×
ورزشی
شناسه خبر : 310587
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 10:12
سرمربی رئال مادرید: تصمیمات داور باعث شکست ما شد

سرمربی رئال مادرید: تصمیمات داور باعث شکست ما شد

آلوارو آربلوا، سرمربی رئال مادرید، پس از شکست تیمش برابر بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا، به شدت از عملکرد داور انتقاد کرد. او اخراج بازیکنش، کاماوینگا، را اشتباهی دوگانه خواند و اعلام کرد که احساس خشم و بی‌عدالتی می‌کند، چرا که تلاش و فداکاری بازیکنانش با یک تصمیم داوری نادرست از بین رفته است.

نورنیوز-گروه ورزشی: رئال مادرید در هر دو بازی رفت و برگشت لیگ قهرمانان اروپا برابر بایرن مونیخ شکست خورد.

رئال که در دیدار رفت یک چهارم نهایی در برنابئو با نتیجه دو بر یک شکست خورده بود در دیدار برگشت هم با نتیجه ۴ بر ۳ شکست خورد تا از صعود به نیمه نهایی بازماند.

آلوارو آربلوا در نشست خبری بعد از بازی حضور پیدا کرد. 

سرمربی رئال مادرید صحبت های خود را اینگونه آغاز کرد: "من بسیار به بازیکنان، به هواداران، به همه کسانی که برای حمایت از ما سفر کردند، به کسانی که از خانه تماشا کردند و به باشگاه افتخار می‌کنم. اگر چیزی در این شکست مرا آزار می‌دهد، این است که امسال نتوانستیم عنوان قهرمانی شانزدهم را کسب کنیم به‌ خصوص با آن شیوه‌ای که اتفاق افتاد.

او افزود: فکر می‌کنم بهترین تیم ممکن را برای پیروزی به میدان فرستادم. ما باید برای پیروزی اینجا می‌آمدیم، نمی‌توانستم برای فرار از مسئولیت بیایم، می‌خواستم گل بزنیم. می‌دانستم که بایرن با سبک خودمان ما را به زحمت می‌اندازد، بنابراین می‌خواستم آن‌ها را نیز مجبور کنم نگران دفاع باشند و بازیکنانمان بتوانند از این فشار شدید و فردبه‌فرد عبور کنند. دوباره همین انتخاب‌ها را تکرار می‌کنم و  همین ترکیب را به میدان می‌فرستم. بازیکنان تلاش زیادی کردند و شخصیت قوی‌ای در این زمین مقابل یک تیم بزرگ نشان دادند. در نیمه دوم می‌دانستیم که باید مقاومت کنیم، متأسفانه فرصت‌ها را استفاده نکردیم زیرا نتیجه در فوتبال با کارایی در مقابل دروازه رقم می‌خورد.

سرمربی رئال در ادامه صحبت های خود گفت: بازیکنان بسیار ناراحت هستند به‌ خصوص به دلیل شیوه‌ای که اتفاق افتاد. از اینجا به بایرن مونیخ برای بازی بزرگی که ارائه دادند تبریک می‌گویم اما ترجیح می‌دادیم به شیوه دیگری بازنده شویم. احساس بی‌عدالتی و خشم وجود دارد زیرا همه تلاش‌ها و فداکاری‌های بازیکنان به دلیل یک تصمیم داوری که هیچ‌کس آن را درک نمی‌کند (اخراج کاماوینگا) از بین رفت. فکر می‌کنم داور کارت را به دلیل اعتراض بازیکنان بایرن نشان داد زیرا آنها رفتند و به او گفتند که این کارت دوم است. گاهی اوقات به نظر می‌رسد داوران در جریان بازی نیستند یا نمی‌دانند چگونه با این موقعیت‌ها برخورد کنند اما بدتر از آن این است که او متوجه نیست که مدت کوتاهی قبل‌تر کارت داده بود، به‌ خصوص که کاماوینگا در نیمه دوم وارد زمین شده بود، این یک اشتباه دوگانه است.

او ادامه داد: همان‌طور که همیشه گفتم، من مسئول شکست‌ها هستم و همیشه عواقب آن را می‌پذیرم. هواداران باید به بازیکنانشان افتخار کنند زیرا آنها همه چیز دادند و شخصیت بزرگی نشان دادند. از زمانی که روی این صندلی نشستم، همیشه سعی کردم به باشگاه کمک کنم، نه به شیوه‌ای که می‌خواستم، بلکه به شیوه‌ای که می‌توانستم. از این به بعد، چند بازی باقی مانده داریم و تا آخرین نفس از نام تیم دفاع خواهیم کرد، همان‌طور که بازیکنان امروز کردند. از زمانی که روی این صندلی نشستم، هدفم اثبات سطحم به عنوان مربی نبود. نمی‌خواستم با تصمیماتم بازی‌ها را ببرم، بلکه می‌خواستم با کمک بازیکنان داخل زمین به این نتیجه برسیم. با تیم‌های بزرگی مانند بایرن مونیخ به رهبری کمپانی، منچستر سیتی به رهبری گواردیولا و اتلتیکو مادرید به رهبری سیمئونه روبرو شدیم. اکثر تیم‌ها اثر واضح مربی‌شان را دارند، نمی‌دانم اثر من در این تیم چقدر است، شاید کمتر از دیگران اما همیشه سعی کردم به باشگاه کمک کنم و این کار تا آخرین روز ادامه خواهد داشت.

