×
بین الملل
شناسه خبر : 310248
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 22:11
از هر 10 آمریکایی 6 نفر مخالف جنگ علیه ایران هستند

طبق نظرسنجی‌ها؛

از هر 10 آمریکایی 6 نفر مخالف جنگ علیه ایران هستند

روزنامه «نیویورک تایمز» نوشت: نظرسنجی‌های افکار عمومی نشان می‌دهند که تقریبا از هر 10 آمریکایی، 6 نفر با جنگ به رهبری ایالات متحده علیه ایران مخالف هستند

نورنیوز- گروه بین الملل: مخالفان جنگ علیه ایران عمدتا در امتداد خطوط حزبی تقسیم می‌شوند. بر اساس نظرسنجی انجام‌شده توسط مرکز تحقیقات «پیو» پیش از آتش‌بس ۲ هفته‌ای، رای‌دهندگان حزب دموکرات آمریکا به‌طور قاطع با جنگ مخالفند، در حالی‌که اکثر رای‌دهندگان جمهوری‌خواه از اقدامات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا حمایت می‌کنند.

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: «بسیاری از آمریکایی‌ها به دلیل جنگ علیه ایران، خشم، ناامیدی و حتی سردرگمی خود را ابراز می‌کنند. برخی می‌گویند که آنها صرفا از جنگی که احساس می‌کنند رئیس‌جمهور آنها را برای آن آماده نکرده و هنوز به روشنی توضیح داده نشده، گیج شده‌اند.»

«امیلیا لورنزن» ۱۹ ساله، در «فایتویل» واقع در ایالت کارولینای شمالی، محل پایگاه وسیع ارتش فورت براگ که به عنوان ستاد عملیات ویژه ارتش و گروه سوم نیروهای ویژه این کشور عمل می‌کند، گفت: «من فکر نمی‌کنم ترامپ تصمیمات عاقلانه‌ای بگیرد.»

وی افزود: «یکی از بزرگترین انگیزه‌های انتخاباتی ترامپ این بود که او مرد جنگ نیست. و بعد می‌بینید که ما پس از گفتن این حرف، خیلی سریع به سمت جنگ می‌رویم. این واقعا منطقی نیست.»

«کریستال زیمرمن» کهنه‌سرباز ارتش آمریکا که در عراق جنگیده و اکنون نگران تازه‌ترین جنگ آمریکا در غرب آسیا است، گفت: «این اتلاف منابع و اتلاف پول است و ما را قلدر نشان می‌دهد.»

نظرسنجی‌های افکار عمومی نشان می‌دهند که تقریبا از هر ۱۰ آمریکایی، ۶ نفر با جنگ به رهبری ایالات متحده علیه ایران مخالف هستند؛ تغییری چشمگیر نسبت به حمایت عمومی قوی که با تهاجم ایالات متحده به عراق و افغانستان در اوایل دهه ۲۰۰۰ همراه بود.

نیویورک تایمز در ادامه این گزارش نوشت: «شش هفته پس از جنگ علیه ایران، بسیاری گفته‌اند که هنوز درک روشنی از اهداف رئیس‌جمهور آمریکا در ایران یا اینکه چرا او اکنون به اسرائیل در حمله پیوسته است، ندارند. آنها تاکید کرده‌اند که همه چیز خیلی سریع و نامنظم به نظر می‌رسد.»

این رسانه آمریکایی در پایان تاکید کرد: «شکست‌ها در عراق و افغانستان که منجر به کشته شدن بیش از ۷۰۰۰ نفر از نیروهای نظامی و پیمانکاران آمریکایی شد، دیدگاه رای‌دهندگان را در مورد آخرین جنگ انتخابی آمریکا شکل داد.»

آمریکا و رژیم صهیونیستی در تاریخ ۹ اسفند درحالی‌که گفت‌وگوهای غیرمستقیم با طرف آمریکایی در جریان بود، در اقدامی تجاوزگرانه به خاک جمهوری اسلامی ایران حمله کردند و ایران نیز در پاسخ به تجاوز علیه خاک کشور و دفاع از خود، عملیات وعده صادق ۴ را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکایی در منطقه و اهدافی مشخص در سرزمین‌های اشغالی انجام داد.

دونالد ترامپ بامداد ۱۹ فروردین از لفاظی و تهدیدهای خود علیه ایران عقب‌نشینی و یک آتش‌بس دو هفته‌ای را اعلام کرد.

