×
فرهنگی
شناسه خبر : 310411
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 16:21
صالحی: در روزهای اخیر شاهد هم‌صدایی هنرمندان با مردم بودیم

صالحی: در روزهای اخیر شاهد هم‌صدایی هنرمندان با مردم بودیم

وزیر فرهنگ با اشاره به اینکه هنرمندان از روح لطیف برخوردارند، گفت: مشکلاتی که در جنگ تحمیلی سوم روی داد، باعث شده که موضع‌های قاطع‌تر، قالب‌های نافذتر و موثرتری نسبت به گذشته ارائه کنند. این حرکت تازه شروع شده ما در پایان یک اتفاق نیستیم.

نورنیوز- گروه فرهنگی: سیدعباس صالحی با تاکید بر اینکه در جنگ تحمیلی سوم مردم متن کار بودند، اظهار کرد: هنرمندان هم به مقدار قابل توجهی کنار مردم بودند. شاهد هم‌صدایی هنرمندان با مردم بودیم، بیانیه‌های مختلفی که صادر کردند و فعالیت خانه سینما، تئاتر، موسیقی و دیگر تشکل‌های حوزه فرهنگ و هنر نمودی از این مساله بود. همچنین هنرمندان در ارتباط با بحث‌های مختلف مانند شهادت رهبر انقلاب، بیعت با رهبر جدید و کودکان مدرسه میناب در حجم قابل توجهی اظهارنظر شخصی داشتند. در کنار اینها تولیدات هنری هم اتفاق افتاد و برخی از تولیدات از نظر ویژگی‌های موردنظر بیشتر انتشار یافت و مورد توجه قرار گرفت.

به گفته وزیر فرهنگ، همچنین در حوزه موسیقی ده‌ها اثر و در حوزه فیلم کوتاه آثار متنوعی متنوعی تولید شده است. فیلم‌های مستند و سینمایی در حال تولید است. دوستداران هنر می‌دانند برخی از اقدامات زمان‌بر هستند و زمانی باید بگذرد تا به نتیجه و بلوغ برسند. در جنگ ۱۲ روزه شاهد ساخت چندین فیلم بودیم که چهار اثر در جشنواره اکران شد و این روزها فیلم‌های «نیم‌شب» و «قمارباز» در سینما اکران می‌شوند، در حوزه جنگ رمضان فیلم‌هایی در دست تولید است.

صالحی با بیان اینکه کارگردان‌های مطرحی در فضای فیلم کوتاه و بلند شروع به کار کردند، ادامه داد: با شهادت رهبر حکیم انقلاب اسلامی و اصابت موشک به مدرسه میناب، جوششی در میان کل ملت اتفاق افتاده است که هنرمندان هم جزیی از آن هستند و هر کدام مسئولیت خود را در این شرایط به نحو احسن انجام می‌دهند، تا همراهی و همگامی با مردم برای خود فرد در این تاریخ باقی بماند.

وی معتقد است که هنرمندان از روح لطیف برخوردارند و مشکلاتی که در جنگ تحمیلی سوم روی داده باعث شده که موضع‌های قاطع‌تر، قالب‌های نافذتر و موثرتری نسبت به گذشته ارائه کنند. این حرکت تازه شروع شده ما در پایان یک اتفاق نیستیم و در شروع آن هستیم و همگامی در این شروع قابل توجه بوده است و عمق گستره بیشتری پیدا می‌کند.

او افزود: مردم با حضور در میادین کار بسیار مهمی را انجام دادند، امروز می‌توان گفت بیش از ۴۰ روز از عزا گذشته است و متناسب با آن گروه‌های موسیقی، سرود، نمایش و کارهایی مکمل مانند اقداماتی که نهاد کتابخانه‌های عمومی و کانون مساجد انجام می‌دهند، گسترش پیدا کرده است و بیشتر هم گسترش پیدا خواهد کرد.


