×
اقتصادی
شناسه خبر : 310492
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 21:46
بازگشت صنعت هوانوردی به چرخه فعالیت بزودی

بازگشت صنعت هوانوردی به چرخه فعالیت بزودی

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: بدون تردید با کمک همکاران در فرودگاه‌ها و آغاز پروازها در آسمان ایران، خیلی زود صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور به چرخه خدمت رسانی باز می گردد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: محمد امیرانی در آیین گرامی‌داشت روز ملی منابع انسانی افزود: هر چند در این جنگ ۴۰ روزه دشمنان به برخی از فرودگاه‌های کشور آسیب زدند اما اطمینان داریم که با کمک همکاران در همه فرودگاه‌ها به زودی شاهد برقراری پروازها خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها بیان‌داشت: هرچند که امروز برخی از تجهیزات و سیستم‌های صنعت هوانوردی کشور بر اثر حمله دشمنان آسیب دیده، اما با وجود سرمایه‌های انسانی متخصص و ارزشمند که سال‌ها در شرکت فرودگاه‌ها تربیت شده‌اند، فرودگاه‌ها را بار دیگر بازسازی خواهیم کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: همانطور که مردم در این شب‌ها همیشه در میادین حضور دارند، همکاران ما از نیز این مساله مستثنی نیستند و این موضوع وظیفه ما را در این شرایط خاص خطیر می‌کند تا با تلاش نیروهای متخصص صنعت هوانوردی و فرودگاهی، همکاران ما بتوانند نقش خود را در این شرایط به خوبی ایفا کنند.

وی گفت: در این مدت هرچند که برخی از فرودگاه‌های کشور در غرب و جنوب کشور آسیب دید، اما برخی از فرودگاه‌ها در شرق و مرکز کشور به خوبی توانسته‌اند به پشتیبانی خود ادامه دهند تا در روزهای آینده همه بخش‌های ستادی و فرودگاه‌های کشور بتوانند نقش بی بدیل خود را در صنعت هوانوردی نشان دهند.

امیرانی با اشاره به اهمیت تامین معیشت همکاران یادآور شد: شرکت فرودگاه‌ها حدود ۵۰ روز است که درآمدی ندارد، اما با برنامه‌ریزی و تدبیر همکاران در معاونت توسعه و مدیریت منابع کارها پیش رفته تا با پرداخت به موقع حقوق همکاران مشکلی در این زمینه نداشته باشیم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها با بیان اینکه هزینه‌های شرکت فرودگاه‌ها همچنان پابرجاست اما درآمدهای شرکت به حداقل رسیده است، تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد تامین معیشت همکاران در اولویت نخست شرکت فرودگاه‌ها قرار بگیرد تا با افزایش درآمدهای خدمات فرودگاهی و هوانوردی به روزهای اوج برگردیم.

عضو هیات مدیره و راهبر معاونت توسعه مدیریت و منابع شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوای ایران در این مراسم گفت: دشمنان ما برخلاف کنوانسیون شیکاگو و مقررات بین‌المللی و رعایت مسائل حقوق بشر، در این جنگ ناجوانمردانه به زیرساخت‌های صنعت هوانوردی آسیب زدند، این در حالی است که تلاش خواهیم کرد این وضعیت به قبل از جنگ تحمیلی بازگردانده شود.

ابراهیم مرادی اظهار داشت: دشمن با حمله ناجوانمردانه به کشورمان خسارت زیادی را وارد کرده است، اما ایرانیان در طول تاریخ ثابت کرده‌اند که مرد بازسازی و سازندگی هستند و همکاران ما نیز در فرودگاه‌های کشور از این موضوع مستثنی نیستند.