در همین راستا، شورای عالی امنیت ملی کشور در بیانیه ای اعلام کرد: «دشمن در جنگ ناجوانمردانه، غیرقانونی و جنایتکارانه خود علیه ملت ایران دچار شکستی غیرقابل انکار شده و آمریکای جنایتکار مجبور به پذیرش طرح ۱۰ ماده‌ای ایران شد.»


نظرات

آخرین اخبار
تجاوز مجدد ارتش تروریستی آمریکا به ایران؛ حملات موشکی به خوزستان، هرمزگان و فارس
تکمیل حلقه مفقوده کریدور شمال-جنوب در گرو اقدام روسیه
انفجارهای مهیب کی‌یف را لرزاند؛ مردم به ایستگاههای مترو پناه بردند
چشم‌انداز تجارت 10میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
کارشکنی تازه آمریکا در مسیر دیپلماسی؛ تحریم‌های موازی خزانه‌داری همزمان با ادعای تفاهم
موج محکومیت حملات آمریکا و عربستان به عراق؛ از تهران تا صنعا و بغداد
واردات ربات‌های انسان‌نمای چینی به آمریکا ممنوع شد
سنتکام چگونه دکترین حقوق دریاها را در تنگه هرمز زیر پا گذاشت؟
آماده‌باش کامل در اوکراین؛ زلنسکی از حمله قریب‌الوقوع مسکو خبر داد
5 راهکار تناسب اندام به جای دراز و نشست
ترور ناجوانمردانه مأمور حافظ امنیت در ایرانشهر؛ عملیات تعقیب آغاز شد
کارنامه نیمه اول، دستورکار نیمه دوم
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر و فرستاده ویژه آمریکا درباره تحولات منطقه
شهادت 4 پاسدار مأمور تأمین امنیت اربعین در حمله به عراق
واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ
سپاه: بستن یک حساب کاربری، هرگز نمی‌تواند صدای حق را خاموش سازد
یادی از  خالق خاطرات شیرین سینمای ایران تهران،/چهارشنبه/ مجلس ترحیم زنده یاد اکبر عبدی
آیت‌الله نورمفیدی: تهمت به مسئولان از مرز اخلاق و قانون گذشته است
گزارش تصویری | مراسم یادبود مرحوم اکبر عبدی در مسجد جامع شهرک غرب
دستگیری عاملان شهادت 2 بسیجی در مشهد
شعله‌ها در هورالعظیم فروکش کردند
بررسی ابعاد حمله جنایتکارانه اوکراین به کشتی آنا در دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه
سخنگوی شورای نگهبان: هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است
امدادرسانی به 187 نفر در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
50 تن مواد پتروشیمی احتکاری در ساری کشف شد
تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران
حادثه آسانسور در کرج جان یک نفر را گرفت
تکذیب حمله به کشتی باربری در سواحل فریدونکنار
انفجارهای شدید سلیمانیه عراق را لرزاند
سرپرست وزارت دفاع: خون شهدای اقتدار، توان بازدارندگی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد
مخالفت بوئینک با تولید موشک‌های پاتریوت در اوکراین
برنامه امتحانات نهایی برگزارنشده پایه دوازدهم 4 استان جنوبی منتشر شد
پیشنهاد تشکیل بلوک نظامی بریکس
تنها نقشه راه؛حفظ امنیت ملی
رایزنی وزرای خارجه قطر و آلمان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه
عارف: هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری در توسعه روابط با آفریقا پذیرفته نیست
ادعای دوباره آمریکا در خصوص تنگه هرمز
حمله پهپادی به تاسیسات گازی آمریکا
فرمانده کل ارتش: بر عهد خود با ملت ایستاده‌ایم؛ دفاع از ایران تا آخرین نفس ادامه دارد
منطقه در لبه انفجار!
گزارش «سی‌ان‌ان» از دیدار ونس و نتانیاهو
سفر معنادار کویتی‌ها به پاکستان
نقش مخرب اوکراین در تسلیح گروه‌های مافیایی اروپا
بازی «بی بی» و زلنسکی در دفن گراهام
حسرت بزرگ لواندوفسکی از رد قرارداد میلیون یوریویی
رویارویی روسیه با 30 هزار تحریم
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر
فعالیت تمامی مدارس به صورت حضوری خواهد بود
هدایت پیکان به الهامی سپرده شد