×
اجتماعی
شناسه خبر : 310675
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 16:03
برنامه دانشگاه شریف در خصوص نحوه برگزاری کلاس‌ها و امتحانات دانشجویان

برنامه دانشگاه شریف در خصوص نحوه برگزاری کلاس‌ها و امتحانات دانشجویان

دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرد که نحوه برگزاری کلاس‌های درس و امتحانات پایان ترم، بر اساس شرایط کشور تا پایان ترم جاری تعیین خواهد شد. امتحانات پایان ترم که پیش از این قرار بود از ششم تیرماه آغاز شود، به 18 تا 31 تیرماه موکول شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: بر اساس تقویم جدید آموزشی دانشگاه صنعتی شریف، کلاس های آموزشی دانشجویان این دانشگاه دهم تیرماه پایان خواهد یافت. همچنین امتحانات پایان ترم که قرار بود از ششم تا ۲۰ تیرماه برگزار شوند به ۱۸ تا ۳۱ این ماه منتقل شد.

نحوه برگزاری مجازی یا حضوری کلاس‌ها تا پایان ترم و نحوه برگزاری امتحانات دانشجویان باتوجه به شرایط کشور، تصمیم‌گیری خواهد شد.

همچنین معاونت آموزشی دانشگاه شریف اعلام کرد؛ در تلاش است برنامه ترم تابستان نیز در مرداد و شهریور ۱۴۰۵ برگزار شود. ولی تعیین تکلیف این موضوع و تقویم آموزشی بازه تابستان، پس از ایجاد ثبات در وضعیت کشور، نهایی و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

بیش از این وزارت علوم تاکید کرد؛ فعالیت‌های آموزشی دانشگاه‌ها و کلیه کلاس‌های درسی تا اطلاع بعدی به‌صورت مجازی برگزار می‌شود. 

در این بخشنامه تأکید شده است که دانشگاه‌ها موظف‌اند علاوه بر برگزاری کلاس‌های برخط، برای دانشجویانی که امکان اتصال به کلاس را ندارند، محتوای آموزشی را به‌صورت آفلاین نیز ارائه کنند. 

همچنین درباره دروس عملی که امکان ارائه مجازی ندارند، مقرر شده برنامه‌ریزی لازم در زمان مناسب انجام و متعاقباً اطلاع‌رسانی شود. 

وزارت علوم امکان برگزاری مجازی جلسات دفاع از پایان‌نامه، رساله و پیشنهادیه‌های تحصیلات تکمیلی را فراهم کرده و مهلت دفاع برای دانشجویانی که زمان آن‌ها پیش‌تر تا پایان اسفند ۱۴۰۴ تعیین شده بود، تا پایان تیرماه ۱۴۰۵ تمدید کرده است. 

در بخش دیگری از این دستورالعمل، دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری مجازی آزمون جامع دکتری شده‌اند و حتی می‌توانند بر اساس آیین‌نامه آموزشی، برای دانشجویان با معدل ۱۷ و بالاتر، این آزمون را حذف یا جایگزین کنند. 

همچنین ارائه تسهیلاتی برای دانشجویان در آستانه فارغ‌التحصیلی، از جمله افزایش دروس معرفی به استاد، مورد تأکید قرار گرفته و تصمیم‌گیری درباره فعالیت‌های پژوهشی، آزمایشگاهی و فناوری به شرایط منطقه‌ای و کارگروه‌های استانی واگذار شده است. 


اخبار مرتبط
ابهام در برنامه برگزاری امتحانات دانشگاه ها
چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 16:35
ابهام در برنامه برگزاری امتحانات دانشگاه ها
معاون آموزشی وزارت علوم اعلام کرد با توجه به تغییر مستمر شرایط، هنوز تصمیم قطعی درباره نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم اتخاذ نشده است. او همچنین گفت بازگشت دانشجویان به آموزش حضوری زمانی انجام می‌شود که وضعیت پایدارتر و فضا روشن‌تر شود.
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 20:42
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
دانشگاه شریف برای دانشجویان دکتری از 14 اردیبهشت ماه بازگشایی می‌شود.
دانش آموختگان دانشگاه ملزم به دریافت کد صحت مدارک تحصیلی شدند
سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 20:01
دانش آموختگان دانشگاه ملزم به دریافت کد صحت مدارک تحصیلی شدند
طبق اعلام سازمان اموردانشجویان ضروری است تمام دانش آموختگان(دولتی و غیر دولتی)داخل و خارج با مراجعه به سامانه ملی کد صحت مدارک تحصیلی کشور نسبت به دریافت شناسه یکتای مدرک تحصیلی اقدام کنند.
ثبت بیش از 80 هزار انتخاب‌رشته در آزمون دکتری 1405
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 11:50
ثبت بیش از 80 هزار انتخاب‌رشته در آزمون دکتری 1405
سازمان سنجش اعلام کرد تاکنون بیش از 80 هزار نفر از پذیرفته‌شدگان اولیه آزمون دکتری 1405 انتخاب رشته کرده‌اند. با تمدید مهلت، داوطلبان تا شنبه 29 فروردین فرصت دارند حداکثر 50 رشته‌محل موردنظر خود را ثبت و نهایی کنند.
تعیین زمان جدید برای سه آزمون جامع علوم پزشکی
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 11:21
تعیین زمان جدید برای سه آزمون جامع علوم پزشکی
مرکز سنجش آموزش پزشکی، زمان جدید برگزاری سه آزمون جامع علوم پایه پزشکی، جامع علوم پایه دندانپزشکی و پیش‌کارورزی را اعلام کرد. این آزمون‌ها که پیش از این قرار بود در 14 اسفند 1404 برگزار شوند، به دلیل شرایط اضطراری ناشی از جنگ تحمیلی به نیمه دوم خرداد ماه 1405 موکول شده‌اند.
فعالیت مدارس سراسر کشور تا اطلاع ثانوی مجازی است
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 09:08
فعالیت مدارس سراسر کشور تا اطلاع ثانوی مجازی است
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که فعالیت تمامی مدارس کشور در تمام مقاطع تحصیلی از ابتدای اردیبهشت 1405 تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی و غیر حضوری خواهد بود. وی افزود که هرگونه تغییر در این روند، سه روز قبل به اطلاع والدین و دانش‌آموزان خواهد رسید و بسترهای لازم برای آموزش مجازی از طریق سکوی شاد و مدرسه تلویزیونی ایران فراهم شده است.
نظرات