وی بیان‌داشت: قطعا با تلاش همه همکاران و به خصوص مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها هر کاری که از دستمان بر بیاید انجام خواهیم داد تا تمام زیرساخت‌های مورد نیاز صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور بازسازی شوند.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت گوشی امروز یکشنبه 3 خرداد 1405 + جدول
پرونده کمبود دارو و تجهیزات پزشکی روی میز مجلس
نیاز گندم کشور امسال با تولید داخلی تأمین می‌شود
سرلشکر عبدالهی: اجازه تکرار تجربه‌های تلخ تاریخی را نمی‌دهیم
عارف:‌هیچ مسئولی حق اظهارنظر شخصی درباره بنزین ندارد
بازگشت شاخص بورس به قله 3.9 میلیون واحد
هیئت مشترک بغداد-اربیل برای بررسی حملات ایران به تهران می‌رود
رایزنی امیر قطر با ترامپ درباره تحولات منطقه
حمایت مالزی از مذاکرات ایران و آمریکا
پزشکیان: مردم احساس مشارکت کنند هیچ قدرتی نمی‌تواند به ایران آسیب بزند
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 3 خرداد 1405+جدول
آیا تحولات جهانی به سمت کودتای آرام اقتصادی در حرکت است؟
هشدار نارنجی هواشناسی برای تهران؛ بادهای شدید در مسیر پایتخت
ایران نایب‌قهرمان تکواندوی آسیا شد؛ 5 مدال طلا در بخش مردان و زنان
تداوم طرح ترامپ برای تثبیت ونزوئلا با رزمایش نظامی
انتخابات هیئت رئیسه مجلس حضوری است
خبر خوش برای مستاجران ؛ تزریق 5 همت وام ودیعه به بازار اجاره
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 3 خرداد؛ آغاز ریزش طلا + جدول
ترامپ امضا می‌کند؟!
از «تسلیم بدون قید و شرط» تا «اخبار خوب»؛ جنگ 40 روزه چه بر سر محاسبات واشنگتن آورد؟
نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود
جدول قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه3 خرداد 1405/ دلار 8 هزار تومان ریخت
امتحانات مدارس در کدام استان‌ها مجازی شد؟ تکلیف امتحانات نهایی مشخص شد
ظرفیت 12 هزار مگاواتی نیروگاه‌های برق‌آبی ایران
14 سد جدید در ایران تا پایان سال 1405 افتتاح می شود
توافق احتمالی بهتر از جنگ و ویرانی است
جزئیات ثبت اسناد غیررسمی در سامانه «ساغر»
وزیر خارجه پاکستان: دیپلماسی باید بر درگیری غلبه کند
آخرین وضعیت تکمیل خط 6 متروی تهران؛ از دولت‌آباد تا شهرری
ذهن کنجکاو؛ سپری ساده در برابر زوال عقل در سالمندی
واکنش تند کاخ سفید به انتقاد پامپئو از توافق با ایران
نشست اضطراری کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی درباره ایران
جزئیات تفاهم احتمالی ایران وآمریکا ؛حفظ حق حاکمیت درتنگه هرمز و آزادی دارایی‌های بلوکه‌شده
اژه‌ای: حفظ وحدت، بخشی از امنیت ملی است
واکنش تند تاجرنیا به برگزاری تورنمنت 6 جانبه برای قهرمانی لیگ
روبیو: اعلام رسمی در مورد توافق صلح با ایران ممکن است اواخر امروز انجام شود
پیش بینی قیمت طلای جهانی / رد پای ایران در مسیر قیمت اونس طلا
جنایت خانوادگی در تهران؛ قتل مرد ایرانی‌ـ‌آلمانی بر سر ارثیه
جان‌باختن راننده خودروی دیپلماتیک در تصادف با میکسر بتن
هتل‌های کپسولی به پایانه‌های مسافربری تهران رسیدند
طلای آسیا در مشت دختر ایران؛ آبروداری ناهید از تکواندوی بانوان
ارتباط پنهان حمله قلبی با زوال مغز
پزشکیان: هر صدایی که جامعه را دچار شکاف کند، کمک به دشمن است
قتل هولناک دختر جوان در باغ ویلایی؛ حکم قصاص برای عاملان قتل سارا
سرنوشت عجیب ام‌باپه در مادرید
لغو تمام سقف‌ها و محدودیت‌ها برای واردات کالاهای اساسی
انفجار انتحاری در ایستگاه قطار کویته پاکستان؛ 8 کشته و 30 زخمی
هشدار زرد هواشناسی زنجان؛ وزش باد شدید و کاهش کیفیت هوا
پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 3 خرداد 1405 / بازار طلا در امید دیپلماسی
قیمت گوشت قرمز امروز 3 خرداد 1405 + جدول