×
اجتماعی
شناسه خبر : 310339
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 10:38
پذیرش دانشجویان ایرانی اخراج‌شده از آمریکا در دانشگاه‌های هم‌تراز داخلی

وزیرعلوم اعلام کرد:

پذیرش دانشجویان ایرانی اخراج‌شده از آمریکا در دانشگاه‌های هم‌تراز داخلی

وزیر علوم اعلام کرد دانشجویان ایرانی که به‌صورت قانونی در آمریکا مشغول تحصیل بوده و اخراج شده‌اند، می‌توانند بدون نگرانی در دانشگاه‌های هم‌تراز داخل کشور ادامه تحصیل دهند. او همچنین از خسارات واردشده به مراکز علمی، برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها برای دوره پساجنگ و ضرورت بهبود زیرساخت اینترنت خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: وزیر علوم اعلام کرد که دانشجویان ایرانی اخراج‌شده از آمریکا می‌توانند در دانشگاه‌های هم‌تراز داخلی ادامه تحصیل دهند و برای این گروه هیچ جای نگرانی وجود ندارد. او توضیح داد این دانشجویان که به‌صورت قانونی مشغول تحصیل بوده‌اند، اکنون با حمایت کامل وزارت علوم در کشور پذیرش می‌شوند.

سیمایی در جریان بازدید از پژوهشگاه هوا فضا، که طی جنگ اخیر دو بار مورد حمله قرار گرفته است، گفت این مجموعه محل فعالیت پژوهشگران در حوزه‌های غیرنظامی مانند زیست‌شناسی، کشاورزی و نقشه‌برداری بوده و بخش‌هایی از آن آسیب دیده است.

او با بیان اینکه دانشگاه‌ها برای دوره پساجنگ برنامه‌ریزی کرده‌اند افزود: برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری در حال تطبیق با نیازهای این دوره است. به گفته وی، گزارش ظرفیت‌ها و آمادگی دانشگاه‌ها برای مشارکت در بازسازی کشور به رئیس‌جمهور ارائه شده و هماهنگی‌هایی نیز با وزارتخانه‌های صنعت، ارتباطات و نفت انجام شده است.

سیمایی درباره وضعیت مراکز علمی گفت برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده، اما همه زیرساخت‌ها در معرض خطر قرار دارند و رعایت اصول حقوقی و اخلاقی بین‌المللی می‌تواند از این مخاطرات بکاهد. او افزود خسارات واردشده براساس استانداردهای قابل استناد در مراجع حقوقی مستندسازی می‌شود و نتایج در آینده اعلام خواهد شد.

وزیر علوم درباره تلفات انسانی در حوزه آموزش و پژوهش گفت تاکنون بیش از ۶۰ دانشجو و حدود ۱۰ استاد جان باخته‌اند و امید است فعالیت‌های علمی با قوت ادامه پیدا کند. او همچنین درباره آموزش مجازی بیان کرد زیرساخت‌ها در دانشگاه‌ها فراهم است، اما مشکلات پهنای باند و کندی اینترنت خارج از کنترل این وزارتخانه بوده و با وزارت ارتباطات در حال پیگیری است.

وی توضیح داد محدودیت اینترنت بین‌الملل باعث شده آموزش مجازی برخی دانشجویان خارج از کشور فعال نشود. او همچنین خبر داد برنامه‌های حرکت به‌سوی آموزش هوشمند که سطحی فراتر از آموزش مجازی دارد، طراحی شده و به‌تدریج در حال اجراست.

سیمایی از آسیب‌دیدن یک خوابگاه ۶۰۰ نفره در بوشهر خبر داد و تأکید کرد کاربری آن کاملاً غیرنظامی بوده است. او درباره اساتیدی که منازلشان صدمه دیده گفت دانشگاه‌ها موظف به ترمیم و تأمین اسکان موقت برای آنان هستند؛ اقدامی که در جنگ ۱۲ روزه نیز انجام شده بود.

وی در پایان به همکاری با وزارت ارتباطات اشاره کرد و گفت تلاش می‌شود خدمات اینترنتی باکیفیت در اختیار دانشگاهیان قرار گیرد و بسته‌های حمایتی در این زمینه در حال اجراست.

سیمایی همچنین از بخش‌های مختلف پژوهشگاه هوا فضا بازدید و در جریان خسارات و وضعیت فعالیت‌های آن قرار گرفت.


نظرات

آخرین اخبار
چگونه در روزهای آلوده راحت نفس بکشیم؟
علت خارش پیشانی چیست؟ + راه درمان
روغن زیتون فوق بکر؛ غذای طلایی برای سلامت مغز
هوش مصنوعی دستورالعمل ساخت باتری‌های لیتیوم-فلزی را نوشت
ژاپنی‌ها تراشه وای‌فای مقاوم در برابر تشعشعات شدید ساختند
زنبور باستانی 98 میلیون ساله به نام راننده مک‌لارن ثبت شد
اعتراف آمریکا به زخمی شدن نظامیانش در پاسخ ایران به نقض آتش‌بس
وعده سرپرست وزارت دفاع از شگفتانه ای که در راه است
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد