقب‌نشینی نمی‌کند
حضور تیم واترپلوی ایران در بازی‌های ساحلی آسیا پس از 12 سال
ارتباط با رژیم صهیونیستی به نفع لبنان نیست
نگرانی نویسنده معروف از وضعیت سلامت روان ترامپ
دیپلماسی اتحادیه اروپا برای حل بحران خاورمیانه افزایش یابد
تعطیلی کامل برج‌العرب در امارات
در خطرناک‌ترین مرحله از تاریخ جنبش اسیران فلسطینی هستیم
مسکو: طرح تحویل اورانیوم غنی‌شده ایران به روسیه با مخالفت آمریکا ناکام ماند
عارف: ایران نگران قطع ارتباط تجاری با همسایگان نیست
برنامه دانشگاه شریف در خصوص نحوه برگزاری کلاس‌ها و امتحانات دانشجویان
آن سوی جنگ 3
تقدیر مردمی از اسپانیا مقابل سفارت این کشور در تهران+ فیلم
اورژانس تهران: در جنگ 40 روزه، زمان طلایی رسیدن بر بالین بیمار را کاهش دادیم
اختلال گسترده در پروازهای آلمان
درخواست بقائی برای محاکمه آمریکا و اسرائیل در مجامع بین‌المللی
جزئیات زمان‌بندی تبلیغات انتخابات میاندوره‌ای مجلس خبرگان
تاکید امیر قطر و نخست وزیر پاکستان بر لزوم کاهش تنش در خاورمیانه
واکنش سفارت ایران به موضع‌گیری رئیس شورای اروپا
73 سارق حرفه‌ای مسلح در ایام جنگ رمضان دستگیر شدند
فرمانده ارتش پاکستان با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار کرد
آلمان صادرات تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی را تایید کرد
جان کری: ایران تسلیم نمی‌شود، رهبران جدید مصمم‌ترند
معمای امنیت خلیج فارس در هندسه پساجنگ رمضان
لاوروف: آمریکا به جای تحریم و تهدید، گفتگو کند
پزشکیان: روایت مقاومت 40 روزه ملت ایران با ابزارهای خلاقانه تقویت شود
مالزی خواستار پایان حملات و تحریم‌ها علیه ایران شد
گوگل رفع محدودیت شد
ترافیک سنگین در محورهای هراز و فیروزکوه