آربلوا  در پایان درباره آینده‌اش گفت: آینده اصلا ذهنم را مشغول نکرده و هر تصمیمی که باشگاه بگیرد درک خواهم کرد. من فرزند این باشگاه هستم و اگر امروز ناراحتم، نه برای خودم، بلکه برای رئال مادرید است. برای بازیکنان، باشگاه و هواداران غمگینم، نه برای خودم. آینده‌ام نگرانم نمی‌کند. از زمانی که اینجا نشستم، این موضوع نگرانی‌ام نبوده است. فقط می‌خواهم رئال مادرید برنده شود، فارغ از اینکه چه کسی روی نیمکت نشسته است.


اخبار مرتبط
سقوط 176 میلیون یورویی ارزش رئال مادرید!
یکشنبه 1405/01/30 ساعت 20:05
سقوط 176 میلیون یورویی ارزش رئال مادرید!
ارزش رئال مادرید پس از حذف از لیگ قهرمانان و عقب ماندن از قهرمانی لالیگا، سبب شد ارزش این تیم 176 میلیون یورو افت کند.
عربستان سرمربی فرانسوی تیم ملی فوتبال خود را  برکنار  کرد
جمعه 1405/01/28 ساعت 17:15
عربستان سرمربی فرانسوی تیم ملی فوتبال خود را برکنار کرد
فدراسیون فوتبال عربستان سعودی، اروی رنار، سرمربی فرانسوی خود را تنها 55 روز پیش از آغاز جام جهانی 2026، برکنار کرد. این تصمیم پس از شایعاتی مبنی بر احتمال اخراج وی اتخاذ شده و طبق توافق دوجانبه، رنار مبلغ 5 میلیون یورو غرامت دریافت خواهد کرد.
آربلوا را از رئال می‌رود؛ برناردو سیلوا از سیتی
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 19:47
آربلوا را از رئال می‌رود؛ برناردو سیلوا از سیتی
طبق اعلام روزنامه مارکا آربلوا در پایان فصل رئال مادرید را ترک می‌کند. منچسترسیتی هم رسما جدایی برناردو سیلوا را اعلام کرد.
نویر: از صعود به نیمه‌نهایی لذت بردیم
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 13:42
نویر: از صعود به نیمه‌نهایی لذت بردیم
مانوئل نویر، کاپیتان بایرن مونیخ، پس از صعود تیمش به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا با پیروزی مقابل رئال مادرید، این بازی را «فوق‌العاده» و «هیجان‌انگیز» توصیف کرد. وی با وجود پذیرش اشتباه خود در دریافت گل اول، از روحیه تیمی و حمایت هواداران تمجید کرد و برای رویارویی با پاری‌سن‌ژرمن در پاریس ابراز اشتیاق نمود.
مسی به کلاهبرداری متهم شد
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 09:09
مسی به کلاهبرداری متهم شد
لیونل مسی، کاپیتان تیم ملی فوتبال آرژانتین، در فاصله کمتر از دو ماه تا آغاز جام جهانی، با اتهام کلاهبرداری و نقض قرارداد از سوی شرکت تبلیغاتی VID در جنوب فلوریدا روبرو شده است. این شرکت مدعی است مسی طبق قرارداد باید در دو بازی دوستانه گذشته در هر مسابقه حداقل 30 دقیقه بازی می‌کرد، اما او در یکی از بازی‌ها حضور نیافت.
کامبک رئال کامل نشد/ صعود بایرن به نیمه نهایی
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 01:00
کامبک رئال کامل نشد/ صعود بایرن به نیمه نهایی
تیم فوتبال بایرن مونیخ موفق شد با غلبه بر رئال مادرید به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند.
نظرات

آخرین اخبار
فستینگ چطور به سلامت لثه ها کمک می کند؟
چرا زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند؟
نقش کلیدی ویتامین C در حفظ سلامت مغز
لوپوس چیست و چگونه می‌توان آن را زودتر تشخیص داد؟
مصرف قند با بی‌خوابی چه رابطه ای دارد؟
پشت پرده خطرناک آمپول‌های لاغری
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!
نورنما | آتش سوزی مهیب معبد چوبی 124 ساله در اوبیهیرو ژاپن
نرخ جدید خرید مرغ مازاد تصویب شد
رونالدینیو در 46 سالگی به مستطیل سبز بازگشت
قدردانی رئیس‌جمهور از نقش سازنده اسلام آباد در روند دیپلماتیک منجر به توافق پایان جنگ
بلیت پخش سینمایی بازی ایران و بلژیک چقدر فروخت؟
قلعه‌نویی: تیم ملی ایران برای تاریخ‌سازی مقابل بلژیک آماده است
امکان استعلام ممنوع‌الخروجی قضایی فراهم شد
کالاهای لبنانی دوباره به بازارهای عربستان سرازیر شدند
انتقاد ایران از محدودیت استرالیا علیه پزشکان منتقد رژیم صهیونیستی
شفاف سازی ایران خودرو درباره قیمت جدید محصولات+ نامه
ادعای جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است
ادعای ترامپ : می توانم جلوی حمله اسرائیل به لبنان را بگیرم
مشکل منیرالحدادی برای ماندن در استقلال حل شد
نشست سران قوا در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد
ترامپ : اگر من نبودم اسرائیل وجود نداشت
اعتراف رابرت مالی به شکست آمریکا در جنگ با ایران
ممنوعیت عزاداری حسینی در بحرین برای چهارمین روز متوالی
اعتراف ترامپ به ناکامی در جنگ: با ادامه بمباران تنگه هرمز باز نمی‌شد
جرمی دوکو به بازی با ایران نمی‌رسد؟