×
بین الملل
شناسه خبر : 310704
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 17:12
گاف عجیب وزیر جنگ آمریکا با رنگ و بوی مذهبی

گاف عجیب وزیر جنگ آمریکا با رنگ و بوی مذهبی

وزیر جنگ کابینه دونالد ترامپ، در اقدامی که بیش از آنکه رنگ و بوی مذهبی داشته باشد، به یک گاف مضحک شباهت دارد، طی یک مراسم نیایش رسمی در ساختمان مرکزی پنتاگون دعایی را قرائت کرد که نه تنها ریشه در کتاب مقدس نداشت بلکه برگرفته از دیالوگی از یک فیلم هالیوودی بود.

نورنیوز- گروه بین الملل: ویدئوی پخش زنده این مراسم که روز چهارشنبه برگزار شد، نشان می‌دهد، «پیت هگست»، وزیر جنگ آمریکا با لحنی آمرانه در حالی که سعی در القای روحیه جنگجویی مذهبی دارد، عباراتی را تحت عنوان دعای موسوم به CSAR ۲۵:۱۷  زمزمه می‌کند. هگست در ابتدای صحبتش مدعی شد این متن دعای مخصوص خلبانان جنگنده‌های A-۱۰ آمریکایی در عملیات های «سندی یک» پیش از انجام عملیات‌ تجسس و نجات خلبان آمریکایی  بر فراز خاک جمهوری اسلامی ایران بوده است.

اما بررسی‌های رسانه‌ای و تطبیق متون نشان می‌دهد آنچه وزیر جنگ دولت ترامپ به عنوان «آیه جعلی» کتاب حزقیال نبی از آن یاد کرد، چیزی نیست جز دیالوگی از فیلم سینمایی هالیوودی مشهور «ماجرای عامه پسند».

دعای قرائت شده توسط پیت هگست در واقع متن جملات ساختگی یک شخصیت آدمکش حرفه‌ای این فیلم به نام «جولز وینفیلد» با ارجاع نادرست به «کتاب حزقیال ۲۵:۱۷»  پیش از به رگبار بستن قربانیان خود است. جملات هگست در پنتاگون تغییر جزئی اما رسوایی‌آفرینی داشته است: او به جای عبارت «نام من خداوند است» (که در متن جعلی هالیوودی آمده)، از عبارت «ندا یا نشان من سندی یک است» (اشاره به کد عملیاتی فرماندهی هوایی) استفاده کرده است.

هگست در این مراسم دعا کرد: «...و من با خشمی عظیم و انتقامی سوزان بر کسانی که در پی اسارت و نابودی برادرانم هستند فرود خواهم آمد... آنگاه خواهید دانست که ندای من سندی یک است.»

این گاف عجیب هگست با رنگ و بوی مذهبی در حالی رقم خورد که تنها ساعاتی بعد، نمایندگان جناح چپ حزب دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا، طرح استیضاح «پیت هگست» را به دلیل جنایات جنگی در ایران، حمله به مدرسه دخترانه در «میناب» و افشای اطلاعات طبقه‌بندی‌شده نظامی به کنگره بردند.

 واکنش‌ها در شبکه‌های اجتماعی آمریکا طیف گسترده‌ای از تمسخر تا نگرانی را در بر گرفته است. کاربران با هشتگ‌های طنزآمیز می‌پرسند آیا وزیر جنگ آمریکا واقعاً کتاب مقدس را با مجموعه دیالوگ‌های تارانتینو اشتباه گرفته یا نویسندگان متن سخنرانی او عمداً وی را در تلهٔ «تصاویر مضحک» اینترنتی انداخته‌اند.

«کینگزلی ویلسون»، سخنگوی وزارت جنگ آمریکا در واکنش به جنجال به‌وجود آمده و نیز تلاش‌ها برای استیضاح، ضمن رد اتهامات وارده به خبرنگار نیوزویک گفت: «این فقط یک نمایش مضحک دیگر برای منحرف کردن اذهان عمومی از موفقیت‌های عظیمی است که ما در وزارت جنگ به دست آورده‌ایم.»


