×
بین الملل
شناسه خبر : 310562
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 08:24
حملات اخیر آمریکا و اسرائیل نماد سوءاستفاده از فناوری‌های پیشرفته است

نماینده ایران سازمان ملل:

حملات اخیر آمریکا و اسرائیل نماد سوءاستفاده از فناوری‌های پیشرفته است

نماینده ایران در نشست کمیسیون جمعیت و توسعه سازمان ملل با محکوم کردن حملات نظامی اخیر آمریکا و اسرائیل علیه ایران، این اقدامات را سوءاستفاده از فناوری‌های پیشرفته و مصداق جنایت جنگی دانست و بر لزوم مستندسازی این موارد در نهادهای بین‌المللی تأکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: نماینده جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه به وقت محلی در پنجاه و نهمین نشست کمیسیون جمعیت و توسعه سازمان ملل، دستاوردهای علمی و فناوری و الگوی موفق ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه در حوزه‌هایی مانند سلول‌های بنیادی، فناوری‌های دیجیتال و نظام نوین سلامت را ارائه و تجاوز نظامی ۴۰ روزه اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و آن را جنایت جنگی و نماد سوء استفاده از فناوری‌های پیشرفته علیه بشریت دانست.

این دیپلمات ایران تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از کشورهای عضو سازمان ملل و کمیسیون جمعیت خواسته است تا سوء استفاده از فناوری‌ها علیه غیرنظامیان را مستندسازی کرده و صلح و اخلاق را شرط اساسی توسعه پایدار بدانند.

نماینده ایران در نشست کمیسیون جمعیت و توسعه سازمان ملل، گفت: جمهوری اسلامی ایران همچنین بر لزوم گزارش این جنایات به نهادهای مربوطه سازمان ملل برای حفظ حق مردم خود در بهره مندی از پیشرفت‌های علمی تأکید کرد.

وی در پاسخ به اتهامات نماینده رژیم صهیونیستی، این رژیم را فاقد هرگونه صلاحیت اخلاقی و قانونی معرفی کرد و با ارائه آماری از جنایات سه سال اخیر آنها در نقاط مختلف جهان، اقدامات آنها را مصداق بارز نسل‌کشی خواند.

نماینده ایران در این نشست سازمان ملل در ادامه با افشای چهره واقعی این رژیم در حمله به اماکن مذهبی تصریح کرد که رژیم صهیونیستی یک «رژیم یاغی، جنایتکار جنگی و تهدیدی مستمر برای صلح و امنیت بین‌المللی» است.

نماینده ایران در پاسخ به اظهارات نماینده ایالات متحده آمریکا با اعلام و به نمایندگی از ۱۶۸ دانش آموز شهید در میناب با محکوم کردن قاطع جنایات غیرقانونی ایالات متحده و یادآوری جنایات جنگی مشابه در جنگ ۱۲ روزه تصریح کرد که این حملات نقض آشکار منشور ملل متحد، ممنوعیت تهدید یا استفاده از زور و مصداق بارز جنایت جنگی است و آمریکا باید در قبال نقض قوانین بین‌المللی پاسخگو باشد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پی ناکامی در جنگ ۴۰ روزه رمضان علیه ایران، در پی خروج از این بحران و جنگ بی دلیل خود از طریق راهکاری دیپلماتیک است.

ترامپ به تازگی با تکرار ادعاهایی مبنی بر اینکه «آنها (ایران) به‌ شدت مشتاق دستیابی به توافق هستند»، گفته است که گفت‌ وگوها با ایران می‌تواند طی دو روز آینده در پاکستان ادامه یابد.

پس از جنگ ۴۰ روزه رمضان، آتش بس دو هفته‌ای میان ایران و آمریکا با میانجیگری پاکستان آغاز و مذاکرات میان تهران - واشنگتن روز شنبه (۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۵ برابر با ۱۱ آوریل ۲۰۲۶) در اسلام آباد پاکستان به ریاست «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران بر هیات ایرانی و نیز «جی دی ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا بر هیات آمریکایی صورت گرفت اما این مذاکرات بدون توافق به پایان رسید.

معاون ترامپ پس از ۲۰ ساعت مذاکره با هیات ایرانی و پیش از ترک اسلام آباد عملا خواستار خلع سلاح استراتژیک ایران در ازای هیچ شد؛ او در سخنانی که در چارچوب حقوق بین‌الملل، منطق مذاکره و واقعیت‌های میدانی «خواسته‌های فراتر از عرف دیپلماسی» و نوعی «درخواست برای تسلیم بدون قید و شرط» قابل تعریف است، پایان مذاکرات اسلام آباد بدون دستیابی به توافق را اعلام کرد.


اخبار مرتبط
ملوانان امنیت گوشی خود را ارتقا دهند
دوشنبه 1405/01/31 ساعت 23:40
هشدار نیروی دریایی آمریکا؛
ملوانان امنیت گوشی خود را ارتقا دهند
وبگاه نیروی دریایی ارتش تروریست آمریکا از قدرت ارتش سایبری ایران ابراز وحشت کرد.
11.5 میلیارد دلار خسارت اقتصادی ناشی از حملات به ایران
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 11:51
11.5 میلیارد دلار خسارت اقتصادی ناشی از حملات به ایران
گزارش تازه وزارت دارایی اسرائیل نشان می‌دهد حملات اخیر به ایران بیش از 35 میلیارد شکل، معادل 11.5 میلیارد دلار، هزینه مستقیم و غیرمستقیم برای اقتصاد این رژیم ایجاد کرده است
ایران حیفا را از نقشه انرژی اسرائیل حذف کرد
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 11:25
ایران حیفا را از نقشه انرژی اسرائیل حذف کرد
در پی حملات موشکی ایران به پالایشگاه‌های حیفا، اسرائیل رسماً اعلام کرد که زیرساخت‌های انرژی خود را از این شهر شمالی به مناطق مرکزی و جنوبی منتقل می‌کند. این اقدام با هدف کاهش وابستگی به منطقه حیفا و تضمین تأمین سوخت در شرایط اضطراری صورت می‌گیرد.
آمریکا خودروسازان را به خط تولید سلاح برد
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 10:32
آمریکا خودروسازان را به خط تولید سلاح برد
دولت آمریکا در حال رایزنی با خودروسازان بزرگی چون جنرال موتورز و فورد برای افزایش تولید تجهیزات و تسلیحات نظامی است. این اقدام در پی فشار بر ذخایر تسلیحاتی آمریکا به دلیل درگیری‌ها در اوکراین و تنش با ایران صورت می‌گیرد و پنتاگون قصد دارد با قرار دادن صنایع غیرنظامی در وضعیت آمادگی جنگی، پایه صنعتی نظامی خود را توسعه دهد.
رایزنی مصر و پاکستان درباره ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 07:44
رایزنی مصر و پاکستان درباره ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا
وزرای خارجه مصر و پاکستان در گفت‌وگوی تلفنی درباره تحولات منطقه و آینده مذاکرات ایران و آمریکا رایزنی کردند. دو طرف با تأکید بر ضرورت بازگشت سریع تهران و واشنگتن به مسیر دیپلماسی، ازسرگیری مذاکرات را عاملی مهم برای کاهش تنش‌ها و تقویت ثبات و امنیت منطقه‌ای دانستند.
طرح استیضاح وزیر جنگ آمریکا به علت کشتار کودکان مدرسه میناب
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 04:30
طرح استیضاح وزیر جنگ آمریکا به علت کشتار کودکان مدرسه میناب
نماینده ایرانی‌تبار کنگره آمریکا از ارائه طرح استیضاح وزیر جنگ آمریکا خبر داد.
نیویورک‌تایمز: تنها پاسخ اسرائیل برای مشکلاتش، به راه انداختن جنگ است
چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 02:10
نیویورک‌تایمز: تنها پاسخ اسرائیل برای مشکلاتش، به راه انداختن جنگ است
نیویورک‌تایمز نوشت: علی‌رغم پایان درگیری‌های مستقیم در آوریل 2026، جامعه اسرائیل دچار یک بحران روحی و استراتژیک شده است. شکاف میان «تبلیغات دولتی مبنی بر پیروزی» و «واقعیت‌های میدانی» باعث فروپاشی اعتماد عمومی به رهبری نظامی و سیاسی شده است.
نظرات

آخرین اخبار
افزایش ساعت معاملات صندوق‌های طلا و نقره
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 16 اردیبهشت 1405
نظر دو نماینده دموکرات درباره جنگ آمریکا علیه ایران
بیانیه سفارت ایران در وین در پاسخ به « مواضع اتریش در ارتباط با امارات »
تد ترنز بنیانگذار شبکه «سی‌ان‌ان» درگذشت
مهمانان خاص در بازی درون‌تیمی تیم ملی از بقایی تا مدیران سابق فوتبال
خرید و فروش دلار با تراول وارد فاز جدید شد
گزارش سی‌بی‌اس از ادامه توقف تردد در تنگه هرمز
جزئیاتی از جدیدترین عملیات شکار پهپاد دشمن در تنگه هرمز
افشای ابعاد تازه خسارت به پایگاه‌های آمریکا در حملات ایران
سرلشکر رحیم‌صفوی: امپراطوری آمریکا رو به زوال است
آیا اعتبار کالابرگ افزایش می‌یابد؟
ابلاغ تعرفه واردات خودروهای برقی و هیبریدی
پاسخ کوبنده چین به ادعاهای آمریکا درباره ایران
برگزاری دور سوم مذاکرات لبنان و اسرائیل هفته آینده در واشنگتن
سی ان ان: بیش از 600 بار به مواضع آمریکا در عراق حمله شده است
پایان عملیات امداد و نجات و اطفای حریق پاساژ ارغوان /تشکیل پرونده قضائی درشعبه ویژه
مهلت ثبت‌نام ناشران در نمایشگاه مجازی کتاب تهران تمدید شد
ادعای رسانه‌های غربی درباره پیام میان ایران و آمریکا تکذیب شد
دومین بسته حمایتی دولت رونمایی شد/هر بنگاه چقدر وام دریافت می کند؟
شهید خادمی نقش درس آموزی برای جامعه اطلاعات به ودیعت گذاشته است
نشست شی و ترامپ اهرم فشار علیه ایران نخواهد بود
سردار شکارچی: پروژه آزادی تنگه هرمز دشمنان ناکام ماند
بقائی: مذاکره با دیکته و اخاذی تفاوت دارد
عذرخواهی نیمار پس از درگیری با جونیور/دعوا بخشی از فوتبال است!
5 درخواست قالیباف از مردم در دوره جدید جنگ
اوباما: دادستان کل وکیل مردم است، نه مشاور شخصی رئیس‌جمهور
عراقچی: امیدواریم چین از چارچوب جدید برای دوران پس از جنگ در منطقه حمایت کند
احتمال شنیدن صدای انفجارهای کنترل شده در اصفهان
وزیر جهاد کشاورزی: افزایش قیمت تخم مرغ ضرورت داشت
جنگ و شوک انرژی؛ فروپاشی اقتصاد خلیج فارس
اعلام آمادگی فرودگاه شهید مدنی تبریز برای برقراری پروازها
ترامپ باردیگر تهدیدات همیشگی علیه ایران را تکرار کرد
حمله سایبری و پهپادی به پایانه نفتی فجیره تایید شد
خطای محاسباتی بعدی ترامپ چه هزینه‌ای ای خواهد داشت؟
طوفان و باران شدید در راه کشور
پشت پرده خبر ترامپ از توافقی که وجود ندارد!
افزایش شدید قیمت بنزین در آمریکا
یک منبع آگاه: ایران هنوز پاسخ رسمی به متن آخر آمریکا نداده است
نواف سلام: لبنان به‌دنبال عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی نیست
تمدید تعلیق پروازها «کی‌ال‌ام» هلند به دبی، ریاض و دمام
مصر از تعلیق عملیات «پروژه آزادی» در تنگه هرمز استقبال کرد
بازداشت 5 متهم به همکاری اطلاعاتی با شبکه‌های معاند در زرندیه
حملات دقیق حزب‌الله به تجهیزات فنی و نظامیان اسرائیل
اف‌بی‌آی در آستانه انتشار اسناد محرمانه «اشیای ناشناس پرنده»
نصب رایگان پنل خورشیدی در تمام مدارس دولتی
پیامدهای احتمالی اختلال در تنگه هرمز بر بازار انرژی
ابهام در برنامه برگزاری امتحانات دانشگاه ها
حق مسکن کارگران ابلاغ شد/مبلغ جدید چقدر است؟
رئیس‌جمهور: با هرگونه گران‌فروشی و احتکار به شدت برخورد می‌کنیم