×
اجتماعی
شناسه خبر : 310339
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 10:38
پذیرش دانشجویان ایرانی اخراج‌شده از آمریکا در دانشگاه‌های هم‌تراز داخلی

وزیرعلوم اعلام کرد:

پذیرش دانشجویان ایرانی اخراج‌شده از آمریکا در دانشگاه‌های هم‌تراز داخلی

وزیر علوم اعلام کرد دانشجویان ایرانی که به‌صورت قانونی در آمریکا مشغول تحصیل بوده و اخراج شده‌اند، می‌توانند بدون نگرانی در دانشگاه‌های هم‌تراز داخل کشور ادامه تحصیل دهند. او همچنین از خسارات واردشده به مراکز علمی، برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها برای دوره پساجنگ و ضرورت بهبود زیرساخت اینترنت خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: وزیر علوم اعلام کرد که دانشجویان ایرانی اخراج‌شده از آمریکا می‌توانند در دانشگاه‌های هم‌تراز داخلی ادامه تحصیل دهند و برای این گروه هیچ جای نگرانی وجود ندارد. او توضیح داد این دانشجویان که به‌صورت قانونی مشغول تحصیل بوده‌اند، اکنون با حمایت کامل وزارت علوم در کشور پذیرش می‌شوند.

سیمایی در جریان بازدید از پژوهشگاه هوا فضا، که طی جنگ اخیر دو بار مورد حمله قرار گرفته است، گفت این مجموعه محل فعالیت پژوهشگران در حوزه‌های غیرنظامی مانند زیست‌شناسی، کشاورزی و نقشه‌برداری بوده و بخش‌هایی از آن آسیب دیده است.

او با بیان اینکه دانشگاه‌ها برای دوره پساجنگ برنامه‌ریزی کرده‌اند افزود: برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری در حال تطبیق با نیازهای این دوره است. به گفته وی، گزارش ظرفیت‌ها و آمادگی دانشگاه‌ها برای مشارکت در بازسازی کشور به رئیس‌جمهور ارائه شده و هماهنگی‌هایی نیز با وزارتخانه‌های صنعت، ارتباطات و نفت انجام شده است.

سیمایی درباره وضعیت مراکز علمی گفت برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده، اما همه زیرساخت‌ها در معرض خطر قرار دارند و رعایت اصول حقوقی و اخلاقی بین‌المللی می‌تواند از این مخاطرات بکاهد. او افزود خسارات واردشده براساس استانداردهای قابل استناد در مراجع حقوقی مستندسازی می‌شود و نتایج در آینده اعلام خواهد شد.

وزیر علوم درباره تلفات انسانی در حوزه آموزش و پژوهش گفت تاکنون بیش از ۶۰ دانشجو و حدود ۱۰ استاد جان باخته‌اند و امید است فعالیت‌های علمی با قوت ادامه پیدا کند. او همچنین درباره آموزش مجازی بیان کرد زیرساخت‌ها در دانشگاه‌ها فراهم است، اما مشکلات پهنای باند و کندی اینترنت خارج از کنترل این وزارتخانه بوده و با وزارت ارتباطات در حال پیگیری است.

وی توضیح داد محدودیت اینترنت بین‌الملل باعث شده آموزش مجازی برخی دانشجویان خارج از کشور فعال نشود. او همچنین خبر داد برنامه‌های حرکت به‌سوی آموزش هوشمند که سطحی فراتر از آموزش مجازی دارد، طراحی شده و به‌تدریج در حال اجراست.

سیمایی از آسیب‌دیدن یک خوابگاه ۶۰۰ نفره در بوشهر خبر داد و تأکید کرد کاربری آن کاملاً غیرنظامی بوده است. او درباره اساتیدی که منازلشان صدمه دیده گفت دانشگاه‌ها موظف به ترمیم و تأمین اسکان موقت برای آنان هستند؛ اقدامی که در جنگ ۱۲ روزه نیز انجام شده بود.

وی در پایان به همکاری با وزارت ارتباطات اشاره کرد و گفت تلاش می‌شود خدمات اینترنتی باکیفیت در اختیار دانشگاهیان قرار گیرد و بسته‌های حمایتی در این زمینه در حال اجراست.

