×
اقتصادی
شناسه خبر : 310451
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 19:10
معرفی 6 آژانس هواپیمایی متخلف به دادسرا

معرفی 6 آژانس هواپیمایی متخلف به دادسرا

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با تاکید بر احقاق حقوق مسافران، از معرفی 6 آژانس متخلف به دادسرا خبر داد و گفت: نظارت مستمر بر عملکرد شرکت‌های هواپیمایی و دفاتر خدمات مسافرتی با جدیت ادامه دارد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: کاپیتان ابوذر شیرودی با تأکید بر صیانت از حقوق مسافران اظهار داشت: احقاق کامل حقوق مردم، به‌ویژه در موضوع بازگشت وجوه بلیت‌های پروازهای ابطالی، خط قرمز این سازمان است و در این مسیر هیچ‌گونه اغماضی صورت نخواهد گرفت.

وی افزود: در همین راستا و در پی عدم بازگشت وجوه بلیت‌ها، ۶ شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی(چارترکننده) به دلیل تخلف محرز، به دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی معرفی شده‌اند و روند برخورد با سایر متخلفان نیز بدون وقفه ادامه دارد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به نظارت‌های مستمر این سازمان، تصریح کرد: همه شرکت‌های هواپیمایی و دفاتر خدمات مسافرتی به‌صورت روزانه تحت رصد و پایش قرار دارند و عملکرد آنها در حوزه فروش بلیت، اطلاع‌رسانی و بازگرداندن وجوه به‌دقت بررسی می‌شود و هرگونه تخلف در این زمینه، با برخورد فوری و قانونی مواجه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: نظارت مستمر، برخورد قاطع با متخلفان و بازگرداندن کامل حقوق مسافران، سه محور اصلی اقدامات این سازمان است و این روند تا تحقق کامل حقوق مردم با جدیت ادامه خواهد داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه تصریح کرد: چارترکنندگان پروازهای داخلی و خارجی موظفند بدون هیچ‌گونه کسر، وجوه بلیت‌های پروازهای لغوشده پس از نهم اسفند ۱۴۰۴ را به مسافران مسترد کنند و این موضوع به‌عنوان اولویت نخست سازمان به‌صورت جدی پیگیری می‌شود.

جزئیات بازگشت بلیت‌های خارجی

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری درباره وضعیت بلیت‌های خارجی گفت: در مواردی که بلیت پروازهای خارجی با مبدأ یا مقصد ایران از خارج از کشور صادر شده باشد، فرآیند بازگشت وجوه مطابق مقررات بین‌المللی یاتا (IATA) انجام می‌شود و مسافران می‌توانند با مراجعه به دفاتر شرکت هواپیمایی مربوطه در ایران، نسبت به پیگیری وضعیت بلیت خود اقدام کنند.

ادامه قاطع برخوردها

شیرودی همچنین با اشاره به شرایط خاص صنعت هوایی کشور، افزود: با وجود مشکلات ایجاد شده برای برخی شرکت‌های هواپیمایی از جمله کاهش ناوگان و محدودیت‌های مالی، هیچ‌یک از این مسائل توجیهی برای تضییع حقوق مسافران نخواهد بود و پرونده سایر دفاتر متخلف در دست بررسی است و روزهای آینده، اسامی جدیدی به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در پایان ضمن رد ادعاها درباره میزان خسارات صنعت هوایی در جنگ رمضان، تاکید کرد: بررسی دقیق و رسمی خسارات در تمامی بخش‌ها توسط مراجع تخصصی در حال انجام است و هرگونه عدد ادعایی خارج از این چارچوب، فاقد اعتبار است.