اخبار مرتبط
صالحی‌امیری: اگر مدالی باشد، باید به شهدای جنگ تحمیلی داده شود
شنبه 1405/02/05 ساعت 19:10
صالحی‌امیری: اگر مدالی باشد، باید به شهدای جنگ تحمیلی داده شود
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت: اگر قرار است در این جنگ مدالی داده شود، به شهدای جنگ تحمیلی بدهید.
تاکید وزیر فرهنگ بر ضرورت وجود ستاد تبلیغات جنگ
یکشنبه 1405/01/30 ساعت 22:25
تاکید وزیر فرهنگ بر ضرورت وجود ستاد تبلیغات جنگ
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتقاد از برخی ناهماهنگی‌ها در روایت‌ رویدادهای جنگ تحمیلی سوم، مسئولیت شهیدکمال خرازی در سمت ستاد تبلیغات جنگ تحمیلی اول و بهره‌مندی از تجربیات او را یادآور شد.
وزیر فرهنگ: امروز صدای مردم ایران در جهان شنیده می‌شود
پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 11:11
وزیر فرهنگ: امروز صدای مردم ایران در جهان شنیده می‌شود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت که صدای مظلومیت ایران امروز در سطح جهان شنیده می‌شود و رسانه‌های جهانی با گذشت زمان، این صدا را جدی‌تر منتقل می‌کنند. سیدعباس صالحی معتقد است راهپیمایی‌های جهانی نیز بازتاب فعالیت رسانه‌ها بوده و این همراهی به پایان عزت‌مندانه جنگ کمک خواهد کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: میدان و دیپلماسی دو بازوی پرتوان کشور هستند
پنج‌شنبه 1405/01/13 ساعت 18:12
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: میدان و دیپلماسی دو بازوی پرتوان کشور هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: میدان و دیپلماسی دو بازوی پرتوان نظام‌های سیاسی کشور هستند؛ با بدبینی و تندروی مجال فعالیت را سلب نکنیم.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت گوشی امروز یکشنبه 3 خرداد 1405 + جدول
پرونده کمبود دارو و تجهیزات پزشکی روی میز مجلس
نیاز گندم کشور امسال با تولید داخلی تأمین می‌شود
سرلشکر عبدالهی: اجازه تکرار تجربه‌های تلخ تاریخی را نمی‌دهیم
عارف:‌هیچ مسئولی حق اظهارنظر شخصی درباره بنزین ندارد
بازگشت شاخص بورس به قله 3.9 میلیون واحد
هیئت مشترک بغداد-اربیل برای بررسی حملات ایران به تهران می‌رود
رایزنی امیر قطر با ترامپ درباره تحولات منطقه
حمایت مالزی از مذاکرات ایران و آمریکا
پزشکیان: مردم احساس مشارکت کنند هیچ قدرتی نمی‌تواند به ایران آسیب بزند
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 3 خرداد 1405+جدول
آیا تحولات جهانی به سمت کودتای آرام اقتصادی در حرکت است؟
هشدار نارنجی هواشناسی برای تهران؛ بادهای شدید در مسیر پایتخت
ایران نایب‌قهرمان تکواندوی آسیا شد؛ 5 مدال طلا در بخش مردان و زنان
تداوم طرح ترامپ برای تثبیت ونزوئلا با رزمایش نظامی
انتخابات هیئت رئیسه مجلس حضوری است
خبر خوش برای مستاجران ؛ تزریق 5 همت وام ودیعه به بازار اجاره
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 3 خرداد؛ آغاز ریزش طلا + جدول
ترامپ امضا می‌کند؟!
از «تسلیم بدون قید و شرط» تا «اخبار خوب»؛ جنگ 40 روزه چه بر سر محاسبات واشنگتن آورد؟
نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود
جدول قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه3 خرداد 1405/ دلار 8 هزار تومان ریخت
امتحانات مدارس در کدام استان‌ها مجازی شد؟ تکلیف امتحانات نهایی مشخص شد
ظرفیت 12 هزار مگاواتی نیروگاه‌های برق‌آبی ایران
14 سد جدید در ایران تا پایان سال 1405 افتتاح می شود
توافق احتمالی بهتر از جنگ و ویرانی است
جزئیات ثبت اسناد غیررسمی در سامانه «ساغر»
وزیر خارجه پاکستان: دیپلماسی باید بر درگیری غلبه کند
آخرین وضعیت تکمیل خط 6 متروی تهران؛ از دولت‌آباد تا شهرری
ذهن کنجکاو؛ سپری ساده در برابر زوال عقل در سالمندی
واکنش تند کاخ سفید به انتقاد پامپئو از توافق با ایران
نشست اضطراری کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی درباره ایران
جزئیات تفاهم احتمالی ایران وآمریکا ؛حفظ حق حاکمیت درتنگه هرمز و آزادی دارایی‌های بلوکه‌شده
اژه‌ای: حفظ وحدت، بخشی از امنیت ملی است
واکنش تند تاجرنیا به برگزاری تورنمنت 6 جانبه برای قهرمانی لیگ
روبیو: اعلام رسمی در مورد توافق صلح با ایران ممکن است اواخر امروز انجام شود
پیش بینی قیمت طلای جهانی / رد پای ایران در مسیر قیمت اونس طلا
جنایت خانوادگی در تهران؛ قتل مرد ایرانی‌ـ‌آلمانی بر سر ارثیه
جان‌باختن راننده خودروی دیپلماتیک در تصادف با میکسر بتن
هتل‌های کپسولی به پایانه‌های مسافربری تهران رسیدند
طلای آسیا در مشت دختر ایران؛ آبروداری ناهید از تکواندوی بانوان
ارتباط پنهان حمله قلبی با زوال مغز
پزشکیان: هر صدایی که جامعه را دچار شکاف کند، کمک به دشمن است
قتل هولناک دختر جوان در باغ ویلایی؛ حکم قصاص برای عاملان قتل سارا
سرنوشت عجیب ام‌باپه در مادرید
لغو تمام سقف‌ها و محدودیت‌ها برای واردات کالاهای اساسی
انفجار انتحاری در ایستگاه قطار کویته پاکستان؛ 8 کشته و 30 زخمی
هشدار زرد هواشناسی زنجان؛ وزش باد شدید و کاهش کیفیت هوا
پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 3 خرداد 1405 / بازار طلا در امید دیپلماسی
قیمت گوشت قرمز امروز 3 خرداد 1405 + جدول