سیمایی همچنین از بخش‌های مختلف پژوهشگاه هوا فضا بازدید و در جریان خسارات و وضعیت فعالیت‌های آن قرار گرفت.


نظرات

آخرین اخبار
تجاوز مجدد ارتش آمریکا به خاک ایران؛ از اصابت موشک به قشم تا انفجارهای مهیب در کویت
در جلسه 2 ساعته فدراسیون والیبال با پیاتزا چه گذشت؟
محکومیت 8 کشور عربی و اسلامی علیه اقدامات رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی
هشدار یمن به ترامپ؛ تکرار ماجراجویی نظامی با پاسخ سخت روبه‌رو می‌شود
فرود پرحادثه هواپیمای مسافربری در نیجریه + فیلم
ادعای تازه ترامپ درباره ایران: آنها دوست دارند کاری انجام دهند
عراقچی در پاسخ به روبیو: چشم بستن بر واقعیت‌های میدانی، هزینه سنگین‌تری دارد
هشدار تهران به همسایگان؛ اگر ادعای سنتکام دروغ است، رسما تکذیب کنید
سیستان و بلوچستان زیر هجوم باد و گردوخاک
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات هوایی آمریکای متجاوز
تهران و بغداد؛ گام تازه برای تعمیق روابط همه‌جانبه
پیام تسلیت پزشکیان برای درگذشت استاد شیرمحمد اسپندار
معجزه صلح در زندان بندرعباس؛ روایتِ گذشت از طناب دار پس از 27 سال
هوای اراک در آستانه وضعیت خطرناک قرار گرفت
میکروب‌های دهان چه نقشی در آرتروز دست دارند؟
درخواست 70 نماینده انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید است
تکذیب اعدام خواهران رحیمی در اصفهان
امتحانات نهایی در هرمزگان طبق جدول زمان‌بندی برگزار خواهد شد
اختیارات جنگی ترامپ؛ مجلس نمایندگان تصویب کرد ولی در سنا رای نیاورد
آلمان دو شناور خود را از دریای سرخ خارج می‌کند
کاخ سفید: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به عادی‌سازی روابط با اسرائیل است
قیمت نفت از مرز 100 دلار عبور کرد
سرخپوشان برای آماده‌سازی فصل جدید عازم ترکیه شدند
واکنش کنایه‌آمیز قالیباف به قیمت نفت
جنایت خانوادگی در آذرشهر؛ مرد 72 ساله همسرش را به قتل رساند
چرا مقصد بعدی دیپلماسی ایران، قلب اوراسیا شد؟
گاز برای خودرو‌ها رایگان شد
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
سلیمی: پاسخ یک ضربه آمریکا باید چند ضربه باشد
ذوق‌زدگی نتانیاهو از شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان
دستیابی جدید دانشمندان به درمان صرع
بیش از 9300 خدمت درمانی رایگان در اربعین
تکذیب تعویق کنکور از سوی وزیر آموزش و پرورش
حسن خادم، نویسنده «اقیانوس آرام» درگذشت
مامور آمریکایی به افشای اطلاعات سفرهای ونس مظنون شد
برقراری امنیت در همه مرزها/ هیچ‌ خللی در تردد زائران ایجاد نشده است
قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش 25 درصد امضا شود؟
مخبر: شعله‌های آتش آمریکا دامن همه جهان را می‌گیرد
شرط ترامپ برای توافق هسته‌ای با عربستان
امضای اسناد مشترک همکاری ایران و عراق
بازگشایی پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران
محدودیت ترافیکی کندوان و آزادراه تهران-شمال جمعه 2 مرداد
دیالوگ تاریخی مسی و یامال پس از شکست آرژانتین
جزییات قتل هولناک شاگرد میوه فروشی در مشهد
نیمی از جمعیت جهان نباید در برابر بحران‌های منطقه سکوت کنند
آمادگی کامل زیرساخت‌های مرز خسروی برای میزبانی از زائران اربعین
معاون وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر کالاها در امن‌ترین وضعیت ممکن است
هلاکت 2 تروریست در درگیری مسلحانه مرزبانان هنگ مرزی
مرسدس‌بنز در آستانه حذف از بازار ایالات متحده