ایسنا
اخبار مرتبط
اختلاف وزیر جنگ و وزیر ارتش آمریکا علنی شد
دوشنبه 1405/01/31 ساعت 18:19
وال‌استریت ژورنال خبر داد؛
اختلاف وزیر جنگ و وزیر ارتش آمریکا علنی شد
نشریه وال‌استریت ژورنال به نقل از مقام‌های پنتاگون گزارش داد که تنش‌ها و اختلافات میان «پیت هگزث» وزیر جنگ آمریکا و «دانیل دریسکول» وزیر ارتش این کشور از ماه‌ها قبل آغاز شده و اکنون به درگیری‌های علنی بر سر اختیارات، انتصابات نظامی و نقش‌آفرینی در پرونده اوکراین رسیده است.
ادعاهای هگست درباره جنگ علیه ایران با واقعیت در تضاد است
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 02:20
واشنگتن‌پست:
ادعاهای هگست درباره جنگ علیه ایران با واقعیت در تضاد است
رسانه آمریکایی فاش کرد که تصویر وزیر جنگ آمریکا درباره جنگ علیه ایران «خوش‌بینانه» است و تمامی حقایق را به رئیس‌جمهور ایالات متحده که با همکاری رژیم صهیونیستی این جنگ را به راه انداخته، نمی‌گوید.
احتمال قربانی‌شدن «هگست» در بازی‌های سیاسی و نظامی آمریکا
یکشنبه 1405/01/16 ساعت 15:11
روزنامه «ال پائیس» مطرح کرد:
احتمال قربانی‌شدن «هگست» در بازی‌های سیاسی و نظامی آمریکا
روزنامه «ال پائیس» در گزارشی انتقادی نسبت به عملکرد وزیر جنگ آمریکا، عنوان کرد: «پیت هگست» با سیاسی‌کردن پنتاگون و اعمال دیدگاه‌های تند خود، نقش کلیدی در آماده‌سازی زمینه‌های حمله به ایران ایفا کرد، اما پیچیدگی و پیامدهای احتمالی جنگ ممکن است شخص وی را به «قربانی» بازی‌های سیاسی و نظامی تبدیل کند.
واکنش قالیباف به اخراج فرماندهان باتجربهٔ ارتش آمریکا توسط هگست
یکشنبه 1405/01/16 ساعت 09:39
واکنش قالیباف به اخراج فرماندهان باتجربهٔ ارتش آمریکا توسط هگست
رئیس مجلس شورای اسلامی با انتشار پیامی نوشت: ژنرال‌های باتجربهٔ ارتش آمریکا حاضر نیستند بله‌قربان‌گوی یک مجری تلویزیونی باشند که می‌خواهد جان آمریکایی‌ها را فدای توهمات اسرائیل کند.
نظرات

آخرین اخبار
فرمول حماس برای توافق در پاسخ به ادعای ترامپ
بازنشر پیام رهبر انقلاب درباره گشودن جبهه‌های دیگر علیه دشمن
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «آدمی»
وداع با پیکر خلبان شهید مجید کاظمی در گلزار شهدای شیراز
رسوایی اسرائیل در اهتزاز پرچم دروغین
واکنش تمسخرآمیز خبرنگار آکسیوس به ادعای محاصره زمینی ایران
واکنش حزب‌الله لبنان به حمله آمریکا به عراق و مشارکت یک کشور عربی
جایگاه آب در دیپلماسی
تمدید اعتبار ثبت سفارش بدون انتقال ارز
تمبر اربعین 1405 رونمایی شد؛ نماد وحدت ایران و عراق
رکورد خدمت درمانی به زائران اربعین
حماسه‌ای که تنها روایت یک پرواز نیست
هشدار پلیس تهران به مالکان خودرو پس از دستگیری سارقان حرفه‌ای باطری
هشدار نارنجی هواشناسی؛ خوزستان در آستانه موج جدید گرما
عراقچی: سناریوی پرچم دروغین؛ واکنش ایران به اتهام حمله به بندر دمیاط
جان‌بخشی به دروازه ورود هخامنشیان
اختلال گسترده کاربران را غافلگیر کرد؛ قطعی سراسری اینترنت در ترکیه
زمان پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی؛ مطالبه خسارت دیرکرد جدی شد
فون درلاین: اجازه ورود مهاجران غیرقانونی به اتحادیه اروپا را نخواهیم داد
دزد دندان در اندرزگو بازداشت شد
پاسخ جنجالی تد لیو به تهدید ترامپ؛ «ایران به این تعرفه‌ها می‌خندد»
قدردانی اسقف اعظم روسیه از پیام رهبر معظم انقلاب
چین خواستار توقف تهدیدهای نظامی آمریکا علیه کوبا شد
قیمت موتورسیکلت وارد شیب صعودی شد
واکنش تند قانونگذار آمریکایی به تناقض‌گویی ترامپ
گالری گردی در دومین جمعه مرداد ماه
اخاذی چند هزار میلیاردی شبکه باج نیوز از برخی فعالان اقتصادی
کوهنوردان پاکستانی گرفتار بهمن شدند
کناره‌گیری دبیرکل فدراسیون جهانی ژیمناستیک پس از 12 سال
عامل سرقت از زائران اربعین در دام پلیس
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
صعود 3 آزادکار ایران به نیمه نهایی نوجوانان جهان
اسپانیا گذرگاه مرزی خود با مراکش را بست
اسرائیل به هیچ یک از بندهای توافق پایبند نیست
نخستین اثر ایرانی میهمان خانه موزه تولستوی شد
شهادت مامور گیلانی در درگیری با اشرار مسلح شادگان
آتش سوزی منطقه حفاظت‌شده «شیمبار» مهار شد
هشدار زرد برای گیلان/شنا در سواحل کاسپین ممنوع!
قهرمانی مازندران در کشتی آلیش زنان
حماس: عقب‌نشینی اسرائیل، شرط ما برای تحویل سلاح است
ایران به عضویت سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی درآمد
جان باختن 10 نفر در تصادفات اربعین
زلزله دامغان خسارت جانی نداشت/ یک گسل فعال شد
«نردبان»، امروز به مدرسه میناب رسید
تهرانی ها منتظر وزش باد و گردوخاک باشند
ائتلاف دریایی، آغاز امنیت یا مقدمه بحران بزرگ‌تر؟
نبیه بری: اسرائیل قصد خروج از خاک لبنان را ندارد
بازنشستگان بخوانند؛افزایش اعتبار خرید از فروشگاه‌های زنجیره ای
حریق نخل و انبار ضایعات، عامل دود شرق بندرعباس
قیمت دینار عراق امروز جمعه 9 مرداد 1405 | دینار اربعین چقدر ارزان شد؟