وی در واکنش به اظهارات اخیر دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی کشور، اظهار داشت: فرد مذکور هیچ‌گونه صلاحیت و جایگاه قانونی برای اظهارنظر درباره برآورد خسارات کلان صنعت هوانوردی را ندارد و اظهارات وی خارج از حدود اختیارات حرفه‌ای او انجام شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به روند بررسی خسارات در این حوزه، تصریح کرد: ارزیابی جامع خسارات وارده جنگ رمضان به صنعت هوایی کشور در همه بخش‌ها از جمله زیرساخت‌های فرودگاهی، تجهیزات ناوبری و راداری، ساختمان‌ها و تأسیسات، ناوگان هوایی غیرنظامی و سایر بخش‌های مرتبط، از سوی کمیته‌های تخصصی در حال بررسی و برآورد دقیق است و نتایج نهایی پس از جمع‌بندی رسمی اعلام خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
تاکید آلمان بر ازسرگیری مذاکرات برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک
آغاز دوباره همکاری محور گفتگوی تلفنی وزیر راه و شهرسازی با همتای قطری خود
مقابله حزب‌الله با بالگرد و پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان
کاروان رئیس ستاد ارتش اسرائیل هدف حمله موشکی قرار گرفت
ترامپ: چین به خاطر بازشدن تنگه هرمز خوشحال است!
دستگیری زنی به اتهام جاسوسی برای شبکه‌های معاند
آغاز پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان از شنبه
استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد
تصمیم گیری در منطقه علت نبرد و تنش در محاصره تنگه هرمز
اعلام آمادگی سوئیس برای میزبانی مذاکرات میان ایران و آمریکا
منبع آگاه: دور بعدی مذاکرات بعد از دیدار فرمانده ارتش پاکستان تعیین تکلیف می شود
نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد
معرفی 6 آژانس هواپیمایی متخلف به دادسرا
تاکید پزشکیان بر آمادگی کامل دولت جهت پشتیبانی از هلال احمر
نورنما | حرکت کاروان خودرویی شهروندان ترکیه
سخنگوی دولت: رئیس جمهور پیگیر وضعیت اینترنت است
شبکه تلویزیونی پاکستان: احتمال برگزاری دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا وجود دارد
رهبران امریکایی قبل از حمله به ایران 2 بار فکر کنند
سفارت ایران در ژاپن خطاب به آمریکا: منطقه را ترک کنید
انتقاد حزب‌الله از روند مذاکرات دولت لبنان با رژیم صهیونیستی
4 دلیلی که نقشه ترامپ در محاصره دریایی ایران شکست می خورد؟
پاسخ قوه قضائیه درباره ماجرای صدور حکم اعدام برای دختری در گنبدکاووس
مذاکرات اسلام‌آباد؛ محور گفت‌وگو وزرای خارجه ایران و چین
فرمانده ارتش پاکستان وارد تهران شد+ فیلم
قتل تکان‌دهنده داور فوتبال در زمین بازی
حمایت مردم آمریکا از اسرائیل درحال از بین رفتن است
زمان دیدار تیم ملی فوتبال ایران و پورتوریکو تغییر می کند؟
گروه تجزیه‌طلب مخالف ایران در حومه اربیل هدف حمله پهپادی قرار گرفت
با پیگیری و فشارهای ایران، آتش‌بس در لبنان از امشب برقرار می‌شود
بازی آنلاین پسر، کار دست پدر داد
قیمت برنج در آسیا افزایش یافت
قلعه‌نویی پس از جام جهانی، سرمربی تیم ملی می‌ماند؟
صادرات محصولات پتروشیمی ممنوع شد
گزارش تصویری | سرشماری حیات وحش جنگل‌های هیرکانی رودبارک - سمنان
صندوق بین‌المللی پول از افزایش ریسک رکود اقتصادی خبر داد
وکیل‌مدافع پژمان جمشیدی: منتظر تعیین وقت دادگاه هستیم
نورویدئو | جهش ژئواکونومیک ایران در اتصال بازار های آسیای پیرامونی
پروانه ساختمانی واحدهای آسیب‌دیده در جنگ رایگان صادر می‌شود
4 بدنساز به دلیل دوپینگ 6 سال محروم شدند! + اسامی
پاسخ مقاومت به تداوم حملات پهپادی رژیم صهیونیستی
دبیرکل سابق ناتو: بقای ناتو در 10 سال آینده قطعی نیست
هشدار استرالیا درباره ریسک‌های نفتی و اثر آن بر اقتصاد جهانی
آسوشیتدپرس مدعی شد: آمریکا و ایران برای تمدید آتش‌بس توافق کردند
صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان بوشهر
دومین حادثه تیراندازی در مدارس ترکیه؛ اینبار با 4 کشته
افزایش قابل توجه قیمت بیت‌کوین و اتریوم
فعالیت کافه‌های مرکز شهر عادی است
ارائه تسهیلات جدید برای ترخیص خودروهای وارداتی از گمرک
نامزدهای دوازدهمین هفته هنر انقلاب معرفی شدند/خواننده معروف در بین نامزدها
صالحی: در روزهای اخیر شاهد هم‌صدایی هنرمندان با مردم بودیم