آخرین اخبار
آغاز تایید ثبت‌سفارش‌های معطل‌مانده از زمان شروع جنگ
تصمیم نهایی در دست پرس؛ «آقای خاص» در راه برنابئو
بازی با کلمات وزیر دفاع ایتالیا: کشتی‌ها نزدیک شدند اما وارد هرمز نمی‌شوند!
گروه C زیر ذره‌بین AFC/ تلاش ایران برای شکستن طلسم نیم‌قرن ناکامی
پیام کاخ سفید به تهران: «برای مذاکره عجله‌ای نداریم»
جزئیات تحریم‌های جدید علیه شهرک‌سازی افراطی
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه نهادهای مالی ایران
اسلامی: غنی‌سازی تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نیست
مرگ تلخ جوان 31 ساله زیر آوار انفجار در اراک
جوهور دارالتعظیم به رکورد جاودانه استوا بخارست رسید
ترامپ: از سرگیری «پروژه آزادی» را بررسی می‌کنم
نورنما | برخورد هواپیما با کامیون
حمله موشکی حزب‌الله به تجمع نظامیان صهیونیست در «رشاف»
کمیاب شدن اسید سولفوریک در پی جنگ در تنگه هرمز
سقوط ارزهای آسیایی زیر سایه تنش‌های ژئوپلیتیک
واکنش تند سناتور دموکرات به تبعات اقتصادی تنش با ایران
اعلام حمایت ایران از طرح چهار ماده‌ای چین برای امنیت خلیج فارس
فردا؛ برگزاری سومین بازی درون‌تیمی تیم ملی در ورزشگاه دستگردی
هشدار نارنجی هواشناسی برای 10 استان کشور/ آماده‌باش برای باران‌های شدید
طعنه معنادار ایران به ترامپ: بقیه جنایات آمریکا را در کامنت‌ها بنویسید!
تاکید گوترش بر راه‌حل دیپلماتیک و تداوم مذاکرات با ایران
نگرانی برای تیم ملی؛ ستاره والیبال مصدوم شد
فرانسه: عملیات در تنگه هرمز هرگز تهاجمی نیست
چمران: انبار نفت شهران باید فوراً جابه‌جا شود
عبور سومین کشتی حامل گاز از مسیر ویژه ایران در هرمز
آیا شوک بنزینی در راه است؟
رونمایی از نقشه راه گردشگری 1405 راهی برای عبور از سایه سنگین جنگ و بحران
توضیح بانک مرکزی درباره ابلاغیه جنجالی: واردات طبق روال قبل است
قطعی اینترنت به رتبه علمی و شاخص‌های نوآوری کشور ضربه می‌زند
حرکت به سمت «دولت جنگی» را جدی بگیریم
2 راهکار ساده اما موثر در پیشگیری از زوال عقل
درخواست نخست‌وزیر لبنان برای مستندسازی جنایات جنگی اسرائیل
ترافیک سنگین در چالوس و هراز
آغاز عملیات خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در خرم‌آباد
درخواست ابوعبیده برای تشدید مقابله با صهیونیست‌ها
برنامه مدیریت مصرف برق در ادارات تهران اعلام شد
پاسخ وزیر نفت به ادعای انفجار چاه‌های نفت
جزئیات دستگیری شرور مسلح درجنوب شرق تهران/ شلیک دوگلوله به زن جوان
درخشش نتفلیکس با سریال «نوجوانی»در جوایز تلویزیونی بفتا
ذخایر نفت جهانی در مسیر سقوط تاریخی
آتش‌سوزی جنگلی در فلوریدا 4800 هکتار را سوزاند
ادامه روند صعودی قیمت نفت در پی تشدید تنش‌های خاورمیانه
قیمت نقره امروز دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
هیئت وزیران، اختیارات استان‌های مرزی را به استاندار تهران هم واگذار کرد
سخنگوی صنعت آب: ایران وارد دوره ترسالی نشده است
قیمت گوشت قرمز امروز 21 اردیبهشت 1405 + جدول
کشور وارد ترسالی نشده است
چرا قیمت نان افزایش پیدا کرده است؟
سخنگوی دولت: هویت خلیج فارس باید به جهانیان معرفی شود
هشت حقیقت مهم درمورد اثرات کمبود ویتامین B12